Ερωτικό ωροσκόπιο 2/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/3

ΚΡΙΟΣ

Όσον αφορά στην ενέργειά σου μέχρι που δανείζεις κιόλας σήμερα και το ότι είναι καθημερινή δε θα σου στερήσει τη διάθεση για βόλτες, συναντήσεις με φίλους και γνωστούς ενώ δεν αποκλείονται κάποιες ειδήσεις που θα λάβεις από ένα πρόσωπο που θέλεις πολύ να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το θετικό κλίμα της ημέρας. Αν είσαι σε σχέση, μια συζήτηση με το ταίρι σου καλό θα ήταν να γίνει σε μια πιο ανάλαφρη βάση, ακόμα κι αν είναι για ένα σοβαρό ζήτημα για να έχει το αποτέλεσμα που επιδιώκεις και ταυτόχρονα να μην υπάρξουν κόντρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι φτιαγμένος/η για υλικές αλλά και ερωτικές απολαύσεις και η σημερινή μέρα είναι ιδανική, αφού όποια επιθυμία και αν έχεις, το ταίρι σου θα την πραγματοποιήσει. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος/η, αν σε έχει πιάσει ανυπομονησία, με το χρόνο που κυλά γρήγορα και δεν βλέπεις φως, δεν έχεις παρά να ομολογήσεις εσύ τα αισθήματά σου σε ένα πρόσωπο που θέλεις πολύ ή τουλάχιστον να του στείλεις ένα σήμα για να «κουνηθεί». Επίσης, αν βγεις το βράδυ, η έλξη που θα ασκείς θα είναι μεγάλη και θα κλέψεις καρδιές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από χθες που έχει περάσει η Σελήνη απέναντί σου, αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις μεγαλύτερη πέραση στο αντίθετο φύλο που σε ωθεί τόσο στο να ψαχτείς για νέες περιπέτειες και συγκινήσεις όσο στο να σου δημιουργεί την ελπίδα ότι σύντομα η κατάσταση στα ερωτικά σου θα αλλάξει. Ωστόσο, οποιαδήποτε επιπόλαιη κίνηση ή λανθασμένη εκτίμηση από την πλευρά σου, θα σε χαντακώσει, ελέω Κρόνου γι’ αυτό μην ξεχνιέσαι. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα υπάρξει ένας μικρός εκνευρισμός με το σύντροφό σου αλλά αν το ρίξεις στην πλάκα, τότε θα ξεπεραστεί γρήγορα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιθανόν κάποιο πρόσωπο από τη δουλειά σου να σου εκφράσει με ειλικρίνεια όλα όσα νιώθει για σένα εκπλήσσοντάς σε. Η ανταπόκρισή σου θα είναι ιδιαίτερα θερμή, ωστόσο, επειδή το περιβάλλον δεν ευνοεί τέτοιου είδους «συμπάθειες» κι «εγκαρδιότητες» θα χρειαστεί η όποια επαφή σας να κρατηθεί μυστική. Αν είσαι σε σχέση, η αντίδρασή σου δε θα είναι κι η καλύτερη κι ίσως παραγίνεις απότομος/η προς το ταίρι σου αν διαπιστώσεις ότι χρησιμοποιεί διάφορες δικαιολογίες για να αποφύγει κάτι που έχει αναλάβει.

ΛΕΩΝ

Τις τελευταίες μέρες είναι πολύ πιθανό να σε φλερτάρει ένα πρόσωπο και να σου έκανε μια πρόταση που δε σε άφησε καθόλου αδιάφορο/η, αν και κρατούσες κάποιες αμφιβολίες. Σήμερα, μάλλον θα τις ξεπεράσεις και θα την αποδεχθείς, έστω και για να τεστάρεις, αν αξίζει τον κόπο ή να το απορρίψεις και να αναζητήσεις κάτι άλλο. Αν είσαι σε σχέση, ίσως αντιληφθείς ότι έχει κάπως καταλαγιάσει η έξαψη και ο ερωτισμός ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου οπότε μάλλον θα χρειαστεί να αναλάβεις δράση για να ξαναφουντώσεις τη φλόγα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το να το ρίχνεις έξω που και που, να χαλαρώνεις και να φλερτάρεις ή να ανταποκρίνεσαι στο φλερτ, χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες ή το αύριο, τώρα τελευταία σου είναι πιο εύκολο με το Δία στο ζώδιό σου και σήμερα μάλλον αυξημένη θα είναι αυτή σου η τάση. Επιπλέον, αν είσαι σε σχέση, ίσως αποφασίσεις να μη δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε κάποια τερτίπια του συντρόφου σου που μέχρι πρότινος σε εκνεύριζαν γιατί νιώθεις ότι τελικά εσύ μετέτρεπες την πιο απλή λεπτομέρεια σε ύψιστης σημασίας, με αποτέλεσμα να χαλιέστε κι οι δυο.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Ο ενθουσιασμός αλλά και μια δόση υπερβολής κυριαρχούν στην ατμόσφαιρα, οπότε δεν αποκλείεται να φτάσουν στα αφτιά σου από φίλους ή γνωστούς, σχόλια, κουτσομπολιά που αφορούν σε ένα συγκεκριμένο άτομο που σε ενδιαφέρει. Το τι είναι αλήθεια και τι φήμη, είναι στο χέρι σου να το διακρίνεις. Πάντως μη βιαστείς να βγάλεις αποτέλεσμα. Αν είσαι σε σχέση, ίσως ανακύψει ένα θέμα με στενό συγγενικό σας πρόσωπο, που αφού σας φάει όλο το απόγευμα θα καταλάβετε ότι ήταν πολύ κακό για το τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το να αρνείσαι ακόμα και στον εαυτό σου ότι θέλεις πολύ ένα πρόσωπο αλλά να το σκέφτεσαι μέρα-νύχτα, δεν σε βοηθά. Όσο πιο γρήγορα παραδεχτείς ότι έχεις κολλήσει με μαζί του, τόσο πιο σύντομα θα αναλάβεις δράση και θα ψάξεις να βρεις πώς θα το κατακτήσεις. Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να αναλάβεις εσύ την διαχείριση του κοινού ταμείου με το σύντροφό σου, αν βλέπεις ότι κάπου χάνει τον έλεγχο και σου δημιουργείται ανησυχία. Φρόντισε μόνο να το κάνεις με τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σου μπορεί αρχικά να νιώσεις μια απογοήτευση ή δυσαρέσκεια γιατί κάποια πράγματα στην ερωτική σου ζωή δεν τσουλάνε αλλά σιγά-σιγά θα ανακτήσεις την καλή σου διάθεση και θα αρχίσεις να τα βλέπεις όλα πιο αισιόδοξα. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις και μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, προκειμένου να πάρεις κι άλλο τα πάνω σου. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να υπερβάλλεις λίγο στα λόγια αγάπης στο σύντροφό σου και να του υποσχεθείς διάφορα αλλά να ξέρεις ότι μετά θα πρέπει να τα κάνεις πράξη, γιατί δε θα σε αφήσει να ηρεμήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προτιμάς το «πολλά γίνονται και δε λέγονται» από το «πολλά λέγονται και δεν γίνονται» ακόμα και στα ερωτικά σου γι’ αυτό και θα είσαι κάπως δύσπιστος/η σε κάποια μεγάλα λόγια που ίσως ακούσεις σήμερα από το στόμα ενός ατόμου που θα προσπαθήσει να σε πείσει να του δώσεις μια ευκαιρία. Όμως μπορεί να διασκεδάζεις την κατάσταση γι’ αυτό και δε θα του το ξεκόψεις. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να εξομολογηθείς κάποια σχέδια που έχεις κάνει στο ταίρι σου και να του ζητήσεις τη γνώμη του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια χαλαρή και ξεκούραστη μέρα θα είναι η σημερινή κι έτσι θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με το ταίρι σου περισσότερο που το είχες παραμελήσει, εξαιτίας κάποιων θεμάτων που σε είχαν απορροφήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να βρεθείς με ένα πρόσωπο που μέχρι πρότινος η σχέση σας ήταν κοινωνική – φιλική αλλά να ανακαλύψεις στο τέλος της βραδιάς ότι μάλλον υπάρχει κάτι περισσότερο μεταξύ σας που θα ήθελες να ανακαλύψεις, γι’ αυτό με χαρακτηριστική άνεση θα προτείνεις να ξανασυναντηθείτε σύντομα.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι πολύ ανεβασμένος/η και δραστήριος/α, με διάθεση να βγεις και να δεις κόσμο αλλά το τι θα κάνετε τελικά με το σύντροφό σου, θα εξαρτηθεί αρκετά από τα κέφια του. Οπότε, αν έχει όρεξη, θα πάτε κάπου, αν όχι, θα κάτσετε σπίτι αλλά κάποιο τρόπο θα βρεις να περάσετε όμορφα. Αν είσαι ελεύθερος/η, η σημερινή σου εξωστρέφεια θα ελκύσει ένα πρόσωπο που θα ενδιαφερθεί να μάθει αρκετά πράγματα για σένα. Η κουβέντα σας θα είναι τόσο θερμή και διασκεδαστική που δε θα θέλεις να τελειώσει η βραδιά.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved