Ερωτικό ωροσκόπιο 5/4

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Κριό τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 5/4

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, με πολύ χαρά και ενθουσιασμό, υποσχόμενη να πυροδοτήσει εξελίξεις στα ερωτικά σου. Είτε είσαι ελεύθερος/η, είτε όχι, για ένα περίπου μήνα η έλξη σου θα είναι ακαταμάχητη και θα βιώσεις στιγμές έντονου πάθους και σεξουαλικότητας. Οι πειρασμοί γύρω σου θα είναι αρκετοί και θα σε βάλουν σε δοκιμασία ενώ οι ι ευκαιρίες για να βρεις ένα πρόσωπο που θα σε συναρπάσει είναι μεγάλες, όπως επίσης και να κάνεις επιτυχημένες αλλαγές στην εμφάνισή σου που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το Εγώ σου, αφού θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο αντίθετο φύλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, περνά στον Κριό αλλάζοντας τον τρόπο που βλέπεις τα ερωτικά σου. Ενδέχεται λοιπόν να αρχίσεις να κινητοποιείσαι περισσότερο, να αναζητάς έντονες συγκινήσεις και παθιασμένες καταστάσεις στη ζωή σου. Γι' αυτό είναι πολύ πιθανό να αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο με πρόσωπο που είναι δεσμευμένο ή σε μεταβατική φάση γι’ αυτό θα παραμείνει μυστικό. Αν είσαι σε σχέση, ίσως υπάρξει ένας κρυφός ανταγωνισμός ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου όσον αφορά σε κάποια εργασιακά ενώ είναι πιθανό να μπείτε και σε ένα πρόγραμμα διατροφής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό και τον 11ο οίκο σου θα σου δώσει τη δυνατότητα να διευρύνεις τον κύκλο σου, να διασκεδάζεις περισσότερο με φίλους και παρέες αλλά και να κάνεις μια καινούργια ερωτική γνωριμία που θα σε έχει συνεχώς σε εγρήγορση και δράση, κάτι που φυσικά θα σε ενθουσιάσει, αφού δε θα νιώσεις ούτε μια στιγμή βαρεμάρα ή μιζέρια. Αν είσαι σε σχέση, θα είναι μια περίοδος που θα σας αναζωογονήσει, καθώς η διάθεσή σας να βγαίνετε περισσότερο, να καταπιαστείτε με νέα ενδιαφέροντα ή ομάδες θα είναι μεγάλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό και βάζει φωτιά στην προσωπική σου ζωή. Θα γίνεις πιο παρορμητικός/η, μαχητικός/η και θα δώσεις περισσότερο έμφαση στο «τώρα» και πώς θα περάσεις καλύτερα. Η απρόσμενη γνωριμία σου με ένα πρόσωπο που κατέχει ένα αξίωμα ή μια κοινωνική θέση είναι πιθανή και όλα δείχνουν ότι πρόκειται να ζήσεις έναν έρωτα μεγάλο. Αν θα έχει διάρκεια όμως, θα εξαρτηθεί από τους χειρισμούς σου. Αν έχεις σχέση, ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα ή ρίσκο έχει όλες τις προϋποθέσεις για να επιτύχει χαροποιώντας τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου.

ΛΕΩΝ

Με την αυτοπεποίθησή σου ενισχυμένη, τη σιγουριά μεγάλη και την ενέργεια στο φουλ, μπορείς να διεκδικήσεις ό,τι έχεις κατά νου. Ευκαιρίες για ερωτικές γνωριμίες θα υπάρξουν πολλές, από ένα συγκεκριμένο κύκλο, μέχρι και σε ένα ταξίδι που -αν μη τι άλλο- θα σε γεμίσουν ζωντάνια και θα πάρεις την επιβεβαίωση που έψαχνες. Αν είσαι σε σχέση, ένα νομικό θέμα θα διευθετηθεί με τους καλύτερους όρους για σας ενώ είναι πιθανές κάποιες καινούργιες επαφές με το εξωτερικό που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες, ακόμα και επαγγελματικούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό μπαίνει στον 8ο οίκο σου και οι όποιες προθέσεις σου για αυτοσυγκράτηση και προσοχή γίνονται καπνός. Δεν αποκλείεται να αφήσεις κατά μέρος τη λογική σου για να ζήσεις στο έπακρο τις ερωτικές συγκινήσεις που θα σου προσφέρει ένα πρόσωπο, χωρίς να σε νοιάζει το μετά, παρά μόνο οι απολαυστικές εμπειρίες που θα βιώσεις μαζί του. Αν είσαι σε σχέση, ένα θέμα που σχετίζεται με τα οικονομικά σας και σχετικές σας υποχρεώσεις θα κλείσει προς όφελός σας και θα νιώσετε ανακούφιση. Χωρίς κανένας άγχος πλέον θα δώσετε περισσότερο βάρος στη σεξουαλική σας ζωή που είχε κάπως ατονήσει.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό και λογικό είναι να νιώθεις ξαφνικά τη θερμοκρασία μέσα σου να ανεβαίνει. Η έλξη που θα ασκείς θα είναι μεγάλη, η πέραση σου θα αυξάνεται κατακόρυφα και θα μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου, γεγονός που θα φέρει πιο κοντά την πιθανότητα δημιουργίας μιας καινούργιας σχέσης. Αν ήδη είσαι δεσμευμένος/η και σε συνάρτηση με το υπόλοιπο ωροσκόπιό σου, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε με το ταίρι σου σε συμβίωση ή γάμο αν δεν έχετε κάνει ακόμα το βήμα. Αν ναι, τότε ο έρωτάς σας θα φουντώσει και θα ζήσετε πολύ όμορφες στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινά μια περίοδος όπου θα προσπαθείς να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή και θα φροντίσεις περισσότερο την υγεία και το σώμα σου, κάτι που θα ενισχύσει τόσο την ψυχική σου ευφορία όσο και την αυτοπεποίθησή σου, οπότε θα είσαι πιο χαλαρός/η κι ευδιάθετος/η. Τα καλά νέα θα έρθουν από το χώρο της δουλειάς όπου, εκτός από το θετικό κλίμα που θα επικρατεί, είναι πιθανό να εμφανιστεί κι ένας νέος έρωτας. Αν είσαι σε σχέση, οι αρνητικές σκέψεις θα είναι όλο και πιο αραιές γι’ αυτό θα περνάς πιο όμορφα το χρόνο με το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε πάει πολύ η Αφροδίτη στον Κριό, αφού ενισχύει τη θετική σου ενέργεια, το κέφι σου για ζωή και φυσικά τη διάθεσή σου για να ξαναμπείς δυναμικά στο παιχνίδι. Η ανταπόκριση που θα έχεις από το αντίθετο φύλο θα είναι μεγάλη και θα είσαι πρόθυμος/η να ανταπαντήσεις στις όποιες προκλήσεις, βλέποντάς τες σαν μια καινούργια περιπέτεια. Δεν αποκλείεται και η δημιουργία ενός ειδυλλίου με ένα πρόσωπο που θα σε ξεσηκώσει και θα βιώσεις μαζί του έντονες ερωτικές στιγμές. Αν είσαι σε σχέση, έξοδοι, ενδιαφέροντα και επαφές με φίλους θα αυξηθούν, σηματοδοτώντας μια διασκεδαστική αλλά και δημιουργική περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα συναισθηματικό ξεσηκωμό, μια αναζωογονητική φρεσκάδα θα την αισθανθείς αμέσως με το που θα πατήσει το πόδι της η Αφροδίτη στον Κριό που θα σε σπρώξει στο να αφήσεις κατά μέρος αναστολές κι ανασφάλειες και να χαρείς τη ζωή σου. Φλερτ, ερωτοτροπίες και καινούργιες συναρπαστικές γνωριμίες θα σε έχουν σε εγρήγορση για ένα περίπου μήνα κι η πιθανότητα τελικά να αλλάξει η κατάσταση στα αισθηματικά σου είναι πολύ μεγάλη. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να κάνετε με το σύντροφό σου κάποιες όμορφες αλλαγές στο χώρο σας, αγορές για το σπίτι ενώ θα περάσετε οικογενειακές στιγμές γεμάτες ζεστασιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να γνωρίσεις καινούργια άτομα, να ανοίξεις επαφές με το εξωτερικό, να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου, να μιλήσεις και να διασκεδάσεις. Το φλερτ θα ενταχθεί στην καθημερινότητά σου, αφού όπου κι αν βρεθείς, με τα λόγια ή τη στάση σου θα δημιουργείς θαυμαστές/ες γι’ αυτό υπάρχει περίπτωση κάποιος/α να κλέψει την καρδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα υπάρξει μια σύσφιξη σχέσεων με το περιβάλλον σας ενώ ένα νέο που θα αφορά σε συγγενικό σας πρόσωπο θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Θετικές θα είναι οι εξελίξεις και σε ένα μεταφορικό μέσο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό αναλαμβάνει να σε βγάλει από την μακαριότητά σου και να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις που αφορούν στα ερωτικά σου. Θα γίνεις πιο αυθόρμητος/η και διεκδικητικός/η, χωρίς να χάσεις τη γλυκύτητά σου και ίσως αναγκαστείς να εκφράσεις με ειλικρίνεια όσα νιώθεις, αν θεωρείς ότι χάνεις μια πραγματικά καλή ευκαιρία για σένα. Μια επιθυμία σου ή ένα πρόσωπο που θέλεις πολύ, μπορεί να γίνουν δικά σου. Αν είσαι σε σχέση, θα υπάρξει μια βελτίωση στα οικονομικά σας από χρωστούμενα που θα πάρετε πίσω, ενώ πιθανή είναι μια αύξηση ή μια επιτυχία.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved