Ερωτικό ωροσκόπιο 6/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Είναι μια πολύ καλή μέρα τόσο για σένα όσο και για όλους τους εκπροσώπους του ζωδίων, αφού οι πλανήτες έχουν κέφια και σε παρακινούν να συμμεριστείς κι εσύ τη διάθεσή τους κι εφόσον η πίεση και η ένταση των τελευταίων ημερών είναι μεγάλη δε θα τους το αρνηθείς. Σήμερα λοιπόν έχεις όλες τις ευκαιρίες τόσο για οικονομική όσο και για σεξουαλική ανάταση ενώ αν είσαι από τους ελεύθερους, τότε μια καυτή γνωριμία είναι προ των πυλών.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ο Ήλιος σου κάνει εξάγωνο με το Δία και μπορεί να μη σου λέει και πολλά αυτό αλλά ήδη θα νιώσεις μια αισιοδοξία να σε πλημμυρίζει. Η μέρα σε σπρώχνει να περάσεις καλά κατά κύριο λόγο αλλά μπορεί να φέρει και στο δρόμο σου σημαντικές και κερδοφόρες συνεργασίες ή γνωριμίες για το μέλλον. Μιας και είναι αρχή ακόμα της εβδομάδας άφησε για αύριο αυτά που σε αγχώνουν και κοίταξε σήμερα να επωφεληθείς από τις συνθήκες για να διασκεδάσεις και αν είσαι μόνος/η να κυκλοφορήσεις γιατί εκεί έξω περιμένει η τύχη σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σήμερα είσαι στα πάνω σου όπως και πολλοί άλλοι. Μπορεί να υπάρχει κούραση ή προβληματισμός από τα πολλά μέτωπα που έχεις ανοίξει αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα τα βάψεις μαύρα. Άσε που υπάρχουν πολλές ευκαιρίες σήμερα για κάποιο οικονομικό δωράκι που θα σου έρθει κουτί. Αυτό από μόνο του θα σου ανεβάσει τη διάθεση και χαρά στο ταίρι σου που θα είναι δίπλα σου για να τη μοιραστείς. Αν είσαι μόνος/η όμως πρόσεχε ένα είδος υπερβολής που μπορεί να βγάλεις στα ερωτικά σου.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σου σήμερα με τον Ήλιο – Δία, οπότε καλά θα κάνεις να την αφήσεις να αναλάβει δράση, ακόμα κι αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να αποβάλεις κάποιες ανασφάλειες ή αμφιβολίες και να ξανοιχτείς λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο στα αισθηματικά σου. Εντάξει υπάρχει μια περίπτωση να σε πιάσει ένας ενθουσιασμός ή υπεραισιοδοξία που ενδέχεται κατά τα δικά σου δεδομένα να σε εκθέσει αλλά δε βαριέσαι; Άμα θες να φας ψάρι, βρέξε και λίγο... τα πόδια σου.


ΛΕΩΝ

leont

Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο αλλά και η όψη της ημέρας δεν σου επιτρέπουν να μείνεις μόνος/η. Μπορεί η μέρα σου να μην ξεκινήσει τόσο grande όσο θα ήθελες αλλά σίγουρα κρύβει πολλά κατά τη διάρκειά της που θα ανατρέψουν τη διάθεσή σου προς το καλύτερο. Υπάρχει, δε, περίπτωση να δεχτείς ένα κομπλιμέντο ή φλερτ από ένα άτομο στη δουλειά σου που το καλοβλέπεις, το οποίο μπορεί να σε φέρει προς στιγμή σε αμηχανία αλλά μετά θα πάρεις το μπαλάκι και θα συνεχίσεις το παιχνίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με το Δία θα σου δημιουργήσει μια χαλαρότητα σήμερα και γι' αυτό έστω και προσωρινά θα άρεις τις όποιες αντιστάσεις ή αμφιβολίες και ίσως κάνεις το άλμα με ένα πρόσωπο που σε προσελκύει εδώ και καιρό. Σκέψου ότι υπάρχουν οι ευκαιρίες, αρκεί να τις εκμεταλλευτείς εσύ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν είσαι σε σχέση, ευνοείσαι να καταφέρεις να λύσεις ένα θέμα με το σύντροφό σου με το λιγότερο κόπο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σήμερα είναι η καταλληλότερη ημέρα για να απολαύσεις μια βραδιά με το σύντροφό σου χωρίς αμφιβολίες, εγωισμούς και διαφωνίες. Η καλή διάθεση υπάρχει, ο ερωτισμός πλανάται στην ατμόσφαιρα και ίσως ήρθε η ώρα να πετύχεις κάποια από αυτά που προσδοκούσες, ιδίως αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο. Αν είναι μόνος/η είναι πιθανή μια γνωριμία με άτομο που θα σου υποσχεθεί μια άνεση και καλοπέραση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Με τον Ήλιο στον 7ο οίκο σου σε όψη με τον Δία το σίγουρο είναι ότι θα ρίξεις για λίγο το τείχος που σε περιβάλλει και θα αφήσεις ανοιχτή την πόρτα σου σε κάποιες ευκαιρίες κι ίσως σε ένα άτομο που προσπαθεί εδώ και καιρό να σε προσεγγίσει. Το ηθικό σου είναι ακμαίο και πρέπει να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες προς όφελός σου, όχι μόνο για να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις, αλλά και να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι ανά πάσα στιγμή μπορείς να έχεις ό, τι και όποιο πρόσωπο βάλει ο νους σου, αρκεί να το θελήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Τα ερωτικά τυχερά δε λείπουν ούτε σήμερα, αφού με τον κυβερνήτη σου Δία να μπαίνει δυναμικά στο πλανητικό σκηνικό μπορεί να σου προκύψουν από το τίποτα. Πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν χρειαζόσουν και πολύ για να απογειωθείς, αφού τώρα τελευταία όλα φαίνονται να μπαίνουν στο αυλάκι και μάλιστα χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να τα αφήσεις όλα έτσι, ειδικά στα ερωτικά σου που δείχνεις να μην έχεις στόχο και βολοδέρνεις, χωρίς να σε νοιάζει που πηγαίνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Μπορεί για τα δικά σου μάτια αυτό που ανοίγεται σήμερα μπροστά σου να μην είναι παράθυρο αλλά φεγγίτης, όμως ακόμα κι έτσι οφείλεις να αποδεχτείς το δώρο της τύχης και να μην το υποτιμήσεις. Ίσως περίμενες κάτι πολύ περισσότερο, ιδιαίτερα στη σχέση σου και γενικά την ερωτική σου ζωή για να πάρεις τα πάνω σου αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να βάλεις τα δυνατά σου και να το κάνεις ακόμα καλύτερο. Άλλωστε έχεις γεννηθεί για τα δύσκολα και δεν εμπιστευόσουν ποτέ την τύχη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Το κέφι σου και η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσουν να προσεγγίσεις κάποια άτομα που θα σε βοηθήσουν σημαντικά σε ένα στόχο σου ή να σε προσελκύσουν αυτά για μια συμφέρουσα οικονομικά πρόταση. Αυτό θα σου αυξήσει την αυτοπεποίθηση και θα σου ανοίξει την όρεξη για να τεστάρεις την καλή σου τύχη και σε άλλους τομείς όπως τα ερωτικά σου. Γι' αυτό και θα εκμεταλλευτείς την χαλαρότητα της ημέρας για να κάνεις τα ανοίγματά σου σε ένα πρόσωπο που θέλεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Τίποτα δε θα αφήσεις σήμερα να σου χαλάσει το κέφι και την καλή σου διάθεση. Ο έρωτάς σου για ένα άτομο αυξάνεται μέρα με τη μέρα και δεν μπορείς να τον κρύψεις ενώ το μυαλό σου δεν σταματάει να κάνει όνειρα. Δεν θα αργήσεις λοιπόν να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση, κάτι που μέχρι πρότινος σου ήταν αρκετά δύσκολο. Αυτό όμως δεν θα σου βγει σε κακό, αφού θα υπάρχει η ανταπόκριση που ελπίζεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved