Ερωτικό ωροσκόπιο 8/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 8/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Από τη στιγμή που μπήκε η Αφροδίτη στο ζώδιό σου η αλήθεια είναι ότι έχεις ρίξει περισσότερο βάρος στα ερωτικά σου, βιώνοντας έντονες στιγμές και κυνηγώντας διάφορες συγκινήσεις που κάποιες δουλειές σου έχουν μείνει πίσω. Σήμερα λογικό είναι να σου δημιουργηθεί μια ανησυχία ή άγχος καθώς θα δεις ότι τελικά πολλές εκκρεμότητες έχουν μαζευτεί και πρέπει να θυσιάσεις λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σου για να τις κλείσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Καλές προθέσεις μπορεί να έχεις, όπως επίσης και σοβαρότητα στα αισθηματικά σου θέματα αλλά πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια να το περάσεις αυτό και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ευτυχώς ο Ερμής στον τομέα των ερωτικών σου θα σε βοηθήσει να γίνεις πιο εκφραστικός και να χρησιμοποιήσεις διάφορους τρόπους για να το πείσεις γι' αυτό και σήμερα θα έχεις μια αισιοδοξία ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ευτυχώς που το κέφι σου δε σε έχει εγκαταλείψει ακόμα και με τον Ερμή πλέον στο ζώδιό σου έχεις το μυαλό να κατεβάσεις ιδέες και τη διάθεση να παλέψεις ένα θέμα που έχεις προκύψει στη σχέση σου ή να μαρκάρεις στενά και χρησιμοποιώντας το λέγειν σου τελικά να φέρεις με τα νερά σου ένα άτομο που σε ενδιαφέρει αλλά μέχρι στιγμή είχε διάφορα κολλήματα ή δεν σε εμπιστευόταν.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κι εσύ το έχεις καταλάβει ότι το έχεις κουράσει το πράγμα με τα ερωτικά σου και δε γίνεται να σπαταλάς την τύχη σου σε υποθέσεις που τελικά το μόνο που αποκομίζεις είναι απογοήτευση ή διάψευση προσδοκιών. Ίσως σήμερα πρέπει να βάλεις τα πράγματα κάτω και να σκεφτείς σοβαρά τις επόμενες κινήσεις και επιλογές σου γιατί ο καιρός περνάει και οι ευκαιρίες όσο πάει θα λιγοστεύουν.


ΛΕΩΝ

leont

Σίγουρα έχεις μια καλύτερη επαφή με την πραγματικότητα σήμερα και δεν θα αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από μεγάλες ιδέες και ιδανικά στα ερωτικά σου. Ενδεχομένως με αφορμή ένα γεγονός να θορυβηθείς μέσα σου και να αρχίσεις να αναζητάς την ουσία στις σχέσεις σου και να μην σταθείς μόνο στην εμφάνιση ή στην γαλαντομία και τους αβρούς τρόπους ενός ατόμου. Όχι ότι αυτά θα πάψουν να μετρούν για σένα αλλά τουλάχιστον θα έρθουν δεύτερα στη λίστα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από σήμερα το πρωί νιώθεις μια εσωτερική πίεση για να βάλεις μπρος κάποιες από τις επιδιώξεις που έχεις και πιστεύεις ότι θα δώσουν μια άλλη ώθηση στη σχέση σου. Έτσι κι αλλιώς ο ερωτικός σου τομέας φλέγεται και έχεις ήδη καταλάβει ότι όσο πιο πολλές επιθυμίες έχεις και δεν τις πραγματοποιείς, τόσο περισσότερο συσσωρεύονται μέσα σου και σου δημιουργούν απωθημένα. Όμως όσο καλά κι αν τα σκέφτεσαι και τα οργανώνεις, για να γίνουν χρειάζεται να τολμήσεις και για την ώρα δεν...

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η μέρα σήμερα απαιτεί από σένα να σηκώσεις τα μανίκια και να κάνεις πράγματα που ανέβαλες συνεχώς, καθώς άλλα σε έκαιγαν και δεν είχες καμία διάθεση «να αφήσεις το γάμο και να πας για πουρνάρια». Οπότε θα εγκαταλείψεις τα σχέδιά σου για ρομαντικά τετ-α-τετ, όσο και αν σε λυπεί και θα στρωθείς στη δουλειά. Αν κάνεις γρήγορα, που ξέρεις; Μπορεί να προλάβεις να τελειώσεις και να ξαναγυρίσεις στις αγαπημένες σου ασχολίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ίσως πιεστείς σήμερα από κάποιο άτομο που έχεις σχέση μαζί του να εκφράσεις κάποια συναισθήματα ή προβληματισμούς σου που κρατούσες για τον εαυτό σου για να τα επεξεργαστείς παραπάνω. Το θέμα είναι ότι συνήθως το δικό σου το μυαλό τα βλέπει λίγο περίεργα ή καχύποπτα κάποια πράγματα και στο τέλος σου δημιουργούνται αμφιβολίες. Οι συνθήκες σε βοηθούν να γίνεις πιο εξωστρεφής, να συζητήσεις αλλά και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου κάποιες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Παρόλο που δεν είσαι ιδιαίτερα πρακτικό άτομο ή των πλάνων και του προγραμματισμού σήμερα βλέπεις ότι αν δεν κάτσεις κάτω να βάλεις ένα στόχο ή το μυαλό σου σε τάξη δεν πρόκειται ούτε να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια στη σχέση σου ούτε να πείσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά για τα συναισθήματά σου. Άσε για την ώρα λοιπόν τους ενθουσιασμούς και τις υπερβολές και βρες τον κατάλληλο τρόπο για να πετύχεις αυτά που επιθυμείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η μέρα είναι πολύ κοντά στα δικά σου δεδομένα, αν και σου αφαιρεί αυτό που με τόσο κόπο προσπαθείς τελευταία να εδραιώσεις στη ζωή σου. Είχες αρχίσει να βασίζεσαι περισσότερο στη φωνή του ενστίκτου σου και να την αφήνεις να σε καθοδηγεί αλλά σήμερα θα πας κόντρα και θα ακούσεις τη λογική σου που προσπαθεί, χρησιμοποιώντας διάφορα στοιχεία να σε πείσει ότι ένα άτομο που σε ελκύει δεν είναι το κατάλληλο για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Εσύ δεν είχες ανάγκη ούτε από ιδέες, ούτε από θεωρίες γιατί εκεί έχεις το πραγματικό πρωτογενές πλεόνασμα. Αυτό που σου λείπει είναι να τις εφαρμόσεις στην πράξη, αφού στο τέλος άλλα λες και άλλα κάνεις. Σήμερα ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να πειραματιστείς με κάποιες από δαύτες σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θέλεις να το προσεγγίσεις και να δεις τελικά αν ισχύουν ή όχι. Πάντως θα θέσεις νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα, θα σε απασχολήσει ένα θέμα του συντρόφου σου και ενδέχεται να σε επηρεάσει αρκετά. Ενδεχομένως, το ότι αποφεύγεις να δεις τα πράγματα από την πρακτική τους πλευρά ή προσπαθείς να τα απωθήσεις στην άκρη του μυαλού σου, δεν κάνει και τόσο καλό στη σχέση σου και με τη Σελήνη πλέον στον 7ο οίκο σου στην Παρθένο θα διαπιστώσεις ότι ούτε πρωτοβουλίες παίρνεις ούτε και δράση αναλαμβάνεις και τα προβλήματα θα διαιωνίζονται.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved