Ερωτικό ωροσκόπιο 2/6

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Με όλα τα ωραία ξεκινά η βδομάδα για σένα, καθώς όσο θα περνάει η μέρα τόσο θα ζεσταίνεσαι κι εσύ, όχι από τις υψηλές θερμοκρασίες του καιρού. Έξαψη και πάθος σε συνεπαίρνουν και ίσως εκτεθείς, αφού σε ωθούν σε τολμηρές κινήσεις και συμπεριφορά. Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, ο παρορμητισμός έχει τον πρώτο λόγο και με το φλογερό ταμπεραμέντο σου να αναλαμβάνει δράση είναι σίγουρο ότι θα βιώσεις έντονες ερωτικές στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σήμερα τα ερωτικά σου παρουσιάζουν μια μεγάλη βελτίωση, το ίδιο και η διάθεσή σου γιατί το ταίρι σου θα σου θυμίσει με τη συμπεριφορά του τις παλιές καλές εποχές σας. Αν θέλεις να διαρκέσει αυτή τη αλλαγή, δέξου την χωρίς να αρχίσεις να το ρωτάς «γιατί τώρα» και τι την προκάλεσε. Ξέχνα τους προβληματισμούς σου και ζήσε τις όμορφες στιγμές χωρίς πολλά λόγια, κάνοντας ό, τι μπορείς για να συμβάλεις κι εσύ με τη δημιουργία της ανάλογης ατμόσφαιρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Έχεις διάφορα πρακτικά θέματα να διευθετήσεις και σήμερα θα βαρυγκωμήσεις γιατί νιώθεις ότι δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν ποτέ. Αν τους δίνεις περισσότερη σημασία από αυτή που πρέπει, κάθε φορά θα καταβροχθίζουν τον πολύτιμο χρόνο σου και θα επηρεάζουν τη διάθεσή σου. Δες τα σαν τυπική διαδικασία, βάλε μια σειρά για να μην σου πέφτουν όλα μαζεμένα και έτσι θα μπορείς να διαθέσεις τον εαυτό σου απερίσπαστο στο ταίρι σου και θα γλυτώσεις από τα παράπονά του.


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια καινούργια βδομάδα ξεκινά και μάλιστα με πολύ καλές προδιαγραφές για σένα, καθώς σου γεννιέται η επιθυμία να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου που θα βελτιώνουν την εμφάνισή σου ή να αποδείξεις έμπρακτα την αγάπη σου στο σύντροφό σου. Βέβαια όλα αυτά ίσως κοστίζουν το κάτι τις τους γι' αυτό πριν σε πιάσει πονοκέφαλος, κάτσε και βρες τρόπους για πως θα μπορούσες να εξοικονομήσεις κάποια χρήματα χωρίς να στερηθείς όμως και τα απαραίτητα.

ΛΕΩΝ

leont

Η Σελήνη από τα ξημερώματα έχει περάσει στο ζώδιό σου και σε βοηθά να καλωσορίσεις την καινούργια βδομάδα που ξεκινά με ανεβασμένο ηθικό και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Θα διαπιστώσεις ότι σήμερα στο πέρασμά σου θα τραβάς τα βλέμματα όλων πάνω σου, χωρίς να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο ή προκλητικό και βέβαια πρέπει να το εκμεταλλευτείς, κυρίως αν είσαι μόνος/η, καθώς σου ανοίγεται μια πόρτα για μια ερωτική γνωριμία. Αν είσαι σε σχέση προετοιμάσου για μια νύχτα γεμάτη πάθος και αισθησιασμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η ανάγκη σου να βιώσεις κάτι έντονο και ίσως πέρα από τα συνηθισμένα στα ερωτικά σου πιθανόν σήμερα να σε ωθήσει να παίξεις ένα παιχνίδι αρκετά προκλητικό που δε θα θυμίζει και πολύ τον παλιό, συγκρατημένο Παρθένο που όλοι ήξεραν. Όμως για την ώρα θα κινηθείς μυστικά και πέρα από το ενδιαφερόμενο άτομο κανείς άλλος δεν θα καταλάβει τι σκαρώνεις. Αυτό θα σε απελευθερώσει ακόμα περισσότερο, αφού δε θα εκτεθείς ούτε θα γίνεις αντικείμενο σχολιασμού.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η ανάγκη σου να αποκτήσει λίγο ποιότητα ή στυλ η προσωπική σου ζωή θα είναι αυτή που σήμερα ίσως σε απασχολήσει, καθώς τα οικονομικά σου το τελευταίο χρονικό διάστημα ενδεχομένως να σου έχουν στερήσει αυτή τη δυνατότητα. Και ποιος δε θα ήθελε να ντύνεται όμορφα, να παίρνει το ταίρι του από το χέρι και να βγει να δειπνήσει σε ένα χλιδάτο εστιατόριο; Αυτό είναι αναβάθμιση της ερωτικής ζωής αλλά μόνο ως ένα σημείο. Η ουσία είναι να αγαπιέσαι και να αγαπάς και να περνάς καλά όπου κι όπως είσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η μέρα που ξεκινά έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που στο τέλος της θα μονολογήσεις ότι ήταν τελικά αρκετά καλή, καθώς σε παρακινείς να αφήσεις πίσω σου προβληματισμούς και άγχη και να καμαρώσεις για το τι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή. Φυσικά η Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου έχει συμβάλλει αρκετά και στην αισιοδοξία που έχεις αλλά και σε κάποιες ευκαιρίες που εμφανίζονται και πάνω απ' όλα να κρατάει σε υψηλά επίπεδα την ερωτική σου διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα θα αποφασίσεις να κάνεις μια κίνηση όλο νόημα αποδεικνύοντας στην πράξη ότι έχεις τη διάθεση να συμβάλεις στην ποιοτική αναβάθμιση της σχέσης σου ή να αποδείξεις σε ένα συγκεκριμένο άτομο ότι το θέλεις αρκετά και δεν είναι ένα καπρίτσιο για σένα. Βέβαια επειδή η φήμη σου προηγείται και είναι γνωστό ότι δείχνεις έναν υπερβάλλοντα ενθουσιασμό σε κάθε τι καινούργιο στη ζωή σου, φρόντισε να μην το παρακάνεις με δηλώσεις που δημιουργούν προσδοκίες στην άλλη πλευρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Με τόλμη και γοητεία ξεκινάς τη μέρα σου, καθώς δείχνεις ότι έχεις αποκτήσει τη σιγουριά στα βήματά σου και περιμένεις στη γωνία να σου δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες ώστε να απλώσεις το χέρι σου και να πάρεις αυτό που θέλεις. Αυτήν την περίοδο πάντως έχεις αποφασίσει να ρισκάρεις στα ερωτικά σου, χωρίς να σκέφτεσαι το μέλλον, αφού κάποιες σκέψεις σου που αφορούσαν σε παρελθοντικές σου σχέσεις, κατέδειξαν ότι ο φόβος που είχες για το «μετά» ήταν καταλυτικός και τελικά έχασες το «τώρα».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Με αυτοπεποίθηση και άνεση θα κινηθείς σήμερα, με τη Σελήνη στο Λέοντα να σε σπρώχνει όσο περισσότερο μπορεί να βγάλεις το πάθος και την φλόγα που κρύβεις μέσα σου. Αν είσαι σε σχέση, έχεις τη διάθεση να δώσεις μια νότα πολυτέλειας στην ερωτική σας ζωή, ώστε ο σύντροφός σου να νιώσει πόσο πολύ τον υπολογίζεις ενώ αν είσαι ελεύθερος/η θα συγκεντρώσεις τη μερίδα του... λέοντος από την προσοχή του αντίθετου φύλου όπου κι αν βρεθείς, καθώς η έλξη που θα ασκείς θα είναι μεγάλη.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ψυχολογικά είσαι στα καλύτερά σου και αυτός είναι σημαντικός παράγοντας για σένα γιατί νιώθοντας συναισθηματική πληρότητα, τότε μπορείς να προσφέρεις και στο αγαπημένο σου πρόσωπο και στη σχέση σας. Παρ' όλα αυτά κάποια αναφορά στο παρελθόν ίσως την κάνεις, περισσότερο όμως για να το ξεδιαλύνεις και να το κλείσεις οριστικά κι όχι να σκαλίσεις παλιές πληγές, οπότε και δε θα επιμείνεις σε εξηγήσεις που θα μπορούσαν να χαλάσουν το όμορφο κλίμα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved