Ερωτικό ωροσκόπιο 25/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Όσο η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου σχέσεις και ερωτικά έρχονται στην πρώτη θέση του ενδιαφέροντός σου και σε κρατούν σε εγρήγορση. Αν είσαι σε σχέση, πρέπει να προσέξεις, ωστόσο, γιατί ναι μεν υπάρχει μια έντονη ερωτική ατμόσφαιρα αλλά εξίσου και μια εγωιστική τάση από την πλευρά σου που ενδεχομένως να βγάλει και ζήλεια, κάτι που ίσως χαλάσει το σύντροφό σου. Αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο έλκεις σαν μαγνήτης και προκαλείς ατυχήματα στο πέρασμά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Κάτι τέτοιες μέρες κάνεις το σύντροφό σου να απορεί και να αναρωτιέται, αν ψάχνεις αφορμές για να τσακωθείς ή να χαλαστείς. Δεν χρειάζεται να τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά, ιδιαίτερα όταν στο γενικότερο κλίμα επικρατεί μια χαλαρότητα, ούτε να τσαντίζεσαι με ένα αστείο που μπορεί να ειπωθεί και να το εκλαμβάνεις σαν μπηχτή. Ηρέμησε και μη δίνεις σημασία ή ανταπέδωσε στο ίδιο στυλ. Οποιαδήποτε άλλη αντίδραση δημιουργεί την αίσθηση έχεις συναισθηματικές ανασφάλειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η μέρα είναι αρκετά καλή για σένα σήμερα, αφού έχεις ενέργεια και διάθεση να κάνεις πράγματα που σε χαροποιούν. Μέρα εκλογών κιόλας, το σίγουρο είναι ότι μέσα δε θα κάτσεις, αφού θα θέλεις να δεις, να μάθεις, να μελετήσεις αντιδράσεις, οπότε μια βόλτα με το ταίρι σου είναι πολύ πιθανή. Αν είσαι από τους ελεύθερους του ζωδίου σου ίσως εκμεταλλευτείς την ευκαιρία να πιάσεις την κουβέντα με ένα άτομο που σου αρέσει με την δικαιολογία της πολιτικής κατάστασης.


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκινάς τη μέρα σου, νιώθοντας μια συναισθηματική ένταση που θα σε επηρεάσει αρκετά στη σχέση σου γιατί ίσως γίνεις ευερέθιστος/η με κάτι που θα σου πει το ταίρι σου ή να θυμηθείς ένα ανάλογο περιστατικό που συνέβη πριν λίγο καιρό και να αρχίσεις να γκρινιάζεις, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και μην χαλάς την Κυριακή σου. Μια καλή λύση είναι να καταπιαστείς με κάποιες εργασίες του σπιτιού για να ρίξεις εκεί την ενέργειά σου και να εκτονωθείς.

ΛΕΩΝ

leont

Ίσως γίνεις λίγο απότομος/η σήμερα με κάποιο συγγενή ή γνωστό σου, εξαιτίας μιας κουβέντας που θα ειπωθεί την οποία θα εκλάβεις είτε ως παρέμβαση στα προσωπικά σου είτε ως αποδοκιμασία. Αν το καλοσκεφτείς βέβαια λίγο, θα καταλάβεις ότι δε θα σε ενοχλούσε, αν είχες τη σιγουριά μέσα σου ότι βαδίζεις στο σωστό δρόμο. Παρ' όλα αυτά καλά κάνεις και ξεκαθαρίζεις ότι για τις αποφάσεις αλλά και τις συνέπειες των κινήσεων στα ερωτικά σου έχεις εσύ την απόλυτη ευθύνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους του ζωδίου σου εσύ που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα νιώσεις τη λίμπιντό σου να τρελαίνεται και θα κάνεις ό, τι μπορείς για να την ηρεμήσεις με λίγες όμως πιθανότητες... επιτυχίας. Σε αυτή την περίπτωση πιο τυχερός/η είσαι εσύ που έχεις σχέση κι όπως αντιλαμβάνεσαι πάντα η σεξουαλική διέξοδος είναι προτιμότερη από τις εντάσεις και τους καυγάδες και συστήνεται άφοβα, αρκεί να μην υπάρχει πίεση από καμία πλευρά.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Τελευταία μέρα της Σελήνης στον Κριό και σπρώχνεσαι να ενεργοποιηθείς και να αναλάβεις πρωτοβουλίες στη σχέση σου που θα την βελτιώσουν και θα την εξελίξουν. Βέβαια εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι καλό θα ήταν να μην κάνεις του κεφαλιού σου, επειδή θα νιώσεις υπερβολική σιγουριά γιατί θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκεις και ίσως προκαλέσεις αντιδράσεις που δε θα σου αρέσουν. Αν είσαι μόνος/η έχεις αρκετές πιθανότητες για μια γνωριμία – φωτιά σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Εξωτερικά δείχνεις μια απίστευτη ηρεμία, εσωτερικά όμως είσαι σαν ηφαίστειο που ετοιμάζεται να εκραγεί. Το μυαλό σου είναι σε συνεχή κίνηση και προσπαθείς είτε να βρεις τρόπους να κερδίσεις ένα άτομο που θέλεις πολύ ή να περάσει το δικό σου σε ένα θέμα που έχει προκύψει με το σύντροφό σου. Παρ' όλα αυτά δε θα προδώσεις τα συναισθήματά σου και θα τα κρατήσεις προς το παρόν με όσες δυνάμεις έχεις για τον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Αφού έβαλες φωτιά στα σαββατόβραδα, με την καλή έννοια, σήμερα σκέφτεσαι ότι πρέπει να μαζευτείς λίγο για να έρθεις στα ίσα σου. Και όπως είναι λογικό τέτοιες μέρες μέσα στη φλόγα, σιγά μην τα καταφέρεις. Κάτι ή καλύτερα κάποιο πρόσωπο θα προκύψει πάλι και θα σε ξεσηκώσει που το πιο πιθανό είναι να προέλθει μέσω μιας παρέας. Εσύ που είσαι σε σχέση ίσως μαζέψεις στο σπίτι σου κάποιους φίλους και το ρίξετε στην κουβέντα και τους σχολιασμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Είσαι λίγο στην πρίζα σήμερα γιατί έχεις την αίσθηση ότι ο χρόνος σε πιέζει και πρέπει να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις μια κίνηση – ματ στα ερωτικά σου που εδώ και καιρό την δουλεύεις στο μυαλό σου. Αυτό που ίσως σε συγκρατήσει είναι ότι δεν θέλεις να κάνεις λάθη από βιασύνη ή να υποτιμήσεις την κατάσταση. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν κατά το απόγευμα να κάνουν την εμφάνισή τους, κάποιες γκρίνιες ή παράπονα από το σύντροφό σου ότι σπαταλάς περισσότερο χρόνο στα επαγγελματικά σου απ' ό, τι στον ίδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Έχεις όλη την καλή διάθεση σήμερα να κάνεις κάποιες δουλειές στο σπίτι σου, ένα γενικό συμμάζεμα ή καθαριότητα αλλά βρήκες και συ τη μέρα... Το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσεις όλο φόρα και μετά να σε πιάσει η βαρεμάρα ή να σου συμβούν διάφορα μικροατυχήματα λόγω απροσεξίας και να τα παρατήσεις σύξυλα. Άλλο που δεν ήθελες όμως. Τώρα θα έχεις μια καλή δικαιολογία για να ασχοληθείς περισσότερο με ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα και έχεις εξάψει το ενδιαφέρον σου.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ο έρωτας σου έχει πάρει τα μυαλά και δεν ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι ξένο για σένα γιατί συνήθως έτσι λειτουργείς αλλά με την Αφροδίτη και τη Σελήνη σήμερα στον 2ο οίκο σου τα πράγματα είναι πιο έντονα και παθιασμένα απ' ό, τι συνήθως. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην πιέζεις καταστάσεις γιατί νιώθεις ανασφάλεια εξαιτίας των... ξεσηκωτικών συναισθημάτων που κυριαρχούν μέσα σου γιατί δεν θα απολαύσεις τα καλά των δύο πλανητών.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved