Ερωτικό ωροσκόπιο 13/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Οι δικές σου σφοδρές επιθυμίες αλλά και το έντονο ερωτικό στοιχείο που πλανάται στην ατμόσφαιρα θα σε κάνουν να χάσεις το μπούσουλα σήμερα. Δεν έχεις μυαλό για τίποτα παρά μόνο για το άτομο που σε ενδιαφέρει και το πότε θα βρεθείς στην αγκαλιά του. Το πάθος ενδέχεται να σε τυφλώσει, αν δεν είσαι σε σχέση και να σε παρασύρει σε μια κατάσταση που τουλάχιστον στον σεξουαλικό τομέα πρόβλημα δεν θα υπάρχει αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι σπαρμένη με ροδοπέταλα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η Σελήνη μπήκε από το ξημέρωμα στο Σκορπιό και λογικό είναι να σε επηρεάσει στον τομέα της σχέσης σου. Σήμερα ενδεχομένως να ξεθαφτεί μια κατάσταση από το παρελθόν που θα σε αναστατώσει ή ένα πρόβλημα που πίστευες ότι είχε λυθεί. Παρ' όλα αυτά η ερωτική σου διάθεση παραμένει ακμαία και το βράδυ θα ζήσεις καυτές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις ένα άτομο μυστήριο ή που σου δημιουργεί την ανάγκη να προσπαθήσεις να μάθεις παραπάνω πράγματα γι΄αυτό.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Έχεις βαλθεί να πας κόντρα στο βαρύ κλίμα που επικρατεί σήμερα και να μην το αφήσεις να επηρεάσει τη διάθεσή σου, όμως δε θα είναι καθόλου εύκολο. Στον εργασιακό χώρο σου δημιουργούνται κάποιες υποψίες που πρέπει να ερευνήσεις κι όχι μόνο για να ικανοποιήσεις την περιέργειά σου. Στον ερωτικό τομέα, πάλι, είναι η μέρα όπου τα μυστικά κυριαρχούν και ίσως αναγκαστείς να κρύψεις κάποια πράγματα από το έτερο ήμισυ για να μην προκαλέσεις αναστάτωση.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το συναίσθημα υπάρχει έντονο σήμερα και σε πιέζει να το εκφράσεις, το ίδιο και η διάθεση για να περάσεις ένα άκρως ερωτικό βράδυ με το ταίρι σου γι' αυτό φρόντισε να το εκμεταλλευτείς. Αν είσαι σε σχέση, πέρα των προσωπικών στιγμών που θα βιώσεις, ίσως συναντήσεις με το ταίρι σου κάποιους κοινούς φίλους σας όπου υπάρχει περίπτωση η κουβέντα σας να εξελιχθεί σε μίνι ψυχανάλυση και να έχει πολλές εξομολογήσεις που θα σε επηρεάσουν.


ΛΕΩΝ

leont

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χάσεις τώρα τα βήματά σου, πάνω που έχεις μπει σε σωστή πορεία, απλά σήμερα θα πρέπει να κόψεις λίγο ταχύτητα, να λειτουργήσεις περισσότερο με το ένστικτό σου και να ερευνήσεις καλά την όποια κατάσταση που πας να εμπλακείς, ιδιαίτερα αν είναι ερωτική. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει αρκετές κρυφές προεκτάσεις που στην πορεία θα τη δυσκολέψουν αρκετά και δεν θα είναι εύκολο για σένα να τη χειριστείς ή να έχεις μεγάλη χασούρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Το αγαπημένο σου είναι να ψάχνεις να βρεις ψύλλους στα άχυρα και σήμερα η μέρα σε εμπνέει κάπως παραπάνω και θα αρχίσεις να εξετάζεις με το μεγεθυντικό φακό, λέξεις, στάση και συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει, μόνο και μόνο γιατί σου έχει δημιουργηθεί δυσπιστία και πιστεύεις ότι κάτι κρύβει. Καλό είναι πάντως να μην αφήσεις το μυαλό σου να ξεστρατίσει πολύ γιατί τα επιχειρήματα μπορεί να σου φαίνονται λογικά αλλά δεν είναι αξιόπιστα, εξαιτίας της συναισθηματικής σου φόρτισης.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σήμερα η μέρα για σένα σε καλεί να απολαύσεις μια βραδιά γεμάτη πάθος και ένταση και καλά θα κάνεις να την υπακούσεις. Άφησε λοιπόν φοβίες και συναισθήματα που σε κρατούν πίσω και βγάλε τον αισθησιασμό και τη γοητεία σου που σε κάνει να ξεχωρίζεις και ζήσε τη νύχτα σου στο έπακρο. Αν είσαι σε σχέση ίσως νιώσεις να σε κυριεύει μια ζήλεια ή διάθεση να ελέγξεις το σύντροφό σου αλλά χωρίς να δημιουργήσεις σκηνικό μεταξύ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα, ο μαγνητισμός που εκπέμπεις είναι πολύ έντονος και είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις αξέχαστες στιγμές. Έτσι κι αλλιώς είσαι ένα κατεξοχήν ερωτικό ζώδιο και με τη Σελήνη στο πλευρό σου από τα ξημερώματα σπρώχνεσαι όχι μόνο να τον εκδηλώσεις αλλά και να τον εκμεταλλευτείς όσο μπορείς. Κάποιες συναισθηματικές εξομολογήσεις του συντρόφου σου θα αγγίξουν πολύ ευαίσθητες πλευρές σου ενώ αν είσαι ελεύθερος/η η έλξη που ασκείς σε βοηθά για να κατακτήσεις το άτομο που επιθυμείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ενώ έχεις άπειρες ευκαιρίες και επιλογές με τους διάφορους πλανήτες που σε ευνοούν αυτόν τον καιρό, εσύ ίσως έχεις κολλήσει με ένα άτομο που δεν μπορείς ή δεν σου επιτρέπεται για κάποιους λόγους να έχεις και πιθανόν σήμερα η ψυχολογία σου να είναι κάπως πεσμένη γιατί δεν μπορείς να το ξεπεράσεις. Γι' αυτό και ίσως θελήσεις να μην έχεις επαφές με κανέναν και να μείνεις με τον εαυτό σου για να σκεφτείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Παρότι η μέρα σου ξεκινά με μια κάπως περίεργη διάθεση από το βράδυ και μετά μπορεί με τη βοήθεια μιας παρέας ή ενός φίλου σου να αρχίσεις να εμβαθύνεις λίγο περισσότερο τα πράγματα και θα ανακαλύψεις και το λόγο που βρίσκεσαι στην συγκεκριμένη ερωτική κατάσταση. Ενδεχομένως να είναι και η αρχή του νήματος για σένα να ξεδιαλύνεις τα πράγματα μέσα σου, ώστε να μπορέσεις να κινηθείς με μόνο γνώμονα τη βελτίωση της προσωπικής σου ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Μπορεί να είσαι σε μια φάση που τα χρήματα δεν τρέχουν από τα μπατζάκια σου αλλά αυτό σε βοηθά να βρίσκεις άλλες λύσεις, προκειμένου να περάσεις καλά και να βιώνεις προσωπικές στιγμές, έστω κι αν δε πας πουθενά. Ίσως ο χώρος σου γίνει ερωτική φωλιά σήμερα για σένα και το ταίρι σου και με την έμπνευση που έχεις θα φτιάξεις την ανάλογη ατμόσφαιρα με ό, τι μπορείς προκειμένου να το ικανοποιήσεις. Αν, πάλι, δεν είσαι σε σχέση, υπάρχει περίπτωση να σε ελκύσει ένα άτομο που βγάζει έντονο μαγνητισμό.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Μια πρόταση ή πρόσκληση σήμερα, αντί να σε ανεβάσει στα ύψη, ίσως σε βάλει σε σκέψεις και αναγκαστείς να αναδιπλωθείς. Ναι μεν το συγκεκριμένο άτομο μπορεί να σε ενδιαφέρει αλλά δεν ξέρεις ακόμα αν είσαι έτοιμος/η για την επόμενη φάση μαζί του. Πάντως καλό θα ήταν να μην αφήσεις να περάσει πολύ, πριν δώσεις την απάντησή σου γιατί εσύ μπορεί να προσπαθείς να βρεις τρόπους να εξασφαλιστείς αλλά κι αυτό με τη σειρά του πιθανόν να το εκλάβει ως απόρριψη.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved