Ερωτικό ωροσκόπιο 26/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/4

ΚΡΙΟΣ

Όσο περνάει η μέρα η διάθεσή σου θα αλλάζει προς το καλύτερο ενώ δεν αποκλείεται, αν βρεθείς σε κάποιο μέρος, το λεκτικό παιχνίδι αλλά και τα πικάντικα υπονοούμενα από ένα πρόσωπο που θα σου αρέσει να σε γεμίσουν ενθουσιασμό και να αρχίσουν να σου μπαίνουν πονηρές ιδέες στο μυαλό. Κι αν κάτι βάλεις εσύ στο νου, κανένας και τίποτα δε σε σταματά. Αν είσαι σε σχέση όμως, μια μικροπαρεξήγηση με το ταίρι σου ίσως χαλάσει προσωρινά το κλίμα μεταξύ σας, εντούτοις σύντομα θα λυθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Επειδή για σένα είναι σημαντικό να έχεις μια ομαλή και σταθερή ερωτική ζωή και να μην ψάχνεσαι από δω και από κει ή να κυνηγάς τις πρόσκαιρες απολαύσεις, είναι πολύ πιθανό να απορρίψεις μια πρόταση που μπορεί να σου γίνει από ένα άτομο που δείχνει επιπόλαιο ή δεν είναι σε φάση δημιουργίας μόνιμου δεσμού και αναζητά μόνο την καλοπέρασή του. Αν είσαι σε σχέση, ίσως σήμερα ξοδέψετε κάποια χρήματα παραπάνω για αγορές για το πασχαλινό τραπέζι αλλά δε θα σε πειράξει τόσο, αφού πάνω κάτω το περίμενες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή αυτές τις μέρες είναι αρκετές και τα δεδομένα αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς, που κι εσύ που είσαι γρήγορος/η στα αντανακλαστικά αδυνατείς να τα παρακολουθήσεις. Με τη Σελήνη και σήμερα στον 7ο οίκο σου, μια ακόμα γνωριμία έρχεται να αναπροσαρμόσει την κατάσταση αλλά και να σου βάλει ένα επιπλέον δίλημμα. Αν έχεις σχέση, ενδεχομένως να αισθάνεσαι ότι θέλεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, μια αυτονομία που όμως για να τη δεχτεί το ταίρι σου, θα πρέπει να του το εξηγήσεις με τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιθανόν να σου γίνει ένα φλερτ στη δουλειά που θα σου προξενήσει χαρά αλλά και προβληματισμό, καθώς μεν σου αρέσει το συγκεκριμένο άτομο, από την άλλη όμως δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς την κατάσταση, δεδομένου του περιβάλλοντος που βρίσκεσαι συν το ότι φοβάσαι τα παρατράγουδα σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά μεταξύ σας. Αν είσαι σε σχέση, επ’ ευκαιρία της νηστείας ίσως προτείνεις στο σύντροφό σου να ακολουθήσετε κι εσείς μια μίνι διατροφή για ευεξία και αποτοξίνωση.

ΛΕΩΝ

Θα είσαι απλός/η, ευδιάθετος/η και φιλικός/η, οπότε είναι πιο εύκολο να κερδίσεις συμπάθειες όπου κι αν βρεθείς. Δεν αποκλείεται μάλιστα ένα πρόσωπο να βρει την ευκαιρία να σε πλησιάσει και να σου εκφράσει το θαυμασμό του που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Και βέβαια δε θα το αφήσεις να σου ξεφύγει, χωρίς να κάνεις το παιχνίδι σου. Αν είσαι σε σχέση, θα βάλεις στην άκρη προβλήματα της καθημερινότητας και θα κοιτάξεις να απολαύσεις ένα όμορφο, ερωτικό βράδυ με τον άνθρωπό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να προκληθεί μια προσωρινή αναστάτωση στο σπίτι η οποία θα σε αποδιοργανώσει τελείως και θα πάει στράφι το πρόγραμμα που είχες κάνει με το ταίρι σου αλλά σύντομα θα επανέλθει η τάξη. Αν είσαι ελεύθερος/η, η υπερβολή κι ο ενθουσιασμός χωρίς σημαντικό λόγο είναι δυο στοιχεία τα οποία δεν μπορείς να κατανοήσεις γι’ αυτό θα είσαι επιφυλακτικός/η με ένα πρόσωπο που έχει τέτοιες τάσεις στο χαρακτήρα και θα σε πλησιάσει ερωτικά σήμερα. Ωστόσο ίσως του δώσεις μια ευκαιρία.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Είναι πιθανό οτιδήποτε ακούσεις ή μάθεις σήμερα που σχετίζεται με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να έχει μια δόση υπερβολής ή να είναι κακοπροαίρετα κουτσομπολιά που μπορεί να σε επηρεάσουν αρκετά και να σκεφτείς ότι έκανες λάθος. Όμως πριν διασταυρώσεις εσύ τι ισχύει και τι όχι, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να σχεδιάζετε με το ταίρι σου μια πασχαλινή απόδραση και να φάτε αρκετό χρόνο σε προετοιμασίες και απαραίτητα ψώνια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η λίμπιντό σου έχει χτυπήσει κόκκινο και είσαι στα πρόθυρα να υποκύψεις στον πειρασμό αφού ένα πρόσωπο σε ελκύει πολύ αλλά προσπαθείς να συγκρατηθείς εφ’ όσον έχεις κάποιες αμφιβολίες για το χαρακτήρα του. Ωστόσο, επειδή όταν βάλεις κάτι σκοπό δεν το ξεχνάς και είσαι άνθρωπος των παθών, θα σου είναι δύσκολο να συγκρατηθείς και να μη δοκιμάσεις την τύχη σου. Αν είσαι σε σχέση, οι μέρες έχουν αρκετά έξοδα, γι’ αυτό θα κάνετε με το ταίρι σου ένα μικρό προϋπολογισμό για να μην χάσετε το μπούσουλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τρεις πλανήτες στο ζώδιό σου και μάλιστα διαφορετικής φύσης ο καθένας είναι ικανοί να σε τρελάνουν, ωστόσο εσύ κρατάς γερά και δεν πτοείσαι. Η περίσσεια σου ενέργεια σε βοηθά να βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση και να αναλάβεις πρωτοβουλίες και στην ερωτική σου ζωή. Σίγουρα πάντως η έλξη σου αυτόν τον καιρό είναι μεγάλη, οπότε μια καινούργια γνωριμία είναι πολύ πιθανή. Αν είσαι σε σχέση, υπάρχει ένας αναβρασμός και από τα πράγματα που πρέπει να κάνετε λόγω των ημερών αλλά κυρίως για το ποιος θα αναλάβει τι κι εκεί μπορεί να δημιουργηθεί μια ένταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προτιμάς να παραμείνεις ρεαλιστής/α και να μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό του συντρόφου σου από ένα νέο που ίσως έρθει από τον εργασιακό τομέα. Μπορεί να σε κατηγορήσει ως ψυχρό/η, όμως έτσι προστατεύεσαι από πιθανή απογοήτευση σε περίπτωση που δεν ισχύσει. Αν είσαι ελεύθερος/η, το μυαλό σου κατακλύζουν αναμνήσεις του ερωτικού σου παρελθόντος που όμως δεν είναι δυσάρεστες γι’ αυτό θα νοσταλγήσεις κάποιες όμορφες στιγμές τις οποίες θα ήθελες σύντομα να ξαναζήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η δημιουργικότητά σου σήμερα θα είναι αρκετά έντονη και θα βρίσκεσαι σε αναβρασμό για να πραγματοποιήσεις κάποια σχέδιά σου. Ωστόσο, είτε γιατί η εποχή είναι ακατάλληλη είτε γιατί προέχουν άλλα πιο σημαντικά θέματα προς επίλυση, είναι πιθανό το ταίρι σου να αρχίσει τη γκρίνια και τα παράπονα. Αν είσαι ελεύθερος/η, μέσω του κοινωνικού σου περιβάλλοντος ενδέχεται να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που εκτός του ότι μοιράζεστε τις ίδιες αντιλήψεις και νοοτροπία, θα σε ελκύσει κιόλας ερωτικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι αρκετά ευδιάθετος/η σήμερα καθώς κάποια σχέδια που είχατε κάνει με το σύντροφό σου θα αρχίσουν να ξαναμπαίνουν σε εφαρμογή και αυτή τη φορά πιο ζεστά. Ωστόσο θα υπάρξει μια διχογνωμία ή αλλαγή του αρχικού σας στόχου. Αν είσαι ελεύθερος/η, η άνεση και η χαλαρότητα που επικρατεί στην ατμόσφαιρα μπορεί να σπρώξει ένα πρόσωπο να σου εκφράσει τα συναισθήματά του, με αρκετή ειλικρίνεια και αυθορμητισμό που μεν κάπου θα σε αιφνιδιάσει, όμως θα εκτιμήσεις την αμεσότητά του και στο τέλος θα σου αρέσει.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved