Ερωτικό ωροσκόπιο 23/2

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/2

ΚΡΙΟΣ

Δεν θέλεις να σπαταλήσεις άλλο χρόνο και ενέργεια σκεφτόμενος/η τα πρόσφατα γεγονότα της ερωτικής σου ζωής, οπότε είναι πιθανό να καταπιαστείς με δουλειές και άλλες υποχρεώσεις, προκειμένου να βρίσκεσαι σε κίνηση και να αποσπάσεις την προσοχή σου. Βέβαια επειδή ό, τι κάνεις θα γίνεται με ένταση, δεν αποκλείονται ζημιές ή μικροατυχήματα. Αν είσαι σε σχέση, καλύτερα να αφήσεις τους εγωισμούς και να μιλήσεις στον άνθρωπό σου για αυτό που σε απασχολεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πρόγραμμά σου σήμερα θα είναι αρκετά φορτωμένο αλλά με την υπομονή και το πρακτικό πνεύμα που σε διακρίνει θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις κάποια πράγματα που είχες σχεδιάσει. Από το απόγευμα και μετά θα ασχοληθείς με το ταίρι σου είτε βοηθώντας το σε κάτι που έχει αναλάβει, είτε απλά χαλαρώνοντας μαζί του και κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν. Αν είσαι μόνος/η, καλά θα κάνεις να κανονίσεις να συναντηθείς με την παρέα σου κάπου έξω, έστω και για λίγο γιατί οι ευκαιρίες για γνωριμία καραδοκούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είσαι πιο ήρεμος/η αλλά έχεις μέσα σου έντονη ενέργεια που σε ωθεί να κάνεις πράγματα, κυρίως όμως θα νιώσεις την ανάγκη να οργανώσεις λίγο την προσωπική σου ζωή, βάζοντας μπροστά κι ένα πλάνο δράσης στα ερωτικά σου. Είναι πολύ πιθανό επίσης να αντιληφθείς ότι οι εκτιμήσεις σου για ένα πρόσωπο που ήθελες να έπεσαν τελείως έξω και να αρχίσεις σιγά-σιγά να χάνεις το ενδιαφέρον σου. Αν είσαι σε σχέση, ίσως κληθείτε να φροντίσετε ή να βοηθήσετε με τον σύντροφό σου ένα μέλος της οικογένειάς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ πιο συγκροτημένος/η και κατασταλαγμένος/η θα είσαι σήμερα και θα δεις μια υπόθεση που αφορά στα ερωτικά σου αντικειμενικά και χωρίς περίσσιους συναισθηματισμούς. Ενδεχομένως να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να βιαστείς να αποφασίσεις ή να επιλέξεις το οτιδήποτε, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η ότι είναι αυτό που χρειάζεσαι. Αν είσαι σε σχέση, να μην ανακατέψεις γνώμες και απόψεις τρίτων σε μια συζήτηση με το ταίρι σου αλλά να παρουσιάσεις τα δικά σου επιχειρήματα.

ΛΕΩΝ

Δείχνεις να πατάς γερά στα πόδια σου σήμερα και να ξέρεις τι θέλεις στα ερωτικά σου και πώς μπορείς να το αποκτήσεις, ωστόσο, μέσα σου ακόμα υπάρχουν ακόμα αμφιβολίες και ανασφάλειες αν πράγματι αυτό που επιδιώκεις είναι αυτό που θα σε κάνει ευτυχισμένο/η. Γι’ αυτό θα πρέπει να ηρεμήσεις και να υπολογίσεις προσεκτικά όλα τα δεδομένα σου. Επιπλέον, μπορεί σε κάποιες λεπτομέρειες να μη δίνεις ιδιαίτερη σημασία, όμως είναι ικανές να κάνουν τη διαφορά στη σχέση σου, οπότε μην τις υποτιμάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια μέρα μετά την Πανσέληνο στο ζώδιό σου είσαι ακόμα σε διέγερση γι’ αυτό ωθείσαι να πάρεις πρωτοβουλίες που θα πάνε ένα βήμα παραπέρα τη σχέση σου. Κι εφόσον είσαι πρόθυμος/η να «δουλέψεις» πάνω σε αυτή, τότε το θετικό αποτέλεσμα δε θα αργήσει να έρθει. Αν είσαι ελεύθερος/η, έχεις όλες τις ευκαιρίες για να γνωρίσεις ένα καινούργιο άτομο που θα είναι κοντά στα γούστα σου κι ίσως όντως δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για κάτι περισσότερο, αρκεί να μην κολλήσεις στα ένα δύο στοιχεία αλλά στο σύνολο.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Μια μικρή αδιαθεσία ή κόπωση θα σε απομυζήσουν από ενέργεια σήμερα και θα νιώθεις κουρασμένος/η και χωρίς όρεξη να κάνεις το οτιδήποτε. Σου χρειάζεται όμως μια παύση και ιδίως να αφήσεις το μυαλό σου να αδειάσει και να σταματήσεις να αγχώνεσαι για το τι θα γίνει με μια ερωτική σου υπόθεση. Κοίτα να χαλαρώσεις και άσε το σύμπαν να φροντίσει για τα υπόλοιπα. Αν είσαι σε σχέση, οι απαιτήσεις της δουλειάς θα είναι αρκετές και δε θα έχεις το χρόνο που θα ήθελες για να απολαύσεις με το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία που αρχικά ίσως σου φανεί απλά ενδιαφέρουσα αλλά αργότερα δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε ερωτικό ειδύλλιο. Επίσης, ένα φιλικό σου πρόσωπο θα σε κάνει να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και θα σε πείσει να κάνεις μια δεύτερη προσπάθεια με ένα άτομο που σε ενδιέφερε. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να αναλώσετε το βράδυ σας ακούγοντας το πρόβλημα ενός δικού σας ανθρώπου και ψάχνοντας λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως κάποια πράγματα με ένα πρόσωπο που ήθελες να μην πήγαν όπως προσδοκούσες ή να είδες ότι τελικά δεν άξιζε ιδιαίτερα και ήταν το μυαλό σου που το είχε πλάσει αλλιώς, αλλά δεν πρέπει να παραιτηθείς από την προσπάθειά σου να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή. Μη χάνεις την αισιοδοξία σου και την επαφή σου με την πραγματικότητα. Σύντομα θα αλλάξουν όλα προς το καλύτερο. Αν είσαι σε σχέση, άκου την άποψη του συντρόφου σου σε ένα επαγγελματικό σου θέμα, ιδίως αν βασίζεται στη λογική και μην επιμένεις να κάνεις του κεφαλιού σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευνοείσαι αυτή την περίοδο στα ερωτικά σου, οπότε φρόντισε να κυκλοφορείς περισσότερο, να ξανοίγεσαι και μην κάθεσαι μέσα. Μπορεί όντως να κουράζεσαι πιο πολύ λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά ξέκλεψε λίγο χρόνο για μια βόλτα με ένα δυο φίλους γιατί έτσι θα αυξήσεις τις πιθανότητες να αλλάξει η κατάσταση. Αν είσαι σε σχέση, μάλλον θα πρέπει να γίνεις λίγο πιο επικοινωνιακός/η με το ταίρι σου και να συζητάς μαζί του ακόμα και αν κάτι το θεωρείς αυτονόητο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά γι’ αυτό δεν ψάχνεις καμία πολύπλοκη ή μπερδεμένη κατάσταση αλλά κάποιο άτομο που να είναι ειλικρινές, ώριμο και να ξέρει τι θέλει. Ωστόσο, θα αποφύγεις τους μπελάδες, μόνο αν κι εσύ είσαι ξεκάθαρος/η από την αρχή και δεν τροφοδοτείς ελπίδες και προσδοκίες. Έτσι περιορίζεις μεν τις επιλογές αλλά είναι πιο πιθανό να βρεις αυτό που ψάχνεις. Αν είσαι σε σχέση, αποφύγετε με το ταίρι σου να κάνετε μια βιαστική αγορά, αν πρώτα δεν ερευνήσετε εναλλακτικές προσφορές.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι καλό που θέλεις να φροντίζεις και να περιποιείσαι τον άνθρωπό σου αλλά μην τον παρακάνεις γιατί μπορεί να νιώσει ότι καταπιέζεται ή εσύ να αισθανθείς ότι δεν εκτιμά όλα όσα κάνεις γι’ αυτόν επειδή δεν δείχνει ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Καλό είναι να είσαι εκεί αν σε χρειαστεί, όχι να τον υπερπροστατεύεις. Αν είσαι ελεύθερος/η με τη Σελήνη στην Παρθένο, θέλεις να ζήσεις ρομαντικές στιγμές και να μοιραστείς όμορφα συναισθήματα αλλά για να γίνει θα πρέπει να μην βιάζεσαι και να γίνεις πιο παρατηρητικός/η ώστε να μπορείς να ξεχωρίσεις ποιο άτομο από αυτά που σε προσεγγίζουν θα στα προσφέρει.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved