Ερωτικό ωροσκόπιο 5/6

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 5/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Μετά τη χθεσινή μέρα όπου όλα κύλησαν καλά και δεν είχες καμία διάθεση να ασχοληθείς με τίποτα, έρχεται κι η σημερινή να σε τρέξει κανονικά με διάφορες δουλειές γι' αυτό ίσως αρχίσεις να γκρινιάζεις, αφού αισθάνεσαι βαρεμάρα κι έλλειψη ενεργητικότητας. Πιθανόν μια ακόμα αιτία της κακοδιαθεσίας σου να είναι ότι δεν σου βγήκε τόσο καλά με ένα πρόσωπο που κυνηγούσες και να ψάχνεις να βρεις το γιατί εφόσον πίστευες ότι ήσουν σε καλό δρόμο.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Παρά τις εργασίες που έχεις να ολοκληρώσεις, πιθανόν η ερωτική διάθεση που είχες από χθες να μην σου έχει φύγει ακόμα. Η Αφροδίτη άλλωστε στο δικό σου ζώδιο δε σε αφήνει και να ήθελες να συγκεντρωθείς κάπου αλλού και να καταπιαστείς με πρακτικά θέματα. Αυτό που ίσως σου χρειάζεται πάντως είναι να πιστέψεις στον εαυτό σου και τις ικανότητές σου, ειδικά αν είσαι ελεύθερος γιατί έτσι θα σου ανοίξουν κάποιες επιπλέον πόρτες στα αισθηματικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Εξαιτίας της Σελήνης στην Παρθένο δεν έχει ξεκούραση για σένα σήμερα, αφού είναι μια καλή ευκαιρία να βάλεις μια τάξη στο σπίτι σου που μοιάζει σαν να σου έκαναν διάρρηξη. Αποφασίζεις να οργανωθείς λοιπόν και να αρχίσεις το συμμάζεμα και την τακτοποίηση αλλά ένα τηλεφώνημα από κάποιο άτομο που θέλεις ή έχεις ξεκινήσει να βγαίνεις μαζί του θα αποσπάσει την προσοχή σου και πολύ σύντομα θα τα παρατήσεις όλα και θα πας να το βρεις.


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ηρεμίαέχει επανέλθει εδώ και μέρες στη σχέση σου και έτσι σου αφήνει το περιθώριο να ασχοληθείς και με κάποια άλλα σημαντικά θέματα που είχες παραμερίσει, προκειμένου να ρίξεις όλο σου το βάρος σε αυτήν. Είναι πολύ πιθανό σήμερα να κανονίσεις μια συνάντηση για μια επαγγελματική σου υπόθεση ή προοπτική. Οι πληροφορίες που θα πάρεις θα είναι και το αντικείμενο της συζήτησής σου με το σύντροφό σου το βράδυ και ενδεχομένως να ζητήσεις την άποψή του.

ΛΕΩΝ

leont

Σαφώς μια τέτοια μέρα δεν είναι ο ενθουσιασμός, ούτε οι υπερβολές που κυριαρχούν αλλά η λογική και η αξιοποίηση κάποιων πληροφοριών. Γι' αυτό, μετά από κάποιες μέρες που ήσουν στα σύννεφα και ζούσες στον όμορφο συναισθηματικό κόσμο σου, θα προσγειωθείς στην πραγματικότητα και θα αναλάβεις δράση, ώστε να δρομολογήσεις κάποιες κινήσεις είτε για τη δημιουργία μιας στενότερης επαφής με το άτομο που σε ενδιαφέρει είτε για να οργανώσεις κάποιες βελτιώσεις στην υπάρχουσα σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο λειτουργεί λίγο ψυχαναγκαστικά πάνω σου, αφού σε σπρώχνει να ψειρίζεις τα πράγματα λίγο παραπάνω απ' όσο πρέπει και να καταπιάνεσαι με λεπτομέρειες στην ερωτική σου σχέση που σε άλλη περίπτωση δεν θα στεκόσουν τόσο. Το κακό είναι ότι με αυτό τον τρόπο κινδυνεύεις να χαλάσεις το καλό κλίμα των προηγούμενων ημερών ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου γι' αυτό επικεντρώσου στα θετικά στοιχεία κι όχι στα αρνητικά.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Έχεις την αίσθηση ότι σου χρειάζεται λίγος χρόνος να κάτσεις με τον εαυτό σου και βάλεις κάτω κάποια πράγματα στη σχέση σου που σε ενοχλούν, για να δεις πως μπορείς να τα βελτιώσεις ή και να τα σταματήσεις. Παρ' όλο που γενικά είσαι από τα καλόβολα άτομα ίσως υπάρχουν κάποια στοιχεία στο χαρακτήρα του συντρόφου σου που δεν μπορείς να τα αποδεχτείς. Αντί να κάθεσαι να σκας, βρες ένα τρόπο να τα εκφράσεις χωρίς να καταλήξεις σε τσακωμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Είναι αρκετά σημαντικό για σένα να μπορείς να εμπιστευτείς το άτομου που σε ενδιαφέρει ερωτικά αλλά πάνω απ' όλα είναι να εμπιστεύεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό και τις δυνατότητές σου και αυτό σου το προσφέρει η Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου. Αν βάλεις κάτω όλα όσα έχεις αποκτήσει μέχρι τώρα και δώσεις τέλος σε κάποια αρνητικά ή αμφίβολα συναισθήματα που υπάρχουν ακόμα μέσα σου, τότε να είσαι σίγουρος/η ότι όλα θα αλλάξουν και στις ερωτικές σου σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Το μυαλό σου βρίσκεται σε υπερδιέγερση, καταστρώνοντας διάφορα σχέδια, προκειμένου να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι πολύ αλλά το κακό είναι ότι δεν έχεις την ανάλογη υπομονή για να επιμείνεις μέχρι να τα καταφέρεις. Αν δεν σου βγουν με τη μία, τα παρατάς και μετά να απογοητεύεσαι. Αν το θέλεις όμως πολύ πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου να παραμείνεις σταθερός/η στο στόχο, εκτός κι αν δεν είναι τίποτα παραπάνω από λόξα της στιγμής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Τουλάχιστον για σήμερα, θα αναπτερωθεί το ηθικό σου ίσως από κάποια νέα που θα φτάσουν στα αφτιά σου που θα σου επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον ενός ατόμου για σένα κι ενδέχεται να οργανώσεις κάποιο σχέδιο, ώστε έμμεσα να του δείξεις το πράσινο φως για να σε πλησιάσει. Επίσης υπάρχει πιθανότητα να μάθεις κάποια πράγματα ή λεπτομέρειες που δεν γνώριζες για έναν παλιό σου έρωτα που σε είχαν τότε προβληματίσει και να τον δικαιολογήσεις για πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Είναι δύσκολο για σένα να αφιερώνεις όλο το χρόνο και το μυαλό σου σε ένα άτομο, όσο κι αν το θέλει,ς γιατί οι προδιαγραφές που έχεις «κατασκευαστεί» είναι άλλες. Ωστόσο, θα ήταν καλό που και που να προσπαθείς τουλάχιστον για λίγο για να παίρνει κι αυτό την ικανοποίηση ότι δεν υπάρχει απλά στη ζωή σου για να σου καλύπτει το κενό αλλά γιατί πραγματικά νοιάζεσαι και έχεις αισθήματα. Και σίγουρα έχεις, απλά δεν ξέρεις πώς να τα εκφράζεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η Σελήνη στον 7ο οίκο σου από χθες το απόγευμα, ήδη σου έδωσε τα σημάδια ότι ξεκινά για σένα ένα διήμερο που όλη η προσοχή σου θα επικεντρωθεί στο σύντροφό σου και γενικότερα στα ερωτικά σου θέματα. Το σίγουρο είναι ότι νιώθεις καλά στη σχέση σου και ίσως προσπαθήσεις να το δείξεις με έξτρα περιποίηση, κανάκεμα και φροντίδα. Αν είσαι από τους ελεύθερους του ζωδίου σου ίσως θέλεις να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου για να προσελκύσεις περισσότερο ενδιαφέρον πάνω σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved