Ερωτικό ωροσκόπιο 3/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/4

ΚΡΙΟΣ

Θέλεις να βολτάρεις, να βρεθείς με παρέες και φίλους και να χαρείς την ανοιξιάτικη μέρα. Ίσως μάλιστα έχεις κανονίσει κάτι για το βραδάκι αλλά εκεί που είσαι χαλαρός/η από το πουθενά μπορεί η τύχη να σου φέρει μια γνωριμία που θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός νέου ειδυλλίου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, πάρε από το χέρι το σύντροφό σου και πηγαίνετε κάπου οι δυο σας να περάσετε όμορφα. Σας αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο ο ένας στον άλλον, να γελάσετε, να χαρείτε τον έρωτά σας μακριά απ’ όλους και όλα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν χαλαρώσεις, χωρίς να σκέφτεσαι καθόλου το αύριο και ζήσεις το τώρα, τότε θα βγάλεις τα όμορφα στοιχεία του χαρακτήρα σου, το χιούμορ, τον ερωτισμό και την αυτοπεποίθησή σου. Σήμερα, καλείσαι να βγάλεις την αλέγρα σου πλευρά, να αφήσεις πίσω σου τις όποιες ανασφάλειες και περάσεις καλά. Η γοητεία και το άνετο στυλ σου θα τραβήξουν σαν μαγνήτης το αντίθετο φύλο. Αν είσαι σε σχέση, η μέρα θα κυλήσει όμορφα ενώ δεν αποκλείεται να συναντηθείτε ή γευματίσετε μαζί με την οικογένειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνιακά είσαι στα καλύτερά σου σήμερα γι’ αυτό μην χάσεις τη μέρα με δουλειές και τρεξίματα. Πήγαινε μια βόλτα να ξεσκάσεις, συνάντησε ανθρώπους που αγαπάς και φρόντισε να αλλάξεις παραστάσεις. Οι πιθανότητες μιας τυχαίας συνάντησης ή γνωριμίας με ένα πρόσωπο που θα έχετε πολλά κοινά σε απόψεις και αντιλήψεις είναι μεγάλες. Αν είσαι σε σχέση, ίσως βρεθεί μια λύση που θα σας ανακουφίσει από ένα συγγενή ή γνωστό σε ένα θέμα που σας απασχολούσε αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα κάνεις την έκπληξη καθώς θα είσαι πολύ κοινωνικός/η και εξωστρεφής και δεν αποκλείεται να γίνεις και λίγο προκλητικός/η, αν βρεθείς πολύ κοντά με ένα άτομο που σου αρέσει πολύ. Αν μάλιστα δεις ότι υπάρχει ανταπόκριση, τότε θα ξεδιπλώσεις όλο τον αισθησιασμό σου. Αν είσαι σε σχέση, ίσως σε πιάσει μια οικονομική ανασφάλεια, εξ αιτίας των εξόδων αυτού του μήνα, όμως καλύτερα να την διώξεις για να απολαύσεις την Κυριακή με το ταίρι σου. Πάντως μια σχετική πρότασή του μπορεί να φανεί χρήσιμη.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον 7ο οίκο σου σε βοηθά να βγάλεις έναν αέρα αυτοπεποίθησης και η γοητεία που θα εκπέμπεις σήμερα θα είναι τόσο έντονη που θα τραβήξει πάνω σου τα βλέμματα του αντίθετου φύλου. Είναι πιθανόν να σου γίνει μια πρόταση, για την οποία όμως θα προβληματιστείς λίγο, καθώς το άτομο θα είναι έξω από τα στάνταρ σου ή είναι λίγο εκκεντρικό, στο τέλος όμως θα υποκύψεις. Αν είσαι δεσμευμένος/η, η σχέση σου θα αποκτήσει μια πιο ανάλαφρη χροιά ενώ μπορεί να βρεις και έναν πρωτότυπο τρόπο να την ανανεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε έχει πιάσει μια ανοιξιάτικη διάθεση ανανέωσης και θέλεις να κάνεις κάτι τελείως διαφορετικό ή καινούργιο στα ερωτικά σου γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Γι’ αυτό σήμερα θα ψάξεις τρόπους είτε για να πλησιάσεις ένα πρόσωπο που θέλεις είτε να ξεκινήσεις κάποιες αλλαγές στην εικόνα σου που θα προσελκύσουν το αντίθετο φύλο. Αν είσαι σε σχέση, έχεις αρχίσει να βαριέσαι τα ίδια και τα ίδια και σήμερα ίσως επιχειρήσετε να κάνετε κάτι με το σύντροφό σου που θα σας αναζωογονήσει.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Οφείλεις να αποδεχτείς ότι εμπόδια πάντα θα υπάρχουν γιατί έτσι θα είσαι κι εσύ πιο χαλαρός/η και έτοιμος/η ακόμα και να ρισκάρεις, προκειμένου να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ. Κυρίως στα ερωτικά σου θα πρέπει να είσαι πιο δεκτικός/η στις προκλήσεις και να τολμάς στο διαφορετικό, αφού έτσι κι αλλιώς έχεις το ταλέντο να βρίσκεις τη χρυσή τομή. Αν είσαι σε σχέση, ίσως συναντηθείτε σήμερα με φίλους που έχετε καιρό να δείτε και περάσετε ένα απολαυστικό βράδυ, ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καμιά φορά για να αλλάξουν τα πράγματα γύρω μας πρέπει πρώτα να αλλάξουμε εμείς και σήμερα θα διαπιστώσεις ότι όταν εσύ είσαι πιο εξωστρεφής και χαρωπός/η, τότε γίνεσαι πιο προσεγγίσιμος/η ερωτικά και οι ευκαιρίες σου αυξάνονται. Σαφώς έχεις μια έντονη και μαγνητική προσωπικότητα αλλά το θέμα είναι να σε πλησιάζουν κι όχι να σε φοβούνται. Αν είσαι σε σχέση, ίσως σε καταφέρει το ταίρι σου να συζητήσετε ένα θέμα που για σένα είναι «κόκκινο πανί» και μέχρι πρότινος αρνιόσουν κατηγορηματικά να μιλήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινάς τη μέρα μέσα στο κέφι και την ενέργεια και θέλεις να κάνεις όσα περισσότερα μπορείς. Διάφορες ιδέες μπορεί να κατακλύσουν το μυαλό σου κι ίσως κάποιες από αυτές να σχετίζονται με ένα πρόσωπο που σου αρέσει και προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά του. Ενδεχομένως το διαδίκτυο να είναι το κλειδί για να ξεκινήσεις μια επικοινωνία μαζί του. Αν είσαι σε σχέση, μια βόλτα με το ταίρι σου στην λιακάδα θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε άγχη και προβλήματα και θα σας αναζωογονήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επιθυμίες φουντώνουν μέσα σου σήμερα και αντιλαμβάνεσαι ότι προκειμένου να τις ικανοποιήσεις θα πρέπει να κάνεις μια υπέρβαση, να βγεις από τα στενά σου πλαίσια. Σαφώς κι αρκετές από αυτές αφορούν στα ερωτικά σου αλλά όταν πάψεις να κολλάς σε καταστάσεις που τελικά το μόνο που σου κάνουν είναι να σου στερούν την ευτυχία, τότε θα αρχίσουν να γίνονται πράγματα. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να σε απασχολούν πολλά αλλά θα τα αφήσεις όλα στην άκρη και θα φροντίσεις να απολαύσεις τη μέρα με το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, ενισχύει την τάση σου για ανεξαρτησία και σου προσφέρει ζωντάνια αλλά και γοητεία. Βγάζεις έναν ερωτισμό που ελκύει το αντίθετο φύλο αλλά αυτό που τραβάει πιο πολύ πάνω σου είναι η δυσκολία της δέσμευσης που φαίνεται να έχεις και αρκετοί/ες θα θελήσουν να σου αλλάξουν γνώμη. Εσύ όμως μάλλον νιώθεις καλύτερα ως ελεύθερος/η και ωραίος/α. Αν είσαι σε σχέση, μια αλλαγή την έχεις ανάγκη και σήμερα θα παρακινήσεις το ταίρι σου να ασχοληθείτε με ένα καινούργιο ενδιαφέρον, να κάνετε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει ή να πάτε σε ένα ασυνήθιστο μέρος.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα ερωτικό σου θέμα πιθανόν να σε προβληματίζει και γι’ αυτό θα προτιμήσεις να μείνεις μόνος/η να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου και κυρίως γιατί δε θέλεις να σε επηρεάσει κάποιο άτομο στις όποιες αποφάσεις σου. Όμως επειδή βλέπεις πολύ υποκειμενικά τα πράγματα ίσως θα έπρεπε να ζητήσεις τη γνώμη ενός πολύ δικού σου ανθρώπου. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να είχες κάνει τα πλάνα σου για μια ξεκούραστη μέρα, αλλά ο σύντροφός σου θα σε πιέσει για κάποιες δουλειές που είναι απαραίτητο να γίνουν.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved