Ερωτικό ωροσκόπιο 10/6

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Έντονα συναισθήματα σε κατακλύζουν σήμερα, καθώς από τη μια υπάρχει ένα κομμάτι σου που έχει ανάγκη να εκφραστεί ποικιλοτρόπως για να δείξει αυτά που νιώθει και από την άλλη σεξουαλικές επιθυμίες που σε πιέζουν να τις καλύψεις και σου θολώνουν το μυαλό, παρασύροντάς σε στην άβυσσο του πάθους. Το λάθος είναι πολύ εύκολο να γίνει και να υποκύψεις στους πειρασμούς αλλά ό, τι κι αν σου βγει θα είναι ειλικρινές, δυνατό και θα το θέλεις πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η ημέρα σου θα έχει σήμερα αρκετό ερωτισμό και πάθος, καθώς η Σελήνη στο Σκορπιό έχει θρονιαστεί στον 7ο οίκο σου και αν και από σένα αλλά και τον σύντροφό σου όλα είναι σε μια, ας πούμε, ισορροπία και ηρεμία, θα απολαύσεις τη μέρα σου. Αν όμως αφήσεις να σε παρασύρει με την παραμικρή αφορμή η ζήλεια ή οι τάσεις για έλεγχο, τότε σίγουρα τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου ευχάριστα. Αν είσαι ελεύθερος/η, ετοιμάσου για μια νέα γνωριμία γιατί όλες οι ευκαιρίες θα είναι μπροστά στα πόδια σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Κάποια επαγγελματικά σου θέματα σήμερα φαίνεται να διεκδικούν αρκετό από το χρόνο σου και δε θα σε αφήσουν, αν και πολύ θα ήθελες, πολλά περιθώρια να ασχοληθείς με ένα άτομο που ενδιαφέρεσαι ερωτικά και πίστευες ότι θα κατάφερνες κάπως να το συναντήσεις. Ενδεχομένως όμως αν κάνεις καλύτερη διαχείριση και βάλεις κάποιες προτεραιότητες να τα καταφέρεις να βρεθείς μαζί του για λίγο, έστω και στα κλεφτά.


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου συνεχίζει να υπάρχει και σε σπρώχνει να βγάλεις τα εσώψυχά σου και να φανερώσεις αυτά που αισθάνεσαι σε ένα άτομο που σε ελκύει αρκετά. Μέχρι στιγμής δεν είχες κάνει καμία κίνηση να του το δείξεις αλλά τώρα με τον Ερμή στο ζώδιό σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να το κάνεις. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου γι' αυτό μην αφήνεις κάποια ανασφάλεια που μπορεί να εμφανιστεί να σου τις στερήσει.

ΛΕΩΝ

leont

Η χθεσινή μέρα σε έχει επηρεάσει πολύ περισσότερο απ' ό, τι περίμενες ίσως γιατί διαπίστωσες στην πράξη ότι είναι πιο δύσκολο να πετύχεις αυτό που ελπίζεις στα ερωτικά σου και χρειάζεται να δουλέψεις για αυτά full time κι όχι περιστασιακά κι όποτε νιώθεις μοναξιά. Μην το βάζεις κάτω όμως γιατί έχεις και θα συνεχίσεις να έχεις από δω και στο εξής τις ευκαιρίες να αποκτήσεις αυτά που επιθυμείς, αρκεί να είναι αποφασισμένος/η να παλέψεις κι όχι να περιμένεις να στα χαρίσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Εσύ που ήσουν πρότυπο επιχειρηματολογίας και αντιπαραθετόσουν με στοιχεία, αρκετά συχνά στις συζητήσεις σου χάνεις την υπομονή σου, εκνευρίζεσαι εύκολα κι είτε καταλήγεις στο να παρεξηγηθείς είτε να τσακωθείς με το ταίρι σου. Αυτό αποδεικνύει ότι για πολύ καιρό πίεζες μέσα σου πράγματα και τώρα πλέον αδυνατείς να το κάνεις. Σήμερα κάπως έτσι θα είναι το σκηνικό αλλά μέσα από την κόντρα ίσως παραζεσταθεί το κλίμα οπότε, φρόντισε να κάνεις στροφή γρήγορα για να το εκμεταλλευτείς...

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σεξ και πάθος θα χαρακτηρίσει τη μέρα σου ή για να ακριβολογούμε τη νύχτα σου, καθώς η ερωτική σου διάθεση θα κτυπήσει κόκκινο. Αν είσαι ελεύθερος/η το μάτι σου θα σκανάρει κανονικότατα διάφορα πρόσωπα και μόλις αντιληφθείς εκείνο που θα είναι το πιο πολλά υποσχόμενο για αμαρτίες, δεν πρόκειται να το αφήσεις σε χλωρό κλαρί. Αν είσαι σε σχέση ετοιμάσου γιατί θα πάρουν φωτιά τα σεντόνια σου από τη θέρμη του συντρόφου σου, όχι ότι εσύ θα πας πίσω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε έχει χρίσει πρωταθλητή του διημέρου, αφού σου ενισχύει τον μαγνητισμό και τη σεξουαλικότητα και γι' αυτό όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου. Εννοείται ότι δεν πρέπει να αφήσεις την ευκαιρία να πάει στράφι και να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο αφού έχεις και την πολύτιμη συνεργασία της Αφροδίτης στον 7ο οίκο σου. Διεκδίκησε, τόλμησε, στρίμωξε με τον τρόπο που ξέρεις και δε θα χάσεις. Αν είσαι σε σχέση ήρθε η ώρα να ανεβάσεις την θερμοκρασία της κατακόρυφα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σε αντίθεση με αρκετούς εσύ θα βαδίσεις λίγο πιο προσεκτικά ως και καχύποπτα σήμερα στα ερωτικά σου και πιθανόν να αρχίσεις να σκαλίζεις ή να κάνεις ερωτήσεις στο ταίρι σου για να ανακαλύψεις κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα. Καλό θα ήταν βέβαια να μην το κάνεις απροκάλυπτα γιατί είναι πιθανό να γίνεις ρεζίλι, αν δεν βρεις τίποτα από αυτά που είχες υποψιαστεί. Το σοφότερο είναι πάντως να μείνεις για λίγο μόνος/η και να ερευνήσεις βαθύτερα το θέμα και το τι είναι αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι έτσι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ένα πολύ πιεστικό φλερτάρισμα στην αρχή θα σε κάνει να αισθανθείς κάπως άβολα αλλά μετά θα σου καλοαρέσει και θα σε ιντριγκάρει τόσο που δεν θα αργήσεις, όχι μόνο να συμμετέχεις στο παιχνίδι αλλά να το συνεχίσεις κιόλας, με αρκετά προκλητικό αλλά πάντα εντός ορίων τρόπο κι ίσως αυτή να είναι η αρχή ενός νέου ειδυλλίου. Σίγουρα πάντως θα σε κολακεύσει ο θαυμασμός που θα εισπράξεις από το αντίθετο φύλο και θα δεις ότι πολλά μπορείς να καταφέρεις, αρκεί να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Αισθησιακός/η και σέξι θα είσαι σήμερα και θα δείξεις στο ταίρι σου την άλλη σου πλευρά, αυτή που σπάνια εκδηλώνεις. Θα έχεις περισσότερη θέρμη στη συνεύρεσή σας και θα σερβίρεις μια μεγάλη δόση από αυτά που νιώθεις γι' αυτό. Αν είσαι ελεύθερος/η κι υπάρχει ένα άτομο που σε ενδιαφέρει πολύ, πιθανόν να εκμεταλλευτείς τα vibes της ημέρας για να το προσεγγίσεις και να φανερώσεις το τι αισθάνεσαι γι' αυτό. Πάντως ευνοείται όποια ερωτική κίνηση κι αν κάνεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Με τη Σελήνη στον εξίσου υδάτινο Σκορπιό θα φροντίσεις να εγκλιματιστείς γρήγορα και θα ξυπνήσει μέσα σου το μυστήριο κι ο ερωτισμός. Δε θα χορέψεις και το χορό των 7 πέπλων για να ελκύσεις το αντικείμενο του πόθου σου αλλά σίγουρα θα καταφέρεις να το μαγέψεις και θα φροντίσεις με τον τρόπο σου να του δώσεις να καταλάβει ότι υπόσχεσαι πολλά και είσαι πανέτοιμος/η να πραγματοποιήσεις ακόμα περισσότερα, αρκεί να σε ακολουθήσει.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved