Ερωτικό ωροσκόπιο 17/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 17/4

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα θα φέρει στο φως αποκαλύψεις για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει που μπορεί να σε πειράξουν προς στιγμή, ωστόσο γνωρίζοντας την αλήθεια θα σου είναι πιο εύκολο να πάρεις αποφάσεις για το άμεσο μέλλον, αφού η κατάσταση πλέον διαμορφώνεται έτσι ή αλλιώς και δε θα βρίσκεσαι σε δίλημμα για το τι θα κάνεις. Αν είσαι σε σχέση, ίσως εκμυστηρευτείς στο σύντροφό σου μια αγωνία ή προβληματισμό σου που δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις κι εφ’ όσον δε γίνεται να βγάλεις άκρη μόνος/η, είναι καλύτερα να το μοιραστείς με κάποιον/α.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα όλη η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στο ταίρι σου, ενδεχομένως γιατί θα ξυπνήσει η κτητικότητα μέσα σου και διάφορες υποψίες θα πλημμυρίσουν το μυαλό σου. Αντί όμως να παραμονεύεις, για να πιάσεις περίεργες κινήσεις και συμπεριφορές, καλό θα ήταν ό,τι υποπτεύεσαι να του το πεις. Ίδια στάση θα έχεις κι αν είσαι ελεύθερος/η, αφού θα έχεις αφτιά και μάτια ανοιχτά για να διασταυρώσεις μια πληροφορία που αφορά σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σίγουρα τα πράγματα στα ερωτικά σου δεν είναι εύκολα τώρα τελευταία για σένα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το σύμπαν έχει στραφεί εναντίον σου. Ίσως φταίει το ότι εσύ λειτουργείς υπό πίεση ορισμένες φορές κι αυτό βγαίνει ακόμα κι αν προσπαθείς να το κρύψεις. Αν θεωρείς χαμένη εκ των προτέρων μια υπόθεση, πώς θα την κερδίσεις; Αν είσαι σε σχέση, ζήτα βοήθεια από το ταίρι σου που είναι πιο αντικειμενικό σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις στη δουλειά. Δεν σου λείπει η εξυπνάδα αλλά η ψυχραιμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας φίλος σου ίσως δεν έχει τόσο ξεκάθαρες προθέσεις απέναντί σου. Είτε λόγω ζήλειας είτε λόγο προσωπικού συμφέροντος, μπορεί να διαπιστώσεις ότι συνεχώς βάζει εμπόδια σε κάθε απόπειρα που κάνεις να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο, επιχειρώντας να σε αποτρέψει. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να βασιστείς στο ένστικτό σου και κάνεις αυτό που πιστεύεις ότι είναι σωστό, τηρώντας άκρα μυστικότητα. Επίσης, να προσπαθήσεις να αφουγκραστείς τις ανάγκες και τα θέλω του συντρόφου σου, χωρίς να επηρεάζεσαι από τη γνώμη άλλων.

ΛΕΩΝ

Για να πετύχεις όλα όσα θέλεις στην ερωτική σου ζωή, χρειάζεσαι ένα σχέδιο δράσης και προσήλωση στο στόχο που έχεις θέσει, διαφορετικά θα είναι σαν να ρίχνεις άσφαιρα. Πολύ θόρυβος και ουσία μηδέν. Μην σπαταλάς την ενέργειά σου και οργανώσου. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν ο σύντροφός σου να επέμενε να ξανασκεφτείς ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα και να το ψάξεις περισσότερο, κάτι που εσύ αρνιόσουν πεισματικά. Τώρα βλέπεις ότι το να τον ακούσεις για τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η πιο σοφή επιλογή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάμειξη ενός συγγενικού σου προσώπου στη σχέση σου ενδεχομένως να σε έχει κουράσει, πολύ περισσότερο που όταν θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό με τον άνθρωπό σου, τότε προσπαθεί να σε μεταπείσει, προβάλλοντάς σου διάφορα επιχειρήματα για να σε επηρεάσει. Μάλλον ήρθε η ώρα να το βάλεις στη θέση του. Από την άλλη, αν είσαι ελεύθερος, θα εστιάσεις την προσοχή σου σε κάποιες λεπτομέρειες στη συμπεριφορά ή τα λόγια ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει και θα καταλήξεις σε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Σας δίνεται μια σημαντική ευκαιρία σήμερα με το σύντροφό σου να ξεκαθαρίσετε κάποια οικονομικά ή σχετικά με ένα κληρονομικό ακίνητο θέματα με την οικογένειά σας. Καλό είναι λοιπόν να τα θέσετε όλα επί τάπητος για να μην υπάρξουν παρατράγουδα. Αν είσαι ελεύθερος/η, ενδεχομένως να καταλάβεις ότι χάνεις χρόνο και ενέργεια, εμμένοντας σε ένα πρόσωπο που μεν σε ελκύει, όμως δε φαίνεται διατεθειμένο να σου προσφέρει αυτά που εσύ επιθυμείς. Γι’ αυτό θα το πάρεις απόφαση ότι όσο πιο σύντομα ξεκόψεις μαζί του τόσο το καλύτερο για σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το τρίγωνο του κυβερνήτη σου, Πλούτωνα, με τον Ερμή απέναντί σου, νιώθεις ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, ώστε να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα στη σχέση σου για να μην υπάρχουν παρανοήσεις. Ωστόσο, αν τράβηξε μια κατάσταση παραπάνω από όσο έπρεπε, μάλλον φταίει το ότι η αντίδρασή σου δεν ήταν άμεση. Αν είσαι ελεύθερος/η νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να τα παίξεις όλα για όλα με ένα πρόσωπο που θέλεις πολύ, άλλωστε ήδη έχεις προετοιμάσει το έδαφος και το μόνο που απομένει είναι να κάνεις την τελειωτική κίνηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια στοιχεία που θα έρθουν στο φως σήμερα για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μόνο καλό θα σου κάνουν, αφού όχι μόνο θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για το ποιόν του αλλά θα σε βοηθήσουν να πάρεις πιο εύκολα την απόφαση, αν θα συνεχίσεις να το κυνηγάς ή θα στρέψεις αλλού την προσοχή σου. Αν είσαι σε σχέση, οι οικονομικές ανάγκες που έχετε μπορεί να είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να υποκύψεις στις πιέσεις του συντρόφου σου και να δεχτείς μια δουλειά που μεν δε σου αρέσει αλλά θα καλύψει κάποια κενά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα ίσως έρθεις μέσω ενός φίλου ή μιας ομάδας σε επαφή με ένα πρόσωπο με το οποίο θα νιώσεις ότι έχετε μια ταύτιση απόψεων αλλά και χημεία. Ωστόσο, αν δεν κάνεις εσύ το πρώτο βήμα για να επιδιώξεις το κάτι παραπάνω, δε θα το κάνει ούτε αυτό, λόγω ανασφάλειας ή φόβου απόρριψης. Αν ρισκάρεις, θα βγεις κερδισμένος/η. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να εκνευριστείς από κάποιον/α του κοντινού σας περιβάλλοντος που θεωρείς ότι επηρεάζει το ταίρι σου και είσαι αποφασισμένος/η σήμερα να το κόψεις μια και καλή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αποκλείεται να αιφνιδιαστείς σήμερα από την ερωτική εξομολόγηση ενός προσώπου που σχετίζεται με τη δουλειά σου μιας και δε σου είχε περάσει καν από το μυαλό ότι τρέφει τέτοια αισθήματα για σένα. Το αν θα ενδώσεις ή όχι, εξαρτάται από το αν σου αρέσει κι εσένα και αν δεν εμπλέκεται και τρίτο άτομο, γιατί έχεις τέτοιες υποψίες και θέλεις να αποφύγεις μπερδέματα. Αν είσαι σε σχέση, ίσως εκμεταλλευτείτε την μέρα με το σύντροφό σου να κάνετε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα στο σπίτι, πετώντας άχρηστα αντικείμενα και αδειάζοντας χώρο.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι πολύ πιθανό να ανοίξεις σήμερα το στόμα σου και να πεις όσα θέλεις εδώ και καιρό σε ένα συγγενή ή γνωστό σου γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της. Το πώς χειρίζεσαι μια ερωτική σου υπόθεση ίσως είναι η αιτία της παρεξήγησης αφού δε βλέπει με καλό μάτι την άρνησή σου να συμμορφωθείς στις υποδείξεις του ή να ακολουθήσεις τη συμβουλή του. Αν είσαι σε σχέση, ένα μυστικό που θα μάθετε μπορεί να σας αναστατώσει προσωρινά αλλά θα σας αποκαλύψει και το πρόσωπο κάποιου/ας που το παίζει φίλος/η σας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved