Ερωτικό ωροσκόπιο 26/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/3

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο αυτό κρύβει πολύ πάθος εξ αιτίας του εξαγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα. Ο ερωτισμός, η διεκδίκηση αλλά κι η συμπεριφορά ενός προσώπου που δεν είναι ξεκάθαρο μαζί σου σε έχουν σε αναμμένα κάρβουνα και θα αυξήσουν την εσωτερική σου ένταση. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να αρχίσεις να βλέπεις ύποπτα κάποια τηλεφωνήματα ή μηνύματα του συντρόφου σου με ένα άτομο από τη δουλειά του, αλλά καλό θα ήταν να σιγουρευτείς πριν τον κατηγορήσεις για οτιδήποτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, αυτή τη φορά κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα ενισχύοντας τον αισθησιασμό και το πάθος σου. Αν μάλιστα πας κάπου το βράδυ, δεν θα λείψουν τα έντονα φλερτ και οι προτάσεις που θα σε φέρουν σε δίλημμα για το αν πρέπει να ενδώσεις ή όχι και καθώς η διάθεσή σου παραείναι ερωτική, δεν αποκλείεται τελικά να υποκύψεις. Αν είσαι σε σχέση, η νύχτα με το ταίρι σου αναμένεται συναρπαστική, αρκεί να μην αφήσεις την απολυτότητα ή κάποιες ζήλειες να γίνουν ανεξέλεγκτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις μια ερωτική σου υπόθεση με αρκετή σοβαρότητα καθώς η μέρα εκπέμπει μεν ερωτισμό αλλά δεν ενδείκνυται για συμπεριφορές ανώριμες ή επιπόλαιες. Αν λοιπόν θέλεις να πείσεις ένα συγκεκριμένο άτομο για τα αισθήματά σου κι ότι ενδιαφέρεσαι για σχέση κι όχι για κάτι εφήμερο, τότε θα πρέπει να αλλάξεις τακτική. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως ο σύντροφός σου προτείνει να αναλάβει την οικονομική διαχείριση του κοινού σας ταμείου γιατί πιστεύει ότι συχνά κάνεις περιττά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα λόγια ενός δικού σου ανθρώπου ίσως σήμερα σε επηρεάσουν τόσο, ώστε να πάρεις μια απόφαση αρκετά σημαντική για τα ερωτικά σου. Ο Πλούτωνας απέναντί σου τόσο καιρό μπορεί να βάζει προσχώματα σε κάποιες προσπάθειές σου, αλλά σε ωθεί και στο να μην κάνεις εκπτώσεις στα συναισθήματά σου, οπότε είναι πιθανό να ακολουθήσεις την καρδιά σου, ανεξάρτητα από τις φωνές των γύρω σου. Αν είσαι σε σχέση, θα κάνεις κάποιες κινήσεις, ώστε να αναθερμάνεις το ερωτικό στοιχείο ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να είσαι πιο επιφυλακτικός/η και συγκρατημένος/η σήμερα. Πρόσεξε τι λες και πόσο εκτίθεσαι, ιδιαίτερα αν πρόσφατα έχεις γνωρίσει ένα άτομο που θέλεις να κερδίσεις την καρδιά του. Άφησε να πλανάται γύρω σου λίγο μυστήριο για να αυξηθεί κι η ερωτική του επιθυμία. Αν είσαι σε σχέση, θα νιώσεις να σε πλημμυρίζουν έντονα συναισθήματα για τον σύντροφό σου και παρά το ότι είναι Σάββατο ίσως έχεις μεγαλύτερη επιθυμία να μείνετε οι δυο σας στο σπίτι παρά να βγείτε έξω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα σου δημιουργεί απολυτότητα αλλά και σου δίνει δύναμη και θέληση να μην το βάλεις κάτω και να πετύχεις όλα όσα επιθυμείς στα ερωτικά σου. Ενδεχομένως ένα γεγονός να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον σου για ένα πρόσωπο που τώρα τελευταία νόμιζες ότι είχες ξεπεράσει. Αν είσαι σε σχέση, ένα άτομο από το κοινωνικό σας περιβάλλον μπορεί να αποκαλύψει μια πτυχή του που δεν ξέρατε καθόλου και να αλλάξει τον τρόπο που το βλέπετε.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σου να παραδοθείς σε ένα συγκλονιστικό έρωτα μεγαλώνει σήμερα και είναι πιθανό να σκεφτείς ότι πρέπει να κάνεις επειγόντως κάτι γιατί δεν μπορείς να είσαι άλλο μόνος/η. Αν πάντως βγεις, υπάρχει περίπτωση ένα άτομο να σε πολιορκήσει επίμονα αλλά να είναι δεσμευμένο, οπότε αν ενδώσεις, μετά μπορεί να μπλέξεις. Αν είσαι σε σχέση, το σαββατόβραδο με το ταίρι σου προβλέπεται αρκετά ερωτικό. Ίσως μάλιστα φτιάξεις την ανάλογη ατμόσφαιρα για δύο στο σπίτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον κυβερνήτη σου, Πλούτωνα, σε εξάγωνο με την Αφροδίτη βγάζεις πάθος και μυστήριο που είναι λογικό να ελκύσει διάφορα άτομα. Η μέρα είναι η κατάλληλη για να γνωρίσεις ένα συγκεκριμένο που θα σε συγκλονίσει και θα ζήσεις μαζί του αρκετές ερωτικές στιγμές, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να αρπάξεις την ευκαιρία. Αν είσαι σε σχέση, μια αποκάλυψη ή εξομολόγηση από το σύντροφό σου που αφορά μια παλιά ιστορία σας θα ξεκαθαρίσει μέσα σου πολλές αμφιβολίες και θα διαλύσει τις υποψίες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απ’ όλα έχει σήμερα η μέρα, σεξουαλικότητα, αισθησιασμό και πάθος που θα την κάνουν συναρπαστική κι επιβάλλεται να μη μείνεις μέσα. Η έλξη σου θα είναι έντονη στο αντίθετο φύλο και θα προσεγγίσεις με ευκολία κάποιο άτομο, όμως καλό είναι να είσαι και λίγο προσεκτικός/η γιατί μπορεί να έχει διαφορετικές επιδιώξεις από τις δικές σου. Αν είσαι σε σχέση, η νύχτα θα είναι μεγάλη και αρκετά ερωτική. Δεν αποκλείεται μάλιστα μια βαθύτερη επιθυμία σου σήμερα να γίνει πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε ωθεί να τα παίξεις όλα για όλα προκειμένου να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που θέλεις. Επίσης μια έξοδος με φίλους μπορεί να φέρει μια τυχαία γνωριμία που θα καταλήξει σε ένα σφοδρό έρωτα και θα είναι δύσκολο το να μην παραδοθείς στη δίνη των συναισθημάτων σου. Αν είσαι σε σχέση, θα είσαι απόλυτος/η με το ταίρι σου και όσο κι αν προσπαθήσει να σε πείσει, δε θα αλλάξεις την άποψή σου σε ένα θέμα, που τελικά θα αποδειχθεί ότι είχες δίκιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως παρασυρθείς από τον ερωτισμό που θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα και ενδώσεις σε ένα φλερτ που θα σου γίνει. Το σίγουρο είναι ότι τουλάχιστον από σεξουαλικής πλευράς δε θα το μετανιώσεις, αλλά υπάρχει περίπτωση όσο προχωράτε να αυξάνει σταδιακά και τις απαιτήσεις του από σένα και ξαφνικά να νιώσεις ότι καταπιέζεσαι. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως ο σύντροφός σου να βγάλει μια κτητικότητα ή ζήλεια που δεν περίμενες όμως αν αντιδράσεις έξυπνα, η κατάληξη όμως θα είναι ιδιαίτερα ερωτική.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα ο ερωτισμός που ασκείς στο αντίθετο φύλο είναι τόσο έντονος που σχεδόν υπνωτίζει. Όποιον/α θέλεις, μπορείς να καταφέρεις σήμερα, αρκεί να το βάλεις σαν στόχο. Αν μάλιστα ψάχνεις κάτι πιο βαθύ συναισθηματικά κι όχι μια περιπέτεια, τότε μάλλον είναι η μέρα σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να υπερασπίσεις με πάθος μια θέση σου που διαισθητικά κι εμπειρικά θεωρείς είναι σωστή κι όσο κι αν επιμένει ο σύντροφός σου δεν θα κάνεις πίσω.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved