Ερωτικό ωροσκόπιο 12/6

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει μια υποβόσκουσα ένταση σήμερα μέσα σου που ενδεχομένως να οφείλεται και στην Πανσέληνο που πλησιάζει γι' αυτό θα έχεις μια ευερεθιστότητα. Πολύ πιθανό ο σύντροφός σου να σου πετάξει μισοαστεία - μισοσοβαρά ότι γίνεσαι απότομος/η και στριμμένος/η ώρες-ώρες, όμως προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου και πρόσεχε τι θα απαντήσεις για να μην δικαιολογήσεις την άποψή του. Ο Άρης στον 7ο οίκο σου είναι «μανούλα» στο να πυροδοτεί καταστάσεις από το τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η επιμονή σου ορισμένες φορές μπορεί να σκάσει και γάιδαρο, όχι μόνο το σύντροφό σου, και αν σου κάτσει κάτι στραβά στο μυαλό δεν ισιώνει με τίποτα. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να εκλάβεις λάθος αυτό που θα σου πει και να αρνηθείς να ακούσεις την εξήγηση ή τη δικαιολογία του ή ακόμα κι αν το κάνεις, να μην αλλάξει τίποτα για σένα, αφού θα έχεις κολλήσει στην δική σου άποψη. Με τα πολλά ίσως καταφέρει κάπως να σε πείσει ώστε να μη χαλάσετε τις καρδιές σας από μια παρεξήγηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Σελήνη από χθες το απόγευμα βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο, τον Τοξότη και δεν είναι τυχαίο που έχεις τη διάθεση να επικοινωνήσεις και να συναναστραφείς με αρκετό και ενδιαφέρον κόσμο. Αυτό βοηθάει και σε σένα να ανοίξεις τους ορίζοντές σου αλλά και τη σχέση σου γιατί κάθε τι καινούργιο σε ξανανιώνει και σου δημιουργεί καλή διάθεση και ενθουσιασμό που τα μεταφέρεις και στο σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα υπάρξει κάποιο φλερτ και πιθανόν να επιχειρήσεις μια στενότερη επαφή.


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θα διαπιστώσεις ότι η ευαισθησία που έχεις σε κάποια συγκεκριμένα θέματα όχι μόνο σε εμποδίζει να δεις αντικειμενικά τα πράγματα, αλλά σε κάνει να τα παίρνεις πολύ προσωπικά και να παρεξηγείσαι με το ταίρι σου. Μη μπαίνεις σε διαδικασία να ψάχνεσαι για τα συναισθήματα του άλλου, επειδή έθιξε ένα ζήτημα που χωρίς να το ξέρει εσένα σου κτυπάει καμπανάκια. Αν θίγεσαι για κάτι ή νιώθεις άσχημα, εξήγησέ του ήρεμα ότι δε θέλεις να αναφερθεί ξανά σε αυτό.

ΛΕΩΝ

leont

Μια γνωριμία με ένα νεώτερο ηλικιακά άτομο ή ενθουσιώδες και με χιούμορ θα σε κάνει και σένα σήμερα να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις για λίγο τους τύπους και το καλώς φαίνεσθαι. Θα γελάσεις, θα ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και βέβαια θα διασκεδάσεις με την ανταλλαγή ερωτικών υπονοούμενων που θα εγείρουν και το μυαλό σου και θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να το τραβήξεις και λίγο παραπέρα, δείχνοντας του εμμέσως πλην σαφώς ότι ενδιαφέρεσαι και θα ήθελες μια συνάντηση των δυο σας τις επόμενες μέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Μεν οι δουλειές είναι πολλές που πρέπει να διευθετήσεις σήμερα και οι περισσότερες αφορούν σε επαγγελματικά θέματα ή σε συναντήσεις και συζητήσεις σχετικά με αυτά αλλά δε θα δυσανασχετήσεις γιατί το κλίμα είναι θετικό και αισιόδοξο και σου επιτρέπει να ελπίζεις ότι κάποια από αυτά θα επιλυθούν σύντομα. Όλα συντελούν στο να επιστρέψεις στο χώρο σου και να βγάλεις τα θετικά σου συναισθήματα προς στο σύντροφό σου που θα χαρεί με την ευδιαθεσία και τη χαλαρότητά σου.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Για σένα που ανήκεις στα ζώδια του αέρα το να υπάρχει μια άνεση και ροή στην επικοινωνία με το εκάστοτε ταίρι σου είναι κάτι πολύ σημαντικό γιατί θεωρείς ότι με το να συζητάς και να κατανοείς τα προβλήματα ή τις θέσεις του άλλου έρχεσαι πιο κοντά, δένεσαι περισσότερο κι έτσι επέρχεται μια αρμονία στη σχέση. Σήμερα θα επιδιώξεις μια συνάντηση για κουβέντα με ένα άτομο που θέλεις ώστε να τα πείτε από κοντά και να δεις αν και κατά πόσο υπάρχει σημείο επαφής ανάμεσά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Χιούμορ, ελαφρότητα, ξενοιασιά, ενθουσιασμός, μια μέρα που σε σένα κάνει λίγο από παιδική χαρά και σε ενοχλεί. Δεν μπορείς εύκολα να εγκλιματιστείς στο «έλα μωρέ» και στο «χαλάρωσε» αλλά κακά τα ψέματα. Που και που χρειάζεται να το ρίχνεις στο σορολόπ και απλά να περνάς καλά, χωρίς να σκέφτεσαι πολλά και να ψάχνεις τι κρύβεται. Άλλωστε θα διαπιστώσεις ότι ένα πλατύ χαμόγελο και ένα ζεστό βλέμμα είναι περισσότερο αφροδισιακό και πολύ πιο ελκυστικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η Σελήνη στο ζώδιό σου και λίγο πριν την Πανσέληνο σου επιφυλάσσει κάτι καινούργιο και συναρπαστικό στον ερωτικό τομέα αλλά και έντονες στιγμές στην υπάρχουσα σχέση σου. Έτσι κι αλλιώς μέχρι και το πρώτο μισό του επόμενου μήνα θα έχεις ρέντα και στα οικονομικά και στα ερωτικά σου κι είναι λογικό να σου προκύπτουν τυχερά όπου κι αν είσαι. Επειδή όμως τη σκυτάλη μετά θα πάρουν άλλα ζώδια φρόντισε να εκμεταλλευτείς τον χρόνο που σου απομένει για να καταφέρεις κάτι καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Κάποια χοντράδα ή ένα αστείο που μάλλον άκομψο θα μπορούσε να θεωρηθεί από ένα πρόσωπο που σου αρέσει, ενδεχομένως να σε κάνει να αναδιπλωθείς σε συμπεριφορά και να στραβώσεις. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να έδωσες παραπάνω σημασία απ' ό, τι έπρεπε ή να σου χτύπησε ένα ευαίσθητο σημείο σου αλλά καλό είναι να μη βιαστείς να το καταδικάσεις, πριν δείξεις την ενόχλησή σου και εξηγήσεις το γιατί. Από την αντίδρασή του θα καταλάβεις, αν μπορείς να προχωρήσεις ή όχι μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η εσώτερη ανάγκη σου να ξεφεύγεις από τα δεδομένα αλλά και το ανεξάρτητο πνεύμα σου σε σπρώχνει σε ερωτικές και όχι μόνο επιλογές που τελικά δεν είναι αυτό που περίμενες ή προσδοκούσες και δυσανασχετείς. Σήμερα ίσως καταλάβεις ότι για να συνυπάρξεις με κάποιο άλλο άτομο και να κάνεις μια σχέση που θα κρατήσει, δεν αρκεί μόνο να ιντριγκάρει το μυαλό σου αλλά να μπορείτε να συνεννοείστε για τα απλά, καθημερινά θέματα για να μην σπάει ο ένας τα νεύρα του άλλου.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα, πιθανόν να έχεις αμεσότητα και ευκολία στην επικοινωνία σου, κάτι που θα βοηθήσει ώστε να προσεγγίσεις ή σε προσεγγίσει ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά με το να σου πιάσει την κουβέντα και να μιλήσετε για διάφορα. Επίσης, αν είσαι σε σχέση θα εκφράσεις στο σύντροφό σου όχι μόνο τα αισθήματά σου αλλά και τα όνειρα ή τις επιθυμίες σου και αυτό είναι το πιο σημαντικό για τους δύο γιατί δεν θα υπάρχουν πολλά κρυφά σημεία ανάμεσά σας..

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved