Ερωτικό ωροσκόπιο 28/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 28/3

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά πιο ανάλαφρα και με αισιοδοξία, κάτι που σε τροφοδοτεί με ενέργεια και διάθεση να κάνεις πολλά πράγματα. Είναι πολύ πιθανό, επίσης, να λάβεις ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά και να κανονίσετε ένα ραντεβού. Ωστόσο, μην προτρέξεις και βγάλεις συμπεράσματα. Αν είσαι σε σχέση, μια κουβέντα με τον σύντροφό σου θα ενισχύσει την πίστη και το κουράγιο σου να κάνεις πράξη μια ιδέα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενώ είχες πάρει τις αποφάσεις σου και ήσουν έτοιμος/η να προχωρήσεις ακόμα περισσότερο με ένα πρόσωπο, σήμερα θα σου δημιουργηθούν κάποιες αμφιβολίες που έχουν να κάνουν με τις επιδιώξεις του από σένα. Πάρε το χρόνο σου λοιπόν και σκέψου καλύτερα πριν προβείς σε ενέργειες που μετά δε θα μπορέσεις να μαζέψεις. Επιπλέον, κάποια οικονομικά θέματα παραμένουν άλυτα, ωστόσο, στη συγκεκριμένη φάση δεν γίνεται τίποτα, οπότε ρίξε το βάρος στη σχέση σου που εξ αιτίας τους έχεις παραμελήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου, είναι πιθανό να λειτουργήσεις στη σχέση σου πιο ανάλαφρα και χωρίς να νιώθεις το συναισθηματικό βάρος των προηγούμενων ημερών. Αυτό θα σε βοηθήσει κιόλας να δεις διαφορετικά ένα θέμα που αντιμετωπίζετε με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η θα είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής σήμερα αφού το επικοινωνιακό σου ταλέντο αλλά και το χιούμορ σου θα λάμψουν, οπότε θα γίνει πόλος έλξης του αντίθετου φύλου. Ωστόσο, μια επιλογή σου μπορεί να μην είναι κι η καλύτερη....

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισιόδοξα ξεκινά η μέρα και για σένα, αφού κάποιες προτάσεις ή ιδέες σου θα τύχουν ευρείας αποδοχής και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Η θετική ψυχολογία που δημιουργούν βοηθά και στη σχέση σου αφού ένα άγχος που είχες, δεν υφίσταται πλέον. Αν είσαι ελεύθερος/η όμως, η συνάντηση ή τηλεφωνική επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, θα σου δημιουργήσει κάποιους προβληματισμούς και μόνο η διαίσθησή σου θα μπορέσει να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις.

ΛΕΩΝ

Όσο κι αν σε παρασύρει ένα κύμα ενθουσιασμού και θετικής ενέργειας σήμερα, καλό θα ήταν στα ερωτικά να μη βιαστείς γιατί υπάρχει ο κίνδυνος υπερεκτίμησης της κατάστασης που μπορεί να σε οδηγήσει σε απογοήτευση ή λάθη. Γενικά είναι πάντως μια μέρα που ευνοεί νέες γνωριμίες και φλερτ. Αν είσαι σε σχέση, θα είσαι πιο χαλαρός/η και ευδιάθετος/η κι ενδεχομένως να αφιερώσεις αρκετό από το χρόνο σου για να ακούσεις κάποια μελλοντικά σχέδια του συντρόφου σου που θα μοιραστεί μαζί σου με ενθουσιασμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές αφού και ενέργεια έχεις άφθονη και καλή διάθεση. Ακόμα κι αν το ταίρι σου υπερβάλλει ή δείξει μια μικρή επιπολαιότητα, θα είσαι ανεκτικός/η μαζί του ή θα δεις την αστεία του πλευρά. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι η κατάλληλη μέρα να κάνεις κάποια πλάνα για το μέλλον, να αλλάξεις το χώρο σου ή μια αλλαγή που πιστεύεις ότι θα αυξήσει τις μετοχές σου στα ερωτικά. Ωστόσο, μην παρασύρεσαι από την γενική ευφορία και να έχεις σταθερά τα πόδια σου στο έδαφος.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Στα αισθηματικά σου έχεις ήδη ενεργοποιηθεί εδώ και μέρες και είσαι έτοιμος/η να κάνεις βήματα που πιστεύεις ότι θα επιφέρουν πρόοδο. Δεν αποκλείεται λοιπόν σήμερα που το κλίμα είναι πιο χαλαρό, να κάνεις μια δειλή απόπειρα να αποκτήσεις επαφές με ένα πρόσωπο που σου αρέσει ή να πάρεις περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό. Αν είσαι σε σχέση θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις λίγο αλατοπίπερο στην καθημερινότητά σου ή να ξεκινήσετε να κάνετε πράγματα με το ταίρι σου που σας αρέσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ερωτικά συνεχίζεις να είσαι στα πάνω σου κι η χαλαρή ατμόσφαιρα που επικρατεί εξυπηρετεί τους όποιους σκοπούς σου, όχι μόνο για να προσεγγίσεις με μεγαλύτερη άνεση ένα πρόσωπο που σου αρέσει, αλλά για να παίξεις και να ευχαριστηθείς κιόλας. Όμως ακόμα κι αν φαίνεται το αντίθετο, τον έλεγχο δεν θα τον χάσεις. Αν είσαι σε σχέση, θα νιώσεις μια οικονομική ανασφάλεια, ίσως γιατί οι συνεχείς εξελίξεις σε εμποδίζουν να κάνεις κάποια σχέδια αλλά μην την αφήσεις να χαλάσει τις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινάς τη βδομάδα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, οπότε είναι λογικό να είσαι μέσα στην ζωντάνια, το κέφι και την αισιοδοξία. Η τάση σου να βιώσεις καινούργιες περιπέτειες θα είναι μεγάλη και παρά τα εμπόδια που μπορεί να συναντάς στα ερωτικά σου, δεν το βάζεις κάτω και πιστεύεις ότι όλα τελικά θα φτιάξουν. Σήμερα πάντως θα έχεις τα τυχερά σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα συζητήσεις κάποια επαγγελματικά σχέδιά σου με το σύντροφό σου, όχι μόνο γιατί θέλεις την γνώμη ή την υποστήριξή του αλλά γιατί θα είσαι κι εσύ ενθουσιασμένος/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα διατηρήσεις την καλή σου ψυχολογία γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι είτε στενοχωριέσαι κι αγχώνεσαι είτε απογοητεύεσαι, ό,τι είναι τελικά να γίνει, θα γίνει. Παρ’ όλα αυτά μεγάλη διάθεση για δουλειά δεν θα έχεις ή ο νους σου θα είναι σε ένα πρόσωπο που σου λείπει και θα ήθελες να το συναντήσεις. Αν είσαι σε σχέση, η μάλλον «χύμα» κατάσταση που επικρατεί γύρω σου ή στον εργασιακό σου χώρο, θα σε ενοχλήσει και μπορεί όταν βρεθείς με το ταίρι σου αργότερα να αρχίσεις ασταμάτητα να γκρινιάζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αποκλείεται να λογοφέρεις με ένα φιλικό σου πρόσωπο σήμερα που θεωρεί ότι η στάση ή οι χειρισμοί σου σε μια ερωτική σου υπόθεση είναι ανώριμοι ή δημιουργούν μπερδέματα, χωρίς μάλιστα να κερδίζεις τελικά κάτι. Όμως, αργότερα αν μείνεις μόνος/η, μπορεί να διαπιστώσεις ότι έχει απόλυτο δίκιο. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου θα σου επισημάνει ότι ένα πρόσωπο από τον κοινωνικό σας κύκλο δε σε βλέπει τόσο αθώα όσο νομίζεις και μάλλον θα πρέπει να του βάλεις κάποιο φρένο.

ΙΧΘΥΕΣ

Μαζί με την αλλαγή της ώρας έχει αλλάξει προς το καλύτερο κι η διάθεσή σου και θα είσαι αρκετά χαρούμενος/η γι' αυτό και δεν πρόκειται να επιτρέψεις σε μελαγχολικές σκέψεις ή αρνητικούς ανθρώπους να χαλάσουν τη μέρα σου. Προτιμάς να ονειροπολείς και να κάνεις σχέδια για το άμεσο ερωτικό σου μέλλον που σήμερα ιδιαίτερα φαντάζει λαμπρό. Αν είσαι σε σχέση θα φτιάξεις μια όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι, ώστε να χαλαρώσετε με το ταίρι σου και να περάσετε ένα ευχάριστο βράδυ οι δυο σας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved