Ερωτικό ωροσκόπιο 8/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 8/4

ΚΡΙΟΣ

Μετά από μια έντονη Νέα Σελήνη, η Παρασκευή έρχεται για να κατευνάσει λίγο τα πνεύματα, ωστόσο διατηρείς σε υψηλά επίπεδα τον ερωτισμό και την σεξουαλικότητά σου γι’ αυτό και το διήμερο που ακολουθεί θα είναι εξίσου ενδιαφέρον και συναρπαστικό. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση πάντως να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα χτυπήσει κατευθείαν στις αισθήσεις σου και θα σε ξετρελάνει. Αν είσαι σε σχέση, αναμένεται να περάσεις ένα αρκετά παθιασμένο βράδυ με το σύντροφό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη αλλά και τον Ερμή σήμερα στο ζώδιό σου έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξήσεις και να απολαύσεις όσο μπορείς την Παρασκευή. Το ζητούμενό σου είναι να χαρείς απλά, καθημερινά πράγματα με το σύντροφό σου, να έρθετε πιο κοντά και κυρίως να χαλαρώσεις από τις εντάσεις των προηγούμενων ημερών. Αν είναι ελεύθερος/η ξαναπαίρνεις τα πάνω σου αφού ο αισθησιασμός και η γοητεία που αποπνέεις δεν αφήνουν κανένα πρόσωπο αδιάφορο, οπότε καλό θα ήταν να κανονίσεις μια βραδινή έξοδο, όσο κι αν αισθάνεσαι κουρασμένος/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως νιώσεις ψυχολογικά εξασθενημένος/η σήμερα γι’ αυτό θα αποζητήσεις την γαλήνη του σπιτιού σου για να ξεκουραστείς και να μαζέψεις ενέργεια, διώχνοντας τα πάντα από το μυαλό σου. Όσον αφορά σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αφήσεις τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους, μην βιάζοντας τις καταστάσεις. Αν είσαι σε σχέση, ενδέχεται να νιώσεις πιεσμένος/η από διάφορα θέματα που αντιμετωπίζεις αλλά δεν αισθάνεσαι έτοιμος/η να τα μοιραστείς με το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ερωτισμός πλανάται στην ατμόσφαιρα σήμερα κι αν είσαι αποφασισμένος/η να αλλάξεις την πορεία της αισθηματικής σου ζωής, καλό θα ήταν να αρχίσεις να βάζεις τις βάσεις σιγά-σιγά. Βγες, απόκτησε νέες επαφές και προσπάθησε να ανοίξεις τον κύκλο σου γιατί μόνο έτσι θα κάνεις καινούργιες και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες. Αν είσαι σε σχέση, μια βραδινή έξοδος με το ταίρι σου σε ένα ήρεμο μέρος για να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να τα πείτε με την ησυχία σας, θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε άγχη και εντάσεις.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα διαπιστώσεις ότι πρέπει να μετριάσεις κάπως τις φιλοδοξίες σου και να βαδίσεις προσεκτικότερα, αν θέλεις να επιτύχεις τους στόχους σου ακόμα και στον ερωτικό τομέα. Προσπάθησε να κερδίσεις το ενδιαφέρον αυτού/ης που θέλεις με πράξεις και όχι με φαμφάρες και βαρύγδουπες δηλώσεις, ιδίως αν βλέπεις ότι έχεις να κάνεις με δύσκολο και δύσπιστο άτομο. Αν είσαι σε σχέση, ένα μέλος της οικογένειάς σας είναι πολύ πιθανό να ζητήσει την οικονομική ή άλλου είδους στήριξή σας και φυσικά δε θα του την αρνηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενώ είχες άγχος να προχωρήσει μια ερωτική σου υπόθεση, σήμερα θα φροντίσεις να καλμάρεις και να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα. Επίσης, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια επικοινωνία με ένα πρόσωπο που θα σου δημιουργήσει την εντύπωση ότι πρόκειται για αξιόπιστο και σοβαρό, με συναφείς αντιλήψεις με τις δικές σου. Αν είσαι σε σχέση, ακόμα κι αν σε κουράζει που και που χρειάζεται να υπενθυμίσεις στο ταίρι σου, ακόμα κι αυτά που θεωρείς αυτονόητα, ώστε να υπάρχει μια σχετική ηρεμία στην καθημερινότητά σας.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σου να βρεις ένα πρόσωπο που θα σε συναρπάσει και θα ζήσεις μαζί του αρκετές ερωτικές στιγμές είναι μεγάλη, ωστόσο το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Γι' αυτό πρέπει να έχεις θέληση κι υπομονή. Κυκλοφόρησε, φλέρταρε αλλά μη βιάζεσαι γιατί το πιο πιθανό είναι να επενδύσεις στον λάθος άνθρωπο. Αν είσαι σε σχέση, θέλεις να διατηρήσεις τη σεξουαλική σας ζωή σε υψηλά επίπεδα και ίσως σήμερα κάνεις κάποιες ανάλογες αγορές που θα διεγείρουν το σύντροφό σου, φτιάχνοντας το κλίμα για μια αρκετά θερμή νύχτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σελήνη και Ερμής βρίσκονται στον 7ο οίκο σου καλώντας σε να βγάλεις όλο το πάθος και τον προσωπικό σου μαγνητισμό. Αν μάλιστα έχεις ήδη βάλει στο μάτι ένα πρόσωπο, δε θα αφήσεις τίποτα στην τύχη και θα φτιάξεις το έδαφος, ώστε πολύ σύντομα να καταλήξει στην αγκαλιά σου. Αυτό το διήμερο, επίσης, θα σου γίνει μια πρόταση που μάλλον θα σου είναι δύσκολο να αρνηθείς. Αν είσαι σε σχέση, με πειθώ και κατάλληλη πίεση το ταίρι σου τελικά θα υποχωρήσει και θα σου κάνει μια χάρη που ήθελες από καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η κατάλληλη μέρα να συγκεντρώσεις τις δυνάμεις σου γιατί οι τελευταίες μέρες ήταν για σένα αρκετά έντονες και σου χρειάζεται να ρίξεις λίγο τους ρυθμούς. Προσπάθησε να αποβάλλεις σκέψεις και συναισθήματα πιεστικά για να δεις πιο ξεκάθαρα τα πράγματα στα ερωτικά σου, χωρίς οποιαδήποτε επίδραση. Αν είσαι σε σχέση, έχεις μεγάλη ανάγκη να ξεκουράσεις το μυαλό σου και κυρίως να μην ασχοληθείς με οτιδήποτε αφορά στη δουλειά σου γι’ αυτό θα αφεθείς πλήρως στις φροντίδες του συντρόφου σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκπέμπεις έναν ερωτισμό, ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνεις, αλλά πέρα από κάποια περιστασιακά φλερτ και κομπλιμέντα δεν έχει συμβεί κάτι πιο ουσιαστικό. Ωστόσο, αν όντως έχεις σκοπό να βάλεις τέλος στη μοναξιά σου, χαλάρωσε και προσπάθησε να περνάς καλά την κάθε στιγμή. Ακόμα και σήμερα μπορεί να προκύψει κάτι που θα κεντρίσει την προσοχή σου. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως απόψε να συναντηθείτε για φαγητό ή ποτό με την παρέα σας ενώ την κουβέντα θα μονοπωλήσει ένας φίλος σας που τραβάει ζόρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο σύντροφός σου ίσως έχει κάποιες απαιτήσεις από σένα που μπορεί προς στιγμή να σε πιέσουν αλλά αν αφορούν σε θέματα του σπιτιού και κάποιες εργασίες που πρέπει να γίνουν στο τέλος θα υποχωρήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να κάνεις μια γνωριμία με ένα άτομο από τον επαγγελματικό σου χώρο που θα είναι αρκετά ελκυστικό αλλά λιγομίλητο και θα προσπαθήσεις μέσα από χιουμοριστικές ατάκες και θετικά σχόλια να χαλαρώσεις την ατμόσφαιρα για να μάθεις περισσότερα πράγματα γι’ αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πετάς στα σύννεφα. Πρέπει να έχεις επίγνωση τι γίνεται ώστε να μην παρασυρθείς από λάθος άτομα και φαντασιώσεις. Ίσως θελήσεις να βγεις έξω σήμερα και να συναντήσεις κάποιους γνωστούς ή φίλους σου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αν βρεθεί κάτι αξιόλογο στο δρόμο σου δε θα δοκιμάσεις την τύχη σου. Αν είσαι σε σχέση μπορεί να κάνετε με το σύντροφό σου μια συζήτηση σχετική με ένα συγγενικό σας πρόσωπο και την συμπεριφορά του γιατί σε προβληματίζει ιδιαίτερα η αλλαγή που διακρίνεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved