Ερωτικό ωροσκόπιο 6/6

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Δεν είσαι απλά έτοιμος/η, γεννήθηκες για να αναλαμβάνεις δράση και η μέρα σήμερα σου δίνει το έναυσμα να βρεθείς μπροστά με μια αιφνιδιαστική κίνηση που θα κάνεις, ώστε είτε να προκαλέσεις το ενδιαφέρον του ατόμου που κυνηγάς τόσο καιρό, είτε να αναθερμάνεις τη σχέση σου, κάνοντας κάτι ξεχωριστό και όμορφο για το σύντροφό σου. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου σε ωθεί να ρισκάρεις και οι πιθανότητες είναι υπέρ σου για να τα καταφέρεις.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Οι αλλαγές δεν είναι το φόρτε σου, όμως καμιά φορά χρειάζονται, προκειμένου να ξεκολλήσεις από αδιέξοδα ή να ανατραπεί μια κατάσταση που βλέπεις ότι πλέον δεν σε συμφέρει. Αυτό θα το διαπιστώσεις σήμερα μέσα στη σχέση σου γιατί μια μικρή λεπτομέρεια, ένας καλός λόγος, ένα δώρο χωρίς να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αιτία μπορεί να κάνει τη διαφορά. Φρόντισε να κάνεις εσύ την έκπληξη και θα ανταμειφθείς πλουσιοπάροχα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου σε εξάγωνο με τον Ουρανό το μυαλό σου θα πάρει φωτιά από την ταχύτητα αλλά και τις ιδέες που θα σε κατακλείσουν. Σήμερα είναι η μέρα πάντως να κάνεις μια σημαντική κίνηση στα ερωτικά σου και να ανατρέψεις τελείως την κατάσταση ή να αιφνιδιάσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, εκφράζοντας τα συναισθήματά σου και προτείνοντάς του μια έξοδο, ώστε να μπορέσετε να μιλήσετε ανενόχλητοι. Ό, τι κι αν αποφασίσεις πάντως σε καλό θα σου βγει, οπότε μην το σκέφτεσαι.


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ό, τι είναι να κάνεις, κάντο τώρα γιατί από αύριο ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου γυρνά ανάδρομος και οποιαδήποτε κίνηση ή απόφαση θέλεις να πάρεις στα ερωτικά σου, θα μπει στον πάγο ή θα αναγκαστείς να την αναθεωρήσεις. Η μέρα σου παρέχει τις ευκαιρίες να τολμήσεις και να κερδίσεις και δεν πρέπει να χάσεις χρόνο με αμφιβολίες της τελευταίας στιγμής ή ανασφάλειες. Μην περιμένεις να γίνουν ιδανικές οι συνθήκες για να δράσεις, φτιάξε τες εσύ.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα έχεις αποφασίσει να κάνεις την έκπληξη και είτε θα επιτύχεις ό, τι έχεις στο μυαλό σου είτε θα αποτύχεις παταγωδώς και θα αποχωρήσεις με σκυμμένο κεφάλι. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα περιμένεις άλλο και θα εκμεταλλευτείς τις συνθήκες να εξομολογηθείς τα συναισθήματά σου σε ένα άτομο που μέχρι πρότινος η σχέση σας ήταν καθαρά φιλική ή ήσασταν απλά γνωστοί. Σαφώς φοβάσαι ότι θα εκτεθείς κι ίσως απορριφθείς αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις από δω και στο εξής τι να περιμένεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, αν κινηθείς εσύ πρώτα για να προσεγγίσεις ένα άτομο, δείχνοντας ευελιξία και ετοιμότητα και δεν κάτσεις να περιμένεις τις κατάλληλες συνθήκες για να το κάνεις. Λογικό είναι να έχεις κάποιο άγχος ή νευρικότητα, αφού δεν είναι κάτι που συνηθίζεις αλλά όσο το σκέφτεσαι, τόσο χειρότερα θα είναι. Βγάλε από μέσα σου αυτά που νιώθεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο γιατί αν χάσεις αυτήν την ευκαιρία ίσως δεν σου κάτσει άλλη ξανά.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ο Ουρανός δε θα σε... εκπλήξει σήμερα γιατί κατά κάποιο τρόπο την αίσθηση του προσωρινού την έχεις αποκτήσει, μετά από τα τόσα ραντεβού που είχες μαζί του το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι κατά κάποιο τρόπο έχεις προσπαθήσει για να αλλάξεις αρκετά πράγματα -είτε με τη θέλησή σου, είτε αναγκαστικά- στη νοοτροπία και στις αντιλήψεις σου για τη σχέση σου και τα ερωτικά σου. Ίσως λοιπόν ήρθε η ώρα να γυρίσει ο τροχός υπέρ σου και οι εκπλήξεις που θα λάβεις να είναι ευχάριστες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ο Ουρανός είναι αποφασισμένος σήμερα να ανακατέψει την τράπουλα στα ερωτικά σου και ή που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό από το θαυμασμό ή με τα μάτια ορθάνοιχτα από το ξάφνιασμα. Ενδεχομένως κάποιο άτομο να σου εξομολογηθεί τον έρωτά του που ούτε καν σου είχε περάσει από το μυαλό ενώ είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις εσύ τα δικά σου για ένα άλλο που συνεργάζεστε ή βρίσκεστε στον ίδιο εργασιακό χώρο. Τα γρήγορα αντανακλαστικά πάντως σου είναι απαραίτητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Εκεί που συμμαζεύτηκες και προσπαθούσες να μπεις σε μια σειρά, λες και το σύμπαν το κάνει επίτηδες και σου στέλνει κάτι που σου ανατρέπει τα πάντα και ξαναβρίσκεσαι στην προηγούμενη κατάσταση, αν όχι σε πιο ξέσαλλη. Οι δηλώσεις σου ότι θα το πας σιγά-σικά και βλέποντας και κάνοντας με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δεν ισχύουν, αφού αλλάζεις στα καλά καθούμενα άποψη και του κάνεις κρούση, αφήνοντάς το άναυδο. Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο η τακτική του αιφνιδιασμού σε πάει περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ο Ουρανός σε έχει ταρακουνήσει αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν και ενδεχομένως με αρκετά ρίχτερ αλλά αυτό θα έπρεπε να σου έχει γίνει μάθημα να κάνεις μετατροπές στη σχέση σου, ώστε να αντέχει. Αν εσύ δεν κάνεις τις αλλαγές που χρειάζονται γιατί δε θέλεις να ρισκάρεις ή σκέφτεσαι τη γνώμη των άλλων, τότε θα κλυδωνίζεται συχνά μέχρι κάποια στιγμή να καταρρεύσει. Η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική για σένα που έχεις απελπιστεί ή έχεις ξεγράψει ότι θα βρεις τον έρωτα γιατί η ανατροπή θα είναι για καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η σημερινή μέρα σου ταιριάζει γάντι αφού το εξάγωνο του Ουρανού με τον Ήλιο σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς με τον τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις και να κάνεις την έκπληξη. Στα ερωτικά αλλά και γενικά στην προσωπική σου ζωή τα πράγματα θα αλλάξουν άμεσα, καθώς αν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σου μια κίνησή σου θα ανατρέψει την κατάσταση άρδην ενώ αν είσαι μόνος/η το άτομο που κυνηγούσες, ίσως σε ξενερώσει απίστευτα και τώρα δεν το θέλεις, οπότε θα ρίξεις τα δίχτυα σου αλλού.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ίσως σήμερα τα βρεις λίγο σκούρα με ένα θέμα που μπορεί να προκύψει στα ερωτικά σου που δεν το υπολόγιζες, να αιφνιδιαστείς και να μην ξέρεις πως πρέπει να αντιδράσεις. Παρ' όλα αυτά θα δεις στην πορεία ότι δεν ήταν τόσο μεγάλης σημασίας όσο αρχικά σου φάνηκε γι' αυτό το μόνο που χρειάζεται είναι να μην τα χάσεις και να συνειδητοποιήσεις ότι καμιά φορά είναι καλό να συμβαίνουν διάφορα απρόοπτα γιατί δίνουν στη ζωή μια πιο πικάντικη γεύση.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved