Ερωτικό ωροσκόπιο 27/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/3

ΚΡΙΟΣ

Και ο ερωτισμός καλά κρατεί, αφού η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον Σκορπιό και σήμερα, οπότε προσπαθείς να συγκρατήσεις τις επιθυμίες σου, όσο κι αν είναι δύσκολο και να μην αφήσεις την παρόρμησή σου να σε καταλάβει. Αν έχεις ήδη βάλει στόχο ένα άτομο θα κινηθείς πλάγια για να το κατακτήσεις. Ίσως, πάλι, γνωρίσεις ένα άλλο που θα σε συναρπάσει. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να γίνει ένα σκηνικό ζήλειας από το ταίρι σου, που βέβαια ίσως δεν είναι και τόσο άδικο, γι’ αυτό καλό θα προσπαθήσεις να επανορθώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη απέναντί σου, είσαι πιο εσωστρεφής και καχύποπτος/η και θα ερευνήσεις σε βάθος τις όποιες προτάσεις ή επιλογές έχεις στα ερωτικά σου και θα αποφύγεις να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση, αν δεν σιγουρευτείς εντελώς. Μετά όμως δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις γνώμη. Επίσης, ένα καβγαδάκι ως γνωστόν είναι τονωτικό για τη σχέση αλλά πρόσεξε σήμερα να έχεις τον έλεγχο και μην το αφήσεις να πάρει μεγάλες διαστάσεις γιατί μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ και στο τέλος να βρεθείτε μαλωμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πιθανό σήμερα να βρεθείς κάπου όπου ένα άτομο λιγομίλητο και αρκετά κλειστό σαν χαρακτήρα θα κεντρίσει την περιέργειά σου και θα προσπαθήσεις να το προσεγγίσεις. Ωστόσο, θα είναι δύσκολο μιας και η επικοινωνία σου μαζί του δε θα είναι άνετη και κάποια στιγμή οι μονολεκτικές του απαντήσεις μπορεί να σε κουράσουν. Αν είσαι σε σχέση, κάποια λόγια του συντρόφου σου ίσως σε ενοχλήσουν, όμως δε θα πεις τίποτα. Αντίθετα, θα τα δουλεύεις συνεχώς στο μυαλό σου, χωρίς να το δείξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονο θα είναι το σεξαπίλ σου σήμερα και αν κρατήσεις μια πιο μυστήρια συμπεριφορά τότε θα κάψεις καρδιές, ιδιαίτερα αν ήδη θέλεις ένα συγκεκριμένο άτομο. Σίγουρα πάντως θα τραβήξεις το ενδιαφέρον, αν τύχει και βγεις και δεν αποκλείεται κάποιος/α να σε φλερτάρει επίμονα, επιδιώκοντας να αποδεχτείς την πρότασή του να γνωριστείτε καλύτερα. Αν είσαι σε σχέση, ο έρωτάς σου για το ταίρι σου θα φουντώσει και θα νιώθεις ότι δεν μπορείς χώρια του και μιας κι η μέρα προσφέρεται, θα την περάσεις όλη μαζί του.

ΛΕΩΝ

Θα κάνεις το παιχνίδι σου και θα καταφέρεις να ελκύσεις σαν μαγνήτης ένα άτομο που έχεις βάλει στόχο κι ενδεχομένως να σχετίζεται και με τον επαγγελματικό σου χώρο. Ωστόσο θα το ιντριγκάρεις και λίγο για να κεντρίσεις την περιέργειά του και να αυξήσεις την επιθυμία του. Η μέρα όπως και να ‘χει υπόσχεται αρκετές ερωτικές συγκινήσεις, οπότε εκμεταλλεύσου την. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου ίσως προτείνει να βγείτε αλλά θα προτιμήσεις να μείνετε σπίτι να χαλαρώσετε, εκτός αν η πρόταση αφορά μεσημεριανό φαγητό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά άτομα σε προσεγγίζουν αυτόν τον καιρό αλλά φροντίζεις να κρατιέσαι προσγειωμένος/η και να μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα από λόγια και υποσχέσεις που ακούς. Σήμερα ίσως ζητήσεις από ένα άτομο να γίνει πιο συγκεκριμένο στο τι ζητά από σένα και θα του αναφέρεις και τις δικές σου ανάγκες κι επιθυμίες για να είναι ξεκάθαρο το τοπίο από την αρχή. Αν είσαι σε σχέση, είσαι πολύ σαφής στις απόψεις σου για ένα συγγενικό πρόσωπο και θα ζητήσεις από το ταίρι σου να μη σε πιέζει να τις αλλάξεις.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Ενισχύεται ο προσωπικός σου μαγνητισμός και δεν αποκλείεται νιώθοντας σίγουρος/η, να κάνεις τα ανοίγματά σου προς ένα άτομο για να το προσεγγίσεις περισσότερο. Καλό είναι όμως να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη και να μεθοδεύσεις έτσι τα πράγματα, ώστε να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Επίσης, είναι πιθανό να σου γίνει μια πρόταση που θα είναι δύσκολο να αρνηθείς. Αν είσαι σε σχέση, τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν αρκετά ίσως γιατί θέλετε να κάνετε μια αγορά αλλά προς το παρόν είναι δύσκολο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου είναι λογικό να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Εκμεταλλεύσου την εύνοια που έχεις αλλά και την έλξη που ασκείς για να πετύχεις αυτό που επιδιώκεις. Κανείς/καμία δεν μπορεί να σου αντισταθεί οπότε ο δρόμος είναι ανοιχτός κι εφ’ όσον ελέγχεις τη φάση, εσύ θα καθορίσεις τις εξελίξεις, με βάση τις επιθυμίες σου. Αν είσαι σε σχέση, κινείσαι έτσι κι αλλιώς στα όρια του απόλυτου αλλά σήμερα πιθανόν να το παρακάνεις με την επιμονή σου, φέρνοντας το σύντροφό σου σε σημείο απόγνωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα κρατήσεις ένα χαμηλό προφίλ σήμερα για να μη δώσεις σε κανένα το δικαίωμα να σε σχολιάσει αρνητικά ή γιατί ξαφνικά θα σε πιάσει μια μυστικοπάθεια και δε θα θέλεις κανένας να ξέρει τι σχεδιάζεις για τα ερωτικά σου. Γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό να προτιμήσεις να μην έρθεις σε επαφή με φίλους ή άλλα δικά σου πρόσωπα. Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις μια περίεργη ανησυχία, χωρίς ωστόσο να υπάρχει σοβαρός λόγος που θα θελήσεις να τη μοιραστείς με το σύντροφό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από χθες έχεις μια πιο ερωτική αύρα που σε κάνει αρκετά θελκτικό/η στο αντίθετο φύλο. Αν μάλιστα κυκλοφορήσεις, ακόμα και με παρέα να είσαι, θα διαπιστώσεις ότι τραβάς τα βλέμματα. Ένα φλερτ με άτομο το οποίο διαθέτει έντονη γοητεία είναι πιθανό και ο τρόπος που θα σε προσελκύσει θα σου εξάψει το ενδιαφέρον. Αν είσαι σε σχέση, θα συναντηθείτε με κάποιο φίλο σας που έχετε καιρό να δείτε, ωστόσο μπορεί η κουβέντα να περιστραφεί γύρω από ένα θέμα αισθηματικής ή ψυχολογικής φύσης που αντιμετωπίζει και η ατμόσφαιρα να βαρύνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αποκλείεται να βαριέσαι σήμερα κι ίσως μπεις σε διαδικασία να σκεφτείς ότι πρέπει να σταματήσεις τα παιχνίδια και τις ερωτοτροπίες και να βρεις ένα άτομο που θα σου ταιριάζει, ερωτικά και εγκεφαλικά και να κατασταλάξεις. Παρ’ όλα αυτά, αν το εξετάσεις λίγο περισσότερο, θα διαπιστώσεις ότι δεν είσαι ακόμα έτοιμος/η να δεσμευτείς. Αν είσαι ήδη σε σχέση, μπορεί να υπάρξει μια αναστάτωση εξ αιτίας ενός οικογενειακού θέματος που θα προκύψει και να χαλάσει το χαλαρό κλίμα που είχε δημιουργηθεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Ενισχύεται το μυστήριο και ο αισθησιασμός σου και μεγαλώνουν οι επιθυμίες σου οπότε θα είναι δύσκολο να τις αγνοήσεις, ιδιαίτερα αν θεωρείς ότι ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να τις ικανοποιήσει. Δεν αποκλείεται λοιπόν να ψάξεις να βρεις έναν τρόπο να το πλησιάσεις ή τουλάχιστον να δώσεις το στίγμα σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί ξαφνικά να βάλεις διάφορα αρνητικά με το νου σου για το σύντροφό σου, όμως μάλλον είναι παιχνίδια του μυαλού και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved