Ερωτικό ωροσκόπιο 14/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 14/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή Πανσέληνος στο Σκορπιό αλλά πολύ περισσότερο το τετράγωνο της Αφροδίτης που είναι στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα συνθέτουν ένα σκηνικό ερωτικού μυστηρίου Τουλάχιστον στο σεξουαλικό επίπεδο το πάθος είναι αυτό που θα σε καθορίσει και θα ζήσεις πρωτόγνωρες εμπειρίες ενώ κάποιες άγνωστες πτυχές σου θα «φωτιστούν» και πιθανόν να σε επηρεάσει η ανακάλυψή τους και να σε παρακινήσει να ψάξεις περισσότερο τι κρύβεται μέσα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Εννοείται ότι με την σημερινή Πανσέληνο ανάγεσαι σε πρωταγωνιστή της ημέρας και θα πρέπει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Η ερωτική σου σχέση θα βρεθεί στο επίκεντρο και φυσικά θα πρέπει να πάρεις θέση και να ξεκαθαρίσεις και το τι ακριβώς θέλεις εσύ από αυτήν και τι διατίθεσαι να προσφέρεις. Ακόμα κι αν φοβάσαι ότι ενδέχεται να πυροδοτήσεις την κατάσταση, μην αφήνεις τέτοια ζητήματα εκκρεμή γιατί σύντομα θα επανέλθουν στην επιφάνεια και μάλιστα πιο έντονα. Παρ' όλα αυτά φρόντισε να διατηρήσεις τη συνοχή και την ψυχραιμία σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Αρκετά προβλήματα με το ταίρι σου ενδέχεται να εμφανιστούν σήμερα που θα βαρύνουν αρκετά την ψυχολογία σου και θα σου δημιουργήσουν αρνητικές σκέψεις. Σκέφτεσαι πολύ σοβαρά να δώσεις ένα τέλος πια, να τα παρατήσεις όλα και να πας για άλλα, πιο μικρά ή πιο μεγάλα, εφόσον βλέπεις ότι δεν υπάρχει κοινός κώδικας επαφής. Επιπλέον δεν μπορείς να διαθέσεις την αποκλειστικότητά σου σε κανέναν και τέτοιες απαιτήσεις σε φοβίζουν αν μη τι άλλο.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι τόσο η Πανσέληνος όσο αυτά που φέρνει το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που θα σε επηρεάσουν στα ερωτικά σου, αφού θα κυριαρχήσει τόσο η απόλυτη στάση όσο και κάποιες σκηνές ζήλειας ή κτητικότητας που δεν είχες προετοιμαστεί κατάλληλα να βιώσεις. Το μοιραίο πάθος κι ίσως μετέπειτα λάθος είναι πολύ κοντά να σου τύχει, ειδικά αν δεν είσαι σε σχέση γι' αυτό κάνε ένα βήμα τη φορά για να μην βρεθείς κάπου που δε θα σε σηκώνει το κλίμα αλλά δεν μπορείς και να φύγεις.


ΛΕΩΝ

leont

Αρκετά είναι αυτά που πρέπει να κάνεις για να υπάρξει ένα αποτέλεσμα αντάξιο των προσπαθειών σου αλλά μάλλον κάπως στραβά τα χειρίζεσαι και στο τέλος φορτώνεσαι εκτός από υποχρεώσεις και ενοχές. Ενδεχομένως το να μοιράζεσαι κάποια από αυτά με το σύντροφό σου δε σου βγαίνει και οι εντάσεις μαζί του δεν είναι απίθανο να ξεσπάσουν σήμερα, αφού όλες αυτές τις μέρες μαζεύεις μέσα σου πράγματα και δεν μιλάς. Αν είναι να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα πάντως, φρόντισε να έχεις τον απόλυτο έλεγχο και μη φανεί σαν εκδίκηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Πιθανόν σήμερα να αισθανθείς κάπως ξεκρέμαστος/η γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου είχε δώσει ο σύντροφός σου τελικά δεν πραγματοποιήθηκαν και τόσο καιρό εσύ έκανες υπομονή για το τίποτα. Η αντίδρασή σου δεν θα είναι και η καλύτερη αλλά μήπως εξαιτίας της ψυχολογικής σου φόρτισης μηδενίζεις τα πάντα; Καλό είναι να κάτσετε οι δυο σας να τα βάλετε όλα κάτω στο τραπέζι των συζητήσεων, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση. Άκου, κρίνε και μετά δράσε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Έχεις την αίσθηση ότι κάποιος έχει ένα καζάνι και μια κουτάλα και ανακατεύει συνεχώς τα αισθηματικά σου. Προσπαθείς να ισορροπήσεις στη σχέση σου, να κάνεις βήματα να απεμπλακείς από μια κατάσταση που σε πιέζει ή να καταλήξεις για το αν θέλεις ένα άτομο ή όχι αλλά τελικά όλο εμπόδια προκύπτουν στο δρόμο σου και δεν μπορείς να προχωρήσεις. Μήπως όμως εσύ τα δημιουργείς όλα αυτά με την ανασφάλεια και την αναποφασιστικότητά σου; Αν ναι, ήρθε η ώρα να ρισκάρεις, ακόμα κι αν όλες οι πιθανότητες φαίνονται εναντίον σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ξεροκεφαλιά, απαιτήσεις, ζήλεια και μαυρόασπρες αποχρώσεις κυριαρχούν στη σχέση σου με τη σημερινή Πανσέληνο στο ζώδιό σου. Ρομαντικό το βραδινό θέαμα αλλά εσένα μάλλον συναισθηματική φόρτιση θα σου προκαλέσει, ειδικά αν είσαι μόνος/η και βλέπεις τον καιρό να περνάει και να μη γίνεται κάτι που θα σε συναρπάσει. Και σαν να μην έφτασε αυτό, η όψη της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα σε προκαλεί να φτάσεις τα πράγματα στο τέρμα με το μέχρι πρότινος αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Το κέφι δεν θα είναι το στοιχείο που θα επικρατήσει στη σημερινή μέρα. Η κατάσταση στη σχέση σου μυρίζει μπαρούτι και θα φροντίσεις να κρατήσεις μια απόσταση για να μην είσαι εσύ το άτομο που θα πετάξει το αναμμένο σπίρτο. Αν είσαι ελεύθερος, το πάθος σου για ένα πρόσωπο είναι αρκετά έντονο αλλά θα αντιληφθείς είτε ότι δεν τρέφει τα ίδια αισθήματα με σένα, οπότε πρέπει να προχωρήσεις παρακάτω, είτε ότι είναι πολύ δύσκολο να το αποκτήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Αν αφεθείς σήμερα, τότε όλο και περισσότερο θα αρχίσεις να βυθίζεσαι σε μια συναισθηματική άβυσσο εξαιτίας της κατάστασης στα ερωτικά σου γι' αυτό θα πρέπει να αντισταθείς και να πιαστείς απεγνωσμένα από κάπου για να αρχίσεις σιγά-σιγά να ανεβαίνεις. Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου μπορεί να σε φέρει στον πάτο αλλά μόνο έτσι θα προσπαθήσεις να βγεις στην επιφάνεια. Ξέρεις ότι εδώ που έχεις φτάσει δεν έχεις και πολλά να χάσεις, οπότε ο μόνος τρόπος για ξεχυθείς μπροστά είναι να πας ένα βήμα πίσω για να πάρεις φόρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η πορεία της ερωτικής σου σχέσης δεν είναι αυτή που προσδοκούσες και σήμερα θα νιώσεις ότι μπαίνεις σε μονόδρομο. Σαφώς τα συναισθήματα μέσα σου για το συγκεκριμένο άτομο είναι πολλά αλλά δεν μπορείς να μην σκεφτείς ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ σας που δεν είναι συμβιβάσιμες. Ή, λοιπόν, θα προχωρήσεις και θα προσπαθήσεις να τις εξομαλύνεις ή θα αποδεχτείς το μοιραίο και θα χωρίσετε τα τσανάκια σας. Πιθανόν πάντως ένα μυστικό να βγει στην επιφάνεια και να αλλάξει τελείως τα δεδομένα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ό, τι μάθεις σήμερα ίσως σε επηρεάσει και σε αναγκάσει να επανεξετάσεις ή να ερευνήσεις βαθύτερα κάποια πράγματα στη σχέση σου. Δεν μπορείς όμως να έχεις την αντικειμενική κρίση που χρειάζεται, όταν έχεις φορτιστεί συναισθηματικά. Η ερμηνεία που θα δώσεις θα είναι τελείως αρνητική και ίσως δημιουργήσεις σοβαρό πρόβλημα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου, εξαιτίας της δυσπιστίας που θα δείξεις. Εκμυστηρεύσου αυτό που σε απασχολεί σε ένα άτομο που εμπιστεύεσαι την γνώμη του.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved