Ερωτικό ωροσκόπιο 6/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/4

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος σου που κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε προετοιμάζει για ένα έντονο διήμερο στην προσωπική σου ζωή, αφού εξ αιτίας ενός γεγονότος θα βάλεις μπρος γενναία ξεκαθαρίσματα και θα ξεκόψεις από συνήθειες και πρόσωπα που όχι μόνο δε σε εξελίσσουν αλλά σου καταναλώνουν χρόνο και ενέργεια. Δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα άτομο που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στα ερωτικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η είναι πιθανή μια σύγκρουση με το ταίρι σου και σε ακραία περίπτωση ακόμα κι η ρήξη, αν νιώσεις ότι η κατάσταση μεταξύ σας δεν αλλάζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα είναι μια μέρα χαράς γιατί ακόμα κι αν δεν αντιμετωπίσεις ένα σοβαρό πρόβλημα, θα έχεις ένα συναισθηματικό βάρος. Ενδεχομένως να διαπιστώσεις ότι μόνο εσύ κάνεις προσπάθειες για τη σχέση και μιας κι η ψυχική σου κούραση θα είναι μεγαλύτερη από την σωματική, ένα ξέσπασμα είναι πολύ πιθανό. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα κατακλυστείς από αρνητικές σκέψεις γιατί δε βλέπεις φως στο τούνελ των ερωτικών σου ή δεν υπάρχει η εξέλιξη που περίμενες από ένα πρόσωπο γι' αυτό θα πλάσεις το χειρότερο σενάριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τη μια η έμφυτη περιέργειά σου, από την άλλη η ανάγκη σου να βιώσεις νέες συγκινήσεις είναι πιθανό σήμερα να μπλέξεις σε μια ιστορία που θα έχει αρκετό πάθος αλλά όχι και την καλύτερη έκβαση. Γι’ αυτό όσο κι αν συναισθηματικά σου είναι δύσκολο, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο. Αν μάλιστα είσαι δεσμευμένος/η, καλό θα ήταν να αντισταθείς στους όποιους πειρασμούς γιατί δεν αποκλείεται να βάλεις σε κίνδυνο τη σχέση σου, αφού τίποτα δε μένει κρυφό για πολύ, εκτός αν ψάχνεις μια αφορμή για να την τελειώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα θα έχεις μια συναισθηματική αναστάτωση και δεν αποκλείεται να μη βλέπεις μέλλον στα ερωτικά σου. Παρότι είναι πιο εύκολο να παρασυρθείς στη μιζέρια και στην θλίψη, καλό θα ήταν να αντισταθείς, να μαζέψεις τις δυνάμεις σου για να αλλάξεις εσύ τα δεδομένα. Στο χέρι σου είναι, αρκεί να είσαι αποφασισμένος/η και να οργανωθείς. Αν είσαι σε σχέση, κάποιο επαγγελματικό ζήτημα που θα προκύψει θα επιβεβαιώσει τους φόβους σου για το ρόλο ενός προσώπου και για να το αντιμετωπίσετε θα πρέπει να δράσετε προσεκτικά και στοχευμένα.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να ελέγξεις το φλογερό σου ταμπεραμέντο σήμερα και να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί ζημιές ή ένας τσακωμός με κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο θα σε βγάλουν εκτός εαυτού. Έτσι φορτισμένος/η όπως θα είσαι, ενδέχεται να πάρει η μπάλα κι ένα πρόσωπο που όσο σε ελκύει, άλλο τόσο σε εκνευρίζει με τη στάση του και να διακόψεις τις επαφές σου μαζί του. Αν είσαι σε σχέση, μια συζήτηση με το ταίρι σου μπορεί εύκολα να καταλήξει σε τσακωμό, αφού θα βγουν στη φόρα και πράγματα που φύλαγες από τα παλιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε αντίθεση με τη χθεσινή, η σημερινή μέρα δεν φαίνεται να ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές τουλάχιστον για τα ερωτικά σου, αφού είναι πιθανό να βγάλεις έντονη ανταγωνιστική διάθεση ή ζήλεια στο ταίρι σου και η κατάσταση να ξεφύγει τελείως από τον έλεγχό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν αποκλείεται να ελκύσεις πολύ το λάθος άτομο και να γίνει τόσο πιεστικό που ίσως σε φοβίσει γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας και να είσαι όσο πιο ψύχραιμος/η και ξεκάθαρος/η γίνεται.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος στον 7ο οίκο σου κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα σε πάει από το ζενίθ στο ναδίρ μέσα σε μια στιγμή. Είναι πολύ πιθανό σήμερα με την πιο ασήμαντη αφορμή να βγάλεις από μέσα σου απωθημένα και παράπονα στο σύντροφό σου που τόσο καιρό προσπαθούσες να παλέψεις ή αρνιόσουν την ύπαρξή τους. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πιθανό να χαλαστείς από ένα πρόσωπο που θα καταλάβεις ότι θεωρεί δεδομένη την συμπάθεια που του δείχνεις και εξ αιτίας του να αλλάξεις τελείως τακτική απέναντι σε όποιο άτομο σε γυροφέρνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το σκεπτικό ότι κάποια πράγματα επιτέλους πρέπει να μπουν στη θέση τους, θα συναντηθείς με ένα πρόσωπο και θα κάνεις ένα ξεκαθάρισμα εφ’ όλης της ύλης για να μην υπάρχουν λανθασμένες εντυπώσεις μεταξύ σας. Δε θα διστάσεις μάλιστα να πάρεις αποφάσεις που σε άλλους θα φανούν καταστροφικές αλλά πλέον δε σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να φτάσουν στα αφτιά σας κάποιες πληροφορίες που θα είναι μελλοντικά ένα ατού στα χέρια σας γι’ αυτό δε θα τις μοιραστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενώ χθες ήσουν μέσα στον ενθουσιασμό και την προσδοκία, σήμερα θα σε πιάσουν κάποιες ανασφάλειες που θα σε προσγειώσουν απότομα, καθώς θα διαπιστώσεις ότι ένας ερωτικός σου στόχος είναι πολύ δύσκολος να επιτευχθεί. Υπάρχει περίπτωση δε, το παρελθόν να κάνει απρόσμενα την εμφάνισή του και αυτή η αναδρομή να μην είναι καθόλου ευχάριστη για σένα. Αν είσαι σε σχέση, μια ένταση με το ταίρι σου που θα εκφραστεί και σεξουαλικά είναι πιθανή αλλά και μια έκρηξη ζήλειας από την πλευρά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μεγαλύτερη πίεση σήμερα θα υποστείς εσύ του δευτέρου δεκαημέρου με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σου. Η απαισιοδοξία ενδέχεται να φωλιάσει στην καρδιά σου και να νιώσεις εξαντλημένος/η συναισθηματικά και αδύναμος/η να προσπαθήσεις για το οτιδήποτε στα ερωτικά σου, αφού κατά τη γνώμη σου δεν πρόκειται να γίνει τίποτα της προκοπής και θα καταλήξεις πάλι στο μηδέν. Αν είσαι σε σχέση, θα είσαι απόλυτος/η και δεν πρόκειται να υποχωρήσεις και να αλλάξεις στάση σε ένα οικογενειακό θέμα που μπορεί να προκύψει όσο κι αν ο σύντροφός σου επιμείνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν αποστασιοποιηθείς έγκαιρα από το όποιο πρόβλημα προκύψει σήμερα και φροντίσεις να το δεις αντικειμενικά, θα διατηρήσεις καθαρό το πνεύμα σου και δε θα επηρεαστείς συναισθηματικά. Ίσως πάρεις την απόφαση να απομακρυνθείς από ένα πρόσωπο που βλέπεις ότι προσπαθεί να σε «δέσει» ή να αποσυρθείς για λίγο από την ενεργό δράση προκειμένου να συγκεντρώσεις τις δυνάμεις σου. Αν είσαι σε σχέση, θα είσαι κάπως απόμακρος/η με το σύντροφό σου εξ αιτίας ενός εργασιακού σου ζητήματος που δε θέλεις να συζητήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Επειδή η μέρα δε σηκώνει φλου συμπεριφορές και παιχνίδια, καλό θα ήταν να αποφύγεις να συναντηθείς με ένα πρόσωπο, αν δεν έχεις κατασταλάξει τι ακριβώς θέλεις και πόσο προτίθεσαι να προχωρήσεις μαζί του. Αν πάλι η διαίσθησή σου λέει ότι πρέπει να ξεκόψεις οφείλεις να την ακούσεις. Δεν αποκλείεται έτσι να γλυτώσεις από τα χειρότερα καθώς υπάρχει πιθανότητα μετά να δεινοπαθήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος/η, η ειλικρίνεια, όσο κι αν πονά, είναι προτιμότερη σήμερα, οπότε βρες το θάρρος και πες την στον σύντροφό σου διαφορετικά ένας τσακωμός είναι αναπόφευκτος.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved