Ερωτικό ωροσκόπιο 24/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/4

ΚΡΙΟΣ

Τα κέφια σου έχεις σήμερα και η ενέργειά σου παραμένει σε υψηλά επίπεδα γι’ αυτό είσαι ανοιχτός/η σε κάθε επαφή, οπότε είναι πολύ πιθανό να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο που θα σου αρέσει και να αρχίσετε τα αστεία και τα γέλια. Μπορεί να μην καταλήξει σε κάτι σοβαρό αλλά σίγουρα θα χαλαρώσεις και θα το διασκεδάσεις. Αν είσαι σε σχέση ίσως προγραμματίσετε με το ταίρι σου ένα ταξίδι ή ξεκινήσετε να κάνετε τα πλάνα σας για τις ημέρες του Πάσχα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να είχες ένα έντονο διήμερο, ωστόσο ο ερωτισμός σου θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και δεν αποκλείεται η Κυριακή να σε βρει «με δαγκωμένη τη λαμαρίνα» για ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα. Δεν αποκλείεται, επίσης, να εμφανιστεί ξανά στη ζωή σου ένας παλιός έρωτας και να σε αναστατώσει. Αν είσαι σε σχέση, σαφώς υπάρχουν ακόμα θέματα προς επίλυση με το ταίρι σου, αλλά τουλάχιστον για σήμερα θες να τα παραμερίσεις όλα και να χαρείς μια ήρεμη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη απέναντί σου, στον Τοξότη θα βγεις από το καβούκι σου και θα δεις κόσμο. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να διευρύνεις τον κύκλο σου, να γνωρίσεις καινούργια άτομα, αλλά και να κανονίσεις μια συνάντηση που επεδίωκες καιρό με ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Η άνεση στην επικοινωνία αλλά και η ανάλαφρη διάθεσή σου θα σου προσφέρουν αρκετούς πόντους στα ερωτικά. Αν είσαι σε σχέση, ίσως επισημάνεις κάποια πράγματα στο ταίρι σου που σε ενοχλούν και πλέον δεν θέλεις να τα βιώνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα σου ξεκινά με μια κρυφή αισιοδοξία και την ελπίδα ότι όλα σιγά-σιγά θα αρχίσουν να στρώνουν στα ερωτικά σου κι αυτό σε βοηθά στο να δεις τα πράγματα τελείως διαφορετικά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μπορεί μάλιστα να βρεις τον τρόπο αλλά και το θάρρος να το πλησιάσεις περισσότερο. Αν είσαι σε σχέση, ένα γεγονός ίσως σε κάνει να νιώσεις ιδιαίτερα τυχερός/η που έχεις στο πλευρό σου έναν άνθρωπο σαν το σύντροφό σου που σε καταλαβαίνει και σε νοιάζεται.

ΛΕΩΝ

Η διάθεσή σου είναι πιο ανάλαφρη σήμερα κι η αυτοπεποίθησή σου έχει πάρει την ανηφόρα γι’ αυτό και θα επιδιώξεις να βγεις έξω με φίλους σου για καφέ ή φαγητό. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σου γίνει ένα φλερτ από ένα πρόσωπο που θα σε πλησιάσει πολύ φιλικά και γρήγορα θα σε κάνει να ανοιχτείς και να μιλήσεις μαζί του λες και γνωριζόσασταν καιρό. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να συναντηθείς με την παρέα σου, χωρίς το ταίρι σου γιατί σου έχουν λείψει οι πλάκες και οι κουβέντες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξαναβρίσκεις το κέφι και το χαμόγελό σου και δε θέλεις με τίποτα να χαλάσεις την Κυριακή σου γι’ αυτό θα κάνεις τα στραβά μάτια σε κάποιες υπερβολές του συντρόφου σου ή σε μια προσωρινή αναστάτωση στην οικογένειά σου που τελικά δε θα κρατήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η, συνεχίζουν να παρουσιάζονται ενδιαφέρουσες περιπτώσεις αλλά εσύ μάλλον δεν αφήνεσαι και τις ψάχνεις πολύ, με αποτέλεσμα όταν να αισθάνεσαι έτοιμος/η να κάνεις το βήμα το πουλάκι να έχει πετάξει... Αύξησε την ταχύτητά σου.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Πολλές ιδέες μπορεί να σε κατακλύσουν σήμερα, ίσως και για κάποια ανοίγματα που θέλεις να κάνεις. Αν τις μοιραστείς με το σύντροφό σου, όχι μόνο θα σε ενθαρρύνει να πραγματοποιήσεις κάποιες από αυτές και να μη μείνεις μόνο στα λόγια, αλλά θα σε βοηθήσει κιόλας. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πιθανό να ξεκινήσεις μια επικοινωνία με ένα πρόσωπο μέσω διαδικτύου είτε από το εξωτερικό είτε από μια άλλη πόλη η οποία θα είναι και ερωτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι θα είναι η Σελήνη στο ζώδιό σου, αλλά περνώντας στον Τοξότη, όχι μόνο θα σε χαλαρώσει, αλλά θα σε σπρώξει και να μπεις σε ένα ερωτικό παιχνίδι, αφού έχεις ανάγκη να ζήσεις πιο έντονα. Ωστόσο, μια επιφύλαξη -και λόγω χαρακτήρα- θα την έχεις γιατί τόσο χύμα και ό,τι να ‘ναι, αρκεί να περάσεις καλά, δεν μπορείς να το υιοθετήσεις. Αν είσαι σε σχέση, η έντονη σεξουαλική σου διάθεση θα σε κάνει να θέλεις να απομονωθείς με το ταίρι σου και να απολαύσεις τη συντροφιά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη περνά στο ζώδιό σου σήμερα και σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται εκεί, ενδέχεται να σε κάνει να νιώσεις ότι η ερωτική σου ζωή είναι μια στο γκάζι και μια στο φρένο. Ωστόσο, αυτό δε θα σε εμποδίσει να αναζητήσεις την περιπέτεια και νέες συγκινήσεις κι αν σου παρουσιαστεί η ευκαιρία, δε θα διστάσεις και πολύ να μπεις στο παιχνίδι. Αν έχεις σχέση, πολλά θέματα θα επανεμφανιστούν αλλά αν δε χάσεις την ψυχραιμία σου και τα πιάσεις ένα-ένα, τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να τα λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ούτε σχέδια έχεις κάνει, ούτε κάτι ιδιαίτερο έχεις σκεφτεί για σήμερα, παρά μόνο να χαλαρώσεις στην ηρεμία του σπιτιού σου και να ξεκουράσεις πρωτίστως το μυαλό σου αλλά και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα σου, ως προς το τι θέλεις από ένα πρόσωπο κι αν τελικά μπορείς να έχεις κάποιου είδους σχέση μαζί του. Αν είσαι δεσμευμένος/η, παρά το ότι είναι Κυριακή εσύ θα ασχοληθείς με κάποια εργασιακά σου θέματα, προκαλώντας μια μικρή απογοήτευση στο σύντροφό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι ανοιχτός/η στις προκλήσεις και κάθε τι που παρουσιάζεται στα ερωτικά σου το αντιμετωπίζεις σαν μια καινούργια πολύτιμη εμπειρία που πρέπει να πάρεις. Γι’ αυτό δεν αποκλείεται να αποδεχτείς μια πρόταση που θα σου γίνει σήμερα, αν το άτομο σου φανεί ενδιαφέρον και σε κάνει να νιώσεις άνεση και ελευθερία. Αν είσαι σε σχέση, ίσως με το σύντροφό σου οργανώσετε μια συγκέντρωση με φίλους στο σπίτι για φαγητό και κουβέντα και μεταξύ σοβαρού και αστείου να γίνει μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή ιδεών.

ΙΧΘΥΕΣ

Το κλίμα είναι ευχάριστο γι’ αυτό δε θέλεις να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε βαραίνει ψυχολογικά ή σου δημιουργεί μιζέρια. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να περάσεις μια όμορφη μέρα με τον άνθρωπό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως αναγκαστείς να υπερασπίσεις μια ερωτική σου επιλογή στην οικογένειά σου που θεωρεί ότι δε σου ταιριάζει ή ότι δε θα σου προσφέρει όλα όσα επιθυμείς. Ωστόσο εσύ είσαι διατεθειμένος/η να το ρισκάρεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved