Ερωτικό ωροσκόπιο 7/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 7/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Το εγώ σου είναι ιδιαίτερα τονισμένο και σήμερα ίσως σε κάνει να λογοφέρεις με κάποιο φίλο σου που προσπαθεί να σε κάνει να το δεις κι εσύ ότι μάλλον ζητάς πολλά από το άτομο με το οποίο έχεις σχέση. Επειδή όμως έχει συνηθίσει τις εκρήξεις σου δε θα σε παρεξηγήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η θα ριχτείς (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) με πάθος σε ένα ερωτικό κυνήγι και θα σκανάρεις το κάθε πρόσωπο που σου φαίνεται ενδιαφέρον με το αετίσιο μάτι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Πιέζεσαι συναισθηματικά να δώσεις το κάτι παραπάνω στη σχέση σου σήμερα και πιθανόν να σε πιάσει και μια γενναιοδωρία αλλά δεν παύεις να αγχώνεσαι και να προβληματίζεσαι μήπως το παρακάνεις και βρεθείς σε μειονεκτική θέση. Πρέπει να καταλάβεις ότι δε χρειάζεσαι να τσακίζεσαι να αγοράζεις και να προσφέρεις για να ευχαριστήσεις το σύντροφό σου. Αρκεί να είσαι δίπλα του με ένα ζεστό χαμόγελο, όταν κι αν σε χρειαστεί και μην κολλάς μόνο στα υλικά γιατί το ηθικό κομμάτι καμιά φορά έχει περισσότερη σημασία.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ο Ερμής από σήμερα περνάει στο ζώδιό σου οπότε θα συνεχίσεις να έχεις αρκετή ενέργεια που ένα μεγάλο μέρος της, πέρα από το να συναντάς διάφορα άτομα και να βρίσκεσαι συνεχώς στο δρόμο για διάφορες υποχρεώσεις, θα την εκτονώνεις στην αναζήτηση νέων ερωτικών εμπειριών. Από την άλλη όμως ίσως αποφύγεις να δεσμευτείς συναισθηματικά γι' αυτό και δεν θα τις «απορροφήσει» ο οργανισμός σου αλλά θα παραμείνουν επιφανειακές. Αριθμητικά πολλές, ουσιαστικά όμως μηδενικές.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθεις τον ερωτισμό να σε καταλαμβάνει σήμερα και δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τη μέρα να περάσει ανεκμετάλλευτη. Όσο κι αν πρέπει να ασχοληθείς με ένα οικονομικό θέμα, το μυαλό σου δεν σε ακολουθεί και το μόνο που σε νοιάζει είναι ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα ή ένα γεγονός που συνέβη και αναστάτωσε με την καλή έννοια την αισθηματική σου ζωή. Γι' αυτό και θα ψάξεις τρόπους να ωθήσεις τα πράγματα ώστε έτσι να το ξαναζήσεις αρκετά σύντομα.


ΛΕΩΝ

leont

Πρέπει να εκμεταλλευτείς τη Σελήνη στο ζώδιό σου και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο γιατί μέσα από αυτό το άνοιγμα αυξάνεις τις πιθανότητες να κάνεις μια καινούργια και ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία. Μην αρνείσαι λοιπόν προσκλήσεις που μπορεί να σου γίνουν, ακόμα κι αν αγγίζουν το βαρετό επίπεδο των δημοσίων σχέσεων. Καλό θα ήταν επίσης να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου που θα τραβήξει με θετικό τρόπο την προσοχή πάνω σου και θα έχει μεγάλη επιτυχία στο αντίθετο φύλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Δεν έχεις και πολλά κέφια σήμερα ίσως γιατί σε ταλαιπωρούν κάποια εργασιακά ή θέματα υγείας. Η ψυχολογία σου είναι πεσμένη και οι σκέψεις σου δεν μπορούν να χαρακτηριστούν θετικές αλλά από το βράδυ και μετά η κατάστασή σου δείχνει να βελτιώνεται και θα αρχίσεις να παίρνεις τα πάνω σου. Σε αυτό ίσως συμβάλλει ο σύντροφός σου ή ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι που θα βρεθεί δίπλα σου και θα σε φροντίσει.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Αποπνέεις έναν έντονο ερωτισμό σήμερα με αποτέλεσμα να τραβάς τα βλέμματα όλων πάνω σου. Εσένα όμως σε ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο που έχεις βάλει στο μάτι και θέλεις να το κερδίσεις. Έχεις αποφασίσει να χρησιμοποιήσεις όλα τα μέσα, προκειμένου να το καταφέρεις και το πιο πιθανό είναι να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιου φίλου σου για να σου δώσει επιπλέον ιδέες. Πάντως μέσα δεν προβλέπεται να μείνεις το βράδυ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα το σπίτι σου θα έχει την τιμητική του και μάλλον θα γίνει το ερωτικό σου λημέρι γιατί ενδέχεται να έχεις κάνει κάποια σχέδια, ώστε να μην περάσεις μόνος/η το βράδυ. Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, οργανώσου και φτιάξε κατάσταση για δύο για να τονώσεις λίγο την προσωπική σου ζωή. Κεριά, μουσική ή ένα δείπνο θα ήταν μια καλή ιδέα που θα τονίσει την ρομαντική σου πλευρά και θα δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να ξαναθυμηθείς παλιές δόξες...

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Από το ξεκίνημα της ημέρας έχεις αρχίσει κάποια τηλεφωνήματα για συνάντηση κι έτσι είσαι σε υπερδιέγερση, περιμένοντας να φτάσει το βράδυ. Εννοείται ότι δεν αφορούν μόνο σε υποχρεώσεις αλλά στο άτομο που αυτόν τον καιρό θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα, οπότε είναι ένας σημαντικός λόγος για να έχεις κέφια. Με την παρουσία του Ερμή στον 7ο οίκο σου από σήμερα θα κάνεις ανοίγματα σε καινούργια πρόσωπα που θα κεντρίσουν το μυαλό σου, κάτι που θα σου προκαλέσει αρκετό ενθουσιασμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η ερωτική σου διάθεση θα είναι ανάλογη με το πώς κινείται η μέρα. Όσο φτάνει το βράδυ τόσο θα αυξάνεται και θα γίνεται αντιληπτή είτε το θέλεις είτε όχι, κάτι που θα φέρει στο δρόμο σου αρκετές ευκαιρίες. Με τον μυαλό σου να φτιάχνει διάφορα σχέδια για το πώς θα καταφέρεις να βγεις από τα αδιέξοδά σου και να ξεφύγεις τελείως από καταστάσεις που σε κρατάνε πίσω, θα αρχίσει να σχηματίζεται ένα χαμόγελο στα χείλη σου και είσαι αποφασισμένος/η να μην κάνεις πίσω αν δεν επιτύχεις το στόχο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Αν και έχεις κουραστεί, δε θα αφήσεις την κατάσταση του σώματός σου να σε επηρεάσει και εφόσον και ψυχολογικά είσαι στα πολύ καλά σου, θα φροντίσεις το βράδυ να κυκλοφορήσεις είτε με κάποιο φίλο, αφού είναι καλή η μέρα για φλερτ, είτε με το ταίρι σου αν είσαι σε σχέση. Σήμερα όλα σου φαίνονται ότι έχουν μπει στο σωστό δρόμο και θα εκμεταλλευτείς τη Σελήνη στον Λέοντα για να κάνεις νέες γνωριμίες και να τραβήξεις το ενδιαφέρον πάνω σου.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα σε γενικές γραμμές θα έχεις μια χαλαρότητα αλλά κι ένα προβληματισμό αφού δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Από τη μια θέλεις πολύ να περάσεις τη μέρα σου στην αγκαλιά του έρωτά σου κι από την άλλη έχεις κάποιες δουλειές ή ανειλημμένες υποχρεώσεις που σε αναγκάζουν να βρεθείς με ορισμένα άτομα που δεν καίγεσαι αλλά είναι απαραίτητο. Εννοείται ότι αν ήταν αλλιώς δεν θα είχες καν δίλημμα αλλά σκέψου μήπως μπορέσεις να συνδυάσεις και τα δύο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved