Ερωτικό ωροσκόπιο 3/6

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Οι μέρες προσφέρονται για τολμηρές συμπεριφορές και αποφασιστικές κινήσεις που έχουν στόχο την καλυτέρευση της ερωτικής σου ζωής γι' αυτό και δεν πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Είτε λοιπόν είσαι σε μια σχέση και θέλεις να περνάς καλά με το σύντροφό σου είτε προσπαθείς να κερδίσεις την καρδιά ενός προσώπου, φρόντισε να έχεις συναισθηματική γενναιοδωρία και να είσαι ο αρχηγός χωρίς να το επιβάλεις αλλά με τη στάση και τις πράξεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Δεν είσαι λάτρης των πολλών λόγων και συζητήσεων, ούτε της επίδειξης συναισθημάτων αφού προτιμάς να μιλάς με πράξεις κι όχι με διαφημίσεις αλλά που και που χρειάζεται να εκφράζεις τα συναισθήματά σου γιατί η ρουτίνα και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι εχθροί του έρωτα. Τίποτα δεν είναι αυτονόητο και αυταπόδεικτο. Μια όμορφη κουβέντα σήμερα, ένα λουλούδι, ένα όμορφο δείπνο μπορεί να ζεστάνει τόσο την καρδιά του συντρόφου σου όσο και την δική σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Δραστήρια είναι η μέρα για σένα σήμερα από την άποψη συναντήσεων και συζητήσεων είτε με συγγενείς και γνωστούς όπου τα κομπλιμέντα και τα όμορφα λόγια θα δίνουν και θα παίρνουν είτε με κάποιους που θεωρείς ότι το να δημιουργήσεις μια επαφή μαζί τους, ενδεχομένως στο μέλλον να σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Επίσης, ίσως μάθεις πληροφορίες για ένα άτομο δεν γνωρίζεις καλά αλλά σου έχει κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον και ψάχνεις τρόπους να το πλησιάσεις.


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά σου και τα ερωτικά σου είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν σήμερα είτε γιατί κατά κάποιο τρόπο συνδέονται μεταξύ τους, είτε ξεχωριστά, μέσα από διάφορα γεγονότα που πιθανόν να προκύψουν. Το καλό είναι ότι υπάρχουν προοπτικές βελτίωσης και των δύο, οπότε δε θα επηρεάσουν καθόλου την καλή σου διάθεση αλλά και την τάση που έχεις εδώ και λίγες μέρες να μοιράζεις χρήματα και αισθήματα για τα μάτια που αγαπάς.

ΛΕΩΝ

leont

Με τη Σελήνη να συνεχίσει να βρίσκεται στο ζώδιό σου έχεις τον αέρα του νικητή και θεωρείς ότι τίποτα και κανείς δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στις επιδιώξεις σου. Κυρίως στα ερωτικά σου, αν είσαι ελεύθερος/η, έχεις πεισμώσει και λειτουργείς σαν να έχεις βάλει προσωπικό στοίχημα να αλλάξεις σύντομα την κατάσταση. Αν είσαι σε σχέση θα γίνεις πολύ πιο αρχηγικός/η γιατί βλέπεις ότι κάποια πράγματα καθυστερούν να γίνουν και θα αναγκαστείς εσύ να αναλάβεις δράση. Ωστόσο πρόσεχε γιατί μπορεί να βγάλεις έπαρση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Είναι ακόμα αρχή της εβδομάδας αλλά εσύ σήμερα αισθάνεσαι κούραση που οφείλεται σε ψυχολογική ένταση, ενδεχομένως γιατί έχεις βαρεθεί να βγάζεις εσύ το φίδι από την τρύπα και να είσαι μόνιμα με τα μανίκια σηκωμένα να κάνεις πράγματα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στη σχέση σου και κατά κάποιο τρόπο νιώθεις ότι αδικείσαι. Μήπως όμως φταις και συ λίγο; Όταν είσαι μόνιμα μέσα στην προθυμία να αναλάβεις το οτιδήποτε από ένα σημείο και μετά θεωρείται δεδομένο ότι θα τα κάνεις.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Αρκετοί είναι οι φίλοι και οι γνωστοί που θέλουν την παρέα σου αφού είσαι ένα αρκετά κοινωνικό άτομο και σήμερα είναι πολύ πιθανό να έχεις μια πρόταση να παρευρεθείς σε μια εκδήλωση ή μια έξοδο σε όμορφο χώρο, που αν είσαι ελεύθερος/η δεν πρέπει να αρνηθείς γιατί είναι ευκαιρία για να κάνεις νέες γνωριμίες. Βέβαια, κάποιες θα παραμείνουν σε κοινωνικό επίπεδο αλλά ίσως μία από αυτές μπορεί να εξελιχτεί σε ερωτική σχέση. Γι' αυτό, βγες έξω και γοήτευσε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στα ερωτικά σου, ακόμα είναι μετρημένες στα δάχτυλα αλλά δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι γιατί τώρα έχει αρχίσει να μετράει το ρολόι για σένα κι έχεις όλα τα χρονικά περιθώρια να γνωρίσεις άτομα και τελικά να βρεις αυτό το ένα και μοναδικό που ψάχνεις. Μην χάνεις λοιπόν την υπομονή σου όσο δύσκολο ή απίθανο κι αν σου φαίνεται. Πρέπει να διατηρήσεις την πίστη σου ότι θα τα καταφέρεις και να έχεις τη διάθεση να ρίξεις το ενδιαφέρον σου εκεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Παρότι δεν το συνηθίζεις και κάνεις του κεφαλιού σου στα ερωτικά σου σήμερα έχεις την προθυμία να δώσεις προσοχή στα λεγόμενα κάποιου φίλου ή στενού συγγενή σου και να ακολουθήσεις τη συμβουλή του για να λύσεις ένα θέμα που έχει προκύψει και σε έχει βάλει στο τρέξιμο. Καλό θα ήταν πάντως, αν θες όντως να είσαι με το συγκεκριμένο άτομο, να ακούσεις και να κάνεις πράξη ό, τι ειπωθεί κι όχι να το ξεχάσεις την επόμενη μέρα και να ξαναγυρίσεις στα ίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Υπάρχουν σημάδια που, αν τα ερευνήσεις παραπάνω, θα δεις κι εσύ ότι κάτι πάει να γίνει στα αισθηματικά σου, αλλά δεν είναι τόσο εμφανή ή αρκετά για να διώξεις την αμφιβολία ότι πάλι θα φας χρόνο από τη ζωή σου σε όμορφα λόγια, κομπλιμέντα και φλερτ που τελικά δεν θα έχουν καμία ουσία. Το να σταματήσεις να σκέφτεσαι είναι ακατόρθωτο για σένα αλλά θα μπορούσες να αλλάξεις στάση και να λειτουργείς πιο χαλαρά, βλέποντας όλα αυτά σαν ένα είδος διασκέδασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η Σελήνη στο Λέοντα σε προτρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με τη σχέσης σου ίσως γιατί εσύ, ως ο συνήθης ύποπτος, την έχεις θεωρήσει δεδομένη και κάνεις τα απολύτως απαραίτητα. Πιθανόν να δεις κάποια κούραση ή δυσανασχέτηση από το άλλο άτομο και να σημάνει ο εσωτερικός σου συναγερμός γι' αυτό θα ανασκουμπωθείς να κάνεις πράγματα για να αντιστρέψεις την κατάσταση. Τελείως διαφορετικά θα κινηθείς, αν είσαι ελεύθερος/η όπου θα εκμεταλλευτείς το μαγνητισμό που εκπέμπεις για να φλερτάρεις ασύστολα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Τα θέματα που μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα ως επί τω πλείστων έχουν να κάνουν με την εργασία σου και θα φάνε αρκετό από το χρόνο σου. Γι' αυτό το λόγο είναι πιθανόν ο σύντροφός σου να αρχίσει τα παράπονα ή να νιώσει ότι τον παραμελείς και δεν τον θεωρείς την πρώτη σου προτεραιότητα. Αυτό θα χτυπήσει το ευαίσθητο σημείο σου και θα σε στενοχωρήσει ιδιαίτερα γιατί πιστεύεις ότι γίνεσαι χαλί να σε πατήσει και είναι άδικο για σένα να πιστεύει κάτι τέτοιο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved