Ερωτικό ωροσκόπιο 21/2

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 21/2

ΚΡΙΟΣ

Όσο θα περνάει η μέρα τόσο θα ανεβάζεις στροφές καθώς ο ενθουσιασμός, η ζωντάνια και ερωτική φλόγα θα σε συνεπάρουν και μπορεί να σε ωθήσουν ώστε να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να κάνεις το μεγάλο βήμα να το πλησιάσεις. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να πάτε με την παρέα σας μια βόλτα όσο ακόμα είναι μέρα για φαγητό ή καφέ όπου θα γελάσετε, θα πείτε τα δικά σας και θα απολαύσετε ξέγνοιαστε στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα ερωτικά σου ήδη έχουν αρχίσει και παρουσιάζουν μια βελτίωση. Μπορεί να μην έχει γίνει κάτι το θεαματικό ακόμα, αλλά η διάθεσή σου έχει ανέβει και σήμερα μπορεί να σου εμφανιστεί μια σημαντική ευκαιρία, με ένα πρόσωπο που ίσως κατέχει κοινωνικά μια σημαντική θέση. Στη σχέση σου το όμορφο κλίμα θα διατηρηθεί, αν δεν σκαλίσεις παρελθοντικές καταστάσεις ή δεν αρχίσεις να ζητάς εξηγήσεις για μια παλιότερη συμπεριφορά του συντρόφου σου που σε ενόχλησε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πρακτικά προβλήματα δεν σταματούν και συνεχώς βάζουν τα νεύρα σου σε δοκιμασία, ωστόσο σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να τα παραμερίσεις όλα μήπως και ηρεμήσεις το κεφάλι σου και να ασχοληθείς με καλύτερα πράγματα, όπως να πας μια βόλτα με το ταίρι σου να ξεσκάσεις. Αν είσαι μόνος/η, ενδεχομένως να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο με το λόγο σου αλλά πέρα από κάποια κομπλιμέντα και πλατιά χαμόγελα ενδεχομένως να μην υπάρξει κάτι πιο ουσιαστικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα έχεις μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό σου γι’ αυτό δεν αποκλείεται να κάνεις μια κίνηση παρορμητική σε ένα άτομο για να του δείξεις το ενδιαφέρον σου που σε άλλη περίπτωση ούτε καν που θα περνούσε από το μυαλό σου. Πάντως οι πιθανότητες επιτυχίας του όλου «εγχειρήματος» είναι πολύ μεγάλες. Αν είσαι σε σχέση, ίσως ξοδέψεις παραπάνω χρήματα απ’ όσα περίμενες σε μια έξοδο με το ταίρι σου, αλλά αφού θα περάσατε ωραία, μην αρχίσεις μετά και το αναφέρεις συνέχεια.

ΛΕΩΝ

Σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου είσαι το επίκεντρο. Όλοι και όλες περιστρέφονται γύρω σου και προσπαθούν να κερδίσουν το ενδιαφέρον και κυρίως την καρδιά σου. Έτσι τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου και σου δίνει τη δύναμη να κυνηγήσεις την τύχη σου στον έρωτα. Με την εύνοια που έχεις, καλομελέτα κι έρχεται. Αν είσαι δεσμευμένος/η προετοιμάσου για όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου, όμως απόφυγε να επιβάλλεις τη γνώμη ή τα θέλω σου. Να επιδιώξεις σύμπλευση και δείξεις κατανόηση και στα δικά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάγκη σου να βιώσεις έντονες ερωτικές στιγμές ίσως σήμερα σε οδηγήσει στο να λειτουργήσεις έξω από τα συνηθισμένα σου, αυστηρά πλαίσια. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα εκτεθείς πλήρως ή θα δώσεις το δικαίωμα να σε σχολιάσουν. Απλά θα «ανταπαντήσεις» σε μια πρόκληση που μπορεί να δεχτείς, χωρίς συστολή. Αν είσαι σε σχέση, με το σύντροφό σου θα βρείτε την ευκαιρία και να ξεκουραστείτε αλλά και να ασχοληθείτε με το σπίτι και το νοικοκυριό.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Θέλεις να βγεις έξω να ξεσκάσεις αλλά πάνω από όλα να φλερτάρεις για να νιώσεις ζωντανός/η γι’ αυτό και θα επικοινωνήσεις με κάποιους φίλους σου που έχεις καιρό να βρεθείς και ξέρεις ότι πρόθυμα θα δεχτούν την πρότασή σου να πάτε κάπου. Εφόσον ευνοείσαι πλανητικά στα ερωτικά, επίλεξε ένα μέρος που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για καινούργιες γνωριμίες. Είναι πιθανή, επίσης, μια έξοδος με το σύντροφό σου στον κινηματογράφο ή μια συγκέντρωση σε φιλικό σπίτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Κυριακή σου θα έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα τη χαρακτήριζαν όμορφη. Σαφώς κάποια προβλήματα στη σχέση σου, συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν κατά καιρούς αλλά δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να περάσεις ωραίες στιγμές με το ταίρι σου. Σήμερα, πάντως θα τα αφήσεις όλα πίσω σου πάντως και θα κοιτάξεις το τώρα, οπότε θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα, να χαλαρώσεις, να γελάσεις, αλλά κυρίως να φλερτάρεις αφού κι η ερωτική σου διάθεση είναι πολύ ανεβασμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πιθανό σήμερα να κάνεις μια κίνηση όλο νόημα, δείχνοντας στο ταίρι σου ότι έχεις τη διάθεση να κάνεις πράγματα για τη σχέση σας και να μην την αφήσεις να την καταπιεί η ρουτίνα. Επίσης, αν είσαι ελεύθερος/η η ανυπομονησία ή ο αυθορμητισμός σου ίσως σε ωθήσουν στο να πείσεις ένα συγκεκριμένο άτομο κι ότι είναι κάτι παραπάνω για σένα από ένας πρόσκαιρος ενθουσιασμός ή περιπέτεια. Ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφύγεις τα μεγάλα λόγια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ερωτικός/η, γοητευτικός/ηκαι πάνω απ’ όλα αποφασισμένος/η να συγκεντρώσεις τα βλέμματα πάνω σου δείχνεις σήμερα, αλλά για να υπάρξει μια ουσιαστική αλλαγή στα ερωτικά σου θα πρέπει να αφεθείς περισσότερο και να είσαι έτοιμος/η ανά πάσα στιγμή να ρισκάρεις ακόμα και να εκθέσεις τα συναισθήματά σου. Αν είσαι σε σχέση, πέρα από τον ερωτισμό, θα πρέπει να δείξεις και ένα ειλικρινές ενδιαφέρον για τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου σου, ταυτόχρονα με τις δικές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον αέρα που σου δίνουν η Αφροδίτη και ο Ερμής στο ζώδιό σου αλλά κι η Σελήνη στο Λέοντα, τίποτα δε σε κρατάει σήμερα. Η πέραση που έχεις στο αντίθετο φύλο είναι μεγάλη και το μόνο που απομένει να κάνεις είναι να επιλέξεις το καλύτερο για σένα. Μια έπαρση όμως είναι πιθανή, οπότε να είσαι λίγο πιο προσεκτικός/η στη συμπεριφορά σου. Όσον αφορά στη σχέση σου, είσαι πρόθυμος/η να προσφέρεις τα πάντα, ηθικά και υλικά, για να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο αλλά να απολαύσεις κι εσύ όμορφες στιγμές μαζί του.

ΙΧΘΥΕΣ

Ψυχολογικά είσαι στα καλύτερά σου και αυτός είναι σημαντικός παράγοντας, καθώς νιώθοντας γεμάτος/η θετική ενέργεια και ζωντάνια, μπορείς να προσφέρεις και στο αγαπημένο σου πρόσωπο περισσότερα. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα προτιμήσεις σήμερα να ξεκουραστείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου, αφού η αυριανή μέρα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική, ενώ είναι πιθανή και μια συζήτηση σχετική με μια ερωτική σου υπόθεση με ένα πολύ δικό σου πρόσωπο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved