Ερωτικό ωροσκόπιο 2/12

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/12

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου, χαρίζοντάς σου γοητεία και ελκτική δύναμη, τέτοια που κανένα άτομο δεν θα μπορέσει να σου αντισταθεί ιδίως αν έχει μπει στο στόχαστρό σου. Περιόρισε λίγο τον εγωισμό σου όμως γιατί ενδέχεται να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο σου και να σαμποτάρεις εσύ ο ίδιος την εκπλήρωση του ερωτικού σου στόχου.
Σε σχέση: Πρέπει να είσαι προσεκτικός/η γιατί το πάθος που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου αλλά και μια μάλλον προκλητική διάθεση από την πλευρά σου ίσως αποτελέσει αιτία έντασης ή κάποιων σκηνικών ζήλειας και χαλάσει το κλίμα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως βάλεις πλώρη για νέες εμπειρίες και στόχους στα ερωτικά σου για τα οποία σε παρακινεί μια καινούργια γνωριμία. Έχεις τη δύναμη και τη διάθεση να το προσπαθήσεις και πιστεύεις ότι αυτήν τη φορά ο κόσμος να χαλάσει εσύ θα τα καταφέρεις.
Σε σχέση: Είσαι λίγο στην τσίτα σήμερα γιατί έχεις φορτωθεί πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα και γι' αυτό μπορεί να είναι κάπως ευερέθιστος/η, ιδίως με το σύντροφό σου. Μην πιάνεσαι από το κάθε τι που λέει και κάνεις αρνητικά σενάρια ή ακόμα χειρότερα να τσακώνεσαι για αυτά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Ενδεχομένως να υπάρχει ένα άτομο που σου αρέσει και ψάχνεις αφορμή για να το πλησιάσεις. Σήμερα, χωρίς να κάτσεις να το σκεφτείς και πολύ, μην τυχόν και αλλάξεις γνώμη στην πορεία, ίσως κάνεις μια κίνηση και του το δείξεις. Έτσι κι αλλιώς έχεις το ταλέντο οπότε προσπάθησε να του αποσπάσεις το «ναι» για ένα ραντεβού γρήγορα.
Σε σχέση: Έχεις συσσωρευμένη ενέργεια και διάθεση να κάνεις πράγματα γι' αυτό είναι πιθανό να σου τη δώσει και να πάρεις το ταίρι σου να βγείτε μια βόλτα ή να πάτε για ένα ποτό ή σινεμά παρέα με φίλους ή μόνοι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Κινητοποιείσαι ή εξαναγκάζεσαι κατά κάποιο τρόπο από τα πράγματα να πάρεις αποφάσεις αλλά και πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της ερωτικής σου ζωής ή την δρομολόγηση της δημιουργίας μιας σχέσης. Γενικά έχεις βαρεθεί ή δε θέλεις να είσαι πια μόνος/η γι' αυτό θα κάνεις ό, τι μπορείς ώστε σύντομα να το αλλάξεις.
Σε σχέση: Υπάρχει μια συναισθηματική ένταση στην ατμόσφαιρα που θα σε επηρεάσει αρκετά αλλά παρότι μπορεί να λογοφέρεις με το σύντροφό σου δεν θα αφήσεις να πάρει άλλες διαστάσεις. Πολύ πιθανό να απασχοληθείτε με κάποια θέματα του σπιτιού και έτσι δημιουργικά να εκτονώσετε την ενέργειά σας.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις που ξεφυτρώνουν η μια μετά την άλλη απαιτούν την άμεση συμβολή σου, καταναλώνοντας αρκετό από τον χρόνο σου και έτσι δε θα μπορέσεις σκεφτείς, πόσο μάλλον να ασχοληθείς με ένα άτομο που σου αρέσει και ήθελες να βρεθείς μαζί του.
Σε σχέση: Θα είσαι λίγο απότομος/η ή αυστηρός/η με ένα γνωστό ή συγγενικό σου πρόσωπο γιατί με ερωτήσεις ή διάφορα σχόλια ίσως προσπαθήσει να ανακατευτεί στη σχέση σου. Καλό είναι να κόβεις μια και καλή τέτοιες ενέργειες γιατί μπορεί να σε επηρεάζουν αρνητικά ή να σου χαλούν τη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις μια έντονη ερωτική διάθεση σήμερα και ίσως ξεφύγεις από τα δεδομένα σου, κάνοντας μια παρορμητική κίνηση να πλησιάσεις περισσότερο ένα άτομο που σε ενδιαφέρει με μια άμεση και καθόλου επιτηδευμένη συμπεριφορά. Δε θα σου βγει σε κακό όμως, καθώς θα επιδείξεις δυναμισμό που θα τον εκτιμήσει αρκετά.
Σε σχέση: Εσύ που είσαι γεννημένος/η τέλος του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου ευνοείσαι οικονομικά κι ίσως θα πρέπει να ρισκάρεις με μια αποφασιστική κίνηση. Εντούτοις ζήτα τη συμβουλή του συντρόφου σου ή ρώτα την άποψή του γιατί μπορεί να έχει μια καλύτερη ιδέα.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη είναι ακόμα στον 7ο οίκο σου και ίσως σου δοθεί σήμερα η ευκαιρία να παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση ή μέσω κάποιων ατόμων από το περιβάλλον σου να γνωρίσεις ένα άτομο που θα το γοητεύσεις αρκετά. Αν σου αρέσει κι εσένα, εκμεταλλεύσου την και προσπάθησε να κλείσεις γρήγορα μαζί του μια επόμενη συνάντηση γιατί στη βράση κολλάει το σίδερο.
Σε σχέση: Θέλεις να κάνει πράγματα για τη σχέση σου που θα την βελτιώσουν ή θα την βγάλουν από τη ρουτίνα και ίσως καταστρώσεις και κάποια πρόχειρα σχέδια για το τι θα κάνετε γιορτές. Όμως καλό θα ήταν να συνεννοηθείς πρώτα με το ταίρι σου για να δεις τι σκέφτεται κι αυτό κι αν έχει διαφορετική γνώμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Νιώθεις έναν αναβρασμό ή μια εσωτερική αναστάτωση γιατί θέλεις πολύ ένα άτομο και ψάχνεις τρόπους για να το κερδίσεις. Το σίγουρο είναι ότι δε θα ησυχάσεις αν δεν τον βρεις και είσαι αποφασισμένος/η αν χρειαστεί ακόμα και να το πιάσεις και να του μιλήσεις ευθέως για τα αισθήματά σου.
Σε σχέση: Μην αφήσεις μια στιγμιαία αίσθηση αμφιβολίας να σε αποτρέψει από το να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου για την βελτίωση της σχέσης σου σήμερα. Πίστεψε στον εαυτό σου και στη σημαντικότητα του στόχου σου και μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Μεγάλη πιθανότητα υπάρχει σήμερα να εμφανιστεί ξαφνικά κάποιο άτομο στη ζωή σου που θα σε ξεσηκώσει για τα καλά το οποίο πιθανόν να προέρχεται από τον στενότερο κύκλο σου. Επίσης υπάρχει περίπτωση να έρθεις πιο κοντά με κάποιο φίλο σου ή να σου εκμυστηρευτεί ότι τρέφει ερωτικά αισθήματα για σένα.
Σε σχέση: Το να πετύχεις ένα σημαντικό στόχο στη σχέση σου μπορεί να παίρνει περισσότερο χρόνο από ό, τι υπολόγιζες αλλά μην δυσανασχετείς ούτε και να παραιτηθείς των προσπαθειών σου. Ρίξε όλη σου την ενέργεια στο τώρα, αντί να ανησυχείς για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η συναισθηματική πίεση που ίσως αισθανθείς σήμερα ίσως σε παρακινήσει να αναλάβεις άμεση δράση και να προσεγγίσεις το άτομο που θέλεις. Το να παραμερίσεις τους φόβους σου, ακόμα κι αυτούς της προσωπικής έκθεσης μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά είναι η πιο σωστή κίνηση στην παρούσα φάση, αν δεν θέλεις να χάσεις την ευκαιρία.
Σε σχέση: Ίσως υποκύψεις στα παράπονα του συντρόφου σου και για σήμερα αφήσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και κάνεις κάποια πράγματα μαζί του, ίσως μια αγορά ή συγκεκριμένες δουλειές του σπιτιού που τα είχες υποσχεθεί αλλά δεν έβρισκες χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Η ενέργειά σου μπορεί να διασκορπιστεί πολύ εύκολα σήμερα, ειδικά αν έχεις να αντιμετωπίσεις μια δύσκολη κατάσταση στα ερωτικά σου. Φρόντισε να μην παρασυρθείς από τον αυθορμητισμό σου και χάσεις τον αρχικό σου στόχο γιατί μετά θα είναι δύσκολο να ξαναμπείς στην πορεία.
Σε σχέση: Παρότι δεν είσαι πολύ των δουλειών του νοικοκυριού σήμερα μάλλον θα σε στριμώξει ο σύντροφός σου να κάνετε ένα συμμάζεμα του σπιτιού, ένα ξεκαθάρισμα χαρτιών και πέταγμα της σαβούρας. Μπορεί να γκρινιάξεις λίγο αλλά μετά θα σου περάσει.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Θα έχεις την ευκαιρία να υποκινήσεις κάποιες θετικές αλλαγές στην ερωτική σου ζωή και να προχωρήσεις κάποια σημαντικά σχέδια που έχεις καταστρώσει στο μυαλό σου. Πάντως κάνε μικρά βήματα και παρά την παρόρμησή σου, μην τρέξεις για να τα κάνεις όλα σε μια μέρα, ιδιαίτερα αν δεν είσαι σίγουρος/η για τα αισθήματα του άλλου ατόμου.
Σε σχέση: Είσαι από τα άτομα που θέλουν να μοιράζονται τις όποιες αποφάσεις τους με τον άνθρωπό τους αλλά για μια που αφορά στα οικονομικά σου και είναι σημαντική για σένα ίσως είναι πιο σοφό να παρθεί αποκλειστικά από σένα σήμερα. Εμπιστεύσου την φωνή μέσα σου γιατί αυτή θα σε καθοδηγήσεις στο σωστό δρόμο.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved