Ερωτικό ωροσκόπιο 13/6

Πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Τοξότη τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Αν ήταν μόνο η Πανσέληνος που θα συμβεί στους ουρανούς σήμερα, θα μιλούσαμε διαφορετικά. Δυστυχώς όμως συνοδεύεται από δύο κύριες όψεις που θα σε επηρεάσουν αρνητικά. Με αφορμή ένα γεγονός που ενδέχεται να συμβεί, θα επέλθει μια πολική μάλλον θερμοκρασία στα ερωτικά σου ενώ στο μυαλό σου θα καρφωθεί η ιδέα των περικοπών, οικονομικών αλλά κυρίως συναισθηματικών, καθώς θα νιώσεις ότι έχεις δώσει πολλά σε ένα άτομο που όμως δε στα ανταπέδωσε, τουλάχιστον όπως σου άξιζε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Το ολόγιομο φεγγάρι σήμερα δεν μπορεί να σε συνεπάρει και να σε ταξιδέψει ερωτικά, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει αντίθεση με τον Κρόνο και όπως αντιλαμβάνεσαι η σχέση σου θα περάσει από μια δοκιμασία. Αν αντέξει το σκοινί και δεν σπάσει από τις τόσες φορές που έχει τεντωθεί τα τελευταία δύο χρόνια, τότε σημαίνει ότι έχει καλές βάσεις. Τα πράγματα, αν είσαι από τους ελεύθερους του ζωδίου, είναι πολύ πιο ήρεμα, αν και ένα μαράζι στην καρδιά θα το έχεις και ίσως πρόσκαιρα απογοητευτείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Πανσέληνος που γίνεται στον 7ο οίκο σου θα σου δώσει μια θαυμάσια ευκαιρία να ξεδιαλύνεις την κατάσταση στην προσωπική σου σχέση με τους ευνοϊκότερους όρους για σένα, αν και η γκρίνια ή κάποια αυστηρά μέτρα «επιτήρησης» μπορεί να σου επιβληθούν. Αν είσαι ελεύθερος/η, ενδεχομένως ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας να σε προσεγγίσει, όμως τα πράγματα δεν θα προχωρήσουν εύκολα μεταξύ σας γιατί από την πλευρά του θα υπάρχουν εμπόδια ή δεσμεύσεις.


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια συναισθηματική ανασφάλεια είναι πολύ πιθανό να σε καταλάβει σήμερα και με την Πανσέληνο να μεγεθύνει την όλη κατάσταση ίσως σου δημιουργηθεί μια φόρτιση. Ξαφνικά ίσως νιώσεις ότι δεν ξέρεις ούτε που πας, ούτε τι θέλεις από την ερωτική σου ζωή, ότι ο χρόνος σε κοιτάζει απειλητικά, ενώ η αμφιβολία για το αν ο σύντροφός σου είναι μαζί σου από συνήθεια ή γιατί σε αγαπάει θα τρυπώσει στην ψυχή σου. Με τούτα και με κείνα όπως αντιλαμβάνεσαι μια κυκλοθυμία θα την βγάλεις.

ΛΕΩΝ

leont

Παρότι συναισθηματικά θεωρούσες ότι «ελέγχεις τη φάση» είναι πολύ πιθανόν σήμερα να διαπιστώσεις ότι χωρίς να το καταλάβεις έχεις χωθεί μέχρι τα μπούνια σε μια ερωτική κατάσταση και κατά κάποιο τρόπο σε κουμαντάρει, καθώς η διάθεσή σου ή η συμπεριφορά σου είναι συνυφασμένη με αυτήν του άλλου προσώπου. Επειδή δεν έχεις συνηθίσει να μην έχεις την αρχηγία, δεν είναι καθόλου απίθανο να δεις εσπευσμένα ένα φίλο σου, ώστε να συζητήσεις μαζί του και να ζητήσεις τη συμβολή του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ίσως σήμερα ένα πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί σε κάποιο συγγενή σου ή γνωστό σου σε αναγκάσει να γίνεις αυστηρός/η μαζί του ή να τον κριτικάρεις άσχημα για τη συμπεριφορά που επέδειξε σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Αλλά, μέχρι εκεί θα ανακατευτείς γιατί δεν έχεις καμία διάθεση να το αφήσεις να επηρεάσει την ερωτική σου ζωή και να μεταφέρεις την αρνητική ενέργεια και στο σπίτι σου. Έχεις άλλα σχέδια για απόψε και αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να περάσεις μια όμορφη νύχτα με το ταίρι σου κι αυτό θα κάνεις.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Όσο κι αν προσπαθείς να διατηρήσεις τις ισορροπίες, ξέρεις ότι αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες ανάμεσα σε κάποια πρόσωπα που αγαπάς και φυσικά δεν μπορείς συνεχώς να γίνεσαι ΟΗΕ για να τους συμβιβάζεις. Σήμερα με όλα αυτά που συμβαίνουν πάντως στον ουρανό, μια θλίψη, μια κατήφεια θα τη βιώσεις και πιο πολύ, αν το ταίρι σου σε κατηγορήσει ότι φέρεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης γιατί δεν το υποστηρίζεις όσο θα έπρεπε και έτσι τα πράγματα δεν προχωρούν μεταξύ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η αλήθεια είναι ότι φανταζόσουν τη σημερινή Πανσέληνο κάπως αλλιώς αφού τα ως τώρα δείγματα της σχέσης σου ήταν ενθαρρυντικά. Εσύ στο νου σου είχες ερωτικές στιγμές υπό το σεληνόφως και εξομολογήσεις αγάπης αλλά μάλλον δεν φαίνεται να σου κάθεται αυτό το σενάριο. Αντ' αυτού ίσως ανοίξουν παλιές πληγές, καταρρακώνοντας και το ηθικό σου και την ελπίδα σου ότι όλα θα πάνε καλά από δω και πέρα. Όποια απόφαση κι αν πάρεις για το πώς θα συνεχίσεις, οφείλεις να τη σκεφτείς πολύ καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου σήμερα είναι λογικό και η διάθεσή σου να έχει μεταπτώσεις. Τη μια είσαι μια χαρά και την αμέσως επόμενη προβληματίζεσαι για τα συναισθήματά σου, καθώς θεωρείς ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ξανασκεφτείς και να μη βιάζεσαι γιατί την έχεις πατήσεις αρκετές φορές. Ο σύντροφός σου πάντως ή ένα άτομο που έχεις έρθει πολύ κοντά του αυτόν τον καιρό θα προσπαθήσει να σε προσεγγίσει και να σε πείσει ότι μπορείς να βασιστείς πάνω του, αρκεί να το θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Νιώθεις μια ψυχική κούραση να σε καταλαμβάνει κι ίσως μια απογοήτευση, καθώς έχεις έντονη την πεποίθηση ότι ακόμα και τα ερωτικά σου πρέπει να τα βάλεις σε μια λογική βάση και όχι να κυνηγάς στόχους που φαίνονται απίθανοι ή είναι μακριά από τις δυνατότητές σου. Ενδεχομένως να πρέπει να χαμηλώσεις τον πήχη των προσδοκιών σου και να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά αλλά μια φωνούλα μέσα σου απορεί και σου ψελλίζει «υπάρχει ρεαλισμός στον έρωτα;».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Έλκεσαι από το ξεχωριστό ή το διαφορετικό αλλά σήμερα ίσως αντιληφθείς ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που στην πορεία τελικά δεν ρολάρουν, ιδίως όταν πρόκειται για σχέση. Σήμερα κάτι θα σε προβληματίσει και θα σε κάνει να ξανασκεφτείς, αν και κατά πόσο τελικά μπορείς να είσαι με ένα άτομο που είναι πολύ νεώτερο από σένα, καθώς ναι μεν υπάρχει έλξη αλλά υπάρχει και απόσταση νοοτροπίας και σκέψης που όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και πιο έντονη.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Τα συναισθήματα που έχεις για ένα πρόσωπο είναι πολλά και θα ήθελες να τα εκφράσεις, όμως σήμερα ίσως σε πιάσει ένας γλωσσοδέτης και δεν θα μπορείς να αρθρώσεις λέξη. Ενδεχομένως να σε έχει συνεπάρει το θέαμα της Πανσελήνου και να προτιμήσεις με τη σιωπή σου και κάποιες όμορφες κινήσεις να του δείξεις πως νιώθεις, άλλωστε έχεις ένα μοναδικό τρόπο να παρασύρεις στο δικό σου κόσμο όποιον είναι κοντά σου. Χρησιμοποίησέ τον αυτή τη ρομαντική βραδιά. Είναι υπέρ-αρκετός!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved