Ερωτικό ωροσκόπιο 26/2

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/2

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον 7ο οίκο σου ενισχύοντας την ανάγκη σου για συντροφικότητα γι’ αυτό θέλεις να έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου, είτε περνώντας περισσότερο χρόνο μαζί του, είτε συζητώντας και λύνοντας κάποια θέματα που ξέρεις ότι το απασχολούν. Αν είσαι ελεύθερος/η ενδεχομένως ένα καινούργιο πρόσωπο να εμφανιστεί στη ζωή σου που θα γνωριστείτε σε μια έξοδό σου ή σε κοινωνική εκδήλωση. Επιπλέον, ίσως συναντηθείς με κάποιον/α που παλιότερα είχε υπάρξει ένα ειδύλλιο μεταξύ σας αλλά δεν ευοδώθηκε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σχετικά καλή θα είναι η μέρα σου και παρά τις δουλειές που θα έχεις, όλα θα κυλήσουν ομαλά, έτσι σύντομα θα βρεις την ευκαιρία να ξεκουραστείς και να απολαύσεις περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένα φλερτ από τον εργασιακό σου χώρο θα γίνει πιο έντονο και θα σε βάλει σε δίλημμα για το κατά πόσο πρέπει να το αφήσεις να προχωρήσει σε κάτι περισσότερο ή να το κόψεις επειδή δε θέλεις να δίνεις δικαιώματα να σε σχολιάζουν για την προσωπική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεσή σου σήμερα είναι ανάλαφρη και χαλαρή γι’ αυτό το βράδυ μπορεί να βγεις για φαγητό ή ποτό ή να βρεθείς με την παρέα σου. Πάνω απ’ όλα θέλεις να ανακατευτείς με τον κόσμο, να φλερτάρεις και να ξεδώσεις. Δεν αποκλείεται πάντως να κάνεις μια καινούργια γνωριμία ή να ξαναβρεθείς τυχαία με ένα πρόσωπο που είχε εξάψει κάποτε το ερωτικό σου ενδιαφέρον. Αν είσαι σε σχέση, θα περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου είτε στο σπίτι είτε πάτε κάπου με τους φίλους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε έχει πιάσει μια αναποφασιστικότητα στα ερωτικά σου σήμερα και ίσως σε ελκύει το ένα, σου αρέσει και το άλλο, αλλά το τρίτο μπορεί να σου ταιριάζει περισσότερο για σχέση. Αντί, να αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα σε πρόσωπα και καταστάσεις, καλύτερα να κοιτάξεις βαθιά στην καρδιά σου για να δεις αυτή τη χρειάζεται γιατί στο τέλος δε θα είσαι με τίποτα ικανοποιημένος/η. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ένα θέμα σχετικό με την οικογένειά σας είναι πιθανό να ανακινηθεί και να σας αναγκάσει να ασχοληθείτε πιο σοβαρά μαζί του.

ΛΕΩΝ

Γεμάτη με επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις θα είναι η μέρα σου που θα σε γεμίσουν με κέφι και θετική ενέργεια. Δεν αποκλείεται μάλιστα να τραβήξεις την προσοχή ενός ατόμου που θα προσπαθήσει να σε προσεγγίσει, λέγοντάς σου διάφορα κομπλιμέντα που θα σε ευχαριστήσουν. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να επισκεφτείτε με το σύντροφό σου κάποια συγγενικά σας πρόσωπα που αγαπάτε ή να βγείτε μαζί τους έξω και να περάσετε ένα διασκεδαστικό βράδυ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έφτασε επιτέλους η πολυπόθητη Παρασκευή κι είσαι αποφασισμένος/η να μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να στη χαλάσει και να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς. Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, θα βγάλεις μια πολύ ερωτική και ρομαντική πλευρά και θα προκαλέσεις τη θετική έκπληξη της ημέρας, αφού το ζώδιό σου δε φημίζεται για αυτά τα στοιχεία. Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις μην απορήσεις, αν ελκύσεις ένα πρόσωπο που δε θα διστάσει να σε προσεγγίσει και να κερδίσει την προσοχή σου, με μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε βοηθά να αναδείξεις τα καλύτερα στοιχεία της εμφάνισης και του χαρακτήρα σου. Θα μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου με τη γοητεία και το πλατύ, ζεστό σου χαμόγελο ενώ το φλερτ από και προς εσένα θα έχει την τιμητική του. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να κερδίσεις κάτι παραπάνω από υποσχέσεις. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται μια βραδινή έξοδος με το ταίρι σου ή ένα κάλεσμα σε μια εκδήλωση ή γιορτή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη συνεχή παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου οι παρεξηγήσεις είναι συχνές στη σχέση σου και σήμερα ένα σχόλιο του συντρόφου σου μπορεί να το εκλάβεις λάθος και να σε πειράξει ή να σε βάλει σε υποψίες ότι υπαινίσσεται κάτι. Μίλα όμως και μην κάνεις σενάρια στο μυαλό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πιθανό να σε πιάσουν αμφιβολίες για το ότι έκανες λάθος χειρισμό σε μια ερωτική σου υπόθεση, ίσως όμως σου δοθεί η ευκαιρία να τον διορθώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το κέφι και η αισιόδοξη στάση σου θα είναι αυτά που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον αρκετών ατόμων του αντίθετου φύλου πάνω σου που μπορεί να επιδιώξουν μια πιο στενή επαφή μαζί σου. Εφόσον κι εσύ είσαι ανοιχτός/η άνθρωπος και πρόθυμος/η να γνωριστείς δεν αποκλείεται να γίνει κάτι όμορφο σήμερα. Αν είσαι σε σχέση, είναι πιο εύκολο να βρείτε τη χρυσή τομή σε ένα θέμα με το ταίρι σου, παρά να προσπαθεί ο καθένας από την πλευρά του να περάσει το δικό του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το να λύσεις προβλήματα των άλλων, ιδίως ερωτικά, είναι πολύ πιο εύκολο από το να βρεις άκρη στα δικά σου. Σήμερα δε, θα έχεις ένα δίλημμα καθώς σε έχουν προσεγγίσει περισσότερο δυο τρία άτομα, όμως κανένα από αυτά δε σε πείθει ότι θα μπορούσες να είσαι μαζί του για πολύ. Επίσης, δεν αποκλείεται κι η επανεμφάνιση ενός προσώπου που δείχνει μετανιωμένο για τη στάση του. Αν είσαι σε σχέση, χρησιμοποίησε τη διπλωματικότητά σου για να αποφύγεις μια οικογενειακή συνάντηση, αν βαριέσαι και δεν έχεις όρεξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με δύο πλανήτες στο ζώδιό σου και τη Σελήνη στο Ζυγό πιθανόν να υπάρξουν νέα δεδομένα στα ερωτικά σου, καθώς δεν αποκλείεται ένα καινούργιο πρόσωπο να κάνει δυναμική εμφάνιση στη ζωή σου και να σε ενθουσιάσει. Επίσης, μπορεί να αναθεωρήσεις εσύ και να ξεκινήσεις και πάλι τις επαφές σου με ένα άτομο αφού οι συνθήκες έχουν αλλάξει. Αν είσαι σε σχέση, μια συζήτηση με το ταίρι σου ίσως ξεστρατίσει ή πεις περισσότερα πράγματα από αυτά που ήθελες.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλεις να περάσεις ένα αρκετά ρομαντικό και ερωτικό βράδυ με το ταίρι σου κι ίσως καταφέρεις να οργανώσεις κάπως τα πράγματα, ώστε να εξασφαλίσεις ότι κανείς και τίποτα δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι έντονη η ανάγκη σου να βρεις τον άνθρωπό σου αλλά επειδή είσαι επιρρεπής στο να πέφτεις «θύμα του έρωτα» φρόντισε να μην είσαι τόσο καλοπροαίρετος/η και εύπιστος/η. Ξόδεψε χρόνο με το άλλο πρόσωπο για να το γνωρίσεις περισσότερο πριν περάσεις στο επόμενο στάδιο μαζί του.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved