Ερωτικό ωροσκόπιο 17/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 17/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Παρότι έχεις συνηθίσει πρώτα να κινείσαι και μετά να σκέφτεσαι σήμερα θα διαπιστώσεις ότι για να επιτύχεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου για ένα άτομο που θέλεις, θα πρέπει να λειτουργήσεις τελείως αντίθετα. Όχι ότι θα κάνεις και πενταετές πλάνο αλλά σίγουρα θα καταστρώσεις ένα σχέδιο, ώστε η προσέλκυση που επιδιώκεις να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν είσαι σε σχέση, για μια απόφαση που πρέπει να πάρεις, θα δώσεις βάση περισσότερο στα συναισθήματα του συντρόφου σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Είναι μια μέρα που, αυθόρμητα και χωρίς να σε αναγκάσει κανείς, θα αρχίσεις από το μεσημέρι να οργανώνεσαι, για το που θα πας και τι θα φας, μέχρι το πώς θα κινηθείς σε μια υπόθεση στα ερωτικά σου που σε απασχολεί. Βέβαια, αυτό που είναι το πιο σημαντικό για σένα είναι να κρατήσεις το πρακτικό σου πνεύμα και να μην αφήσεις σκέψεις ή συναισθήματα να σε παρασύρουν γιατί θα βγεις εκτός της πορείας σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σαφώς αύριο θα είναι μια πολύ καλύτερη μέρα για όλους αλλά εσύ προθερμαίνεσαι από σήμερα λόγω σαββατόβραδου και κάνεις αρκετά σχέδια για το πώς θα περάσεις τη νύχτα σου. Καλό θα είναι πάντως να κάνεις μια καλή τόσο οικονομική, όσο και ερωτική... διαχείριση γιατί και στις δύο περιπτώσεις παρουσιάζεις δείγματα σπατάλης. Μιας και είναι αδύνατο να έχεις κέρδος και από τα δύο, είναι σημαντικό να «θυσιάσεις» το ένα για χάρη του άλλου.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 7ο οίκο σου από αργά το πρωί σε καλεί να αναλάβεις καθήκοντα και υποχρεώσεις στη σχέση σου ή τα ηνία σε μια υπόθεση που την αφορά και να μπορέσεις να την διεκπεραιώσεις με συνέπεια και σοβαρότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η θα διαπιστώσεις ότι χρησιμοποιείς περισσότερο τη λογική σου σήμερα παρά την καρδιά σου και θα κάνεις ένα νοητό υπολογισμό για το πώς θα ήταν καλύτερα να κινηθείς στα ερωτικά σου, μετρώντας φυσικά και τις συνέπειες.


ΛΕΩΝ

leont

Εσύ έχεις το κακό ότι δείχνεις σοβαρότητα και δυναμικότητα αλλά θέλεις τόσο πολύ να σε αγαπάνε, να σε προσέχουν και να σε γεμίζουν κομπλιμέντα που αν δεν το καταφέρνεις, γκρινιάζεις και πέφτεις ψυχολογικά. Σήμερα ίσως διαπιστώσεις ότι τελικά αναλώνεσαι σε επιφανειακά πράγματα και σου λείπει η ουσία. Στα ερωτικά σου, κάνε εσύ το πρώτο βήμα, αν χρειάζεται, για να προσεγγίσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει και μην περιμένεις να έρθει γονατιστό στο κατώφλι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Παρόλο που δεν είσαι από τα άτομα που κινούνται με γνώμονα το συναίσθημα, αυτό δε σημαίνει ότι δεν το αποζητάς στη ζωή σου. Σήμερα ίσως νιώσεις ότι έχεις παραγκωνίσει την προσωπική σου ζωή για χάρη των επαγγελματικών σου ή έχεις χάσει τον μπούσουλα, εξαιτίας των δικών σου σφοδρών επιθυμιών και είσαι λίγο «μπάτε σκύλοι αλέστε». Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου γιατί ο χρόνος κυλάει και τα περιθώρια να πετύχεις κάτι καλό στενεύουν.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ένα μεγάλο κομμάτι της ημέρας σου σήμερα θα το σπαταλήσεις στο σπίτι σου, είτε με το νοικοκυριό και δουλειές που ανέβαλες εδώ και μέρες να κάνεις ή με την αναμόρφωση κάποιων χώρων του ώστε να γίνουν πιο λειτουργικοί. Αυτό θα σε αποσπάσει από το να σκέφτεσαι και να ασχολείσαι συνεχώς με τα ερωτικά σου και τη σχέση σου και το αποτέλεσμα θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Αν είσαι σε σχέση, θα θελήσεις να ετοιμάσεις μια υπέροχη βραδιά για δύο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Μια συζήτηση σήμερα με ένα έμπειρο άτομο που σέβεσαι την άποψή του ίσως σου δείξει ένα άλλο δρόμο από αυτόν που είχες στο μυαλό σου, ώστε να μπορέσεις να βγεις από ένα συναισθηματικό αδιέξοδο ή να μπορέσεις να προσελκύσεις ένα άτομο που σου αρέσει αρκετά αλλά υπάρχουν κάποια εμπόδια που δε σε αφήνουν να λειτουργήσεις άμεσα. Η τελική απόφαση φυσικά θα είναι δική σου αλλά σίγουρα θα βοηθηθείς αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

«Η τσέπη άδεια από λεφτά μα η καρδιά γεμάτη» Ωραίος στίχος πράγματι αλλά εσύ θέλεις να είναι και τα δύο γεμάτα για να είσαι ευτυχισμένος/η και να μπορείς να σκορπάς αφειδώς προς πάσα κατεύθυνση. Σήμερα ίσως νιώσεις ότι κάνεις χαζομάρες ώρες-ώρες και δεν κάθεσαι να σκεφτείς το μέλλον σου ούτε στα ερωτικά, ούτε στα οικονομικά και να πέσεις προς στιγμήν ψυχολογικά, αλλά έτσι όπως σου ήρθε, έτσι θα σου φύγει. Από το απόγευμα το μόνο που θα σε απασχολεί θα είναι το σε ποια αγκαλιά θα σε βρει το βράδυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο από σήμερα το πρωί, απαιτεί από σένα να αφήσεις τις όποιες ανασφάλειές σου και να βάλεις τα δυνατά σου για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που επιδιώκεις. Αυτό ίσως σε σπρώξει να κάνεις μια κίνηση ματ στη σχέση σου που βλέπεις ότι δεν πηγαίνει όπως επιδίωκες. Αν είσαι από τους ελεύθερους του ζωδίου σου, ήρθε η ώρα να αποδείξεις ότι η ποιότητα και η ισχυρή προσωπικότητα κάνει πολύ περισσότερα κεφάλια να γυρίσουν και καρδιές να χτυπήσουν απ' ό, τι η εμφάνιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Κούραση, αμφιβολίες και κάποια ερωτηματικά θα σε απασχολήσουν αρκετά σήμερα για το αν οι πρόσφατες κινήσεις στα ερωτικά σου τελικά ήταν πολύ αυθόρμητες και παρορμητικές και έπρεπε να συγκρατηθείς και να περιμένεις λίγο. Γι' αυτό θα τελειώσεις όλα όσα πρέπει να κάνεις και θα θελήσεις να συναντηθείς με κάποιο άτομο που εμπιστεύεσαι για να μοιραστείς τον προβληματισμό σου κι ίσως μπορέσει να σε καθησυχάσει.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Νιώθεις ότι το κλίμα ανάμεσα σε σένα και στο σύντροφό σου είναι κάπως μουντό σήμερα, καθώς πλανάται στην ατμόσφαιρα μια σοβαρότητα ή μια ψύχρα σαν να έχει συμβεί κάτι. Παρ' όλο που δεν έχεις μιλήσει μαζί του, το πιάνεις με τις ευαίσθητες κεραίες σου κι έχεις την αίσθηση ότι κάπου ευθύνεσαι αλλά δεν μπορείς να βρεις το που. Αντί να σε πιάνει η ανησυχία και να τρώγεσαι, καλό θα ήταν να τον προκαλέσεις έμμεσα, ώστε να σου ανοιχτεί και να σου πει ο ίδιος τι συμβαίνει γιατί πιθανόν άλλος να είναι ο λόγος.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved