Ερωτικό ωροσκόπιο 18/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Δικαιούσαι να κολλήσεις το «Εδώ γίνεται το πάρτι» έξω από την πόρτα της καρδιάς σου το οποίο ξεκινάει από το πρωί σήμερα, όχι βέβαια λόγω εκλογών, αλλά της Αφροδίτης στο ζώδιό σου που κάνει τετράγωνο με το Δία. Κέφια, γέλια και ερωτισμός όλα σε υπερβολικές δόσεις σε βάζουν στο κέντρο του ενδιαφέροντος, καθώς σαν το λουλούδι θα μαζέψεις γύρω σου όλες τις πεταλούδες και τις μέλισσες. Για δεσμεύσεις δεν είναι η μέρα, οπότε διασκέδασε και μην βιαστείς να δηλώσεις ότι ερωτεύτηκες γιατί σύντομα θα σου περάσει....

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, σήμερα βλέποντας πόσο έχεις κακοπεράσει τον τελευταίο καιρό, θέλει να σου φτιάξει τη διάθεση και να σκάσει το χειλάκι σου γι' αυτό έρχεται να σου κάνει ένα δωράκι που μπορεί να είναι υλικό, μπορεί και ερωτικό. Ό, τι κι αν είναι θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και θα αρχίσεις να παίρνεις τα πάνω σου. Ενδεχομένως να ξεχάσεις δεσμούς, έγνοιες κι υποχρεώσεις αλλά για λίγο καλό θα σου κάνει.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Όλα τα ζώδια ευνοούνται σήμερα αλλά σίγουρα εσύ είσαι από εκείνα που έχεις μια τύχη παραπάνω για μια καινούργια γνωριμία με άτομο που θα είναι η προσωποποίηση της χαράς της ζωής και θα σε κάνει να γελάσεις με την ψυχή σου ή, αν υπάρχει ήδη ένα άτομο που κυνηγάς, επιτέλους να καταφέρεις να το κερδίσεις. Όπως και να έχει το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις καλά και θα βρεθείς με κόσμο που σου αρέσει.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χαρά και ενθουσιασμός επικρατεί σήμερα στο πλανητικό σκηνικό που σε κάποιες περιπτώσεις ίσως αγγίξει τα όρια της υπερβολής. Η Αφροδίτη με το Δία στο ζώδιό σου ως βοηθό θα σε σπρώξει να πετάξεις την εσωστρέφεια που σε διακρίνει και σου υπενθυμίσει ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να την περνάς μέσα σε ανασφάλειες, καημούς και παράπονα. Πρόσεχε όμως γιατί με την ευκολία που θα ελκύεις και θα σε ελκύουν διάφορα άτομα κινδυνεύεις να κάνεις τη λάθος επιλογή.


ΛΕΩΝ

leont

Όλα σου φαίνονται υπέροχα σήμερα. Η ζωή είναι ωραία κι υπάρχουν άτομα γύρω σου που σε αγαπούν και σε νοιάζονται, ακόμα κι αν δεν έχεις βρει το ένα και μοναδικό που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει πιο γρήγορα, αλλά κάπου μέσα σου η ελπίδα θα φουντώσει και θα νιώσεις ότι είσαι πολύ κοντά να το πετύχεις. Η χαλαρότητα και η ευδιαθεσία σου ίσως σε φέρει κοντά σε κάποιους ανθρώπους που μελλοντικά θα σου ανοίξουν πόρτες γι' αυτό καλό είναι να κυκλοφορήσεις και να ανακατευτείς με το πλήθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Σήμερα, με την Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου σε τετράγωνο με το Δία έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις ένα άτομο που ερωτικά θα σε παρασύρει και θα ξεχάσεις έστω και για λίγο τις πάγιες θέσεις σου. Θα προσπαθήσει να σε πείσει και εν μέρει θα το καταφέρει ότι το παν είναι να περνάς καλά και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χαλαρώσεις αρκετά και θα πας κόντρα σε κανόνες και προγράμματα. Κι αν θέλεις κάτι πολύ, απλά απλώνεις το χέρι σου και το παίρνεις...

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Αφροδίτη έχει στήσει ολόκληρο πανηγύρι πάνω από το κεφάλι σου και σε προσκαλεί να μπεις κι εσύ στο χορό που φυσικά δε θα της χαλάσεις το χατίρι. Και γιατί να το κάνεις άλλωστε; Πέρα από το ότι σε ανάγει στα πρόσωπα που θα γοητεύσουν και θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του άλλου φύλου πάνω τους, σου δίνει και τα εχέγγυα ότι θα ξεχάσεις ντέρτια και καημούς και θα διασκεδάσεις με το αγαπημένο σου παιχνίδι, το φλερτ. Αν ψάχνεις πάντως κάτι πιο μόνιμο και διαρκείας, θυμήσου ότι η μέρα δεν προσφέρεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η σημερινή μέρα δεν έχει ίχνος σοβαρότητας, αυτοσυγκράτησης και υπευθυνότητας κάτι που εσένα σε χαλάει αρκετά αλλά αλήθεια, δεν ήρθε η ώρα να ξεχάσεις για λίγο τα προβλήματά σου; Πόσο πια θα κοπιανιέσαι και θα χτυπιέσαι να βρεις τρόπους να καταφέρεις να γίνουν όλα όπως εσύ θέλεις; Όσο υπάρχει ο Κρόνος στο ζώδιό σου τα ζητήματα στη σχέση σου δε θα σταματήσουν να εμφανίζονται, οπότε χαλάρωσε, όταν σου δίνεται η ευκαιρία και πέρνα καλά με το έτερο ήμισυ, αφού η χαρά έτσι κι αλλιώς κρατάει λίγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η μέρα σου προσφέρει απλόχερα ευκαιρίες και εσύ λες και το έχεις μυριστεί, καιροφυλακτείς για να τις αρπάξεις. Σαν παιδί στο λούνα παρκ, η αισιοδοξία, ο ενθουσιασμός αλλά πάνω απ' όλα η έντονη ερωτική διάθεση δεν σου επιτρέπουν να συγκρατηθείς και θέλεις να μπεις σε κάθε παιχνίδι. Σαφώς η υπερβολή θα υπάρχει σε όλο της το μεγαλείο, καθώς και η τάση σου για να αντλήσεις ευχαρίστηση και να περάσεις καλά, ακόμα κι αν είναι μόνο για μια μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο δεν είναι αρκετή για να αποτρέψει την Αφροδίτη που με συνεργό το Δία θα προσπαθήσει να σε σηκώσει από την πολυθρόνα της ερωτικής σου ζωής και να σε σπρώξει να βγεις προς τα έξω, να διασκεδάσεις και να πιστέψεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι καλύτερο από το συνηθισμένο και μετρημένο που έχεις ή επιδιώκεις. Ξανοίξου λοιπόν, γνώρισε άτομα και μην περιορίζεις τους ορίζοντές σου. Ακόμα κι αν δεν σου εγγυάται τίποτα, τουλάχιστον σου ανοίγει την όρεξη να πας για το παραπάνω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Περιορισμός κανένας, διάθεση και ηθικό ακμαία και πλαίσια ανύπαρκτα! Τι παραπάνω θες για να ευθυμήσεις σήμερα; Αν αναζητάς κάποιο άτομο για να περάσεις καλά, χωρίς δεσμεύσεις και συναισθηματικά δράματα, η μέρα είναι η πιο κατάλληλη για να το βρεις. Αν, πάλι, έχεις ήδη σχέση, θα νιώσεις την ανάγκη για χαλάρωση πλάι στο σύντροφό σου κι ίσως το παρακάνεις με το φαγητό, το ποτό ή ό, τι άλλο περιλαμβάνει η έννοια «καλοπέραση».

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η σημερινή μέρα θα λειτουργήσει για σένα με τον καλύτερο τρόπο στα ερωτικά ή την υπάρχουσα σχέση σου, αφού η θετική ενέργεια που υπάρχει γύρω σου συμβάλλει στο να διασκεδάσεις αλλά και να γίνουν πιο εύκολα ερωτικές προσεγγίσεις από και προς εσένα και συναισθηματικά αλισβερίσια. Ίσως φτάσεις λίγο στην υπερβολή, αν είσαι σε σχέση με το να θέλεις να προσφέρεις ό, τι διαθέτεις στο σύντροφό σου για να τον ευχαριστήσεις και έτσι θα περάσετε καλά κι οι δύο. Εσύ με τη χαρά του κι ο άλλος με την προσφορά σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved