Ερωτικό ωροσκόπιο 29/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/3

ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που ίσως βρίσκεται στο εξωτερικό ή εκτός πόλης θα σου φτιάξει τη διάθεση, αν και θα προτιμούσες τη φυσική του παρουσία. Όμως αν έχετε πρωτογνωριστεί πρόσφατα είναι καλύτερα γιατί μέσα από τις συζητήσεις σας μπορείς να μάθεις περισσότερα πράγματα γι’ αυτό. Ακόμα κι αν δεν υπάρξει τίποτα ερωτικό τελικά, θα σου μείνει μια ωραία φιλία. Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να τηρήσεις την υπόσχεση που έχεις δώσει στο ταίρι σου και να μην ψάχνεις δικαιολογίες να την αποφύγεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να υπάρξει μια λογομαχία ή ένας εκνευρισμός ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και η αιτία να είναι κάποιο οικονομικό ζήτημα, ωστόσο, θα ήταν καλύτερα να κάτσετε οι δυο σας και να προσπαθήσετε να βρείτε μια λύση. Αν είσαι ελεύθερος/η, αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει ανταπόκριση από ένα άτομο αλλά δεν είναι τόσο θερμή όσο περίμενες, ώστε να σε παρακινήσει να προχωρήσεις περισσότερο. Υπάρχει όμως περίπτωση να αντιμετωπίζει προσωπικά του θέματα και να θέλει πρώτα να τα επιλύσει πριν κάνει το οτιδήποτε μαζί σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται απέναντί σου δημιουργώντας σου μια συναισθηματική αστάθεια κι επειδή συναντά και τον Κρόνο δεν αποκλείεται, πάνω που ήσουν έτοιμος/η να κάνεις μια κίνηση να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει ή να δώσεις το πράσινο φως σε ένα άλλο που σε γυροφέρνει, να κάνεις πίσω εξ αιτίας αμφιβολιών και δεύτερων σκέψεων. Επίσης, όσο προσπαθείς να αποφύγεις κάποιες ευθύνες, τόσο περισσότερο ο σύντροφός σου θα έχει την αίσθηση ότι δεν παίρνεις τη σχέση σας στα σοβαρά και θα προβληματίζεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι η κατάλληλη μέρα να κάτσεις με τον εαυτό σου και να σκεφτείς κάποια πράγματα που αφορούν στην ερωτική σου ζωή. Αν μάλιστα βρίσκεσαι σε αδιέξοδο και νιώθεις μπλεγμένος/η, ίσως πρέπει να αποστασιοποιηθείς και να προσπαθήσεις να δεις την κατάσταση αντικειμενικά ή να ασχοληθείς με άσχετα θέματα που δε σε φορτίζουν συναισθηματικά. Αν είσαι σε σχέση ενδέχεται να σε απασχολήσει ένα ζήτημα στα εργασιακά σου κι η άποψη ή η βοήθεια του συντρόφου σου θα σημαντική.

ΛΕΩΝ

Η γνωριμία σου με ένα άτομο ενδεχομένως μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο σε έχει ενθουσιάσει, ωστόσο, πριν αναλάβεις δράση και ξανοιχτείς περισσότερο, μέτρησε τα υπέρ και τα κατά, καθώς και το τι μπορεί να σου προσφέρει. Καλό θα ήταν να είσαι σίγουρος/η για το αν όντως προτίθεται να παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, μην τρέφεις άδικα προσδοκίες. Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να συναντηθείς με κάποιους φίλους σου, χωρίς το ταίρι σου και να πείτε τα νέα σας ή να κάνετε τα δικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα έχεις μια εσωτερική ανησυχία και ίσως αισθανθείς κάπως πιο ευάλωτος/η συναισθηματικά, ωστόσο θα προσπαθήσεις να το διαχειριστείς και να δεις την θετική πλευρά μιας ερωτικής σου υπόθεσης. Μπορεί σε αυτό να σε βοηθήσει κάποιο μέλος της οικογένειάς σου που με τις κατάλληλες συμβουλές και λόγια θα σε ενθαρρύνει και θα ανακτήσεις την αισιοδοξία σου. Αν είσαι σε σχέση κι έχεις ενδοιασμούς για ένα εγχείρημα του συντρόφου σου, καλό θα ήταν να τους εκφράσεις όσο είναι ακόμα νωρίς.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Δεν αποκλείεται σήμερα να προσπαθήσεις να πάρεις κάποιες πληροφορίες για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο, είναι πιθανό να μη σου αρέσουν ιδιαίτερα αυτά που θα μάθεις ή τουλάχιστον να σε προβληματίσουν. Καλύτερα όμως να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, κυρίως αν αυτά που θα ακούσεις βασίζονται σε φήμες και κουτσομπολιά. Επίσης, ίσως συγχυστείς λίγο με ένα συγγενικό σας πρόσωπο που μεν μπορεί να έχει καλές προθέσεις, δεν παύει όμως να ανακατεύεται στα της σχέσης σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσο διάθεση κι αν έχεις να γευτείς καινούργιες ερωτικές εμπειρίες και να βάλεις λίγο περιπέτεια στη ζωή σου, δε σημαίνει ότι δεν διατηρείς ταυτόχρονα και τις επιφυλάξεις σου. Όμως, σήμερα αυτό πιθανόν να σε γλυτώσει από ένα μπλέξιμο με ένα πρόσωπο που σε ελκύει, ωστόσο κάτι μέσα σου σε εμποδίζει να προχωρήσεις περισσότερο μαζί του. Αν είσαι σε σχέση και είχατε στο νου με το σύντροφό σου να κάνετε μια αγορά, ενδέχεται να μην βρείτε αυτό που ψάχνετε ή προκύψει κάτι που θα σας αναγκάσει να την αναβάλλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σου να συναντά τον Κρόνο, θα είσαι αρκετά προσεκτικός/η στις εκφράσεις και τη συμπεριφορά σου γιατί δεν αισθάνεσαι έτοιμος/η ακόμα να μάθει ένα πρόσωπο πόσο το θέλεις. Δεν αποκλείεται, επίσης, σήμερα να αποφύγεις να δώσεις μια απάντηση σε κάποιον/α που σε φλερτάρει εδώ και καιρό γιατί φοβάσαι μήπως κάνεις λάθος. Αν είσαι σε σχέση, ακόμα κι αν δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη, θα κάνεις ένα χατίρι του συντρόφου σου που το είχες υποσχεθεί για να γλυτώσεις δυσαρέσκειες και παράπονα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρότι έχεις βάλει σκοπό να αλλάξεις την κατάσταση στην ερωτική σου ζωή, σαφώς και δεν είσαι ανοιχτός/η σε όλες τις προτάσεις και σήμερα θα είσαι αρκετά σκεφτικός/η με ένα συγκεκριμένο άτομο που δείχνει σχεδόν σίγουρο για τη θετική σου απάντηση. Ωστόσο, είτε από αντίδραση είτε γιατί πραγματικά έχεις εκνευριστεί που σε θεωρεί δεδομένο/η μάλλον θα του αρνηθείς. Αν είσαι σε σχέση, ένα εργασιακό ζήτημα ενδεχομένως να καταναλώσει αρκετό από το χρόνο σου, όμως ο σύντροφός σου θα δείξει κατανόηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιθανή είναι σήμερα μια παρεξήγηση με ένα πρόσωπο από το κοινωνικό ή και φιλικό σου περιβάλλον, καθώς ένας από τους δύο προσδοκούσε ή επιθυμούσε κάτι περισσότερο που τελικά δεν υφίσταται. Ωστόσο, η μέρα ευνοεί μια ειλικρινή κουβέντα και τη διευθέτηση του όλου θέματος, αν και εφ’ όσον θέλετε να συνεχίσετε την όποια επαφή όπως είναι, χωρίς ερωτικά μπλεξίματα. Αν είσαι σε σχέση, ίσως ασχοληθείτε με τα θέματα που αντιμετωπίζει ένα πολύ δικό σας ζευγάρι και προσπαθήσετε να συμβιβάσετε τα πράγματα μεταξύ τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Συνήθως επιλέγεις έναν έμμεσο τρόπο να εκφράσεις όσα νιώθεις και σήμερα θα προσέξεις αρκετά πριν πεις οτιδήποτε που θεωρείς ότι μπορεί να προδώσει τα αισθήματά σου. Αυτή η στάση σου ίσως δεν είναι η πιο κατάλληλη για να προχωρήσει η κατάσταση με ένα πρόσωπο που σου αρέσει, από την άλλη σε προστατεύει από την περίπτωση που κι αυτό δεν αισθάνεται το ίδιο. Αν είσαι σε σχέση, ένα επαγγελματικό θέμα θα σας αναγκάσει με το σύντροφό σου να σκεφτείτε έναν άλλο τρόπο δράσης για να το αντιμετωπίσετε.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved