Ερωτικό ωροσκόπιο 4/6

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 4/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Δεν είσαι εχθρός όλου αυτού του συναισθηματισμού και του ρομαντισμού που πλανάται στην ατμόσφαιρα σήμερα αλλά σίγουρα δεν είσαι και λάτρης, καθώς θεωρείς ότι σε μαλακώνει αρκετά, κάτι που ενδεχομένως κρύβει το φόβο εξαπάτησης που έχεις. Γι' αυτό και είναι πολύ πιθανό σήμερα να βγάλεις ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο ταίρι σου, πιο σκληροπυρηνικό ή ευερέθιστο, ιδίως άμα ακούσεις παράπονα από την πλευρά του ότι δίνεις πολύ σημασία στο σεξουαλικό.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Είναι η κατάλληλη μέρα να πάρεις άδεια από τη σημαία και να χαλαρώσεις, απολαμβάνοντας όμορφες ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Πολύ αγαπησιάρικο το κλίμα μεταξύ σας ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνεις κάποια σχέδια για το βράδυ σας με μουσική και δείπνο υπό το φως των κερίων για να νιώσεις ακόμα πιο κοντά του. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου δώσει το δικαίωμα να ονειρευτείς ξανά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είναι μια μέρα που το αγαπησιάρικο στοιχείο κυριαρχεί και όπως είναι φυσικό, εντάσεις και θερμά επεισόδια θα είναι ανύπαρκτα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ηρεμήσεις και να ξεφύγεις από όλα αυτά που σε παιδεύουν. Μια γλυκιά βραδιά παρέα με το σύντροφό σου, ίσως είναι ό, τι πρέπει, χωρίς να σημαίνει ότι το ερωτικό δεν θα είναι παρόν τουλάχιστον από την πλευρά σου, απλά δεν θα είναι κυρίαρχο.


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις την αίσθηση ότι απόψε θα βιώσεις μαγικές στιγμές με το σύντροφό σου ή τουλάχιστον αυτό ελπίζεις γι' αυτό και η φαντασία σου είναι αχαλίνωτη, άλλωστε το συναισθηματικό σου κομμάτι είναι μόνιμα διψασμένο και πρέπει να δροσίζεις συχνά. Αν είσαι μόνος/η είναι πολύ πιθανό να σε προσεγγίσει ένα άτομο σήμερα, κάνοντας σου διάφορες φιλοφρονήσεις, βάστα όμως μικρό καλάθι και μην προτρέξεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον.

ΛΕΩΝ

leont

Εντάξει, όχι ότι θα έφτανες ποτέ στο σημείο να σε τραβάει το συναίσθημα από τη μύτη και να χάσεις το μπούσουλα αλλά εδώ που τα λέμε τώρα τελευταία η ανάγκη σου να αγαπηθείς και να αγαπήσεις είναι μεγάλη που δεν είναι και απίθανο σήμερα να στενάζεις από έρωτα και να είσαι στον κόσμο σου, αδιαφορώντας για τους πάντες και τα πάντα. Αν είσαι σε σχέση σίγουρα θα νιώσεις πολύ κοντά στο αγαπημένο σου πρόσωπο και ότι διανύετε την καλύτερη περίοδο της αισθηματικής ζωής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ένα μεγάλο μέρος της ζωής σου το έχεις διαθέσει σε προσθέσεις, σούμες, λογαριασμούς και προγράμματα που για τα επαγγελματικά σου είναι μια χαρά και μπορούν να σε βοηθήσουν αλλά στα ερωτικά σου χρειάζεται πρωτίστως η... αφαίρεση της λογικής και η διαίρεση του συναισθήματος για να επιτύχεις και σήμερα όντως μπαίνεις στον πειρασμό να το δοκιμάσεις. Είτε σε σχέση είτε όχι, θα παραμερίσεις την αναλυτική σου σκέψη και την συγκέντρωση στη λεπτομέρεια, θα βουτήξεις στο συναίσθημα κι όπου πάει.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Είναι μια μέρα από αυτές που θα σε ταξιδέψουν σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα, αν αφεθείς να πιστέψεις στη δύναμη της αγάπης. Τυχερός ο σύντροφός σου που θα χαρεί τη ερωτική και αισθησιακή σου πλευρά και ακόμα περισσότερο εσύ με τα αποτελέσματα που θα έχεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, πρόσεχε την ανάγκη σου να βρεις γρήγορα κάποιο άτομο να σου κάνει το κλικ γιατί η μέρα ενέχει και την παραπλάνηση αλλά και την διάψευση προσδοκιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η ερωτική σου φύση σε ωθεί σήμερα με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα να πάρεις μέρος σε ένα παιχνίδι γεμάτο μυστήριο και αισθησιακό που όσο κι αν θέλεις να το αποφύγεις δεν θα μπορέσεις, καθώς προμηνύει ένα βράδυ πολλά υποσχόμενο. Αν είσαι μόνος/η, καλό θα ήταν να κυκλοφορήσεις, να ανακατευτείς με κόσμο, αφού έχεις αρκετές πιθανότητες να σου προκύψει κάτι όμορφο και όχι μόνο να το ευχαριστηθείς αλλά να το κρατήσεις κιόλας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ηρεμία, μπορεί να υπάρχει αλλά εσύ έχεις και μια έντονη ερωτική διάθεση σήμερα κι ίσως παραμερίσεις τον ενθουσιώδη εαυτό σου και κινηθείς μυστικά και χωρίς να δώσεις στόχο για να καταφέρεις να κατακτήσεις ένα άτομο που σου αντιστέκεται ή σε έχει στο περίμενε. Καλά θα κάνεις όμως να αποφύγεις τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις, αν θέλεις να παραμείνει δίπλα σου, διαφορετικά το παραμύθι σου δεν θα έχει ευτυχισμένο τέλος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Έχεις έναν αποσυντονισμό, ένα μπλέξιμο σήμερα με τα ερωτικά σου κι ενώ το μυαλό σου φωνάζει με όλη του τη δύναμη να μην ενδώσεις σε ένα άτομο, η καρδιά σου σε σπρώχνει κατευθείαν πάνω του. Όσα επιχειρήματα κι αν προβάλει το ένα, η άλλη τα απορρίπτει και εσύ είσαι σε δίλημμα και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Για να βρεις τη λύση σε αυτό που σε τρώει ίσως είναι καλύτερα να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου και να μη βιαστείς σε τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Το να παραμένεις σε μια σχέση, αν δεν υπάρχουν αισθήματα από την πλευρά σου, δεν γίνεται αλλά από την άλλη δε θες και να το παραδεχτείς και προσπαθείς να το παρουσιάσεις σαν σωστή επιλογή. Σήμερα όμως θα πάρεις πίσω αρκετά από αυτά που έχεις πει, καθώς θα βρεθείς μέσα στο ρομαντισμό και την αγάπη και όσες θεωρίες κι αν πεις, δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις την συναισθηματική εμπλοκή σου. Απόλαυσέ το λοιπόν και μην πας κόντρα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα είναι η μέρα σου καθώς θα αποδείξεις σε όλους αυτό που χρόνια προσπαθείς να τους πείσεις και δε σε ακούνε. Ότι ο έρωτας είναι τυφλός, κουφός και γενικά κάνει ό, τι θέλει όσες αντιστάσεις κι αν προβάλεις. Σήμερα με την όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα κάνεις σημαία το συναίσθημά σου και δε σε νοιάζει καθόλου για το αν εκτεθείς ή τι θα γίνει αύριο. Το μόνο που ξέρεις είναι αυτό που νιώθεις για τον άνθρωπό σου και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία για σένα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved