Ερωτικό ωροσκόπιο 1/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 1/4

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με τη σοβαρή και πειθαρχημένη Σελήνη στον Αιγόκερω και βέβαια δε θα έχεις και πολλά περιθώρια να ξεφύγεις, καθώς ακόμα κι αν το επιχειρήσεις μετά θα σε πιάσουν ενοχές ή αμφιβολίες για το αν έκανες κάτι που δεν έπρεπε. Ωστόσο, με υπομονή και προσήλωση θα καταφέρεις να προσεγγίσεις έναν ερωτικό σου στόχο που μοιάζει αρκετά δύσκολος. Αν είσαι σε σχέση, ίσως κάνεις πίσω σήμερα και δεν τραβήξεις στα άκρα μια διαφωνία με το ταίρι σου πιθανόν γιατί κατά βάθος δεν είσαι σίγουρος/η αν έχεις δίκιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσύ είσαι των πράξεων αλλά κάποιες φορές κι ένας καλός λόγος που να σε επιβεβαιώνει και να σε κάνει να νιώσεις ότι έχεις στο πλάι σου κάποιον άνθρωπο που σε σέβεται και σε εκτιμά είναι απαραίτητος και σήμερα έχεις ανάγκη να τον ακούσεις από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, επειδή θα νιώσεις μια ανασφάλεια ξαφνικά για μια ερωτική σου επιλογή ίσως ζητήσεις τη συμβουλή ενός δικού σου ανθρώπου που έχεις εμπιστοσύνη στη γνώμη του και πιστεύεις ότι μπορεί να σε βοηθήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα συναισθηματικά σου σκαμπανεβάσματα δεν σταματούν αλλά σήμερα ίσως καταφέρεις να κρατήσεις μια ισορροπία βλέποντας ρεαλιστικά την κατάσταση της ερωτικής σου ζωής γιατί μόνο έτσι μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται αλλά και τι πρέπει να κάνεις. Πάντως το ανέμελο κι ανάλαφρο στυλάκι σου δεν ευνοείται, οπότε θα επιδείξεις μια αυτοσυγκράτηση, ακόμα κι αν απέναντί σου βρεθεί το πρόσωπο που θέλεις. Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να βάλετε ένα μέτρο στα έξοδά σας γιατί ορισμένες φορές σας ξεφεύγει ο έλεγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ότι είσαι συναισθηματικό ον δε σημαίνει ότι δεν έχεις και καμία επαφή με την πραγματικότητα και με τη Σελήνη απέναντί σου, στον 7ο οίκο, θα προσπαθήσεις να δεις όλες τις πτυχές στα ερωτικά σου και τα αισθήματα αλλά και το συμφέρον σου. Σίγουρα όμως σήμερα ελκύεις πολύ και θα το διαπιστώσεις αν βγεις έξω, αφού θα τραβήξεις την προσοχή του αντίθετου φύλου. Αν είσαι σε σχέση, προκειμένου να αποφεύγετε εντάσεις ίσως πρέπει μοιράσετε ευθύνες και υποχρεώσεις, ώστε ούτε εσύ ούτε ο σύντροφός σου να φορτώνεστε με επιπλέον βάρη.

ΛΕΩΝ

Δεν αποκλείεται σήμερα να βοηθήσεις την τύχη, κουνώντας κι εσύ το χεράκι σου με το να οργανώσεις όχι μόνο τη σκέψη σου αλλά κι ένα σχέδιο δράσης στα ερωτικά σου. Επειδή μπορεί να είσαι ευεπηρέαστος/η ή να ξεσηκώνεσαι από διάφορα άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου καλύτερα να κρατήσεις για τον εαυτό σου τις όποιες αποφάσεις σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, έχεις αρχίσει να βλέπεις μια βελτίωση στη σχέση σου αλλά αν ζητάς το κάτι παραπάνω θα χρειαστεί να καταβάλλεις περισσότερες προσπάθειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γνωριμία σου με ένα πιο ώριμο ή σοβαρό άτομο σήμερα θα έχει μεγάλη επίδραση πάνω σου κι ίσως αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι σου ταιριάζει και για σχέση, αφού και σύμπνοια φαίνεται να έχετε σε κάποια σημαντικά θέματα για σένα και χημεία. Αν λοιπόν δεις ότι είναι κάπως διστακτικό, πάρε εσύ την πρωτοβουλία και πρότεινε την επόμενη συνάντηση. Αν είσαι δεσμευμένος/η, φρόντισε να μοιράζεις σωστά το χρόνο σου στις δουλειές και στο ταίρι σου γιατί και μια σχέση μέσα στη ρουτίνα ούτε εσένα θα σου αρέσει.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Όλα σε σπρώχνουν σήμερα να πάρεις αποφάσεις που ενδεχομένως να μην είναι κι οι πιο ευχάριστες αλλά σίγουρα θα επιφέρουν το αποτέλεσμα που επιδιώκεις στα ερωτικά σου. Όσο τραβάς καταστάσεις, θα ταλαιπωρείσαι κι εσύ και θα παραμένεις στο ίδιο σημείο. Γι’ αυτό βάλε στην άκρη φοβίες και ανασφάλειες και τράβα μπροστά, χωρίς να σκέφτεσαι τι θα πει ο ένας κι ο άλλος. Αν είσαι σε σχέση, ένα οικογενειακό ή θέμα με ένα ακίνητο χρειάζεται να το χειριστείτε με υπομονή, ψυχραιμία και χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γνωριμία μέσω ενός γνωστού ή συγγενή σου με ένα άτομο μεγαλύτερό σου ηλικιακά ή αρκετά σοβαρό κι υπεύθυνο θα σου προκαλέσει το ενδιαφέρον και μέσα από την κουβέντα σας θα αποκτήσεις καλή εντύπωση ενώ θα σου δημιουργηθεί η αίσθηση ότι μπορείς να βασιστείς πάνω του. Γι’ αυτό θα επιδιώξεις την συνέχεια της επικοινωνίας σας. Αν είσαι σε σχέση, ίσως παραγίνεις αυστηρός/η με το ταίρι σου για ένα θέμα που δεν είναι και τόσο σημαντικό κι αργότερα αισθανθείς ενοχές γι’ αυτά που του είπες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τον τελευταίο καιρό έτσι κι αλλιώς βλέπεις τα πράγματα τελείως διαφορετικά στα ερωτικά σου και, παρά τον Άρη στο ζώδιό σου που σου προσφέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, δε λειτουργείς τόσο αυθόρμητα όσο παλιά. Σήμερα πάντως το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλήσει κάποιο συγκεκριμένο άτομο που θέλεις να κάνεις δικό σου και δε θα ηρεμήσεις αν δεν βρεις τον τρόπο. Αν είσαι σε σχέση, θα βγάλεις μια πιο συναισθηματική πλευρά στο ταίρι σου που θα την εκτιμήσει, οπότε προμηνύεται μια όμορφη νύχτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου η αυτοπεποίθησή σου ενισχύεται κι η έντονη προσωπικότητά σου ελκύει πολύ, οπότε έχεις περισσότερες πιθανότητες, ώστε η υπομονή κι οι προσπάθειές σου να ανταμειφθούν σήμερα και να κάνεις μια γνωριμία αξιόλογη. Πάντως αλλαγή στην προσωπική σου ζωή θα υπάρξει, αν χαλαρώσεις λίγο τους περιορισμούς που εσύ έχεις βάλει στον εαυτό σου και σταματήσεις να είσαι σκληρός/η μαζί του. Αν είσαι σε σχέση, θα είσαι πιο δοτικός/η και με κατανόηση απέναντι στο σύντροφό σου γιατί θέλεις να υπάρχει ηρεμία μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο καινούργιος μήνας σε βρίσκει κάπως προβληματισμένο/η μήπως θα πρέπει να αρχίσεις να κινείσαι προς μια άλλη κατεύθυνση στα ερωτικά σου. Δεν είναι εύκολο βέβαια να «σοβαρευτείς» απότομα και να αναλάβεις δεσμεύσεις, όμως μπορεί να σκεφτείς το μετά και να σε φοβίσει το ότι ο καιρός περνά και δεν έχεις τίποτα. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να έχεις τις «κλειστές» σου και να είσαι πιο λιγομίλητος/η με το ταίρι σου γιατί θα σε απασχολήσει ένα ζήτημα με τη δουλειά σου και θα προσπαθήσεις να βρεις τη λύση.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην αργείς να κάνεις μια επιλογή στην ερωτική σου ζωή γιατί δεν έχεις την πολυτέλεια του χρόνου και σύντομα θα πρέπει να κατασταλάξεις. Καλώς παίρνεις τις προφυλάξεις σου, αλλά μέχρι να εξασφαλίσεις όσα θεωρείς ότι έχεις ανάγκη το πιο πιθανό είναι να... πετάξει το πουλάκι. Σήμερα η σκέψη σου θα είναι πιο ξεκάθαρη κι αυτό θα σε βοηθήσει. Αν είσαι σε σχέση, είναι ευκαιρία να βγείτε απόψε οι δυο σας ή να ξαναθυμηθείτε όμορφες στιγμές σας και να ξεχάσετε προσωρινά τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved