Ερωτικό ωροσκόπιο 1/6

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 1/6
ars

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα έχεις την αίσθηση ότι κατά κάποιο τρόπο η σχέση σου, ειδικά αν έχει δημιουργηθεί πρόσφατα, έχει γίνει πιο ζεστή και συντροφική, καθώς η ανάγκη και των δύο να εκδηλώνετε άμεσα τα συναισθήματά σας αλλά και να ακούτε με προθυμία τι έχει ο καθένας να πει είναι μεγάλη και, φυσικά, εδώ παίζει σημαντικό ρόλο η παρουσία του Ερμή στον Καρκίνο. Αν είσαι από τους ελεύθερους του ζωδίου σου, καλό θα ήταν να αποφύγεις ένα πισωγύρισμα σε μια κατάσταση που δεν προχώρησε.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Πρέπει να αποβάλεις τις ανασφάλειές σου, γιατί έτσι και τη σχέση σου φορτώνεις με συναισθηματικά βάρη και εσύ δεν μπορείς να πας παρακάτω. Εκμεταλλεύσου την θετική ενέργεια της Αφροδίτης στο ζώδιό σου και ξεκόλλα από πράγματα που βλέπεις ότι το μόνο που σου προσφέρουν είναι αρνητισμό. Αν υποψιάζεσαι ότι κάτι πάει στραβά ή αν δε σε καλύπτει πλέον το άτομο που είσαι μαζί, αντί να επιμένεις και να βασανίζεσαι, κάνε κάτι. Ή μίλησε ξεκάθαρα να δεις τι φταίει ή χωρίστε τα τσανάκια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Δεν είναι εύκολο για σένα να χειριστείς συναισθηματικά μια κατάσταση, καθώς ανήκεις στα «εγκεφαλικά» ζώδια αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχεις ανικανότητα να νιώσεις πράγματα για το ταίρι σου. Απλά χρησιμοποιείς περισσότερο το μυαλό σου γιατί δεν θέλεις να καταπίνεσαι από αυτά που αισθάνεσαι και να χάνεις τη μπάλα. Παρ' όλα αυτά η σημερινή μέρα κατά εκεί σε σπρώχνει, αφού ενδόμυχα ψάχνεις να βρεις στο άλλο άτομο μια ασφάλεια και το ερωτικό σας σμίξιμο θα έχει έντονο αυτό το στοιχείο.


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι η τελευταία ημέρα που η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και πρέπει να την εκμεταλλευτείς όσο μπορείς γιατί υπάρχουν ευκαιρίες γύρω σου, για σένα τουλάχιστον που είσαι ελεύθερος/η και έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, αρκεί να μπορέσεις να τις διακρίνεις. Το κατάλληλο άτομο που θα είναι πρόθυμο να σου προσφέρει την πολυπόθητη αγκαλιά που ψάχνεις είναι εκεί έξω αλλά, αν δεν σταματήσεις να «θαμπώνεσαι» συναισθηματικά από άλλα που σου τάζουν διάφορα δεν θα μπορέσεις να το δεις.

ΛΕΩΝ

leont

Σαφώς η μέρα είναι καλύτερη από χθες, τουλάχιστον από ψυχολογικής άποψης αλλά τελείως εντάξει δεν είσαι. Ενδεχομένως να σε βοηθήσει να αισθανθείς καλύτερα μια συζήτηση με ένα πολύ δικό σου πρόσωπο που ξέρεις ότι δε θα σε κρίνει και δε θα εκτεθείς. Εκμυστηρεύσου του ποιος είναι ο καημός ή το παράπονο που σου τρώει την καρδιά που μάλλον έχει στενή σχέση με ένα άτομο που θέλεις ερωτικά αλλά είναι δύσκολο να το αποκτήσεις και βγάλε το επιτέλους από μέσα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Σήμερα έχεις ρίξει κάπως τους τόνους και δεν έχεις την ίδια βιασύνη ή ανυπομονησία που είχες τις προηγούμενες μέρες. Αυτό δε σημαίνει ότι θα κάνεις κάποια υπαναχώρηση ή θα αλλάξεις στον προσανατολισμό σου, εφόσον ξέρεις τι αισθάνεσαι και τι θέλεις από ένα άτομο για να είστε μαζί αλλά έχεις αποφασίσει να μην το πιέσεις άλλο συναισθηματικά γιατί ενδεχομένως το αποτέλεσμα να είναι εντελώς αντίθετο από αυτό που επιθυμείς γι' αυτό και θα του δώσεις λίγο χώρο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Μια αναστάτωση ή ένταση στη σχέση είναι πολύ πιθανή σήμερα αλλά ίσως είναι για καλό, καθώς αυτά που θα ειπωθούν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου φανερώνουν τόσο τα συναισθήματά σας όσο και κάποιες φοβίες ή ανασφάλειες που έχετε. Έτσι είναι πιο εύκολο κατά κάποιο τρόπο να «συνεργαστείτε» και να παλέψετε μαζί να τα ξεπεράσετε, τώρα που έχετε μια πιο ουσιαστική εικόνα μπροστά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η θα καταλάβεις σήμερα ότι η αυτοπεποίθηση συνήθως είναι αυτή που χρίζει κάποιον νικητή στο ερωτικό παιχνίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Παρότι δηλώνεις ότι εκτιμάς την ειλικρίνεια και σιχαίνεσαι το ψέμα, εντούτοις είναι πολλές οι φορές που παρεξηγείσαι με αυτά που σου λέει ο σύντροφός σου και συναισθηματικά κλείνεσαι. Εξαιτίας του ότι το άσπρο-μαύρο κυριαρχεί στη ζωή σου, μάλλον πιστεύεις ότι δεν σε αποδέχεται έτσι όπως είσαι εξ ου και οι αντιδράσεις σου. Σήμερα που υπάρχει μια ηρεμία στην ατμόσφαιρα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να το ξεδιαλύνεις και να σου φύγουν κιόλας και κάποιες ιδέες που δεν ισχύουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Αν και τα πράγματα στα ερωτικά σου τρέχουν με απίστευτη ταχύτητα κι εδώ και σχεδόν ένα χρόνο σου παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες, εσύ σήμερα δεν δείχνεις ούτε ικανοποίηση ούτε το συνηθισμένο σου ενθουσιασμό. Ίσως νιώσεις ότι σπαταλιέσαι συναισθηματικά σε διάφορες αγκαλιές αλλά στην ουσία δεν έχεις κανένα άτομο δίπλα σου ή να ζητάς συνεχώς περισσότερα και να μην ευχαριστιέσαι με αυτά που σου δίνει. Οι επιλογές όμως είναι δικές σου και μπορείς να τις αλλάξεις, αν δε σου αρέσουν, οπότε μην μιζεριάζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Τον περισσότερο χρόνο δεν κινείσαι με βάση τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σου αλλά με το καθήκον και το πρέπει και γι' αυτό σου είναι δύσκολο να εκφραστείς για αυτά τα θέματα. Η Σελήνη αλλά και ο Ερμής στον Καρκίνο σου ανοίγουν ένα μικρό παράθυρο για να το κάνεις αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να πας από το ένα άκρο στο άλλο. Όσο απαραίτητο είναι το να ακούς την καρδιά σου άλλο τόσο είναι να μην την αφήνεις να σε τυφλώνει και να μην ξέρεις που θα σε βγάλει. Προσπάθησε να κρατάς την ισορροπία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Οι θεωρητικές σου τοποθετήσεις πάνω στα ερωτικά θέματα μόνο σύγχυση ή νεύρα μπορούν να αποφέρουν στο άτομο που είσαι μαζί, καθώς είτε αυτά που λες είναι του... αέρα είτε παρουσιάζεσαι σαν να μη σε αγγίζει συναισθηματικά τίποτα και κανείς κι επειδή το να προκαλείς είναι στη φύση σου, κατά βάθος να διασκεδάσεις με τις αντιδράσεις του. Το θέμα είναι γιατί το κάνεις πάνω που πάνε τα πράγματα να στρώσουν. Μήπως αυτά που αισθάνεσαι είναι πιο δυνατά και δεν μπορείς να τα χειριστείς; Και αν ναι, τι σε φοβίζει;

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Δεν θα αφήσεις την Κυριακή σου να πάει στράφι με δουλειές και υποχρεώσεις και γι' αυτό θα φροντίσεις να την αξιοποιήσεις, κάνοντας αυτά που σου αρέσουν και γεμίζουν την ψυχή σου με θετική ενέργεια. Το πιο πιθανό είναι να βγεις μια βόλτα για καφέ ή φαγητό με το αγαπημένο σου πρόσωπο ή να βρεθείτε με το ταίρι σου με ένα φιλικό ζευγάρι. Καλό είναι επίσης, να διαθέσεις λίγο χρόνο να μιλήσετε οι δυο σας για ένα θέμα της σχέσης που είχε προκύψει παλιότερα γιατί όσο το αναβάλλεις, σου δημιουργεί αμφιβολίες.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved