Ερωτικό ωροσκόπιο 9/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/4

ΚΡΙΟΣ

Σε τελείως άλλο κλίμα είναι το Σάββατο, καθώς Ήλιος και Ουρανός συναντιούνται στο ζώδιό σου ξαναφέρνοντάς σε στις επάλξεις. Οι αλλαγές και οι ανατροπές στα ερωτικά είναι σχεδόν σίγουρες, είτε πάρεις εσύ το ρίσκο και πλησιάσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει είτε εμφανιστεί ξαφνικά ένα άλλο που θα αναστατώσει τη ζωή σου. Είναι μια μέρα πολλά υποσχόμενη γι’ αυτό καλό θα ήταν να κυκλοφορήσεις. Επίσης, είναι πιθανό να ταράξεις τα λιμνάζοντα νερά της σχέσης σου αν έχεις βαρεθεί ή βλέπεις ότι το ενδιαφέρον του συντρόφου σου έχει ατονήσει για να ανάψουν τα αίματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ πιθανό να έχεις μια ανησυχία, σήμερα καθώς βλέπεις ότι ορισμένα σχέδια που έκανες για ένα άτομο δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα πρέπει να αλλάξεις τελείως τακτική για να το κατακτήσεις, κυρίως αν θεωρείς ότι είναι για σένα το κατάλληλο και θέλεις να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Αν είσαι σε σχέση, μια απλή δουλειά του σπιτιού θα ξεκινήσετε με το σύντροφό σου και στο τέλος μόνο που δε θα κάνετε ολική ανακαίνιση. Λογικό είναι το βράδυ να σας βρει κουρασμένους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσο είσαι ανοιχτός/η σε ό,τι προκύψει και δεν θεωρείς τίποτα δεδομένο, τόσο καλύτερες αντιδράσεις έχεις στο απρόσμενο και ξαφνικό που μπορεί να «χαλάσει» ακόμα και τα υποτυπώδη σχέδιά σου για το βράδυ. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση ένα πρόσωπο από το κοινωνικό σου περιβάλλον να σε φλερτάρει ενώ δεν είχε δείξει μέχρι σήμερα ότι ενδιαφερόταν ερωτικά για σένα. Αν είσαι σε σχέση, μια απρόσμενη επίσκεψη ή συνάντηση με φίλους θα σας ξεσηκώσει και θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού σου υπενθυμίζει ότι τίποτα δεν κρατά αιώνια και όλα μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη, ακόμα και στην ερωτική σου ζωή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σου γίνει μια πρόταση από πρόσωπο που δεν περίμενες η οποία θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Γενικά είναι μια μέρα που τα πάντα παίζονται. Αν είσαι σε σχέση, η οικογενειακή σας γαλήνη ενδέχεται να αναστατωθεί από μια απρόσκλητη επίσκεψη ενώ επίσης πιθανή είναι και μια ένταση με το ταίρι σου για ασήμαντη αφορμή.

ΛΕΩΝ

Σήμερα ενδεχομένως μέσα στη φούρια ή τον ενθουσιασμό που θα σε πιάσει να υπερβείς τα όρια, με αποτέλεσμα ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά να αποκτήσει μια εικόνα για σένα που μάλλον θα σε αδικεί. Γι’ αυτό φρόντισε να ρεγουλάρεις την ορμή και το Εγώ σου. Αν είσαι σε σχέση είναι πολύ πιθανή μια έντονη διαφωνία με ένα άτομο από το συγγενικό σας περιβάλλον το οποίο στα καλά του καθουμένου μπορεί να αρχίσει να σας κάνει παρατηρήσεις ή να σας δίνει συμβουλές για το τι είναι «σωστό» να κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις μπει σε μια περίοδο όπου λίγο καιρό ξαποσταίνεις και ξαναχύνεσαι στη μάχη. Η σημερινή μέρα έρχεται να σε ταρακουνήσει και πάλι με ένα πρόσωπο που πιθανόν να εισβάλλει απρόσμενα στη ζωή σου και να σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα. Δεν αποκλείεται επίσης, να κάνεις μια κίνηση πέρα από κάθε λογική, προκειμένου να κερδίσεις κάποιον/α. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται με το σύντροφό σου να κάνετε μια ξαφνική αγορά, κρίνοντας ότι είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Όσο αντιστέκεσαι σε αλλαγές ή κλωθογυρίζεις μια απόφαση που θα φέρει μια ανατροπή στα δεδομένα της σχέσης σου, τόσο θα υφίστασαι τριγμούς από έξω και θα χάνεις την ισορροπία σου. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αιφνιδιάσεις, τελειώνοντας μια και καλή με τα κακώς κείμενα που σε παιδεύουν. Αν είσαι ελεύθερος/η, η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις, αφού θα έχεις μια μοναδική ευκαιρία να βάλεις τέλος στη μοναξιά σου. Γι’ αυτό, να αντιδράσεις ακαριαία για να μην τη χάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια μικροαδιαθεσία ενδέχεται να ανατρέψει το πρόγραμμά σου σήμερα και τελικά ενώ είχες κανονίσει μια συνάντηση με ένα πρόσωπο με το οποίο γνωριστήκατε πρόσφατα να την αναβάλλεις. Αυτό το ξαφνικό γεγονός θα σου χαλάσει προσωρινά τη διάθεση αλλά πριν θολώσει το μυαλό σου, προσπάθησε να του αποσπάσεις την υπόσχεση ότι γρήγορα θα τα πείτε από κοντά. Αν είσαι σε σχέση, ένα γεγονός της δουλειάς δεν αποκλείεται να σας αναστατώσει αλλά όσο σύντομα θα προκύψει άλλο τόσο θα λήξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πότε το ένα πότε το άλλο, πότε πάνω πότε κάτω έχεις συνηθίσει τα σκαμπανεβάσματα πλέον και η σημερινή μέρα μάλλον θα έρθει να προσθέσει μια ακόμα συγκίνηση στην ερωτική σου ζωή. Έτσι κι αλλιώς πάντα είσαι έτοιμος/η για νέες περιπέτειες κι η πιθανή γνωριμία σου με κάποιο συναρπαστικό άτομο στην εγγυάται ενώ οι εμπειρίες σου θα είναι μοναδικές. Αν είσαι σε σχέση, θα κάνεις μια πρόταση που θα εκπλήξει το ταίρι σου γιατί θέλεις κάτι ξεχωριστό και ασυνήθιστο για το βράδυ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εφ’ όσον δεν έχεις υψηλές προσδοκίες και δεν πιστεύεις ότι θα συμβεί κάτι θεαματικό στα ερωτικά σου, σήμερα έχεις αυξημένες πιθανότητες να διαψευστείς πανηγυρικά. Το ζητούμενο είναι να καταφέρεις να διακρίνεις την ευκαιρία και να την εκμεταλλευτείς, χωρίς να κολλήσεις στο ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που περίμενες ή δεν συμβαδίζει απόλυτα με τα στάνταρ σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να σου γεννηθεί η έντονη επιθυμία να αλλάξεις το σπίτι, πριν όμως αρχίσεις να σχεδιάζεις διάφορα συζήτησέ το και με το σύντροφό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον κυβερνήτη σου, Ουρανό, ενισχύει τη φιλελεύθερη διάθεσή σου και την τάση για ανεξαρτησία, οπότε αν νιώσεις ότι ένα πρόσωπο σε πιέζει κατά οποιοδήποτε τρόπο, δε θα διστάσεις να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις. Μπορεί επίσης να ξεκινήσεις μια ιδιόρρυθμη επικοινωνία με ένα άτομο που βρίσκεται μακριά. Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανό ο σύντροφός σου να βγάλει μια ένταση άνευ ουσιαστικού λόγου που αν τον προκαλέσεις ή τον κοντράρεις θα μεγαλώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος/η για παν ενδεχόμενο σήμερα, καθώς η μέρα μπορεί να ξεκινήσει τελείως στραβά και να καταλήξει συναρπαστική από όλες τις απόψεις. Επειδή είναι πιθανό να αλλάξει η ερωτική σου ζωή με απρόσμενο τρόπο, καλό θα ήταν να μη μείνεις μέσα. Επίσης, πάνω που είχες ξεγράψει ένα πρόσωπο και δεν περίμενες τίποτα, ίσως σου κάνει την έκπληξη. Αν είσαι σε σχέση, υπάρχει περίπτωση σκάσει ένα κέρδος από το πουθενά που μεν δε θα είναι μεγάλο, ωστόσο θα καλύψει τρέχουσες ανάγκες σας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved