Ερωτικό ωροσκόπιο 7/4

Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Κριό τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 7/4

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου καλείσαι να κάνεις μια καινούργια αρχή στην ερωτική σου ζωή. Θέλεις να διαγράψεις παντελώς το παρελθόν και να προχωρήσεις μπροστά με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, κάνοντας σημαντικές αλλαγές σε προσωπικότητα αλλά και εμφάνιση. Μια γνωριμία θα είναι κομβικής σημασίας αυτή την περίοδο, αφού θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας μεγάλης αγάπης. Αν είσαι δεσμευμένος/η, όλα θα μπουν σε νέα βάση, θα αξιολογηθούν κι από κει και πέρα κάποια θα τα κρατήσετε και κάποια άλλα θα τα ξεφορτωθείτε προκειμένου να πάτε τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε επηρεάζει ψυχολογικά αυτή η Νέα Σελήνη και ενδεχομένως από την πίεση που θα νιώσεις να κάνεις κάποια απερίσκεπτη ή βιαστική κίνηση στα ερωτικά σου που μπορεί να σε εκθέσει. Σαφώς πρέπει να κινητοποιηθείς αν θέλεις να αλλάξουν τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή, όχι όμως χωρίς πριν να έχεις ένα στοιχειώδες πλάνο. Αν είσαι σε σχέση, η κατάσταση στα εργασιακά σου είναι τεταμένη με αποτέλεσμα να σε γεμίζει άγχος που μάλλον θα βγάζεις με διάφορα ξεσπάσματα στο ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια αναστάτωση, ένας ξεσηκωμός θα σε πιάσει με τη Νέα Σελήνη και τίποτα δε θα σε ικανοποιεί στην προσωπική σου ζωή, οπότε δεν αποκλείεται να αλλάξεις παρέες και κύκλο για να ανανεωθείς και να ξεφύγεις από τα τετριμμένα. Η αλλαγή αυτή πέρα από το ότι θα σου κάνει καλό, ενδέχεται να σου φέρει και μια καινούργια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει. Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανό ένα φιλικό σας πρόσωπο να βγάλει μια πολύ εγωιστική συμπεριφορά που θα σας πειράξει γι’ αυτό θα αρχίσετε να αραιώνετε τις επαφές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε κάθε σεληνιακή φάση επηρεάζεσαι όπως έχουμε ξαναπεί, οπότε η συναισθηματική φόρτιση με το Καινούργιο Φεγγάρι στον Κριό είναι μάλλον δεδομένη. Ωστόσο, θα σε βγάλει και από την αδράνεια και θα σε κινητοποιήσει να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σου ζωή. Το ενδιαφέρον σου για ένα άτομο που σου άρεσε πολύ μπορεί τώρα να ξεθυμάνει, αν βλέπεις ότι δεν υπάρχει εξέλιξη και να στρέψεις την προσοχή σου αλλού. Αν είσαι σε σχέση, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου θα αυξηθούν, ίσως και τα καθήκοντά σου και δε θα έχεις αρκετό χρόνο για το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ

Βλέπεις ότι χρειάζεσαι μια έντονη αλλαγή στην καθημερινότητά σου κι αυτή η Νέα Σελήνη σε καλεί να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα που θα σου δώσουν ζωντάνια, έμπνευση και ενθουσιασμό. Το άνοιγμά σου σε έναν διαφορετικό χώρο, ακόμα και στο εξωτερικό, πέρα από το ότι θα σε φέρει σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους, ίσως έχει τυχερά και στον ερωτικό τομέα. Αν είσαι σε σχέση, θα αρχίσετε με το σύντροφό σου να ξεσκαρτάρετε δουλειές που χρονίζουν κι είναι πιθανό να τις μοιράσετε για να τις ολοκληρώσετε πιο γρήγορα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι πανέτοιμος/η να ξεκινήσεις έναν αγώνα ταχύτητας και επικράτησης στα ερωτικά σου, αφού αντιλαμβάνεσαι πλέον ότι η ευτυχία είναι στο χέρι σου και πρέπει να τρέξεις να την προλάβεις. Θα βγάλεις σθένος και τόλμη και θα κάνεις ό,τι μπορείς προκειμένου να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει ή να βρεις αυτό που θα σου προσφέρει έντονες συγκινήσεις. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να σου γεννηθεί η επιθυμία να ξοδεύεις χρήματα για προσωπικές σου ανάγκες που είχες παραμελήσει κάτι που ίσως δημιουργήσει δυσαρέσκεια στο σύντροφό σου που σε είχε συνηθίσει αλλιώς.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Είσαι από τους πρωταγωνιστές της περιόδου με τη Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου, καθώς οι εξελίξεις στα ερωτικά και τις σχέσεις σου θα είναι καταιγιστικές, κυρίως αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου. Νέες γνωριμίες και ερωτικά ειδύλλια θα σε ξεσηκώσουν, ενώ το φλερτ και το παιχνίδι θα δίνουν και θα παίρνουν. Ωστόσο, αν κι είναι πιθανό να μην έχουν μεγάλη χρονική διάρκεια, θα σε αναζωογονήσουν. Αν είσαι δεσμευμένος/η, το τρέχον πλανητικό αίτημα είναι να βάλεις τον εαυτό σου πάνω απ’ όλα, κάτι που όπως αντιλαμβάνεσαι συχνά θα προκαλεί αντιδράσεις στο ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν έχεις ρίξει το βάρος σου σε άλλους τομείς, τώρα θα κληθείς να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, σε φυσική κατάσταση και σε υγεία, κι ίσως εξ αιτίας ενός γεγονότος να ξεκόψεις από συνήθειες και πρόσωπα που σε ταλαιπωρούν. Πριν προλάβεις να χαρείς όμως τη «μοναξιά» σου, ενδέχεται να εισβάλλει ένα άτομο στη ζωή σου και να την αναστατώσει. Αν είσαι σε σχέση, θα καταναλώσεις αρκετό χρόνο και ενέργεια στην εργασία σου και σε σχετικά θέματα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κόντρες και παράπονα από το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η ευκαιρία σου να «ξεφύγεις» για λίγο από τους περιορισμούς του Κρόνου και να ζήσεις ελεύθερα την περιπέτεια. Θα έχεις μεγάλη πέραση αυτόν τον καιρό κάτι που σε γεμίζει σιγουριά και ενθουσιασμό και ενδέχεται να κάνεις τις τρέλες σου. Ακόμα κι ένα φλογερό ειδύλλιο όμως μην περιμένεις όμως να κρατήσει για πολύ ή να συνεχίσει να είναι ξέγνοιαστο. Αν είσαι σε σχέση, κόντρες, τσακωμοί, φιλιώματα και τανάπαλιν θα είναι συχνά με το ταίρι σου που όμως θα κρατούν το ερωτικό σου ενδιαφέρον σε εγρήγορση, αφού δε θα προλαβαίνεις να βαρεθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σε βάζει σε θέση μάχης τόσο σε θέματα οικογένειας όσο και στα ερωτικά σου, αφού θα διαπιστώσεις ότι ο μόνος τρόπος να γίνουν πράγματα είναι να πάρεις τα ηνία και να τα οδηγήσεις εσύ. Φυσικά, δεν θα είναι όλες σου οι πρωτοβουλίες ευχάριστες για το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να γίνεις αρκετά εγωιστής/α και να κοιτάξεις την πάρτη σου και πώς θα ικανοποιήσεις κάποιες επιθυμίες σου, αδιαφορώντας για τα θέλω των άλλων. Πολύ πιθανό να κάνεις λάθη, τουλάχιστον όμως θα είσαι ξεκάθαρος/ από την αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επικοινωνιακά θα κόβεις και θα ράβεις ενώ κάποιες ιδέες ή πληροφορίες που κρατούσες στο συρτάρι σε περίπτωση ανάγκης, τώρα θα τις βγάλεις προς τα έξω και θα τις χρησιμοποιήσεις. Επίσης, θα προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου άρεσε καιρό είτε μέσα από το διαδίκτυο είτε απευθείας ενώ δεν αποκλείεται με το που θα αλλάξεις ένα στέκι να προκύψει ξαφνικά και νέο αμόρε. Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις μια ευερεθιστότητα και θα παίρνεις φωτιά αμέσως σε κάθε σχόλιο ή παρατήρηση του συντρόφου σου που θα θεωρείς άδικη.

ΙΧΘΥΕΣ

Παρορμητικές και επιπόλαιες κινήσεις δε σου βγαίνουν σε καλό, ωστόσο τώρα ωθείσαι να σπεύσεις και να μη σπαταλάς το χρόνο σε όνειρα και φαντασιώσεις αλλά να ξεκινήσεις τη δράση, αν θέλεις να δεις προκοπή στα ερωτικά σου. Θα γίνεις πιο εκδηλωτικός/η στα θέλω σου, πιο διεκδικητικός/η και λιγότερο ανεκτικός/η, οπότε ακόμα κι αν δυσκολευτείς στο τέλος θα επιτύχεις. Ο ερωτισμός θα αυξηθεί κατακόρυφα κι όλα συνάδουν στο να βιώσετε με το σύντροφό σου μια αρκετά καυτή σεξουαλικά περίοδο που θα θυμίζει την αρχή της σχέσης σας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved