Ερωτικό ωροσκόπιο 19/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 19/4

ΚΡΙΟΣ

Άλλη μια όψη κάνει σήμερα η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, αυτή τη φορά με τον Πλούτωνα, βάζοντας ένα έντονο ερωτικό μυστήριο αλλά και πάθος στη ζωή σου. Ωθείσαι να ζήσεις πρωτόγνωρες εμπειρίες ενώ η γνωριμία ή η επαφή σου με ένα πρόσωπο που ενδεχομένως να σχετίζεται με τον επαγγελματικό σου χώρο θα αποδειχθεί μοιραία για το άμεσο μέλλον. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να υπάρξει μια ένταση στη σχέση σου εξ αιτίας κάποιων αποκαλύψεων η οποία μπορεί σε ακραία περίπτωση να οδηγήσει σε ρήξη ή προσωρινή συναισθηματική απομάκρυνση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα ενδέχεται να μάθεις ένα μυστικό που έκρυβε ο σύντροφός σου κι αφορά και τρίτα πρόσωπα που θα σε θορυβήσει και θα πρέπει να το χειριστείς με τη δέουσα ψυχραιμία. Καλό θα ήταν όμως να λύσεις το ζήτημα οριστικά γιατί σύντομα θα ξαναέρθει στην επιφάνεια και τότε τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα. Επίσης, αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως διακόψεις τις επαφές σου με ένα άτομο που παρά το ότι σε έλκυε πολύ, τη συμπεριφορά ή το χαρακτήρα του τα βρίσκεις απαράδεκτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ζημιά ή οικονομική χασούρα έρχεται να προσθέσει ένα ακόμα πρόβλημα στη σχέση σου που όχι μόνο θα βαρύνει την ψυχολογία σας αλλά θα ξεκινήσει και μια σειρά αλληλοκατηγοριών που θα καταστήσει το κλίμα δυσάρεστο. Το παν όμως είναι να βρείτε την αιτία που δημιουργούνται όλα αυτά κι όχι να ρίχνετε την ευθύνη ο ένας στον άλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ελέω και ανάδρομου Άρη, μπορεί να κάνει την επανεμφάνισή του, δίνοντάς σου την ευκαιρία, αν ακόμα κάτι είχε απομείνει μέσα σου, να το τελειώσεις οριστικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λογικό είναι να επηρεαστείς από το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, καθώς το έντονο πάθος στη σχέση σου μπορεί να φέρει και σκηνές ζήλειας ή κτητικότητας από ή προς την πλευρά σου και δεν αποκλείεται να βγουν και κάποιοι σκελετοί του πρόσφατου παρελθόντος από την ντουλάπα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να θέλεις να ζήσεις έναν μοιραίο έρωτα με ένα πρόσωπο που σου προκαλεί αυτά τα αισθήματα, θυμήσου όμως ότι συχνά η κατάληξη δεν είναι ευχάριστη και μπορεί τελικά να μείνεις μόνος/η να μετράς τις πληγές σου.

ΛΕΩΝ

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να ανακαλύψετε με το σύντροφό σου ένα «πισώπλατο» μαχαίρωμα από ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο και το ρόλο που έπαιξε σε μια επαγγελματική σας υπόθεση το οποίο θα σας συνταράξει. Οπότε η απόφασή σας να το απομακρύνετε θα είναι άμεση. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως κάνεις μια αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν σου και ανακαλύψεις τι έφταιξε σε έναν χωρισμό. Σίγουρα αυτά που θα δεις δε θα σου αρέσουν και θα σε γεμίσουν με ενοχές και δυσάρεστα συναισθήματα αλλά θα είναι ένα καλό μάθημα για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δύσκολη θα είναι και η δική σου μέρα, αν είσαι σε σχέση, καθώς είναι πιθανό να ανακαλύψεις κάτι για το σύντροφό σου που θα σε πειράξει πολύ και θα σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι ζούσες σε ένα ψέμα. Ωστόσο, απόφυγε την δραματοποίηση και προσπάθησε να κρίνεις τα πράγματα συναισθηματικά αποστασιοποιημένα. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως γνωρίσεις ένα πρόσωπο που η έλξη που θα σου ασκεί θα είναι ακατανίκητη, ταυτόχρονα θα σε φοβίσει κιόλας αφού θα νιώσεις ότι αν αφεθείς, δε θα μπορέσεις να το διαχειριστείς.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα οι υποψίες ότι κάποιο μέλος της οικογένειάς σας υπονομεύει τη σχέση σας μπορεί σήμερα να επιβεβαιωθούν, ωστόσο καλό θα ήταν να μην αντιδράσεις παρορμητικά γιατί ενδέχεται να ξεσπάσει πόλεμος. Είναι προτιμότερο να μοιραστείς τις ανακαλύψεις σου με το σύντροφό σου και να κάνετε ένα κοινό μέτωπο για να το αντιμετωπίσετε. Αν είσαι ελεύθερος/η, τα συναισθήματά σου θα είναι τόσο έντονα για ένα πρόσωπο που θα νιώσεις ότι σε τραβούν στην άβυσσο κι ότι είσαι ανήμπορος/η να κάνεις το οτιδήποτε να απεμπλακείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η απολυτότητά σου θα κτυπήσει κόκκινο σήμερα και είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση μια και καλή με ένα πρόσωπο που μια το βρίσκεις, μια το χάνεις και αυτό σε έχει κουράσει ψυχολογικά. Όσο κι αν σε ελκύει, δεν μπορείς να παραμένεις άλλο κολλημένος/η στο τίποτα ενώ τα θέλεις όλα. Αν είσαι σε σχέση, ένας συγγενής σας ίσως προκαλέσει την οργή σου με τις συκοφαντίες του εις βάρος σας και αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα να κλείσετε μια και καλή τους λογαριασμούς σας μαζί του αφού δεν είναι η πρώτη φορά που σας δημιουργεί αναστάτωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παλιές ιστορίες είναι πολύ πιθανό να ξεθαφτούν σήμερα και ίσως ανακαλύψεις ότι τα αισθήματά σου για ένα πρόσωπο παραμένουν έντονα, ακόμα κι αν η σχέση σας έχει λήξει προ πολλού. Έχε υπόψη σου όμως ότι το γυαλί έχει σπάσει οπότε το να ξανανοίξεις το συγκεκριμένο κεφάλαιο δεν είναι το καλύτερο για σένα. Μπορεί να έζησες μαζί του πολλά αλλά δεν ήταν όλα ευχάριστα γι’ αυτό και φτάσατε σε αυτό το σημείο. Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως ξυπνήσει η ζήλεια του συντρόφου σου και προσπαθήσει να σε ελέγξει εξ αιτίας ενός γεγονότος που θα πέσει στην αντίληψή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να νιώσεις ότι έχεις πιάσει πάτο ερωτικά και ανίκανος/η να πας ούτε μπροστά, ούτε πίσω. Πιθανόν να σε κατακλύσουν ένα σωρό συναισθήματα κι η έντονη διάθεση να μεταμορφώσεις πλήρως την προσωπική σου ζωή, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να αλλάξεις τελείως εσύ και να εστιάσεις μόνο σε αυτήν την προσοχή σου. Επιπλέον, βλέπεις ότι τα ημίμετρα δεν αποφέρουν αποτελέσματα και πρέπει να γίνουν ουσιαστικές τομές στη σχέση σου, προκειμένου να αντέξει τους κραδασμούς, διαφορετικά, αργά ή γρήγορα, θα τελειώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να νιώσεις ότι η σχέση σου σε πνίγει ή σε περιορίζει σε τέτοιο βαθμό που έχεις χάσει τον εαυτό σου και πρέπει να κάνεις κάτι να αποδεσμευτείς γι’ αυτό θα είσαι κάπως απόμακρος/η σήμερα. Ωστόσο θα ήταν καλύτερο και για σένα και για το ταίρι σου να το βγάλεις από μέσα σου, όσο δυσάρεστο κι αν γίνει το κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να παρασυρθείς σε μια ερωτική κατάσταση με ένα άτομο από το χώρο της δουλειάς σου ή δεσμευμένο που θα μοιραστείτε έντονες στιγμές πάθους αλλά με ημερομηνία λήξης.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν αποκλείεται με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα να εμφανιστεί στο δρόμο σου ένα πρόσωπο που μαζί του θα ζήσεις μια έντονη κατάσταση η οποία θα σε σημαδέψει, όπως επίσης και να σου γίνει ένα πολύ πιεστικό «μαρκάρισμα» από κάποιο άλλο που δε θα ξέρεις πώς να το ξεφορτωθείς. Γι’ αυτό να είσαι επιφυλακτικός/η με όποιον/α σε πλησιάσει. Αν είσαι σε σχέση, θα αναγκαστείς να ερευνήσεις βαθύτερα κάποια γεγονότα που έγιναν πρόσφατα, όμως δεν θα μπορέσεις να κρατήσεις την αντικειμενικότητά σου, αφού θα φορτιστείς συναισθηματικά.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved