Ερωτικό ωροσκόπιο 26/10

Πώς θα επηρεάσει ο Άρης στον Αιγόκερω τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/10

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω στον 10ο οίκο σου αρχίζεις να κατανοείς περισσότερο τη σημασία του στόχου και στα ερωτικά σου. Δεν μπορείς να κινείσαι αυθόρμητα ή ανάλογα τη διάθεσή σου για να επιτύχεις. Πρέπει να οργανώσεις τη δράση σου και να κάνεις ένα σχέδιο, ιδίως αν έχεις βάλει στο μάτι ένα άτομο που θέλεις να κατακτήσεις.
Σε σχέση: Πιθανά προβλήματα με τον προϊστάμενο σου ή γενικότερα με τα επαγγελματικά σου θα επηρεάσουν και τη σχέση σου αφού ανά τρεις και δύο θα είσαι με νεύρα. Εντούτοις, φρόντισε να πειθαρχήσεις στις βουλές ανωτέρων ή αν δεν μπορείς, να τα αφήνεις εκτός προσωπικής ζωής για να μη δημιουργήσεις κι άλλο μέτωπο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Ένα νέο πρόσωπο ενδέχεται να εισβάλλει στην ζωή σου που εσένα μπορεί να σε ξεσηκώνει αλλά δεν είναι καθόλου δημοφιλές ή φαίνεται αρκετά απόμακρο με αποτέλεσμα να υπάρχουν διάφορες αντιδράσεις από γνωστούς ή συγγενείς σου. Άκουσε τη γνώμη τους αλλά κάνε αυτό που θέλει η καρδιά σου.
Σε σχέση: Ο λόγος για σένα θα είναι συμβόλαιο και θα προσπαθήσεις να τον κρατήσεις ο κόσμος να χαλάσει, ίσως όμως να μην ισχύει και για το ταίρι σου και αυτό θα σου δημιουργήσει δυσαρέσκεια γιατί δεν μπορούν να υπάρχουν δυο μέτρα και σταθμά μέσα στη σχέση και θα απαιτήσεις να τηρηθούν όσα έχει υποσχεθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Θα συμμαζευτείς λίγο και θα κρατήσεις τα προσχήματα αφού ξαφνικά θα σε ενδιαφέρει να μην δίνεις λανθασμένες εντυπώσεις για το χαρακτήρα σου γιατί υπάρχει μεν ένα έντονο σεξουαλικό στοιχείο που όμως θέλεις να το συνοδεύσεις και με ουσία. Υπάρχει πιθανότητα να καταστρώσεις ολόκληρη στρατηγική, προκειμένου να κατακτήσεις ένα άτομο που σου αρέσει.
Σε σχέση: Η δική σου εμπειρία ή του συντρόφου σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στον τρόπο που θα βρείτε είτε να επιλύσετε ένα οικονομικό θέμα είτε να φρενάρετε κάποια έξοδα που τινάζουν στον αέρα τον προϋπολογισμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν θα είναι εύκολο να απομονώσεις το συναίσθημα αφού -λίγο πολύ- αυτό σε καλεί να πράξεις ο Άρης στον Αιγόκερω. Αλλά ορισμένες φορές σου κάνει κακό γιατί τυφλώνεσαι και δεν μπορείς να προστατέψεις τον εαυτό σου από πιθανές απογοητεύσεις. Σίγουρα δεν ερωτεύεσαι με το μυαλό, όμως μην το βγάζεις και στην αχρηστία κυρίως αν θέλεις να πετύχεις κάτι πιο σταθερό και μόνιμο στα αισθηματικά σου.
Σε σχέση: Υπάρχουν διαφωνίες με το σύντροφό σου εξαιτίας της διαφορετικής σας οπτικής καθώς επιμένει ότι η ευαισθησία που επιδεικνύεις σε ορισμένα θέματα προκαλεί προβλήματα στη σχέση σας. Προσπάθησε να βλέπεις τα πράγματα ρεαλιστικά.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Έχεις τις ευκαιρίες, έχεις κίνητρα, τώρα σου χρειάζεται και ένα σχέδιο δράσης για να μην πάνε στράφι. Ανασκουμπώσου και βάλε κάτω όλες τις πιθανότητες για να βρεις πως πρέπει να κινηθείς στα ερωτικά σου. Σε περίπτωση που κάτι παίζει με άτομο δεσμευμένο, καλό θα ήταν να το διακόψεις γιατί υπάρχει κίνδυνος να μαθευτεί.
Σε σχέση: Πολύ βάρος θα ρίξεις στον τομέα της εργασίας σου με αποτέλεσμα οι διαθέσιμες ώρες για το σύντροφό σου να είναι ελάχιστες και να αρχίσει τα παράπονα. Εξήγησέ του ότι οι συνθήκες απαιτούν να είσαι απίκο αλλά υποσχέσου του ότι μόλις τελειώσεις ό, τι έχεις αναλάβει θα αναπληρώσεις το χαμένο χρόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Συνεχίζεις να βρίσκεσαι σε αναβρασμό και οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή δε θα σε αφήνουν σε ησυχία αφού θα έχεις αρκετές προτάσεις αλλά θα ρίξεις και πολλά άκυρα και μάλιστα με απότομο και σκληρό τρόπο, καθώς θα αισθάνεσαι παγιδευμένος/η ή ότι πιέζεσαι να ανταποκριθείς ιδιαίτερα από κάποιο συγκεκριμένο άτομο ενώ δε νιώθεις έτοιμος/η.
Σε σχέση: Δεν ήσουν ποτέ του έξω αλλά τώρα μάλλον θα κυκλοφορείς συνεχώς, αφού με την ενέργεια που θα έχεις θα αισθάνεσαι τους τέσσερεις τοίχους να σε πνίγουν. Ίσως το ίδιο αίσθημα να έχεις και για τη σχέση, κάτι που θα πυροδοτήσει καταστάσεις. Εξήγησε στο ταίρι σου από πριν πως νιώθεις για να βρείτε μαζί μια λύση και να μην έχει ενοχές ότι κάνει κάτι λάθος.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Όσο κι αν η ανάγκη σου να βρεις κάποιο άτομο για να μην είσαι πλέον μόνος/η είναι μεγάλη, δεν σκοπεύεις τουλάχιστον γι' αυτή την περίοδο να κάνεις εκπτώσεις. Το ότι θέλεις σχέση δε σημαίνει ότι θα κλείσεις τα μάτια και θα αρπάξεις την πρώτη προσφορά που θα σου γίνει. Θα μετρήσεις, θα αξιολογήσεις και θα έχεις στο νου να επιλέξεις αυτό με τις περισσότερες προοπτικές για σένα.
Σε σχέση: Κάποια προβλήματα με την οικογένεια του ενός από τους δύο είναι πολύ πιθανά και θα πρέπει να κάνετε ένα κοινό μέτωπο να τα αντιμετωπίσετε. Απλά θυμήσου ότι αν αφήσεις περιθώρια, σύντομα θα καταπατηθούν, ιδίως αν κάποιοι ψάχνουν ευκαιρία να εισβάλλουν στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μπορεί να σε ελκύει αρκετά ένα συγκεκριμένο άτομο αλλά βλέπεις ότι η επικοινωνία σας μάλλον είναι προβληματική ή διαφωνείτε σε αρκετά θέματα αρχών και ιδεολογίας οπότε είναι λίγο δύσκολο για σένα να τα παραβλέψεις. Επίσης, το να τσακώνεσαι και να τα ξαναβρίσκεις από ένα σημείο και μετά γίνεται κουραστικό, οπότε είναι πολύ πιθανό να κόψεις τελείως τις επαφές.
Σε σχέση: Θα βγάλεις κάποιες συντηρητικές απόψεις που τις είχες μεν μέσα σου αλλά δεν τις είχες εκφράσει μέχρι τώρα και θα προβληματίσεις το σύντροφό σου. Ενδεχομένως να υπάρχει διαφωνία ή και δυσαρέσκεια του ενός από τους δύο σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Τάξη μπαίνει και στα ερωτικά σου που μόνο στο άκουσμα σου φεύγει κάθε διάθεση για ερωτοτροπίες και παιχνίδια. Μάλλον θα πρέπει να δεις αλλιώς τα πράγματα και να αντιληφθείς ότι για να συνεχίσεις να παίζεις και μάλιστα να ανέβεις επίπεδο, θα πρέπει να τηρήσεις τους όρους και να κινηθείς με το μυαλό. Μην το υποτιμάς! Από αυτό ξεκινούν όλα!
Σε σχέση: Για να αποφύγεις να πέσεις ξανά στα ίδια λάθη θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις την εμπειρία σου αλλά εσύ ξεχνάς γρήγορα γι' αυτό και συχνά τα επαναλαμβάνεις. Άσε το σύντροφό σου να πάρει την ευθύνη κάποιων θεμάτων, κυρίως οικονομικών, μήπως αυτός τα καταφέρει καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Ο Άρης στο ζώδιό σου σε βάζει σε μια κατάσταση που πρέπει να αποδείξεις την αξία σου αλλά και να επικρατήσεις κατά κράτος σε όλα τα επίπεδα. Ίσως γίνεις πιο απότομος/η ή δεικτικός/η αλλά θα έχεις και μια δυναμική προσωπικότητα που θα προκαλεί δέος και ταυτόχρονα γοητεία. Πρέπει να διεκδικήσεις αυτά που επιθυμείς ακόμα και στον ερωτικό τομέα. Το σίγουρο είναι ότι άλλοι θα σε συμπαθήσουν πολύ κι άλλοι θα σε αντιπαθήσουν αλλά αδιάφορος/η δεν θα περάσεις.
Σε σχέση: Ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου μάλλον θα υπάρχει μια ένταση που βέβαια καλό θα ήταν να εκτονώνεται σεξουαλικά, διαφορετικά θα υπάρχουν καυγάδες και κόντρες για το ποιος έχει το πάνω χέρι και ποιανού θα περάσει το δικό του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια συναισθηματική αναταραχή θα στην προκαλέσει ο Άρης στο 12ο οίκο σου και δεν θα είναι εύκολο να τη χειριστείς, ιδιαίτερα αν συνδέεται με ένα άτομο που θέλεις αλλά δεν έχεις ή είναι πολύ φλου η κατάσταση ανάμεσά σας. Μπορεί ξαφνικά να απαιτήσεις να πάρει θέση, να ξεκαθαρίσει τι θέλει ή να ρισκάρεις μια κίνηση για να μην μένεις στην αμφιβολία.
Σε σχέση: Δύσκολο να κρατήσεις μέσα σου ό, τι σε ενοχλεί ή σε ταλαιπωρεί, ακόμα και στη σχέση σου γιατί πλέον δε θα έχεις και πολύ υπομονή και θα θέλεις να τα πεις και να ξεσπάσεις. Καλά θα κάνεις, αλλά πρόσεξε τον τρόπο που θα τα εκφράσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Μπορεί να τσακωθείς με κάποιους φίλους σου γιατί θα προσπαθήσουν να σε πείσουν ότι το άτομο που σου αρέσει δεν είναι για σένα ή να σε αναγκάσουν να δεις μια πλευρά της πραγματικότητας που εσύ αρνείσαι. Όπως και να είναι όμως τα πράγματα, καλό θα ήταν να φυλάξεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου αυτά που σου λένε και να μην τα απορρίψεις γιατί η εποχή δεν είναι κατάλληλη για τυφλώνεσαι από το συναίσθημα.
Σε σχέση: Αν συνεργαζόσασταν με το σύντροφό σου επαγγελματικά ή ενώσατε τις δυνάμεις σας για να αντιμετωπίσετε ένα θέμα, τώρα μάλλον θα διαφωνήσετε λόγω διαφορετικής οπτικής, θα προσπαθεί ο καθένας να επιβάλλει την άποψή του στον άλλο ή θα επιρρίπτει ευθύνες αν κάτι πάει στραβά οπότε μάλλον θα πρέπει να βάλετε μια απόσταση μεταξύ σας σε αυτό το επίπεδο.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved