Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/12;

Το μεσημέρι, στις 13:13 η φλογερή Σελήνη στον Κριό συναντά την εξωστρεφή και περιπετειώδη Αφροδίτη στον Τοξότη δείχνοντας ανυπομονησία για χαρούμενες συναναστροφές, ερωτικές χαρές, ευχάριστες αγορές, δώρα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/12;

Σελήνη στον Κριό

Κόκκινο, χρυσό και μεγάλα ... χαμόγελα! Η ορμητική Σελήνη στον Κριό δείχνει την επιθυμία να μπεις σε κίνηση και να λειτουργείς στην καθημερινότητα σου σε κόκκινο φόντο. Συγχρόνως, η πολυαστρία, του Ερμή, του Ήλιου και της Αφροδίτης στον αισιόδοξο, και χαρούμενο Τοξότη συμβάλλει να μπεις γρήγορα στο εορταστικό κλίμα του μήνα και να δώσεις έμφαση σε ταξίδια, εύθυμες δραστηριότητες αλλά και οτιδήποτε μπορεί να αποτελέσει χορηγό θετικής ενέργειας. Επιπλέον, η παρουσία του Δία στο Λέοντα, το ζώδιο που αγαπά τις γιορτές, τα παιχνίδια, το χρυσό και ό,τι κάνει την καρδιά σου να χτυπά τρελά από χαρά, δείχνει ότι θα αρχίσεις να νιώθεις το χαρούμενο πνεύμα των Χριστουγέννων παντού!

300x250px astrology

Οι όψεις της Σελήνης

Το μεσημέρι, στις 13:13 η φλογερή Σελήνη στον Κριό συναντά την εξωστρεφή και περιπετειώδη Αφροδίτη στον Τοξότη δείχνοντας ανυπομονησία για χαρούμενες συναναστροφές, ερωτικές χαρές, ευχάριστες αγορές, δώρα, διακοσμήσεις αλλά κι οτιδήποτε θα προσδώσει στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα γιορτινό χρώμα! Το απόγευμα η πύρινη και γεμάτη ενέργεια Σελήνη συναντά τον Άγιο Βασίλη του ζωδιακού, το Δία και η διάθεση είναι χαρούμενη και ευχάριστη καθώς τα λαμπιόνια της γνώσης, της ευθυμίας, της περιπέτειας και της διασκέδασης θα αναβοσβήνουν σταθερά και ζωηρά!

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια όμορφη μέρα αν ό,τι κάνεις το πράξεις ενεργητικά, δυναμικά, θετικά, φλογερά και θαρραλέα.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/179587514&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved