Ερωτικό ωροσκόπιο 30/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 30/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Δεν επιφυλάσσει κάποια αρνητική έκπληξη η σημερινή μέρα για σένα κι όλα θα κυλήσουν μάλλον ομαλά, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή. Τα πράγματα, στον ερωτικό τομέα όμως δείχνουν ότι οδεύεις σε ένα έντονο σαββατοκύριακο από πλευράς εξόδων, συναντήσεων με φίλους και φυσικά γνωριμιών. Με τον Ερμή στο Καρκίνο ακόμα κι αν εσύ δεν το αντιλαμβάνεσαι, έχεις γλυκάνει αρκετά και είναι πιο εύκολο να σε προσεγγίσει κάποιο άτομο και να σου εξομολογηθεί τα συναισθήματά του.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου πλέον νιώθεις ότι όλα θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο στη σχέση σου και αυτό δημιουργεί μια εσωτερική ασφάλεια, οπότε κάποια φαινόμενα ζήλειας ή κτητικότητας που παρουσίαζες φαίνονται να υποχωρούν. Εντούτοις, καλά θα κάνεις να μην «αράξεις» και απλά να απολαμβάνεις την ηρεμία γύρω σου αλλά να εκμεταλλευτείς την εύνοια που σου παρέχεται για να φέρεις μια ποιότητα στην προσωπική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη φεύγει από το ζώδιό σου αλλά δε σε χαλάει καθόλου γιατί ξεκινάς το σαββατοκύριακό σου με ανεβασμένο ηθικό και διάθεση για επικοινωνία με αρκετό κόσμο. Αν έχεις σχέση είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε κάτω με το σύντροφό σου κάποια θέματα προς συζήτηση γιατί θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει μια ασυνεννοησία μεταξύ σας που σε κουράζει. Αν πάλι είσαι ελεύθερος/η και σου αρέσει ένας συνάδελφός σου είναι πολύ πιθανό να του προτείνεις να βρεθείτε.


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος της Σελήνης αλλά και η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου σαφώς σε κάνει πιο ευαίσθητο συναισθηματικά αλλά πρέπει να έχεις το νου σου, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος/η γιατί δεν είναι δύσκολο να μπερδέψεις τη λύπηση με τον έρωτα και να την πατήσεις με ένα άτομο που δεν αξίζει τελικά το ενδιαφέρον σου. Κι επειδή από δω και στο εξής θα διευρυνθεί κάπως ο κοινωνικός σου κύκλος και θα γνωρίσεις διάφορα άτομα χρειάζεται να είσαι πιο προσεκτικός/η και να μη λυγίζεις στο πρώτο δάκρυ ή παράπονο.

ΛΕΩΝ

leont

Το φλερτ και η καλοπέραση είναι στο αίμα σου και αν είσαι ξένοιαστος/η, τότε δε χρειάζεσαι πάρα πολλά για να διασκεδάσεις. Ετοιμάσου λοιπόν για ένα μάλλον ενδιαφέρον βράδυ καθώς μια έξοδος με φίλους μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις μια γνωριμία και να ξεκινήσεις ένα ερωτικό παιχνίδι γεμάτο ματιές όλο νόημα και θανατηφόρες ατάκες που θα σε ιντριγκάρουν και ενδεχομένως να σε βάλουν σε πειρασμό να το χοντρύνεις λίγο για να δεις μέχρι που μπορεί να φτάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Νιώθεις μια βιασύνη ή μια ανάγκη να κλείσεις όσα πιο πολλά θέματα μπορείς και να προχωρήσεις παρακάτω αλλά δυστυχώς κατά κάποιο τρόπο φαίνεται ότι ορισμένα από αυτά που πιθανόν να αφορούν σε μια πρόσφατη σχέση σου είναι πιο δύσκολα από όσο φανταζόσουν γιατί υπάρχει ένα κομμάτι μέσα σου που όχι μόνο δεν την έχει ξεπεράσει, αλλά που και που του λείπει. Αυτό που θα σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις είναι να επικεντρωθείς στα αρνητικά όχι στα θετικά της κατάστασης και ζύγιασε τα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Όσο είσαι συναισθηματικά ευάλωτος/η δεν μπορείς να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα για τα ερωτικά σου γι' αυτό χρειάζεσαι καθαρή σκέψη και ίσως την αντικειμενική ματιά ενός προσώπου που είναι πολύ κοντά σου και εμπιστεύεσαι τη γνώμη του. Εξήγησέ του την κατάσταση πως έχει, τα διλήμματα ή τις ανησυχίες σου και ζήτησε τη βοήθειά του. Σε σένα πάντα είναι χρήσιμο και ένα άλλο μάτι, αφού από μόνος/η σου δεν μπορείς να αποφασίσεις εύκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Μέχρι και το απόγευμα θα φροντίσεις να διευθετήσεις κάποια πρακτικά θέματα που σχετίζονται με τη σχέση σου ή το σύντροφό σου και να τα κλείσεις μια και καλή αλλά μετά θα κατεβάσεις τα ρολά, αφήνοντας έξω προβλήματα και υποχρεώσεις απολαμβάνοντας τη συντροφιά του αγαπημένου σου προσώπου. Αν είσαι ελεύθερος/η παίζει πολύ μια έξοδος με ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα και σου αρέσει πολύ και θέλεις να το γνωρίσεις περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Για σένα από το βράδυ και μετά αρχίζουν τα ωραία γιατί η Σελήνη θα βρίσκεται στον 8ο οίκο σου και σου εγγυάται ένα ερωτικό σαββατοκύριακο. Αν σου έχει γίνει κάποια πρόταση για μια εκδήλωση, μην αρνηθείς όσο και αν σου ακούγεται βαρετή γιατί υπάρχει περίπτωση να φύγεις μεν αλλά όχι μόνος/η. Όσο για σένα που είσαι σε σχέση μια φιλοφρόνηση, μια καλή κουβέντα θα δεις ότι είναι αρκετά για να γλυκάνουν το κλίμα και να γυρίσουν την οποιαδήποτε αρνητική κατάσταση υπέρ σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η Αφροδίτη στον φιλικό Ταύρο σε επηρεάζει θετικά και θέλεις να βγεις προς τα έξω με άλλο αέρα γιατί καλός ο αυτοέλεγχος και η αυτοσυγκράτηση, αλλά έτσι δεν πρόκειται ούτε να προσελκύσεις το άτομο που σου αρέσει ούτε να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και επιτέλους να αρχίσει να κυλάει ξανά η σχέση σου. Σε αυτό θα βοηθήσει και η παρουσία της Σελήνης και του Ερμή στον 7ο οίκο σου που θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ανοιχτείς συναισθηματικά και να πεις αυτά που νιώθεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ενώ είχες αποφασίσει να απολαύσεις ένα όμορφο βράδυ παρέα με το ταίρι σου στο σπίτι σου με ένα ωραίο δείπνο και απαλή μουσική, μια πρόταση από φίλους για έξοδο θα σε ξεσηκώσει και στο τέλος δε θα αρνηθείς. Άλλωστε «ανθίζεις» όταν βρίσκεσαι με ανθρώπους που έχετε κοινές ιδέες και αντιλήψεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μια γνωριμία που είχε καθαρά κοινωνική υπόσταση θα αρχίσει να μετατρέπεται σε ερωτική ή εσύ θα αντιληφθείς ότι το συγκεκριμένο άτομο είχε βλέψεις για σένα από την αρχή.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Καλώς ή κακώς είναι μια μέρα που δεν καταλήγει, όπως ξεκινάει και παρότι στην αρχή θα νιώσεις μια μικρή απογοήτευση σιγά-σιγά το κλίμα θα αναστραφεί και η νύχτα σου θα περιέχει αυτά που προσδοκούσες. Μια έξοδος με το έτερο ήμισυ ή ένα μήνυμα από ένα άτομο που σε ενδιαφέρει που θα σου προτείνει ραντεβού θα σε στείλουν στα ύψη και αρχίζει να σκέφτεσαι ότι τελικά το σαββατοκύριακο που έρχεται υπόσχεται όμορφες στιγμές.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved