Ερωτικό ωροσκόπιο 23/3

Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος - Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζυγό τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/3

ΚΡΙΟΣ

Με την σημερινή Πανσέληνο – Έκλειψη στον Ζυγό να γίνεται στον τομέα των ερωτικών σου σχέσεων, αρκετές θα είναι οι επιθυμίες και ανάγκες θα σε καταλάβουν, καθώς και μια έντονη διάθεση αλλαγών στην προσωπική σου ζωή. Αλλά για μια ακόμα φορά λαμβάνεις το μήνυμα ότι μόνο εσύ μπορείς να το κάνεις και πρέπει επειγόντως να αναλάβεις δράση. Ένας συναρπαστικός έρωτας είναι πιθανό να σε αποσυντονίσει πλήρως. Αν είσαι σχέση, το Εγώ με το Εμείς θα έρθει αρκετές φορές σε σύγκρουση, προκαλώντας αποσταθεροποίηση. Αν καλύψεις εσύ μισή απόσταση και την άλλη μισή το ταίρι σου, τότε ίσως τα βρείτε κάπου στη μέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος έχει κυρίως ψυχολογική επίδραση πάνω σου και είναι πιθανό να σου δημιουργήσει μια έντονη συναισθηματική αναστάτωση. Ανασφάλειες και φοβίες είτε για ένα συγκεκριμένο άτομο που θέλεις είτε ότι δε θα βρεις αυτό που ψάχνεις και θα μείνεις μόνος/η θα σε παρασύρουν κι ίσως αντιδράσεις τελείως παρορμητικά, κάνοντας μια βιαστική και λανθασμένη επιλογή. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια κρίση στα εργασιακά σου που θα επηρεάσει και τη σχέση σου ωστόσο μόνο με το σύντροφό σου στο πλευρό σου θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος-Έκλειψη σηματοδοτεί αρκετές εξελίξεις τόσο στα ερωτικά όσο και τις φιλικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιο πρόσωπο από την παρέα σου να συντελέσει ώστε να γνωρίσεις κάποιον/α που θα σε ξετρελάνει και θα ζήσετε μαζί μια πολύ έντονη σχέση. Επίσης είναι πιθανό να τσακωθείς άγρια με έναν/μία κολλητό/η σου και να διακόψετε κάθε επαφή. Αν είσαι σε σχέση, οι αδυναμίες της θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σας αναγκάσουν ή να αλλάξετε ρότα αφού μέρα με τη μέρα η φθορά θα μεγαλώνει ή να κρατήσετε αποστάσεις τουλάχιστον για ένα διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι από τα ζώδια που επηρεάζονται κατά μεγάλο βαθμό από αυτή την Πανσέληνο – Έκλειψη και καλείσαι να παραμείνεις ψύχραιμος/η και όσο μπορείς αντικειμενικός/η σε όλα τα θέματα της προσωπικής σου ζωής. Ο υπερβολικός συναισθηματισμός είναι κακός σύμβουλος, ιδιαίτερα αν πρέπει να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στη σχέση ή τα επαγγελματικά σου. Επίσης, θα διαπιστώσεις ότι η ανάγκη σου για συντροφικότητα είναι μεγάλη αλλά αυτό δε σημαίνει ότι σου είναι εύκολο να κάνεις παραχωρήσεις σε αξίες και αντιλήψεις που για σένα είναι σημαντικές.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος – Έκλειψη σε κάνει αυταρχικό/η, εριστικό/η ή ανυπόμονο/η, κάτι που δε βοηθά καθόλου στην επικοινωνία σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να διακοπούν οι επαφές σου με ένα πρόσωπο που είχατε έρθει πολύ κοντά, αφού οι απαιτήσεις ή οι πιέσεις σου για πιο γρήγορη εξέλιξη θα είναι μεγάλες ενώ αυτό θεωρεί ότι δεν πρέπει να βιαστείτε και θα ζητήσει το χρόνο του. Επιπλέον, υπάρχει περίπτωση να προκύψει ένα νομικό ή θέμα που σχετίζεται με το εξωτερικό και να πρέπει με το σύντροφό σου να κινηθείτε άμεσα να το αντιμετωπίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εξελίξεις που θα πυροδοτηθούν στα ερωτικά σου θα είναι αρκετές με την Πανσέληνο – Έκλειψη και δε θα έχεις το χρόνο να πολυσκεφτείς πόσο μάλλον να τις ψειρίσεις, αφού θα νιώθεις ότι παρασύρεσαι σε μια συναισθηματική δίνη. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσεις την εμπειρία του να ζεις λίγο επικίνδυνα, πρόσεξε όμως μην φτάσεις τελείως στα άκρα, βγάζοντας τα απωθημένα σου. Αν είσαι σε σχέση, οικονομικά θα είναι τα θέματα που θα ανακινηθούν και θα σας πιέσουν να βρείτε γρήγορα λύση, καθώς δε θα παίρνουν αναβολή.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος - Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, έρχεται σε μια χρονική στιγμή που χρειάζεσαι ένα γερό σπρώξιμο να πάρεις μπρος, αφού με την αναβλητικότητα και την αναποφασιστικότητα που σε διακρίνει, προκοπή δεν φαίνεται στον ερωτικό σου ορίζοντα. Η αναζήτηση για το ταίρι σου πλέον γίνεται επιτακτική ανάγκη, αλλά για να καταλήξεις στο ένα και μοναδικό, ίσως χρειαστεί να περιπλανηθείς πρώτα. Επίσης, καλείσαι να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν γιατί δεν μπορεί να φταίει πάντα ο σύντροφός σου για ό, τι στραβώνει ή δεν προχωρά στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδεχομένως με αυτή την Πανσέληνο να δεις το φως το αληθινό και να ανακαλύψεις ότι τόσο καιρό κυνηγάς ένα πρόσωπο μόνο και μόνο από εγωισμό και για επιβεβαίωση κι όχι γιατί πραγματικά το θέλεις. Από την άλλη δεν αποκλείεται να σου γίνει μια ερωτική κρούση και στον εργασιακό σου χώρο, αλλά θα προτιμήσεις να μην ανακατέψεις τη δουλειά με την διασκέδαση, ακόμα και για λόγους μυστικότητας. Αν είσαι σε σχέση, επιζητάς την ειλικρίνεια αλλά κάτι που θα σου εξομολογηθεί το ταίρι σου πιθανόν να μην μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τουλάχιστον στη σχέση σου, τα πράγματα θα είναι τεταμένα αφού τσακωμοί και φιλιώματα με το ταίρι σου θα συνεχιστούν στην ίδια συχνότητα, αλλά όσο κι αν λες ότι σε κουράζουν άλλο τόσο με τη στάση σου θα τα πυροδοτείς. Αν είσαι ελεύθερος/η, ξεκινά μια περίοδος όπου δε θα βρίσκεις ησυχία, αφού μια καινούργια γνωριμία θα σε ξεσηκώσει και ίσως για χάρη της κάνεις διάφορα που δεν είχες ξανακάνει μέχρι τώρα. Θα νιώθεις γεμάτος/η ζωντάνια και προθυμία να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες, χωρίς να σε ενδιαφέρει ο προορισμός, παρά μόνο το ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα νιώσεις με αυτή την Πανσέληνο ότι προκαλείσαι να εγκαταλείψεις «πρέπει» και «κανόνες» και να κάνεις ερωτικά ό,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι. Συχνά θα προβάλλεις αντιστάσεις, αλλά θα υπάρξουν και φορές μέσα σε αυτή την περίοδο που δε θα βλέπεις τίποτα μπροστά σου, παρά μόνο αυτό που θέλεις και πώς θα το αποκτήσεις. Δεν αποκλείεται πάντως στο τέλος της να μην είσαι πια μόνος/η. Αν είσαι σε σχέση, τα πράγματα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου ίσως ενταθούν εξ αιτίας ενός θέματος σχετικό με ακίνητο ή την οικογένεια αλλά η υπομονή σου θα αποδειχθεί αξιέπαινη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δέχεσαι έναν βομβαρδισμό σκέψεων και ιδεών που σε σπρώχνουν να ρισκάρεις, να δοκιμάσεις ή και να ξεφύγεις από τα όρια. Ένας έρωτας είναι πολύ πιθανό να γεννηθεί με τον πιο ασύμβατο και τυχαίο τρόπο και εκεί που ήσουν χαλαρός/η και έκανες το παιχνίδι σου, τώρα να τρέχεις και να είσαι συνέχεια στην πρίζα. Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να μην ανοίξεις άλλα μέτωπα, αν δεν έχεις κλείσει με τα παλιά. Επίσης, φρόντισε να ξεκαθαρίσεις σαφώς τη θέση σου σε κάποια ζητήματα γιατί η αδιάφορη ή φλου στάση σου μπορεί να εκλαμβάνεται ως συμφωνία κι αναπόφευκτα θα γίνουν παρεξηγήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλεις να ζήσεις το ερωτικό σου παραμύθι αυτή όμως η Πανσέληνος-Έκλειψη προδιαθέτει περισσότερο για σκληρές αλήθειες. Οπότε, καλό θα ήταν για να αποφύγεις να έρθεις αντιμέτωπος/η με πρόσωπα και καταστάσεις που θα σε πληγώσουν, να είσαι πιο επιφυλακτικός/η και να μη βιαστείς να δώσεις την καρδιά σου σε άτομο που δεν αναζητά τα ίδια με σένα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, η σεξουαλική ζωή της σχέσης σου θα πάρει την ανιούσα και θα υπάρξουν στιγμές που θα ανυπομονείτε με το ταίρι σου να μείνετε μόνοι σας για να ζήσετε το πάθος σας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved