Ερωτικό ωροσκόπιο 29/5

Πώς επηρεάζει η Αφροδίτη στον Ταύρο τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Νωχελικά και αισθησιακά η Αφροδίτη στον Ταύρο έρχεται να σε πάρει από το χέρι και να σε οδηγήσει στη χώρα της απόλαυσης όπου ο έρωτας πρωτοστατεί γι' αυτό είσαι έτοιμος/η να αδιαφορήσεις για όλα τα υπόλοιπα. Μαζί της φέρνει και μια άνθηση στα οικονομικά σου κι όπως καταλαβαίνεις για σένα τώρα είναι τα όμορφα. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα βιώσεις όλη τη γλύκα με το σύντροφό σου ενώ αν δεν είσαι, μην σε πάρει από κάτω γιατί και σε σένα προσφέρει έντονη σεξουαλικότητα που θα σε κάνει ακαταμάχητο/η.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Το κόκκινο χαλί έχει στρωθεί, τα βάζα έχουν γεμίσει με άνθη και εσύ με τη γνωστή σου ηρεμία και το χαμόγελο στα χείλη περίμενες πως και πώς να έρθει η κυρά του ζωδίου σου, η Αφροδίτη. Τα δώρα της πολλά και καθόλου ευκαταφρόνητα. Και οι εντάσεις με το ταίρι σου φαίνεται να εκτονώνονται και να νιώθετε πιο αγαπημένοι από ποτέ και να σου βγουν κάποια πλάνα που έκανες για να σταθεροποιηθεί η σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μη λέμε πολλά, είσαι το απόλυτο φαβορί με τον ερωτισμό που εκπέμπεις. Διάλεξε και πάρε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Τα καλά για σένα έρχονται από τον τομέα της εργασίας, καθώς για ένα περίπου μήνα θα γίνεις το αγαπημένο παιδί όλων και αυτό μπορεί να συνοδευτεί από επιτυχίες και οικονομικά οφέλη. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν κι άλλα... μπόνους, αφού μια γνωριμία με ένα άτομο από τον συγκεκριμένο χώρο είναι πολύ πιθανή και θα σου βάλει την ιδέα της δημιουργίας μιας σχέσης. Αν έχεις ήδη όμως, πρόσεξε γιατί θα είναι πιο εύκολο να υποκύψεις σε μια κρυφή αμαρτία.


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε σένα πολύ σημαντικό ρόλο σε μια ερωτική γνωριμία που θα σου εμπνεύσει σταθερότητα και ασφάλεια θα παίξει ο φιλικός σου κύκλος ή μια ομάδα στην οποία συμμετέχεις που ενδέχεται κάποιο νέο μέλος να κάνει την εμφάνισή του και να σε ελκύσει. Όπως και να χει θα είσαι πολύ πιο ευδιάθετος/η, με αρκετή αισιοδοξία και θα παραμερίσεις όλα αυτά που σε απασχολούσαν το προηγούμενο διάστημα, φροντίζοντας να χαρείς τις απολαύσεις της ζωής και να διασκεδάσεις με την ψυχή σου.

ΛΕΩΝ

leont

Μια επαγγελματική επιτυχία ή ένας στόχος που επιτέλους πραγματοποιείται σε γεμίζει με ενθουσιασμό και ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου. Πάνω σου θα λειτουργήσει σαν την απόδειξη που χρειαζόσουν για να πειστείς ότι όταν θέλεις κάτι πολύ, μπορείς να το καταφέρεις, σε όλους τους τομείς. Γι' αυτό θα στρέψεις πλέον την προσοχή σου στην βελτίωση και της ερωτικής σου ζωής, ελπίζοντας στα ανάλογα αποτελέσματα. Ευκαιρίες θα έχεις πολλές και μάλιστα αρκετά ενδιαφέρουσες, αρκεί να παίξεις σωστά τα χαρτιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Κάποιες γραφειοκρατικές σου υποθέσεις κλείνουν με επιτυχία, μια συγγενική σου σχέση γίνεται καλύτερη και η καθημερινότητά σου γενικά βελτιώνεται. Καλά είναι όλα αυτά αλλά εσύ θέλεις και το ερωτικό κάτι τις σου για να νιώσεις ζωντάνια και με το δίκιο σου. Εδώ τα πράγματα είναι κάπως γιατί για να βρεις αυτό που αναζητάς θα πρέπει να βρίσκεσαι στο... δρόμο, δηλαδή να κινείσαι παντού και σε διάφορους χώρους, πράγμα καθόλου δύσκολο για σένα. Μια γνωριμία σε ένα ταξίδι ή στο διαδίκτυο είναι πολύ πιθανή.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Καταρχήν, η οικονομική ανάσα που θα πάρεις, τουλάχιστον εσύ του πρώτου δεκαημέρου, θα είναι και το πιο δυνατό αφροδισιακό, αφού πέρα από κάποιες τρύπες που θα μπορέσεις να κλείσεις και να ανασάνεις ελεύθερα, θα σε ανεβάσουν και σε διάθεση. Ίσως κάνεις και κάποιες αγορές που θα ενισχύσουν το στυλ και τη σεξουαλικότητά σου. Φιλήδονος/η και ερωτικός/η, προκαλείς και μαγνητίζεις. Αν είσαι σε σχέση, ετοιμάσου να ζήσεις νύχτες ρομαντικές αλλά παθιασμένες με το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Ταύρο και τον 7ο οίκο σου φέρνει αρμονία και ομορφιά στη σχέση σου καθώς θα επικρατήσει η ηρεμία και η σταθερότητα που χρειαζόσουν. Με περισσότερη σιγουριά και επιμονή θα κυνηγήσεις τα θέλω σου και με αχόρταγη διάθεση θα προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Θα ελκύεις, όπου κι αν βρεθείς, θα σαγηνεύσεις και θα παίξεις με απίστευτη ευκολία το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι με κάθε άτομο που θα θελήσει να διεκδικήσει την καρδιά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η ψυχολογία σου θα είναι αρκετά καλή, αν και θα σου είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στα της δουλειάς και άλλες υποχρεώσεις, αφού το μυαλό σου θα τρέχει σε άλλα πιο όμορφα και διασκεδαστικά πράγματα. Ίσως από την χαλαρή φάση που θα είσαι, να βαρεθείς και να αναζητήσεις κάποιες συγκινήσεις εντός του εργασιακού χώρου που θα σε ξεσηκώσουν, αν και θα κινηθείς όσο μυστικά γίνεται. Χρειάζεται πάντως μια προσοχή από την πλευρά σου γιατί υπάρχει περίπτωση το άτομο που θα σε τραβήξει να είναι δεσμευμένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Χαλάρωση, απόλαυση, έρωτας. Ένα τρίπτυχο που θα σε κάνει να ξανανιώσεις, να γεμίσεις με θετικά συναισθήματα και το πιο σημαντικό, να ελπίσεις ξανά. Όμορφες στιγμές με φίλους αλλά και γνωριμίες ενδιαφέρουσες που θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει πιο γρήγορα και θα σε βάλουν στη διαδικασία να κάνεις σχέδια για κάτι πολύ καλύτερο, είναι πολύ πιθανόν να συμβούν. Το φλερτ από και προς εσένα θα δίνει και θα παίρνει και σίγουρα μπαίνεις σε μια περίοδο χορταστική από πολλές απόψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Οι στόχοι στα επαγγελματικά σου, τελικά θα ευοδωθούν και μάλιστα με την υποστήριξη, οικονομική ή ηθική, κάποιων σημαντικών ανθρώπων που θα πιστέψουν στις ιδέες ή τις ικανότητές σου. Αυτό θα σου δώσει φτερά στα πόδια και απίστευτη χαρά και γι' αυτό θα το γιορτάσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο που ενδεχομένως να είχες παραμερίσει, προκειμένου να τα καταφέρεις. Το συναίσθημά θα ξαναπάρει τη θέση που του αξίζει και αν είσαι ελεύθερος/η θα κινηθείς με σκοπό να γευτείς τα όμορφα της ζωής.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η διάθεση που σου δημιουργείται είναι να αράξεις σε μια παραλία ή στην εξοχή και να γεμίσεις με εικόνες και μυρωδιές της φύσης. Ούτε δουλειά, ούτε τρεξίματα, ούτε φασαρίες. Έτσι, όμορφα κι ωραία θέλεις να περνάς και αν δεν μπορέσεις να το κάνεις, όλο και κάποιο τρόπο θα βρεις τουλάχιστον να ξεφεύγεις, όποτε μπορείς. Επειδή όμως ακόμα και στον παράδεισο βαριέσαι μόνος, δε θα αργήσεις να ανακαλύψεις εκεί που περιπλανιέσαι το άτομο που θα σε συνοδέψει σε αυτό το ταξίδι της καλοπέρασης.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved