Ερωτικό ωροσκόπιο 4/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 4/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα μπεις σε ένα δίλημμα, καθώς από τη μια η Αφροδίτη στο ζώδιό σου έχει πάρει τα μυαλά σου και το μόνο που σκέφτεσαι είναι έρωτες και ξεσαλώματα κι από την άλλη έχεις αφήσει ένα σωρό υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να διευθετήσεις και μάλιστα αρκετά σύντομα. Επειδή όμως δεν είσαι από εκείνους που θα πιεστείς ιδιαίτερα αυτή την εποχή, μάλλον θα κάνεις ό, τι είναι επείγον, ώστε να σου μείνει χρόνος για να βγεις και να φλερτάρεις που είναι το... καινούργιο σου χόμπι.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Κάποιος συγγενής ή γνωστός σου ενδέχεται να πει κάτι που θα σε πειράξει πολύ ή θα ξεκινήσει μια κουβέντα για ένα γεγονός του παρελθόντος που δεν θέλεις να θυμάσαι. Ίσως αυτό να σε επηρεάσει και να αρχίσεις να κάνεις συγκρίσεις ανάμεσα στην τότε και τώρα ερωτική σου κατάσταση κι επειδή ο Ήλιος σου κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα δεν θα αργήσεις να αμφισβητήσεις κάποια στοιχεία του ατόμου που είσαι μαζί και να σε πιάσει καχυποψία για τις προθέσεις του.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ακόμα μια μέρα που η ερωτική σου ζωή είναι το πρώτο σου μέλημα κι όσο και αν θέλεις να καταπιαστείς με άλλα θέματα που επείγουν, όπως τα οικονομικά σου και πως θα ρεγουλάρεις τις δαπάνες σου γιατί το έχεις παρακάνει με την απλοχεριά σου, τελικά η συναισθηματική ένταση που βιώνεις δεν θα σου αφήσει μυαλό για οτιδήποτε άλλο. Αν δεν είσαι σε σχέση πρόσεξε τις... ορέξεις σου γιατί η αναζήτηση νέων συγκινήσεων μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογική σου ηρεμία είναι το ζητούμενο της σημερινής ημέρας με τη Σελήνη που συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου. Έστω και για λίγο, θέλεις να απομακρύνεις όσους σε ταλαιπωρούν ή δεν είναι ξεκάθαροι στις προθέσεις τους μπας και καταλήξεις κι εσύ σε ένα συμπέρασμα που για το πώς θα κινηθείς από δω και πέρα στην ερωτική σου ζωή. Ο Πλούτωνας από τον 7ο οίκο σου που τριγωνίζεται από τον Ήλιο θα σου φέρει στην επιφάνεια κάποια νέα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να ξεδιαλύνεις το τοπίο της σχέσης σου.


ΛΕΩΝ

leont

Καλό θα ήταν σήμερα να εκμεταλλευτείς την Κυριακή σου και να απομονωθείς από διάφορα άτομα, ώστε να μπορέσεις να ψαχτείς λίγο με τον εαυτό σου και να επαναπροσδιορίσεις κάποιες επιθυμίες που έχεις. Επίσης, πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα που τρέφεις για ένα άτομο γιατί υπάρχει περίπτωση να υπερβάλεις και τελικά να μην είναι τόσο έντονα όσο νομίζεις, να είναι δημιούργημα των δικών σου αναγκών ή της αδυναμίας σου να αποδεχτείς ότι δεν μπορείς να το έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η ερωτική σου σχέση περνά τελευταία από τα σαράντα κύματα και εσύ συχνά αμφιβάλλεις, αφού τεντώνεται και μαζεύεται σαν ελατήριο και δεν ξέρεις πόσο ακόμα θα αντέξει, χωρίς να σπάσει. Όσο όμως κι αν σε ανησυχεί κάποιες στιγμές, άλλες τόσες το ξεχνάς ή παρασύρεσαι από έντονα συναισθήματα και ξεφεύγεις. Εφόσον έχεις καταλήξει ότι θέλεις να υπάρχει στη ζωή σου το συγκεκριμένο άτομο, τότε καλά θα κάνεις να είσαι πιο συγκρατημένος/η όταν σε πιάνουν οι εξάρσεις σου.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Το προσωπικό στοίχημα που έχεις βάλει, ώστε να αποδείξεις στο σύντροφό σου ότι όχι μόνο έχεις αλλάξει αλλά έχεις αποφασίσει κιόλας να διατηρήσεις τον καινούργιο δυναμικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση εαυτό σου, είναι δύσκολο να το κερδίσεις. Ακόμα είσαι υπό «μεταμόρφωση» και αργεί η «αποπεράτωσή» σου και σήμερα ίσως νιώσεις ένα τσίμπημα αμφιβολιών, αν έχεις τη δυνατότητα τελικά να τα καταφέρεις. Σκέψου όμως, αν όλα αυτά τα θέλεις εσύ ή το άτομο που είσαι μαζί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα, οι σκέψεις σου πιθανόν να σε γυρίσουν πίσω σε μια παλιά σου σχέση και να αρχίσεις να ψάχνεις λάθη ή την αιτία που τερματίστηκε, αφού και ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας σε όψη με τον Ήλιο σε σπρώχνει να σκαλίσεις το παρελθόν για να αποφύγεις να ξαναπέσεις στην ίδια παγίδα στο μέλλον. Βέβαια πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει από τότε αλλά ένα συμπέρασμα θα το βγάλεις, αρκεί να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να κρίνεις δίκαια και το άλλο άτομο, εφόσον κάποια συναισθήματα δε σε βαραίνουν πια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η συναισθηματική σου έξαρση, μαζί με τον έντονο ερωτισμό και την ανάγκη σου να ζήσεις στιγμές πάθους ίσως δεν είναι ο καλύτερος οδηγός, αφού η καρδιά και το κεφάλι σου μάλλον δεν συναντιούνται. Το αποτέλεσμα είναι να κινδυνεύεις να κάνεις λάθος επιλογές ή κινήσεις που αργότερα θα τις πληρώσεις. Το να προσέχεις είναι μια κουβέντα που εύκολα λέγεται αλλά δύσκολα γίνεται. Αν νιώθεις τρικυμία μέσα σου, προσπάθησε τουλάχιστον να μειώσεις στο ελάχιστο τις απώλειες σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η Σελήνη στον 7ο σου αλλά και ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε τρίγωνο με τον Ήλιο σε σπρώχνουν με το ζόρι να πάρεις κάποιες αποφάσεις για τη στάση σου από δω και στο εξής στα ερωτικά ή τη σχέση σου. Ίσως αισθανθείς ότι ωθείσαι προς την πόρτα της εξόδου μιας κατάστασης η οποία σε ταλαιπωρεί εδώ και καιρό και δεν ήξερες τι να κάνεις. Πάντως δεν είναι εύκολο να κάνεις συμβιβασμούς που μπορεί να δείχνουν συμφέροντες για σένα αλλά έρχονται σε κόντρα με το απόλυτο που βιώνεις αυτήν την περίοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Πολλά είναι αυτά που συνέβαιναν παρασκηνιακά και εσύ δεν είχες αντιληφθεί και η σημερινή μέρα ευνοεί στο να έρθουν στην επιφάνεια και να σε προβληματίσουν. Καταρχήν θα σε χαλάσει ότι έγιναν κάποιες κινήσεις ή ειπώθηκαν λόγια πίσω από την πλάτη σου, ακόμα και για τη σχέση σου από άτομα του περιβάλλοντός σου που θα σου φανούν αρχικά κακοπροαίρετα και υποκειμενικά. Αλλά, θα σου φυτέψουν το σπόρο της αμφιβολίας, γι' αυτό θα βρίσκεσαι σε διαρκή επαγρύπνηση.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα ίσως το παρακάνεις με την τάση σου να τα μετράς όλα συναισθηματικά και μπορεί να βγάλεις στην επιφάνεια σκέψεις ή παρελθοντικές καταστάσεις που σε είχαν πληγώσει ή στενοχωρήσει. Το γεγονός όμως είναι ότι δεν είσαι σε θέση να κρίνεις αντικειμενικά εξαιτίας της φόρτισής σου. Μην κάνεις το λάθος να το παίξεις θύμα γιατί ναι μεν μπορεί το άλλο άτομο να νιώσει ενοχές αλλά θα είναι προσωρινό και θα σου γυρίσει μπούμερανγκ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved