Ερωτικό ωροσκόπιο 9/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Ψυχολογικά είσαι καλά αλλά θα φροντίσεις και σήμερα να διατηρήσεις τις μηχανές σου στο ρελαντί και να μαζέψεις δυνάμεις για το σαββατοκύριακο που ακολουθεί. Ήδη άλλωστε έχεις κάνει κάποια «έρευνα» στο ερωτικό χώρο και ξέρεις προς τα πού να κατευθυνθείς οπότε το μόνο που θα κάνεις είναι να κάνεις τα πλάνα σου και να χτυπήσεις την κατάλληλη στιγμή. Πρόσεξε μόνο μήπως η υπερβολική αυτοπεποίθησή σου προκαλέσει τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η μέρα είναι κατάλληλη για συναντήσεις με γνωστούς και φίλους που ενδέχεται να σου κάνουν παράπονα ότι «χάθηκες» και δεν επικοινωνείς πια τόσο τακτικά όσο κάποτε κι ίσως ένα δίκιο να το έχουν γιατί άμα βρεις κάτι που σου αρέσει, κολλάς. Αν είσαι σε σχέση φρόντισε σήμερα να κάνεις ένα βήμα πίσω σε περίπτωση που υπάρξει κάποια διαφωνία με τον σύντροφό σου και μην στυλώσεις τα πόδια στο έδαφος μόνο και μόνο γιατί θέλεις να περάσει το δικό σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Για να απολαύσεις ξένοιαστα το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα πρέπει να ολοκληρώσεις αρκετές δουλειές που έχουν μαζευτεί. Και μόνο στη σκέψη ότι το μυαλό σου θα ηρεμήσει από αυτά τα θέματα και θα είσαι με το ταίρι σου χαλαρά παίρνεις θάρρος και είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις το οτιδήποτε. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανόν τώρα τελευταία να γνώρισες ένα πρόσωπο που σου δημιουργεί την αίσθηση ότι είναι αυτό που αναζητάς. Φρόντισε λοιπόν να μην το αφήσεις να σου ξεφύγει.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθεις μεγαλύτερη ευδιαθεσία σήμερα, ίσως γιατί είναι Παρασκευή και το μόνο που σκέφτεσαι είναι πότε θα τελειώσει η μέρα σου να μπορέσεις να βρεθείς με το πρόσωπο που αγαπάς και να βγείτε μια βόλτα, αν έχεις σχέση. Στην αντίθετη περίπτωση είναι πολύ πιθανό να βρεθείς με κάποιους συγγενείς ή γνωστούς σου που είχε καιρό να δεις κι επί τη ευκαιρία να λύσεις και μια μικροπαρεξήγηση που ίσως είχε δημιουργηθεί παλιότερα.


ΛΕΩΝ

leont

Επιτέλους έφτασε η Παρασκευή και θα αναπνεύσεις ελεύθερα από το απόγευμα και μετά. Επιπλέον ίσως έχεις την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να ανακτήσεις κάποια εδάφη στον ερωτικό τομέα που είχες παραχωρήσει γενναιόδωρα αλλά βλέπεις ότι τελικά αν δεν κουνήσεις εσύ τα χέρια σου τίποτα δεν προχωράει, τουλάχιστον στον δρόμο που θέλεις. Όσο για τον ερωτισμό που εκπέμπεις είναι αρκετά ισχυρός κι όσο πλησιάζει το βράδυ θα μεγαλώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σε ωθεί να αφήσεις για λίγο τη μετριοπάθεια και την αυτοσυγκράτηση και να μπεις μπροστά για να επιλύσεις ένα θέμα στη σχέση σου που ενδεχομένως να φέρεις κι εσύ ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Έτσι κι αλλιώς έχεις διαπιστώσει ότι πρέπει να βάλεις το λιθαράκι σου, ώστε να βελτιωθούν τα πράγματα ή να κινηθούν στο δρόμο που εσύ θέλεις. Αν βγαίνεις με ένα άτομο που θέλεις κάτι παραπάνω πιθανόν να του ζητήσεις να γίνει πιο ξεκάθαρο στις προθέσεις του απέναντί σου γιατί δεν έχεις χρόνο για χάσιμο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Προσπαθήστε σήμερα να μοιραστείς τις σκέψεις ή το πρόβλημά σου με τον σύντροφό σου ή με κάποιο πρόσωπο που εμπιστεύεσαι απόλυτα και μην κλείνεσαι στον εαυτό σας. Δεν είναι κακό να εκφράζεις τις κρυφές σου επιθυμίες ή τα όνειρά σου. Αν χρειάζεται, μπορείς να ζητήσεις μια δεύτερη γνώμη για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει αλλά έχεις ακόμα αμφιβολίες. Γι' αυτό ανοίξου και μη σκέφτεσαι ότι θα παρεξηγηθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η ερωτική σου ζωή τον τελευταίο καιρό φαίνεται να βρίσκει τα πατήματά της αλλά χρειάζεται αρκετή προσπάθεια και χρόνο από την πλευρά σου, προκειμένου να πάρει το δρόμο της. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να ασχοληθείς και με άλλα θέματα, ειδικά τα επαγγελματικά, που αυτή την περίοδο χρήζουν της προσοχής σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πάντως κανόνισε μια βραδινή έξοδο γιατί μπορεί να γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σου βγάλει τη σοβαρότητα που ψάχνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Αρκετά αισιόδοξα ξεκινά το σαββατοκύριακο και ακόμα κι αν η ατμόσφαιρα δεν είναι και τόσο ερωτική εσύ θα βρεις τον τρόπο να την μετατρέψεις. Ακόμα κι αν υπάρχουν κάποια προβληματάκια στη σχέση σου ή το άτομο που θέλεις σου κάνει νερά και δεν είναι πολύ σταθερό και ξεκάθαρο απέναντί σου, εσύ έχεις αποφασίσει να μη σου χαλάσει η διάθεση. Καμιά φορά είναι καλό να διατηρείς την παιδικότητά σου και την αισιόδοξη στάση σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Έχεις πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, μπας και καταφέρεις και τελειώσεις νωρίς για να ξεκουραστείς γιατί νιώθεις μια κόπωση να σε καταλαμβάνει. Το μυαλό σου είναι σε εγρήγορση και τα όλα φαίνεται να κυλούν ρολόι αλλά όσο περνάει η ώρα σε πιάνει μια μιζέρια, μια ακεφιά και αρχίζεις να κάνεις σκέψεις για την κατάσταση που επικρατεί στην ερωτική σου ζωή. Αντί όμως να σου χαλάει η διάθεση, βρες τρόπο να την αλλάξεις. Ευκαιρίες υπάρχουν αρκεί να τις εκμεταλλευτείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Για σένα σήμερα είναι μια χαλαρή μέρα που θέλεις να βρεθείς με το αγαπημένο σου πρόσωπο, να γελάσεις και να περάσεις καλά. Φροντίστε μόνο να διατηρήσεις το όμορφο κλίμα και μην σε πιάσει ξαφνικά η διάθεση για πειραματισμούς και προκλήσεις για να τεστάρεις τα αντανακλαστικά του. Αφού έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα από αυτά που λες δεν τα εννοείς γιατί το κάνεις; Δείξε τα συναισθήματά σου και θα έχεις μεγάλο όφελος.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα η Σελήνη στην Παρθένο σε παρακινεί να μην ξεφύγεις από την πορεία σου και να παραμείνεις σε επαφή με την πραγματικότητα, ακόμη κι αν μια φωνή μέσα σου λέει να μην δίνεις σημασία σε λεπτομέρειες και να ακολουθήσεις το δρόμο της καρδιάς σας. Παρόλο που σου είναι αρκετά δύσκολο, θα αποφασίσεις ότι αυτό τελικά που προστάζει η μέρα είναι όχι μόνο προς το δικό σου συμφέρον αλλά και της σχέσης σου. Έτσι θα πειστεί και ο άνθρωπός σου ότι, όταν θέλεις, μπορείς να έχεις σταθερότητα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved