Ερωτικό ωροσκόπιο 23/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/4

ΚΡΙΟΣ

Μια μέρα μετά την Πανσέληνο και με τη Σελήνη ακόμα στον Σκορπιό, η ατμόσφαιρα έχει έντονα ερωτικά στοιχεία και το γεγονός ότι είναι Σάββατο βοηθά στο να βγεις προς αναζήτηση εκείνου του προσώπου που μαζί του θα ζήσεις έντονες συγκινήσεις. Πάντως την ευκαιρία σου θα την έχεις σήμερα με ένα επίμονο φλερτ που θα σου γίνει. Αν είσαι σε σχέση, το μόνο που θέλεις είναι να βρεθείτε οι δυο σας με το ταίρι σου γιατί η λίμπιντό σου έχει κτυπήσει κόκκινο, οπότε αναμένεται ένα καυτό βράδυ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται απέναντί σου, στο Σκορπιό και λογικό η σχέση σου να είναι το κύριο μέλημά σου. Επειδή όμως είναι πολύ πιθανό να ξεθάφτηκε ένα παλαιότερο ζήτημα που σας απασχόλησε και πίστευες ότι είχε λυθεί, καλό είναι να είσαι ψύχραιμος/η και όχι απόλυτος/η, για να μην ρίξεις λάδι στη φωτιά. Αν είσαι ελεύθερος/η, έχεις όλο το πακέτο αυτές τις μέρες και μπορείς να ελκύσεις όποιο άτομο επιθυμήσεις, γι’ αυτό καλό θα ήταν να κυκλοφορήσεις. Μια καινούργια γνωριμία είναι μάλλον αναμενόμενη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως κάποια θέματα που δημιουργήθηκαν στη δουλειά σου να σου άφησαν μια πικρή γεύση και να μην έχεις διάθεση θα βγεις ή να έρθεις σε επαφή με κόσμο. Ωστόσο, το να μείνεις μόνος/η μπορεί να είναι καλή ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό και της ερωτικής σου ζωής και να ανακαλύψεις χρήσιμα πράγματα για σένα αλλά και την εικόνα που έχεις για τις σχέσεις, χωρίς περισπασμούς. Αν είσαι σε σχέση πάντως πιθανόν να κρατήσεις ένα μυστικό από το ταίρι σου γιατί θεωρείς ότι θα αναστατωθεί αναίτια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ερωτισμός κυριαρχεί σήμερα και είναι φυσιολογικό να σου δημιουργεί τη διάθεση να βγεις έξω, να φλερτάρεις και να κυνηγήσεις την τύχη σου. Είναι πολύ πιθανό να ελκύσεις ένα πολύ γοητευτικό αλλά λιγομίλητο και μυστήριο πρόσωπο, ενώ αν ήδη έχεις γνωρίσει κάποιον/α και έχετε κανονίσει να βρεθείτε απόψε, το ραντεβού σας θα είναι επιτυχημένο κυρίως εξ αιτίας της έντονης διέγερσης που θα υπάρχει. Αν είσαι σε σχέση δεν αποκλείεται μια βραδινή έξοδος με το ταίρι σου και κάποιους κοινούς σας φίλους.

ΛΕΩΝ

Πολλές ευκαιρίες ίσως έχουν παρουσιαστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στα ερωτικά σου και αρκετοί/ες να επιδιώκουν κάτι παραπάνω από τη συντροφιά σου. Ωστόσο να μην ενθουσιάζεσαι από την αποδοχή και το θαυμασμό που βρίσκεις και να είσαι πιο επιφυλακτικός/η γιατί δεν αποκλείεται να κρύβεται και μια σκοπιμότητα σε κάποιους/ες γι’ αυτό ερεύνησε περισσότερο το ποιόν τους. Αν είσαι σε σχέση, ανεξάρτητα με το τι λέει ο άνθρωπός σου για μια επαγγελματική πρόταση εσύ οφείλεις να ακούσεις και το ένστικτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όποιος ψάχνει, βρίσκει και σίγουρα εσύ που έχεις βαλθεί να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα ανακαλύψεις σήμερα αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι να μην σταθείς πολύ σε μια συγκεκριμένη λεπτομέρεια και χάσεις την ουσία. Αν είσαι σε σχέση, η συμπεριφορά του συντρόφου σου σε ένα θέμα θα είναι περίεργη και μπορεί να σου δημιουργήσει την εντύπωση ότι κάτι κρύβει, όμως καλό θα ήταν να του το αναφέρεις.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Το πιο πιθανό είναι να απολαύσεις μια βραδιά γεμάτη έρωτα και πάθος με το ταίρι σου και όλα θα κυλήσουν όμορφα, αν δεν σε πιάσει ζήλεια από μια ασήμαντη αφορμή κι αρχίσεις να σκαλίζεις τα πράγματα. Αν είσαι ελεύθερος/η, είσαι στο τσακ να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο που σε ελκύει πολύ, καθώς τα περιθώρια που θα σου αφήσει να αρνηθείς θα είναι πολύ λίγα κι ας έχεις μια φοβία μέσα σου. Μπορείς όμως να κάνεις το παιχνίδι σου, περνώντας με τον τρόπο σου στην αντεπίθεση, ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον η νύχτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη στο πλευρό σου, ο μαγνητισμός που εκπέμπεις είναι τόσο έντονος που θα κάνει το αντίθετο φύλο να παραμιλήσει, οπότε καλό θα είναι να κυκλοφορήσεις σήμερα γιατί θα είναι εύκολο για σένα είναι να απλώσεις τα... δίχτυα σου για να πιάσεις το καλύτερο ψάρι. Αν πάλι ήδη έχεις βάλει στο στόχαστρό σου ένα πρόσωπο, θα το κατακτήσεις με συνοπτικές διαδικασίες. Αν είσαι σε σχέση, θα περάσετε αξέχαστες στιγμές με το σύντροφό σου ενώ κάποιες εξομολογήσεις του θα αγγίξουν μια ευαίσθητη πλευρά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης σου θα σε ξεκουνήσει σήμερα και ακόμα κι αν έχεις την τάση να μείνεις σπίτι και να χαλαρώσεις με ταινίες ή μουσική, κάποιοι πολύ δικοί σου άνθρωποι θα καταφέρουν να σε πείσουν να τους ακολουθήσεις για ένα ποτό το βράδυ. Ίσως μάλιστα μπορέσεις να ξεχάσεις κι ένα πρόσωπο που σου έχει γίνει έμμονη ιδέα ή γνωρίσεις ένα άλλο που θα σου εξάψει την περιέργεια. Αν είσαι σε σχέση, μόνο το ταίρι σου είναι ικανό να ανεβάσει την πεσμένη σου ψυχολογία και οι προσπάθειες που θα καταβάλλει θα πιάσουν τόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις καλή διάθεση γι’ αυτό είναι πιθανό το βράδυ να αποδεχτείς μια πρόταση από κάποιους φίλους σου για μια έξοδο. Στο νου σου θα έχεις να περάσεις ωραία χωρίς να αποκλείεται η περίπτωση να ελκύσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα καταλήξετε να φλερτάρετε, ανταλλάσοντας πονηρά υπονοούμενα, οπότε η νύχτα μάλλον θα τραβήξει αρκετά. Αν είσαι σε σχέση, μια συζήτηση με το ταίρι σου θα έχει αμοιβαίες εξομολογήσεις αισθημάτων που θα λειτουργήσει λυτρωτικά για σένα και θα νιώσεις πιο κοντά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα αναγκαστείς να ασχοληθείς με ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό θέμα παρά το ότι θέλεις να ηρεμήσεις με τον άνθρωπό σου και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Κι άπαξ και σου φύγει η όρεξη, δεν θα σου επανέλθει γι’ αυτό βάστα γερά να μη χαλάσει το σαββατόβραδό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η όμως, δε θα το αφήσεις ανεκμετάλλευτο και θα βγεις, ακόμα κι αν δεν έχεις ιδιαίτερο στόχο, παρά μόνο να ανακατευτείς με κόσμο. Είναι πιθανό να σε ελκύσει ένα άτομο που βγάζει έντονο μαγνητισμό και θα κάνεις ό,τι μπορείς να το πλησιάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα επίμονο φλερτ μπορεί να σε κολακέψει αρκετά σήμερα, είναι πολύ πιθανό όμως να νιώσεις ότι πιέζεσαι κατά κάποιο τρόπο να προχωρήσεις περισσότερο απ’ όσο θέλεις κι εκεί ίσως κάνεις πίσω. Ωστόσο, καλό θα ήταν να αφήσεις ένα περιθώριο για μελλοντική επικοινωνία, αν βέβαια σου αρέσει το συγκεκριμένο πρόσωπο, για να μην νομίσει ότι δεν ενδιαφέρεσαι. Αν είσαι σε σχέση, έχεις κάποιες ενστάσεις στον τρόπο που χειρίζεται ο σύντροφός σου ένα κοινό σας θέμα αλλά μάλλον θα επιλέξεις να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved