Ερωτικό ωροσκόπιο 28/5

Πώς επηρεάζει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 28/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Και να που η μέση της εβδομάδας επιφυλάσσει ευχάριστες στιγμές και αρκετό ερωτικό ενδιαφέρον, καθώς η Νέα Σελήνη σήμερα στους Διδύμους σου δίνει τη δυνατότητα να κινηθείς προς ένα πρόσωπο που σου αρέσει και θέλεις να το αποκτήσεις. Όμως, παρ' όλο τον ενθουσιασμό σου, θα φροντίσεις να κρατήσεις κάποια χαρτιά κλειστά να μην εκτεθείς, αφού πρώτα θέλεις να βεβαιωθείς ότι υπάρχει αμοιβαιότητα από την πλευρά του, πράγμα δύσκολο γιατί με τόση θολούρα στην ατμόσφαιρα ούτε τη μύτη σου δε θα βλέπεις...

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Με ευχές και προσευχές μπορεί να τονώνεται το ηθικό σου και να παίρνεις ψυχική δύναμη αλλά προκειμένου να αυξήσεις τις πιθανότητες να βελτιωθεί η σχέση σου και να πάρει τα πάνω της, πρέπει να αναλάβεις δράση και να μην περιμένεις να γίνονται όλα από την άλλη πλευρά ή από μόνα τους. Πάντως σήμερα θα σκεφτείς τρόπους να επαναφέρεις τον ρομαντισμό ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και να ζήσεις όμορφες ερωτικές στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Νέα Σελήνη στον ζώδιό σου σήμερα ενδεχομένως να ήταν περισσότερο βοηθητική στους στόχους και τις επιθυμίες σου, αν δεν συνοδευόταν από την συμμετοχή του Ποσειδώνα που όσο να πεις μια ασάφεια στη δημιουργεί ή έστω έναν αποπροσανατολισμό. Δεν ξέρεις αν είναι για το καλό σου να φύγεις ή να μείνεις σε μια σχέση, να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες ή να κάτσεις στα αυγά σου μήπως τυχόν και διαψευστούν οι προσδοκίες σου. Γι' αυτό και είναι καλύτερα να περιμένεις και να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για αργότερα.


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη προκαλεί μια πολύ έντονη συναισθηματική σύγχυση στα ερωτικά σου και δεν σε βοηθά να καταλήξεις σε συμπεράσματα που σου είναι απαραίτητα αυτή την περίοδο, προκειμένου να συνεχίσεις να βρίσκεσαι σε μια σχέση ή να ενδιαφέρεσαι για ένα άτομο. Στο μόνο που μπορείς να βασιστείς είναι η διαίσθησή σου που κι αυτή όμως μπορεί να σε ξεγελάσει. Άφησε τον κουρνιαχτό να κατακάτσει για να μπορέσεις να δεις ξεκάθαρα προς τα που να κινηθείς.

ΛΕΩΝ

leont

Ο χαλαρός και αισιόδοξος εαυτός σου φαίνεται να επιστρέφει σήμερα και θέλεις να πιστεύεις ότι όλα από δω και πέρα θα πάνε καλά στα προσωπικά σου. Θα ξεφύγεις από τους τύπους και γι' αυτό θα είσαι πιο προσεγγίσιμος/η στο αντίθετο φύλο. Αυτό όμως δεν πρέπει να σε ωθήσει στο να αρχίσεις να πετάς στα σύννεφα γιατί ναι μεν πολλοί και πολλές θα είναι αυτοί που θα σε πλησιάσουν αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα απογοητευτείς ή διαψευστείς, αν αφεθείς να παρασυρθείς από κομπλιμέντα και όμορφα λόγια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Θα προσπαθείς να διατηρήσεις κάποια ψήγματα λογικής σήμερα και να πας κόντρα σε όλο αυτή την αοριστία και την... χρυσοσκονισμένη ατμόσφαιρα που δεν ταιριάζει καθόλου στην ιδιοσυγκρασία σου αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο γιατί το συναίσθημα βρίσκει τρόπο να τρυπώσει μέσα σου και είσαι έτοιμος/η να πεις «δεν πάει και το παλιάμπελο» και να υποκύψεις στον πειρασμό του ρομαντισμού και της ερωτικής μαγείας. Αν κερδίσεις ή αν χάσεις κάτι, σίγουρα θα φανεί αργότερα αλλά το σημαντικό είναι να το ζήσεις και μετά, αν χρειαστεί, κάνεις τον απολογισμό.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη σε καθιστούν θύμα όχι των περιστάσεων αλλά ερωτικής απάτης, καθώς μπορεί να ακούσεις όλα όσα η καρδιά σου ποθεί που όμως τα περισσότερα από αυτά δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και έχουν μοναδικό στόχο να σε ρίξουν στα δίχτυα κάποιου ατόμου. Επίσης κάποια επιθυμία ή προσδοκία σου ίσως πέσει στο κενό και να σε απογοητεύσει αρκετά. Κι αν είναι έτσι τότε καλύτερα να είσαι εσύ το άτομο που θα πει το πιο όμορφο ψέμα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Δεν θέλεις να υποκύψεις σε συναισθηματικές ανάγκες και ερωτικές επιθυμίες που σε καλύπτουν προσωρινά, αφού εσύ χρειάζεσαι κάτι πιο δυνατό και σε σταθερή βάση. Παρ' όλα δεν μπορείς να αγνοήσεις ότι υπάρχει μέσα σου μια... όρεξη που συνεχώς αυξάνεται και πρέπει κάπως να την χορτάσεις, οπότε είναι πολύ πιθανό να παρεκκλίνεις για λίγο από αυτήν την πορεία και να γευτείς μια... απόλαυση, κλείνοντας όμως μάτια και αυτιά σε υποσχέσεις που δείχνουν απίθανες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους ενισχύει την αισιόδοξη αλλά και παιδιάστικη πλευρά σου σε τέτοιο βαθμό που αρνείσαι να δεις τα αρνητικά μιας ερωτικής κατάστασης. Αγνοείς τις προειδοποιητικές πινακίδες για τις παγίδες που βρίσκονται μπροστά σου, περπατώντας αμέριμνα και τραγουδώντας σε πείσμα όλων «όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε τώρα». Η αλήθεια είναι ότι λίγο σε απασχολεί αυτή την στιγμή που θα καταλήξει όλο αυτό γιατί το πιο σημαντικό είναι η συναισθηματική έξαρση που βιώνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σήμερα θα αρρωστήσεις, κυρίως με την μεταφορική έννοια, γιατί ο μισητός για σένα Ποσειδώνας και η συμμετοχή του στη Νέα Σελήνη σου προκαλεί συναισθήματα που δεν θέλεις να έχεις, δεν τα αναγνωρίζεις και κάνεις αγώνα να εξαφανιστούν γιατί σε μπερδεύουν. Με την ψυχολογία του ποντικιού που με δόλωμα το τυρί πάει να πιαστεί στην ερωτική φάκα, θα κάνεις ό, τι μπορείς για να μην παρασυρθείς από τη μυρωδιά του και να το αγνοήσεις. Μπορείς όμως, όταν η ανάγκη σου είναι τόσο μεγάλη;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Μέσα σε όλο τον ουράνιο χαμό με Νέες Σελήνες, Ήλιους, Ποσειδώνες έχουμε και το εξαγωνάκι της Αφροδίτης με τον Ερμή που χαλαρά και χωρίς ιδιαίτερο κόπο προσπαθεί κι ίσως καταφέρει να σε πείσει ότι τα όμορφα λόγια, ακόμα κι αν δεν ανταποκρίνονται τελείως στην αλήθεια, με ένα μαγικό τρόπο αγγίζουν και την πιο κλειστή καρδιά. Εσένα, δε, που είσαι από τη φύση αντιδραστικός/η και κλωτσάς στις διάφορες εκδηλώσεις αγάπης πιθανόν σήμερα να σε κάνουν αλοιφή.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Το παραμύθι και μάλιστα με ευτυχές τέλος, ποτέ δεν χάλασε κανένα αλλά ορισμένες φορές είναι αρκετά ψυχοφθόρο να επιμένεις να το κυνηγάς, όταν βλέπεις ότι δεν έρχεται από μόνο του. Εντάξει, δε φταις εσύ, ο Ποσειδώνας σου τα φταίει αλλά τόσο καιρό αυτό προσπαθείς να κάνεις στη σχέση σου περισσότερο για να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι τελικά η αγάπη όλα τα νικά. Όμως ή κουράζεσαι και απογοητεύεσαι ή αγνοείς σημάδια ευδιάκριτα. Μήπως είναι καλύτερο να την αποδεχτείς με τα καλά της και τα άσχημά της;

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved