Ερωτικό ωροσκόπιο 22/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 22/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να νιώθεις μια κατάπτωση σήμερα ή βαρεμάρα και να μην θέλεις να κάνεις το οτιδήποτε. Παρ' όλα αυτά ο Άρης στον 7ο οίκο σου δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις για πολύ, καθώς είτε ο σύντροφός σου θα σου δημιουργήσει ένα θέμα και θα πρέπει να αναλάβεις δράση είτε θα σου γίνει μια πρόταση – πρόκληση, αν δεν είσαι σε σχέση, που δε θα μπορείς να την απορρίψεις. Πάντως καλό θα ήταν να περιμένεις μια μέρα ακόμα, πριν κάνεις την όποια κίνηση.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σήμερα, όλα θα κυλήσουν ομαλά στην καθημερινότητά σου, αφήνοντάς σου ελεύθερο το πεδίο να ασχοληθείς με μια επικείμενη συνάντηση με ένα άτομο που θέλεις οπωσδήποτε στην ερωτική σου ζωή. Σε ενδιαφέρει να είσαι σαφής για το τι επιθυμείς εσύ αλλά πάνω απ' όλα να μην παρασυρθείς συναισθηματικά και αρχίσεις να τρελαίνεσαι, αν αντιληφθείς ότι δεν υπάρχει αμοιβαιότητα. Έχεις αποφασίσει να λειτουργήσεις συγκρατημένα από δω και στο εξής αλλά άγνωσται αι βουλαί των πλανητών, οπότε μην δίνεις και όρκο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Έχεις αρχίσει και απλώνεσαι επικίνδυνα στα ερωτικά σου θέματα, αυτό το διάστημα και με την βοήθεια Ήλιου και Ερμή στο ζώδιό σου, θέλεις να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο, να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις και να ανανεωθείς πάνω απ' όλα. Ίσως κάποια γεγονότα να σε σπρώξουν, ώστε να αλλάξεις την κατάσταση στα προσωπικά σου και επειδή δεν είσαι από τα άτομα που θα δεσμευτείς με οποιοδήποτε τρόπο, αν δεν νιώθεις έτοιμος/η, πιθανόν να οδηγηθείς σε χωρισμό ή σε απόσταση από το ταίρι σου.


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα σήμερα σου δημιουργεί ένα συναισθηματικό μπέρδεμα ή θολούρα, καθώς θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται διάφορα για ένα άτομο που ίσως είναι «απαγορευμένο» για σένα ή η γνώμη κάποιων συγγενών ή γνωστών σου για τη σχέση σου με ένα πρόσωπο να είναι αντίθετη από τη δική σου και να σε επηρεάσει αρκετά. Το μόνο θετικό της υπόθεσης είναι ότι όλα θα έρθουν στην επιφάνεια κι έτσι δεν περπατάς στα τυφλά, οπότε μπορείς να πάρεις αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα ίσως αποφασίσεις να μείνεις για λίγο μακριά από τα βλέμματα και τα στόματα κάποιων ατόμων για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να βρεις την ψυχική σου ηρεμία. Το μυαλό σου βέβαια μπορεί να ξεστρατίσει τελείως και να κάνεις τραβηγμένα σχέδια ή να φαντασιώνεσαι διάφορα για ένα πρόσωπο που ξέρεις ότι το πιο πιθανό να μην γίνουν ποτέ πραγματικότητα. Αυτό όμως δε σε εμποδίζει να ονειρεύεσαι, άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί αύριο – μεθαύριο...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η ερωτική σου ζωή σε απασχολεί έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα κι ίσως εξαιτίας των πιέσεων που δέχεσαι να λειτουργείς κάπως απότομα ή σπασμωδικά με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια απόσταση από σένα και το ταίρι σου. Ίσως σήμερα λοιπόν με τη Σελήνη απέναντί σου, στους Ιχθύες να αισθανθείς κάπως άσχημα για τα ξεσπάσματά σου ή τα νεύρα που βγάζεις και να θελήσεις να κάνεις πράγματα για το σύντροφό σου για να του το δείξεις στην πράξη, αφού με τα λόγια δεν το έχεις.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Στη σχέση σου ίσως ξαναρχίσουν τα όργανα και ανοίξει ένας νέος κύκλος διαφωνιών εξαιτίας διαφορετικών προσδοκιών, κατευθύνσεων ή στόχων ανάμεσα σε σένα και στο σύντροφό σου. Χρειάζεσαι χρόνο να σκεφτείς τις κινήσεις σου από δω και πέρα και κυρίως να μην αποσπάσαι από διάφορα προβλήματα ή άτομα και τη γνώμη τους και να αποφασίσεις τι ακριβώς θέλεις και από σένα και από τους άλλους στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ενώ είχες μια ηρεμία και πραότητα τις προηγούμενες ημέρες σήμερα έχεις μια εσωτερική ανησυχία που σε κάνει να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό ή να είσαι στο τσακ να παρεξηγηθείς για ασήμαντη αιτία. Από το βράδυ και μετά θα έρθεις πάλι στα ίσια σου και ενδεχομένως η αλλαγή της διάθεσής σου να οφείλεται σε μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι η οποία θα εξελιχθεί αρκετά καλά και θα σου δώσει το δικαίωμα να ελπίζεις για κάτι καλύτερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Θα ήθελες να ασχοληθείς περισσότερο με τον προσωπικό σου χώρο σήμερα ίσως γιατί τον έχεις βαρεθεί και θέλεις να τον ανανεώσεις για να νιώθεις κι εσύ πιο άνετα σε αυτόν. Θα ξεκινήσεις λοιπόν με όλο σου τον ενθουσιασμό να κάνεις σχέδια αλλά κατά το βραδάκι είναι πολύ πιθανό να τα αναβάλεις για άλλη μέρα και να βγεις μια βόλτα με το ταίρι σου να χαλαρώσεις ή να συναντηθείς με ένα πρόσωπο που προσπαθείς να κερδίσεις μιας και σου παρουσιάστηκε η ευκαιρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Κάποιες υποχρεώσεις σήμερα ή συζητήσεις που ίσως γίνουν να σε κάνουν να βαρεθείς αρκετά και να θέλεις να τις τελειώνεις μια ώρα αρχύτερα. Δεν έχεις και πολύ διάθεση να μιλάς για τα ίδια και τα ίδια και να ψάχνεις λύσεις για άλλους, πολύ περισσότερο που στα δικά σου θέματα δεν την έχεις βρει ακόμα και χρειάζεσαι χρόνο. Πάντως τώρα που γύρισε ορθόδρομος ο Άρης, θα σταματήσουν και τα πισωγυρίσματα στην ερωτική σου ζωή και θα τραβήξεις μπροστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Δεν είσαι από τα άτομα που αγχώνονται και προβληματίζονται για τα ερωτικά τους ίσως γιατί θεωρείς ότι είναι μάλλον άσκοπο, αφού ό, τι είναι να γίνει θα γίνει, με ή χωρίς τη δική σου προσπάθεια. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να συμβάλεις κι εσύ στη σχέση σου και να την αφήνεις στην τύχη της. Χρειάζεται να δείχνεις το ενδιαφέρον σου και μάλιστα καθημερινά κι όχι να πιστεύεις ότι είναι αυτονόητο, επειδή είσαι ακόμα εκεί. Εσύ όμως δείχνεις να το ξεχνάς και να καταπιάνεσαι με άλλα πράγματα κι αυτό προκαλεί γκρίνιες.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η Σελήνη και για σήμερα θα είναι στο ζώδιό σου, προσφέροντάς σου απλόχερα κέφι, θετική ενέργεια αλλά και διάθεση να φροντίσεις και να δώσεις αγάπη στο αγαπημένο σου πρόσωπο. Ίσως δημιουργήσεις μια όμορφη ρομαντική ατμόσφαιρα για τους δυο σας για να ξεχάσετε τα άγχη και προβλήματα της καθημερινότητας για να ξαναβρείτε τον έρωτά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, εκμεταλλεύσου το μυστήριο που σου εμπνέει η ημέρα για να προσεγγίσεις ένα νέο πρόσωπο, έστω και αν είναι αρχικά σε φιλικό επίπεδο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved