Ερωτικό ωροσκόπιο 3/5

Πώς θα επηρεάσει η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου έρχεται φουριόζα και με άγριες διαθέσεις να βάλει φωτιά και μάλιστα μεγάλης έκτασης στις μέρες και πολύ περισσότερο τις νύχτες σου, γι' αυτό καλού κακού έχε κι ένα πυροσβεστήρα μαζί σου. Έρωτας, πάθος και σεξουαλική επιθυμία όλα στο κόκκινο και οι πειρασμοί θα είναι τόσοι που θα σου είναι δύσκολο να αντισταθείς. Δε χρειάζεται καν να πούμε ότι μέχρι τις 29 του μήνα θα έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο και με την ακαταμάχητη γοητεία σου που προφανώς θα αυξηθεί κατακόρυφα, οι ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα θα «σκάνε» από παντού.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη από σήμερα βρίσκεται στον Κριό φέρνοντάς σου πρωτίστως αρκετή εύνοια στα επαγγελματικά θέματα. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι θα ακούς μόνο τα καλά λόγια των συναδέλφων σου αλλά και ότι οι πιθανότητες να βρεις ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στον τομέα της εργασίας σου είναι αρκετά αυξημένες. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση πάντως για την ώρα όλα να γίνουν μυστικά και να μη δώσεις στόχο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Το σαββατοκύριακο ξεκινά αρκετά δυναμικά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό και δεδομένου ότι για περίπου ένα μήνα θα βρίσκεται στον 11ο οίκο σου αντιλαμβάνεσαι ότι θα διανύσεις μια περίοδο αρκετά έντονη που θα θέλεις να έρθεις σε επαφή με φίλους, παρέες ή ομάδες. Εννοείται ότι το ενδιαφέρον σου δεν θα παραμείνει μόνο στις διασκεδάσεις, στις εξόδους και τις συζητήσεις. Μέσω όλων αυτών θα σου ανοίξει κι ένας νέος ερωτικός κύκλος που θα είναι δύσκολο να παραμείνεις συγκρατημένος/η για πολύ.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό έρχεται να ενισχύσει τον ερωτισμό σου και να σε κάνει αρκετά πιο διεκδικητικό/η αλλά και περισσότερο ριψοκίνδυνο/η, αφού θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να «ξεμουχλιάσεις» και να ζήσεις έντονα, πολλές φορές αψηφώντας τις συνέπειες των πράξεών σου. Αυτό μπορεί να σε ξεκολλήσει κι από μια κατάσταση που βλέπεις ότι δεν τσουλάει, ιδίως αν δεις ότι υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές... Αν έχεις ήδη σχέση θα αναλάβεις πρωτοβουλίες για να κάνεις μια αναβάθμισή της, εμμένοντας όμως περισσότερο στην κάλυψη των δικών σου επιθυμιών.


ΛΕΩΝ

leont

Επιτέλους άρχισες και αποκτάς τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση που σου έλειπε και πλέον αισθάνεσαι ότι οτιδήποτε κι αν επιχειρήσεις η νίκη σου είναι δεδομένη. Το μυαλό σου θα πάρει φωτιά, προκειμένου να βρεις τρόπους να προσελκύσεις ένα άτομο. Πάντως έχε στο νου σου ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για ερωτικές γνωριμίας και μάλιστα σε μέρη που ούτε καν σου περνούν από το μυαλό. Οπότε, καλά θα κάνεις να βγαίνεις λίγο παραπάνω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Αφροδίτη στον Κριό εισέρχεται στον 8ο οίκο σου, που σημαίνει πρακτικά ότι θα το χάσεις το μυαλό σου με έναν έρωτα που ίσως κάνει εμφάνιση αρκετά δυναμικά στη ζωή σου, ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα σου. Γεγονός είναι ότι μπόνους υλικά και συναισθηματικά θα έχεις πολλά αλλά όσο γρήγορα θα σου έρθουν, άλλο τόσο θα φύγουν, αφού θα κάνεις κακή διαχείριση εξαιτίας του ενθουσιασμού και της βιασύνης που θα σε καταλάβει. Τουλάχιστον θα καλοπεράσεις...

ΖΥΓΟΣ

lbr

Η Αφροδίτη είναι από σήμερα στον Κριό και φυσικά αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος να βγεις έξω και να το γιορτάσεις. Επιτέλους, στο ερωτικό χρηματιστήριο οι μετοχές σου θα ανέβουν κατακόρυφα σε αξία και πολλοί θα είναι οι υποψήφιοι επενδυτές που θα επιχειρήσουν να σε πάρουν στην κατοχή τους. Αν έχεις σχέση, τότε περίμενε τη φλόγα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου να αρχίσει να φουντώνει επικίνδυνα, με ζήλιες διεκδικήσεις αλλά και πολύ πάθος. Όπως και να χει πάντως δε θα βαρεθείς καθόλου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Κι εσύ, όπως και ο απέναντί σου ο Ταύρος, άμεσα οφέλη στον ερωτικό τερέν θα πρέπει να περιμένεις λίγο μέχρι το τέλος του μήνα για να δεις αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες να προθερμανθείς από σήμερα, αφού όλο και κάτι θα παρουσιάζεται μπροστά σου που θα οδηγεί το μυαλό σου σε πονηρά σενάρια. Φρόντιζε από τώρα να μπεις σε διαδικασία αναζήτησης, ακόμα και μέσα στον εργασιακό σου χώρο και στρώσε το έδαφος κατάλληλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Πριν καλά-καλά πατήσει το τρυφερό ποδαράκι της η Αφροδίτη στο φιλικό σου Κριό εσύ πήρες φόρα. Ενθουσιασμός, υπερβολική αυτοπεποίθηση αλλά και έντονο ταμπεραμέντο δε θα σε αφήσουν να αγιάσεις, σπρώχνοντάς σε άσκοπες αλλά και αρκετά ανανεωτικές ερωτικές περιπέτειες. Ο αυθορμητισμός σου και η στάση «δεν με σταματάει τίποτα» θα σε κάνει φαβορί της κατάκτησης και αν έχεις ήδη βάλει κάποιο άτομο στο μάτι, δύσκολα θα σου ξεφύγει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ήδη αισθάνεσαι, τουλάχιστον εσύ που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, να ξεσηκώνεσαι συναισθηματικά και να έχεις τη διάθεση να στύψεις τη ζωή και να την πιεις μέχρι την τελευταία σταγόνα. Αρκετά μελαγχόλησες, αρκετά στενοχωρήθηκες, τώρα ήρθε η ώρα να πάρεις τα ρέστα σου. Η Αφροδίτη θα ενισχύσει τον ερωτισμό σου, κάτι που δε θα περάσει απαρατήρητο από το αντίθετο φίλο και βέβαια οι πιθανότητες να πετύχεις ένα ερωτικό στόχο είναι με το μέρος σου. Θέληση να υπάρχει...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Από σήμερα θα ξεκινήσει μια περίοδος όπου θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να γνωρίσεις, να μιλήσεις και να συναντήσεις άτομα που όχι μόνο θα περάσεις καλά μαζί τους αλλά θα ανταλλάξεις και ιδέες που ίσως αργότερα να σου φανούν χρήσιμες. Το φλερτ σαφώς δε θα λείψει, αφού θα αποτελέσει για σένα σε αρκετές περιπτώσεις τον κύριο τρόπο επικοινωνίας, μάλιστα ενδέχεται κάπου αργότερα στο μήνα να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Το σίγουρο είναι ότι θα χαλαρώσεις, θα διασκεδάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ακόμα κι αν η φύση του Κριού σου φαίνεται λίγο απότομη και επιθετική, εντούτοις ξέρεις κατά βάθος ότι για να λειτουργήσεις χρειάζεσαι ένα σπρώξιμο και αυτό θα σου δώσει η Αφροδίτη στο συγκεκριμένο ζώδιο. Τα συναισθήματά σου θα είναι πολύ έντονα, το ίδιο και η ερωτική σου επιθυμία γενικά και ειδικά για ένα άτομο κι ίσως σε σπρώξουν στο να τα εκφράσεις άμεσα και με ειλικρίνεια. Η ανταπόκριση που θα έχεις πάντως θα είναι κάτι παραπάνω από θετική.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved