Ερωτικό ωροσκόπιο 2/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Λογικό είναι όταν κινείσαι φουριόζικα να κινδυνεύεις να εκτεθείς και να πεις ή να κάνεις πράγματα που αργότερα θα μετανιώσεις, οπότε ίσως να μην είσαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος/η από μια πρόσφατη συμπεριφορά σου. Το ότι ακούς διάφορα για το άτομο που σε ενδιαφέρει, δε σημαίνει ότι ισχύουν κιόλας. Μπορεί να είναι απλά κουτσομπολιά γι' αυτό μην βιάζεσαι να αντιδράσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Έχεις αρκετές ανάγκες και επιθυμίες που θέλεις να καλύψεις αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ό, τι κι αν σου προσφέρεται πρέπει να το υποτιμάς ή να λειτουργείς στενοκέφαλα. Καμιά φορά είναι προτιμότερο το «κάλλιο πέντε και στο χέρι» παρά να αφήνεσαι να παρασυρθείς από λόγια και υποσχέσεις που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Σκέψου έξυπνα στα ερωτικά σου και με την επιμονή που σε διακρίνει δε θα χάσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε σπρώχνει να ανανεωθείς όχι μόνο σε θέματα εμφάνισης για να συμβαδίσεις με τον τελευταίο και πιο όμορφο μήνα της άνοιξης αλλά κυρίως εσωτερικά γι' αυτό και δε θέλεις έχεις γύρω σου άτομα που σε κολλάνε ή σου δημιουργούν μιζέρια και στενόχωρη διάθεση. Ίσως είναι η κατάλληλη περίοδος για σένα να λειτουργήσεις πιο απελευθερωμένα και να αναζητήσεις ένα καινούργιο άτομο που θα σε αναζωογονήσει και θα σε συναρπάσει.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλά τα λόγια και οι συζητήσεις με το ταίρι σου αλλά δε σημαίνει ότι συνοδεύονται και από τις ανάλογες πράξεις γι' αυτό και το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Ενδεχομένως να μην υπάρχει κοινός κώδικας επικοινωνίας ή κινείστε και οι δύο προσωποκεντρικά με αποτέλεσμα να μην συμπίπτουν οι επιθυμίες σας. Ή θα βρείτε ένα τρόπο ακόμα και με αμοιβαίες υποχωρήσεις για να ταιριάξετε ή θα καταναλώνετε το χρόνο σας σε κουβέντες ή διαφωνίες.


ΛΕΩΝ

leont

Πρέπει να επιδείξεις αρκετή υπομονή και θετική στάση, προκειμένου να καταφέρεις να τραβήξεις το ενδιαφέρον ενός ατόμου που θέλεις. Δεν αρκεί μόνο να κάνετε κουβέντες και να σχολιάζετε διάφορα κοινωνικά ή άλλα θέματα. Πρέπει να το κάνεις να σου εκφράσει τις επιθυμίες του και τις ανάγκες του και να δώσεις την απαραίτητη προσοχή, ενδεχομένως βάζοντας για λίγο πιο πίσω τον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Είναι πολλά τα πράγματα που θέλεις σήμερα να κάνεις και η μέρα μάλλον δε σου φτάνει, οπότε καλό θα ήταν να οργανωθείς και να βάλεις κάποιες προτεραιότητες αφού αρκετά από αυτά θα μείνουν ανολοκλήρωτα. Αυτό δεν πρέπει να σου δημιουργήσει δυσαρέσκεια ή άγχος γιατί το πρώτο άτομο που θα τα λουστεί θα είναι το ταίρι σου. Χαλάρωσε και αποδέξου το για να μην χαλάσεις το σαββατοκύριακο και των δυο σας.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Στο μυαλό σου έχεις σχεδιάσει τι θέλεις να πεις στο σύντροφό σου αλλά είτε κάτι άλλο προκύπτει και το αναβάλλεις, είτε στην πορεία, από φόβο μήπως τυχόν και δημιουργήσεις ένταση, μετανιώνεις και τα αλλάζεις την τελευταία στιγμή. Παρ' όλα αυτά δεν μπορείς συνεχώς να τα σκέφτεσαι και καλό θα ήταν σήμερα που υπάρχει μια άνεση στην επικοινωνία να βρεις ένα τρόπο να τα εκφράσεις, βρίσκοντας μια χαλαρή στιγμή μέσα στη μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Τα πράγματα στα ερωτικά σου μπορεί να παρουσιάζουν διάφορες δυσκολίες ή να υπάρχουν καταστάσεις που σε προβληματίζουν αλλά απάλευτα δεν είναι. Το κακό είναι ότι πολλές φορές σε παίρνει από κάτω και δεν έχεις διάθεση ούτε να συζητήσεις, ούτε να ρωτήσεις, ούτε καν να ασχοληθείς. Έτσι όμως δεν πρόκειται να βελτιωθεί η σχέση σου. Ακόμα κι αν νομίζεις ότι είναι χαμένος κόπος, σήμερα προσπάθησε να κάνεις μια κουβέντα με το σύντροφό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Με τη Σελήνη στους Διδύμους, στον 7ο οίκο σου πέρα από την χαλαρότητα που σε διακρίνει και την άνεση στο να κάνεις διάφορες συζητήσεις, ευνοεί και την εφευρετικότητά σου στις δικαιολογίες, προκειμένου να αποφύγεις είτε να πάρεις θέση σε ένα θέμα που έχει προκύψει στη σχέση σου ή την μη δραστηριοποίησή σου να κάνεις κάτι που σου είχε ζητηθεί. Βέβαια επειδή έχεις χιούμορ στο τέλος θα καταφέρεις να αντιστρέψεις τη διάθεση του συντρόφου σου αλλά για πόσο;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Πολύ δουλειά και τρέξιμο έχει σήμερα η μέρα σου και ίσως τα τηλέφωνα και οι συζητήσεις δε σταματήσουν μέχρι και το απόγευμα, προκαλώντας σου άγχος και πονοκέφαλο. Στη συγκεκριμένη φάση που είσαι όμως ίσως να σε βολέψει κιόλας, καθώς έχεις ένα πολύ καλό λόγο για να αναβάλεις μια κουβέντα με το ταίρι σου γιατί δεν αισθάνεσαι έτοιμος/η να την κάνεις ακόμα ή να μη σκέφτεσαι ένα πρόσωπο που θέλεις αλλά δεν έχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Νιώθεις ότι κάτι πάει να αλλάξει στα αισθήματα που τρέφεις για ένα άτομο που ίσως γνώρισες μέσω φίλων ή υπήρχε μια κοινωνική σχέση μεταξύ σας. Δεν είναι σίγουρο βέβαια που θα καταλήξει γιατί πρέπει να κάνεις κάποιες κινήσεις και εσύ και να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου και τις προθέσεις σου ότι θέλεις να προχωρήσεις σε μια πιο στενή επαφή. Εκμεταλλεύσου τη σημερινή μέρα για να κάνεις μια διαφορετική απόπειρα προσέγγισης.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Προσπαθείς να αντιμετωπίσεις ένα ερωτικό σου θέμα αλλά δεν θέλεις να γίνεις σαφής από φόβο μήπως κάνεις τα πράγματα χειρότερα και έτσι επιλέγεις να πετάς μισόλογα ή υπονοούμενα στο σύντροφό σου, κάτι που προφανώς δεν τον βοηθάει να καταλάβει τι συμβαίνει. Μπορείς απλά να αναφέρεις αυτό που έχεις να πεις και να μην επεκταθείς παραπάνω, αν δεις ότι αρχίζει να ενοχλείται από τα λεγόμενά σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved