Ερωτικό ωροσκόπιο 1/5

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 1/5
ars

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας σου ξεκινά μάλλον ιδανικά αφού σου δημιουργεί τη διάθεση να πας κάπου έξω. Τώρα αν είναι μια μίνι εκδρομή για να πιάσεις το Μάη ή μια βόλτα στην εξοχή δεν θα παίξει ιδιαίτερο λόγο γιατί αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο είναι να μη μείνεις μέσα και να έχεις καλή παρέα. Το δεύτερο συνεπάγεται και το να υπάρχει το κατάλληλο έδαφος για ένα φλερτ. Ε, τι στο καλό; Μόνο με κουτσομπολιά να περάσεις τη μέρα σου δε λέει! Να υπάρχει και κάτι πιπεράτο...

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η επιμονή και η υπομονή σου ορισμένες φορές σκάει και γάιδαρο, αφού όχι μόνο αρνείσαι να ακούσεις μια γνώμη που διαφέρει από τη δική σου αλλά είσαι και σίγουρος/η ότι είναι και λάθος. Φρόντισε όμως να μην αρχίσεις το μήνα σου με στραβώματα και παρεξηγήσεις. Βγάλε το πάθος σου στο ερωτικό με το έτερο ήμισυ κι όχι στο αν έχεις δίκιο ή άδικο που στο κάτω-κάτω θα φανεί πολύ γρήγορα. Έτσι θα περάσετε και οι δυο καλά.


ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η Σελήνη από νωρίς το ξημέρωμα βρίσκεται στο ζώδιό σου κι αν μη τι άλλο η μέρα ξεκινά πολλά υποσχόμενη, καθώς και η επικοινωνιακή σου δεινότητα θα λάμψει και όρεξη σου δίνει να βγεις, να ανακατευτείς με κόσμο και να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η ερωτική σου διάθεση είναι ανεβασμένη και αν είσαι σε σχέση θα βάλεις στην άκρη ενδεχομένως κάποια διαφωνία που μπορεί να προκύψει με το ταίρι σου και θα προτιμήσεις να συζητήσετε το που θα πάτε να γιορτάσετε την Πρωτομαγιά.

euridiki smaller popup
cncr


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ορισμένες φορές σε πιάνει μια ευθιξία και παίρνεις στραβά κάποια πράγματα ή ψάχνεις να βρεις μέσα από ένα αστείο που θα ειπωθεί, αν υπάρχει κάποιο υπονοούμενο. Ίσως το ίδιο να γίνει και σήμερα και να σου χαλάσει η διάθεση εκεί που όλα είναι μια χαρά. Αν θεωρείς κάτι τέτοιο, καλό είναι να το συζητήσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο γιατί είναι προτιμότερο να φανείς κάπως, παρά να το κρατάς μέσα σου και να παιδεύεσαι.


ΛΕΩΝ

leont

Θέλεις να ξεφύγεις σήμερα από τα ίδια και τα ίδια και ίσως σου προκύψει μια θαυμάσια ευκαιρία μέσω μιας παρέας που θα βρεθείς ή ενός φίλου να κάνεις μια καινούργια γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σου προκαλέσει αρκετό ενδιαφέρον εξαιτίας της επικοινωνιακής του άνεσης και ενδεχομένως να σε ξεσηκώσει. Όπως και να 'χει, σίγουρα θα διασκεδάσεις και θα νιώσεις πολύ χαλαρά και απελευθερωμένα από τύπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Αν δεν σε πιάσει το γνώριμο κόλλημα με τη λεπτομέρεια και δεν αρχίσεις να γκρινιάζεις για το στεφάνι που δεν είναι στρογγυλό αλλά ελλειπτικό ή έχει μόνο κόκκινα λουλούδια, τότε σίγουρα θα περάσεις καλά σήμερα. Το πιο πιθανό είναι να σε χαλαρώσει το αγαπημένο σου πρόσωπο, ρίχνοντάς το στην πλάκα, υπενθυμίζοντάς σου έμμεσα ότι δε χρειάζεται να αγχώνεσαι για το παραμικρό και πρέπει να βλέπεις και την αστεία πλευρά των πραγμάτων.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ίσως σήμερα με κάποια αφορμή που θα σου δοθεί να μπεις στη διαδικασία να επανεξετάσεις το κατά πόσο τελικά είναι σημαντικό για σένα σαν άτομο αλλά και για την ερωτική σου σχέση να υπάρχει ροή στην επικοινωνία και κοινή αντίληψη κάποιων πραγμάτων. Αυτό θα σε κάνει να διαγράψεις από τη λίστα υποψηφίων της καρδιάς σου κάποια πρόσωπα που βλέπεις ότι σε αυτόν το τομέα δεν το 'χετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σε άλλη περίπτωση με όλο αυτό το τιτίβισμα της σημερινής μέρας και το ακατάσχετο μπλα-μπλα να σε ζαλίζει ίσως να γινόσουν εριστικός ή καυστικός αλλά μάλλον δε θα σε πολυενοχλήσει. Αυτό όμως που μπορεί να σε εκνευρίσει είναι ένα άτομο που θέλεις πολύ αλλά έχεις την αίσθηση ότι προσπαθεί να σε παίξει και είναι μια κρύο μία ζέστη απέναντί σου ή χρησιμοποιεί διάφορα ψέματα και δικαιολογίες προκειμένου να σε έχει στο περίμενε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η Σελήνη στον 7ο οίκο σου επιφυλάσσει ένα κεφάτο και ανανεωτικό ξεκίνημα της μέρας. Με αρκετό ενθουσιασμό και σχεδόν παιδιάστικη χαρά θα βγεις σήμερα να προϋπαντήσεις το Μάη, κι αν είσαι σε εξοχή, τότε ακόμα καλύτερα. Μαζί με τον νέο ολάνθιστο μήνα σου γεννιούνται και οι ελπίδες για κάτι καινούργιο και συναρπαστικό στον ερωτικό τομέα ή η διάθεση να ανανεώσεις και την υπάρχουσα σχέση σου. Φρόντισε μόνο να ενημερώσεις και την άλλη πλευρά για το τι έχεις στο νου σου για να μην υπάρξουν παρατράγουδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η αλήθεια είναι ότι δεν συμμερίζεσαι και τόσο τον ενθουσιασμό και τη χαρά που υπάρχει σήμερα, μάλλον γιατί θεωρείς ότι είναι κάτι παραπάνω από μια μέρα όπου όλοι βγαίνουν με χαρά στην εξοχή να μαζέψουν λουλούδια και να διασκεδάσουν. Σύμφωνοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνεις μέσα ή να αρχίσεις τα κηρύγματα στον καλό ή την καλή σου να δει την Πρωτομαγιά πιο σοβαρά. Χαλάρωσε κι εκμεταλλεύσου την αργία για να διασκεδάσεις κι εσύ λίγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η εσώτερη ανάγκη σου να πηγαίνεις ενάντια στο ρεύμα και να πειραματίζεσαι ερωτικά, ενδεχομένως σήμερα να σε σπρώξει σε μια επιλογή που πολύ πιθανόν αργότερα να διαπιστώσεις ότι μάλλον εσύ την έβλεπες διαφορετική ενώ δεν ήταν. Μπορεί να σε ενθουσιάζει το λέγειν κάποιου ατόμου όμως ίσως διαπιστώσεις ότι το τι πουλάει κάποιος είναι ανάλογο με το τι ζήτηση υπάρχει. Αν κολλάς μόνο εκεί, τότε σίγουρα θα έρθει μια στιγμή που θα πιαστείς κορόιδο.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα πιθανόν να κάνεις εσύ το βήμα για να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο ενώ θα υπάρχει αμεσότητα στην επικοινωνία σου αλλά και διάθεση να εκφράσεις απόψεις και συναισθήματα που θα σε φέρουν πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι σε σχέση ίσως διαφωνήσεις σε κάτι ή προτείνεις μια διαφορετική γνώμη χωρίς όμως να προκληθούν εντάσεις. Ίσα - ίσα που ο σύντροφός σου θα εκτιμήσει την ειλικρίνειά σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved